Παράπονα για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Παράπονα για το φόρουμ

Δημοσίευση από gika »

teacher έγραψε:Το οτι για κάποια μέλη υπάρχει θέμα με το κλείσιμο (προσωρινό) του topic το καταλάβαμε όλοι. Νομίζω πως φτάνει η αναφορά στο θέμα.

ΥΓ Μια απορία!!! Άραγε αν έκλεινε το paokmania θα στενοχωριόσασταν τόσο; Με ενοχλεί αφάνταστα το γεγονός ότι κάποια παλιά μέλη απέδειξαν πως για αυτούς το paοkmania ήταν το ότι να ΄ναι και τίποτε άλλο...

Δάσκαλε. Για εμένα προσωπικά το ΠΑΟΚμάνια είναι πάνω από το Ότι να ναι και στο ΠΑΟΚμάνια χρωστάω παααρα πολλά. Και είμαι ευγνώμων.

Απλά η κατάσταση με κάποιους moderator (και τώρα και παλιότερα) έχει ξεφύγει.

Ξέρεις γιατί φαίνεται ότι κάποιοι αποχωρούν για το Ότι να ναι...; Γιατί σε όλα τα υπόλλοιπα θέματα - όπως και σε αυτό το τόπικ- έχουμε πήξει στους ΠΑΟΚάρχες. Και το μόνο μέρος που αυτοί δεν μας ενοχλούσαν ήταν το Ότι να ναι. Από τη στιγμή που το Ότι να ναι δεν υφίσταται πια, κάποιοι πίστεψαν ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν να υπάρχουν στο σάιτ.

Εγώ δεν είμαι μέσα σε αυτούς.

Απλά αποχωρώ για όλα αυτά τα ποστ που έγιναν από moderator- αναφέρονται σε μένα- από προχθες μέχρι σήμερα, και πραγματικά νιώθω να με προσβάλουν. Φυσικά όμως κανένας δεν επιβάλει την τάξη σε αυτούς που υποτείθεται πρέπει να την επιβάλουν.

Πολλοί αστυνομικοί έχουν κάνει εγκλήματα, αλλά κανένας δεν τιμωρήθηκε. (μάλλον ένας μόνο πρόσφατα) Και αυτό συμβαίνει και εδώ. Και για αυτό ξενέρωσα εγώ.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

gika έγραψε:
gika έγραψε:
Προχθες μίλησα για αποχώρηση μελών και με πάλι αστρολόγο με είπατε. Χθες βράδυ -και σήμερα το πρωί- είδες τι έγινε. ;)
Από χθες έχω μία απορρία για σένα.

Είσαι admin;
Είσαι moderator;
Ή απλά άλλος ένας wannabe που εκπροσωπεί το site;

Κατι τελευταιο και δεν ξαναασχολουμαι επι του θεματος...
Αλιμονο αν οποιοδηποτε μελος ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ οτι θα αποχωρησει απο το site αν δεν του γινοταν το χατηρι για οποιονδηποτε λογο..
Γιατι περι χατηριου και πεισματος προκειται..
Αν ηταν συνδρομητικο το site θα υπηρχε λογος να ιδρωσει το αυτι καποιου ,τωρα μες εκβιασμους οτι καποιοι αποχωρησαν θα αποχωρησουν και αλλοι λογω του κλεισιματος του τοπικ, σορρυ αλλα θα πετυχεις μια τρυπα στο νερο...
Και αν εσυ εισαι πιτσιρικας ,τουλαχιστον καποιοι σχεδον συνομηλικοι μου ,περιμενα να ειναι πιο λογικοι στην σκεψη και στην πραξη και να καλμαρουν τα πραγματα αλλα επεσα εξω ...

ΥΓ. Δεν ειμα ιΤΙΠΟΤΑ. ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΜΕΛΟΣ..
Απο την αλλη δεν μπορεις να μου απαγορευσεις να μιλαω για οποιοδηποτε θεμα...
Και εσυ δεν ξερεις πολλα πραγματα ,αλλα μιλας...
ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ,ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΟΥ ΚΡΙΣΕΙς ΚΡΑΤΑ ΤΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ...
ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ,ΓΙΑΤΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ..?
ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ..?
Κανε ενα site εσυ οπως γουσταρεις και τελος..!!!

