teacher έγραψε:Το οτι για κάποια μέλη υπάρχει θέμα με το κλείσιμο (προσωρινό) του topic το καταλάβαμε όλοι. Νομίζω πως φτάνει η αναφορά στο θέμα.
ΥΓ Μια απορία!!! Άραγε αν έκλεινε το paokmania θα στενοχωριόσασταν τόσο; Με ενοχλεί αφάνταστα το γεγονός ότι κάποια παλιά μέλη απέδειξαν πως για αυτούς το paοkmania ήταν το ότι να ΄ναι και τίποτε άλλο...
Δάσκαλε. Για εμένα προσωπικά το ΠΑΟΚμάνια είναι πάνω από το Ότι να ναι και στο ΠΑΟΚμάνια χρωστάω παααρα πολλά. Και είμαι ευγνώμων.
Απλά η κατάσταση με κάποιους moderator (και τώρα και παλιότερα) έχει ξεφύγει.
Ξέρεις γιατί φαίνεται ότι κάποιοι αποχωρούν για το Ότι να ναι...; Γιατί σε όλα τα υπόλλοιπα θέματα - όπως και σε αυτό το τόπικ- έχουμε πήξει στους ΠΑΟΚάρχες. Και το μόνο μέρος που αυτοί δεν μας ενοχλούσαν ήταν το Ότι να ναι. Από τη στιγμή που το Ότι να ναι δεν υφίσταται πια, κάποιοι πίστεψαν ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν να υπάρχουν στο σάιτ.
Εγώ δεν είμαι μέσα σε αυτούς.
Απλά αποχωρώ για όλα αυτά τα ποστ που έγιναν από moderator- αναφέρονται σε μένα- από προχθες μέχρι σήμερα, και πραγματικά νιώθω να με προσβάλουν. Φυσικά όμως κανένας δεν επιβάλει την τάξη σε αυτούς που υποτείθεται πρέπει να την επιβάλουν.
Πολλοί αστυνομικοί έχουν κάνει εγκλήματα, αλλά κανένας δεν τιμωρήθηκε. (μάλλον ένας μόνο πρόσφατα) Και αυτό συμβαίνει και εδώ. Και για αυτό ξενέρωσα εγώ.