Και μπορώ να το κάνω από δω και στο εξής για κάθε εντός έδρας ματς αν δεν ξυπνήσουν μερικοί και δεν αντιληφθούν ποια είναι η ΘΥΡΑ 4 ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΟΥΜΠΑ!!
Και σκέφτομαι να λείπω περισσότερο γιατί δεν ξέρω..
ΘΑ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗ ΦΩΝΑΖΟΥΝ!!!
Ρε μ@λακισμένα????
Πού στο διάολο νομίζετε ότι πηγαίνετε γ@μώ τη ζωή σας γ@μώ????
Που στον π@υτσο νομίζετε ότι είναι η ΤΟΥΜΠΑ γ@μώ την πουτ@να μου γ@μώ?
Καποια στιγμή, επειδή δε φάνηκα αρεστός σε κάποιους τα άκουσα!!!!
Ομάδα ντεφορμέ, λαός απών.
Συντάχθηκε απο τον/την free4
Δευτέρα, 20 Σεπτέμβριος 2010 11:00
Εδώ και καιρό προσπαθούσα να καθυστερήσω αυτό το κείμενο, αλλά η πορεία της ομάδας δε με δίνει τα περιθώρια να... περιθωριοποιήσω τις σκέψεις μου. Η τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία της ομάδας, μόνο ενθαρρυντική ενόψει της συνέχειας δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Δεν είναι το αποτέλεσμα, αυτό καθεαυτό το οποίο προβληματίζει, είναι η εικόνα και η αντίδραση της ομάδας έπειτα από το ματς με τον Πανσερραϊκό.
Για να ακριβολογώ, έπειτα από την πρόκριση μέσα στο Σαράτσογλου, γιατί και με τις Σέρρες δε δείξαμε και κάτι τρομερό, απλά τότε ακόμη μπορούσαμε να κάνουμε έναν αυτοματισμό της προκοπής, έναν συνδυασμό και μια σωστή πάσα. Δε θέλω να γίνω ειδήμονας κι ακόμη ένας προπονητής της κερκίδας σαν κι αυτούς που συχνάζουν κάθε Κυριακή στην Τούμπα, απλά για να επιδοθούν στο αγαπημένο τους χόμπι με σποράκι και νεράκι, όμως μερικά πράγματα φαίνονται πολύ εύκολα και βγάζουν μάτι!
Γνωρίζουμε όλοι από πέρσι ότι η ομάδα αντιμετωπίζει προβλήματα μέχρι να καταφέρει να βρει την αγωνιστική της ταυτότητα στους πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος. Αυτό ενίοτε οφείλεται στην κούραση, τον τρόπο που έγινε η προετοιμασία αλλά και σε κάποιες άλλες ειδικές παραμέτρους που δε χρειάζεται να ασχοληθούμε. Η ουσία είναι ότι η ομάδα θέλει χρόνο για να δέσει και κάποια σημαντικά γρανάζια της... να ξανανιώσουν γιατί φαίνονται να είναι... εξαντλημένοι!
Η αλήθεια όμως είναι ότι η σημερινή μου απογοήτευση δεν επικεντρώνεται μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας αλλά και στο ηθικό! Στο κομμάτι το οποίο, καθ' ύλην αρμόδιοι είναι οι οπαδοί, οι οποίοι στο ματς κόντρα στην ομάδα του Βόλου ήταν επιεικώς απαράδεκτοι, απαθείς και γενικότερα.. αλλού!!
Και μιλάμε για έναν λαό που εξυμνεί ολόκληρη η Ευρώπη. Για έναν λαό που όπου πηγαίνει, γίνεται από μόνος του ξεχωριστό θέμα για τη μαχητικότητα του, έναν λαό που παλαιότερα μπορούσε να ρίξει ακόμη και κυβερνήσεις, έναν λαό που κατάφερνε από μόνος του να γονατίζει τους αντιπάλους. Αυτός ο λαός όμως, το απόγευμα της Κυριακής, ήταν πραγματικά στον... κόσμο του!
Δίχως πάθος, δίχως φωνή, δίχως φαντασία και γενικότερα όντας εκτός τόπου και χρόνου, παρακολουθούσε απαθής έναν αγώνα που, εκ προοιμίου ξέραμε ότι θα είναι πολύ δύσκολος. Eντούτοις, κανείς δε φρόντισε να κάνει το καθήκον του για να βοηθήσει την ομάδα. Ο λαός του ΠΑΟΚ είναι στις κερκίδες για έναν και μόνο λόγο. Για να βοηθά την ομάδα όταν αυτή τον έχει ανάγκη. Και ξέραμε ότι στο ματς με τον Βόλο τον είχε ανάγκη. Όμως αυτός... δεν ήταν εκεί.
Ήταν οπουδήποτε αλλού, πέρα από το γήπεδο. Με μηδέν οργάνωση, με ύφος αλαζονείας, με μία νοοτροπία ανάλογη της ομάδας, κατάφερε να κάνει τους εκδρομείς του Βόλου να ακούγονται σε όλο τον αγώνα. Το πάθος και η εφευρετικότητα περιορίστηκε στα συνθήματα για τους λωκούς των Βολιωτών και στις ρίψεις των μπουκαλιών. Εκεί έφτασε ο κόσμος του ΠΑΟΚ. Να προσπαθεί να βοηθήσει την ομάδα κάνοντας τα πάντα, εκτός από αυτό που πρέπει, να φωνάζει!
Γενικότερα τα τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι υπάρχει ένα θέμα με την οργάνωση. Όταν λέμε ότι διοργανώνουμε πορείες για την απελευθέρωση των αδερφών μας και η συμμετοχή είναι πολύ μικρή. Όταν βγάζουμε μπλουζάκια για τον ίδιο σκοπό και η πλειοψηφία δε γνωρίζει καν το ζήτημα. Όταν κάθε Κυριακή η Τούμπα μοιάζει με μια διαρκής πασαρέλα, τότε υπάρχει θέμα.
Αυτό το θέ(α)μα πρέπει να μην το ξαναδούμε ούτε στην Τούμπα αλλά ούτε και στα εκτός έδρας ματς. Για εμάς ο ΠΑΟΚ είναι Θρησκεία και η Τούμπα ο Ναός μας, με τη ΘΥΡΑ 4 να αποτελεί το πιο ιερό και ιστορικό κομμάτι για εμάς! Με τις ιστορίες από τους αγώνες των παιδιών από τη ΘΥΡΑ 4 μεγαλώσαμε και δεν μπορεί κανείς να αλλάξει τη θρυλικότερη θύρα της Ελλάδας!
ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ...
ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ Η ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ 2ΜΗΝΟ???