ΥΓ. Μην υπεραμυνεσαι αυτο που αγαπας γιατι "περα βρεχει" ,δεν το βλεπεις?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος moican4 την Παρ 12 Νοέμ 2010, 14:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ρε σεις...γιατί δεν βγήκε τόση απογοήτευση όταν σβήστηκαν κατά λάθος ολόκληρα τμήματα τόπικ με θέματα ΠΑΟΚ Retro για ποδόσφαιρο και μπάσκετ;
Εκείνα αξίζαν τουλάχιστον να τα διαβάζουν ΟΛΟΙ...πρόσφεραν κάτι πέρα από διασκέδαση....
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μόικαν...

Δεν με πείραξαν οι -αντίθετες με τις δικιές μου- απόψεις σου.

Αλλά κάτι προσταγές του στυλ " Κανε ενα site εσυ οπως γουσταρεις και τελος..!!!"

Αυτό το σάιτ είναι δικό σου; Όσα δικαιώματα έχεις εσύ εδώ, αλλά τόσα έχω και εγώ! Ή μήπως όχι;

Όπως εσύ θέλεις κάποια πράγματα από το φόρουμ, έτσι θέλω και εγώ!

Όπως εγώ δεν σε διώχνω από εδώ, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να με διώξεις και εσύ.

Εκτός αν είσαι κάτι παραπάνω από μέλος, που από όσο ξέρω δεν είσαι.

Αλλά βλέπω ότι φράσεις σαν τις παραπάνω δεν ενόχλησαν κανέναν. Ούτε τον teacher, ούτε τους moderators. Ενώ άλλα κι άλλα χάλάνε την εικόνα του σάιτ.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

teod1980 έγραψε:Ρε σεις...γιατί δεν βγήκε τόση απογοήτευση όταν σβήστηκαν κατά λάθος ολόκληρα τμήματα τόπικ με θέματα ΠΑΟΚ Retro για ποδόσφαιρο και μπάσκετ;
Εκείνα αξίζαν τουλάχιστον να τα διαβάζουν ΟΛΟΙ...πρόσφεραν κάτι πέρα από διασκέδαση....

Εκεί κι αν είχα στεναχωρηθεί φίλε....

Αλλά τότε, δεν μπορούσε να γίνει τίποτα. Προσπάθησαν οι admin αλλά τίποτα δεν σωζόταν....

Εδώ όμως πρόκειται για συνειδητή πράξη των συντονιστών. Και αυτό κάνει το όλο γεγονός ακόμα μεγαλύτερο.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

novito έγραψε:
gika έγραψε:...
Ή απλά άλλος ένας wannabe που εκπροσωπεί το site;
....

2 μέρες τώρα πουλάς απίστευτο υφάκι... Λίγο θες και θα αποχωρήσεις κι εσύ τελικά.... ;)
Εκτος κι αν θες να γραφεις και να επιλέγεις εσύ ποιοι θα απαντάνε...

Εγώ πουλάω υφάκι τις τελευταίες δυο ημέρες;;;

Πόσα ποστ σου, ακόμα και πμ σου, αναφέρονται ειρωνικά σε μένα;

Κατί "πασά μου" και κάτι σχετικά τα θυμάσαι novito;

Αλλά ξέρεις ότι εσύ δεν θα τιμωρηθείς. Κανείς δεν θα σε τιμωρήσει. Και απλά ειρωνεύεσαι κοροιδεύεις και άμα κάποιος είναι αντίθετος, η λύση είναι απλή...

Μην ανυσηχείς. Όταν όλη αυτή η συζήτηση τελειώσει θα είμαι και εγώ παρελθόν.. ;)
teacher

Δημοσίευση από teacher »

Ρε σεις χαλαρώστε επιτέλους! Φτάνει πια με τις αντιπαραθέσεις...Το λέω για όλους μας
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

gika έγραψε:Μόικαν...

Δεν με πείραξαν οι -αντίθετες με τις δικιές μου- απόψεις σου.

Αλλά κάτι προσταγές του στυλ " Κανε ενα site εσυ οπως γουσταρεις και τελος..!!!"

Αυτό το σάιτ είναι δικό σου; Όσα δικαιώματα έχεις εσύ εδώ, αλλά τόσα έχω και εγώ! Ή μήπως όχι;

Όπως εσύ θέλεις κάποια πράγματα από το φόρουμ, έτσι θέλω και εγώ!

Όπως εγώ δεν σε διώχνω από εδώ, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να με διώξεις και εσύ.

Εκτός αν είσαι κάτι παραπάνω από μέλος, που από όσο ξέρω δεν είσαι.

Αλλά βλέπω ότι φράσεις σαν τις παραπάνω δεν ενόχλησαν κανέναν. Ούτε τον teacher, ούτε τους moderators. Ενώ άλλα κι άλλα χάλάνε την εικόνα του σάιτ.

Διαβαζε λιγο προσεκτικα τι γραφω γιατι βρισκεσαι σε παραληρημα..

Πριν λιγο ελεγες να μην συμμετεχουμε οσοι δεν ξερουμε...
Εχεις το δικαιωμα να το ζητας ε?
Πριν λιγο με υφος ρωτουσες τι ειμαι.?
Δηλ πρεπει να σου τι ειμαι για να μιλησεις μαζι μου?
Εχεις αυτο το δικαιωμα και απο που..?

Ολα σκατα δηλ ,μονο το οτι ν ναι ητα νγια εσενα τελειο...
Σε πειραξαν οι Παοκαρχες...

Κα δενι εδιωξα κανεναν ,εσυ και καποιοι αλλοι ειπατε πως θα αποχωρησετε λογω του κλεισιματος...
Τι να κανω δη λ, να κλαψω?
Ετσι θελετε ,ετσι κανετε..δικαιωμα σας ,οπως δικαιωμα και των αλλων να το κλειδωσουν ..

Αυτα και οριστικα ΤΕΛΟΣ για εμενα ....
Αρκετα ...Καλο μεσημερι..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Σου ρχεται πμ.
Άβαταρ μέλους
novitok

Δημοσίευση από novitok »

Γιατί τα έχετε με τους mod δεν μπορώ να καταλάβω... η φράση < θέλω να γίνω χαλίφης στην θέση του χαλίφη> σας λέει κάτι ?? 8-) :lol: :lol: :lol:

Καλός ο χαβαλές αλλά όχι να γίνεται μουρδέ@@0 τα φορουμ ! :redcard:

Υγ μίριαμ άκουσα.. θέλω να μάθω για το ζώδιο μου, τι θα γίνει στο μέλλον, αν θα γυρίσει ο Πετζα, αν θα πάρει πρωτάθλημα η Ξάνθη.. αν δεν γίνουν όλα αυτά απειλώ δημόσια πως θα φύγω από τον τούτο κόσμο... που είναι μες την μιζέρια μετά την τεράστια απώλεια του "οτι να ναι" τόπικ !

:opaokara:

Υγ2 πάμε όλοι ενάντια στους mods-admin!! Επανάσταση αδέρφια στο κατεστημένο των μοδ. Ως πότε θα ανέχομαι το χαβελέ τους, τα σαλιαρίσματα τους,εγώ πότε θα μπορώ να επιβλέπω, να ρίχνω μπαν... θέλω να γίνω ένας μοδ για να το παίζω μοδ :lol:

Υγ3 Πάντα ο τεράστιος αυτός λαός καταστρεφόταν από μέσα... μόνοι μας μαλώνουμε, μόνοι μας βριζόμαστε.. :redcard:
Guest

Δημοσίευση από Guest »

Γειά χαρά παίδες, είμαι ο χρήστης eleos και γράφω επειδή με κάναν Ban αφού έγραψα το παρακάτω κείμενο προχθές...

eleos έγραψε:Οι mods ειναι οι ίδιοι που γράφουν και τα άρθρα της κεντρικής?
Εκείνοι πουχαν το τρομερό "1 μηνα έξω ο Ίβιτς!" και όσο και να βρίζαμε στα κομεντς δε το κατέβαζαν?

(δεν έχω ιδέα για το "οτι νάναι" τόπικ, απλά βρήκα πάτημα να κράξω)
:nairepaok:

Δέν έλαβα ούτε εξήγηση ούτε λόγο ούτε τίποτα για το γιατί έγινε αυτό.
Τόσο προσβλητικά ήταν τα λόγια μου? Μήπως έλεγα κάποιο ψέμα?
Και απο πάνω δε με απαντάτε και στο e-mail που έστειλα...

Χειροκροτώ τους θεούς του φόρουμ που απλά-φασιστικά φιμώνουν τη φωνή μου, όταν δε τους αρέσει.
Μπράβο ΠΑΟΚάρχες μου.
Ευχαριστώ για το Ban, τώρα κατάλαβα οτι θέλετε αρνιά στο φόρουμ και όχι χρήστες.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Φίλε χέστηκα για το αν θα γίνω μοντ ποτέ. Για την ακρίβεια δεν έχω κανέναν σκοπό να ξαναασχοληθώ με τους μοντ εδώ μέσα ακόμα κι αν ποτέ ξαναγράψω εδώ.

Τις ειρωνίες και το υφάκι του novitok τις βλέπεις novito; Καμιά παρατήρηση θα γίνει εδώ; Ή το αίμα νερό δεν γίνεται;
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Για δείξες μας μια ...

υ.γ. τη σπόντα για διακρίσεις να την πεις αλλού γκίκα...
teacher

Δημοσίευση από teacher »

eleos_returns έγραψε:Γειά χαρά παίδες, είμαι ο χρήστης eleos και γράφω επειδή με κάναν Ban αφού έγραψα το παρακάτω κείμενο προχθές...

eleos έγραψε:Οι mods ειναι οι ίδιοι που γράφουν και τα άρθρα της κεντρικής?
Εκείνοι πουχαν το τρομερό "1 μηνα έξω ο Ίβιτς!" και όσο και να βρίζαμε στα κομεντς δε το κατέβαζαν?

(δεν έχω ιδέα για το "οτι νάναι" τόπικ, απλά βρήκα πάτημα να κράξω)
:nairepaok:

Δέν έλαβα ούτε εξήγηση ούτε λόγο ούτε τίποτα για το γιατί έγινε αυτό.
Τόσο προσβλητικά ήταν τα λόγια μου? Μήπως έλεγα κάποιο ψέμα?
Και απο πάνω δε με απαντάτε και στο e-mail που έστειλα...

Χειροκροτώ τους θεούς του φόρουμ που απλά-φασιστικά φιμώνουν τη φωνή μου, όταν δε τους αρέσει.
Μπράβο ΠΑΟΚάρχες μου.
Ευχαριστώ για το Ban, τώρα κατάλαβα οτι θέλετε αρνιά στο φόρουμ και όχι χρήστες.

Ο λόγος που έφαγες ban στην κεντρική έχει να κάνει με το σχόλιό σου εναντίον της admin team στο κείμενο για την απουσία του Ίβιτς. Δες τι έγραψες και θα θυμηθείς...

eleos: ΞΥΠΝΑΤΕ

Ξύπνα admin "team" αμέσως, ούτε δευτερόλεπτο χάσατε να γράψετε το λάθος και τώρα το ξύνετε...

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ ΔΕ ΘΑΝΕ 1 ΜΗΝΑ ΕΞΩ.

Μπορείς να το δεις και εδώ... http://www.paokmania.gr/articles/18/101 ... njury.html

Και φυσικά και ο ...returns φεύγει σύντομα
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Τι γίνετε ρε συ?
Πόσους ακόμα θα φάει ο Χάβος?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”