Παράπονα για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
teacher

Re: Παράπονα για το φόρουμ

Δημοσίευση από teacher »

Ρε σεις χαλαρώστε επιτέλους! Φτάνει πια με τις αντιπαραθέσεις...Το λέω για όλους μας
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

gika έγραψε:Μόικαν...

Δεν με πείραξαν οι -αντίθετες με τις δικιές μου- απόψεις σου.

Αλλά κάτι προσταγές του στυλ " Κανε ενα site εσυ οπως γουσταρεις και τελος..!!!"

Αυτό το σάιτ είναι δικό σου; Όσα δικαιώματα έχεις εσύ εδώ, αλλά τόσα έχω και εγώ! Ή μήπως όχι;

Όπως εσύ θέλεις κάποια πράγματα από το φόρουμ, έτσι θέλω και εγώ!

Όπως εγώ δεν σε διώχνω από εδώ, δεν έχεις κανένα δικαίωμα να με διώξεις και εσύ.

Εκτός αν είσαι κάτι παραπάνω από μέλος, που από όσο ξέρω δεν είσαι.

Αλλά βλέπω ότι φράσεις σαν τις παραπάνω δεν ενόχλησαν κανέναν. Ούτε τον teacher, ούτε τους moderators. Ενώ άλλα κι άλλα χάλάνε την εικόνα του σάιτ.
Διαβαζε λιγο προσεκτικα τι γραφω γιατι βρισκεσαι σε παραληρημα..

Πριν λιγο ελεγες να μην συμμετεχουμε οσοι δεν ξερουμε...
Εχεις το δικαιωμα να το ζητας ε?
Πριν λιγο με υφος ρωτουσες τι ειμαι.?
Δηλ πρεπει να σου τι ειμαι για να μιλησεις μαζι μου?
Εχεις αυτο το δικαιωμα και απο που..?

Ολα σκατα δηλ ,μονο το οτι ν ναι ητα νγια εσενα τελειο...
Σε πειραξαν οι Παοκαρχες...

Κα δενι εδιωξα κανεναν ,εσυ και καποιοι αλλοι ειπατε πως θα αποχωρησετε λογω του κλεισιματος...
Τι να κανω δη λ, να κλαψω?
Ετσι θελετε ,ετσι κανετε..δικαιωμα σας ,οπως δικαιωμα και των αλλων να το κλειδωσουν ..

Αυτα και οριστικα ΤΕΛΟΣ για εμενα ....
Αρκετα ...Καλο μεσημερι..
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Σου ρχεται πμ.
Άβαταρ μέλους
novitok

Δημοσίευση από novitok »

Γιατί τα έχετε με τους mod δεν μπορώ να καταλάβω... η φράση < θέλω να γίνω χαλίφης στην θέση του χαλίφη> σας λέει κάτι ?? 8-) :lol: :lol: :lol:

Καλός ο χαβαλές αλλά όχι να γίνεται μουρδέ@@0 τα φορουμ ! :redcard:

Υγ μίριαμ άκουσα.. θέλω να μάθω για το ζώδιο μου, τι θα γίνει στο μέλλον, αν θα γυρίσει ο Πετζα, αν θα πάρει πρωτάθλημα η Ξάνθη.. αν δεν γίνουν όλα αυτά απειλώ δημόσια πως θα φύγω από τον τούτο κόσμο... που είναι μες την μιζέρια μετά την τεράστια απώλεια του "οτι να ναι" τόπικ !

:opaokara:

Υγ2 πάμε όλοι ενάντια στους mods-admin!! Επανάσταση αδέρφια στο κατεστημένο των μοδ. Ως πότε θα ανέχομαι το χαβελέ τους, τα σαλιαρίσματα τους,εγώ πότε θα μπορώ να επιβλέπω, να ρίχνω μπαν... θέλω να γίνω ένας μοδ για να το παίζω μοδ :lol:

Υγ3 Πάντα ο τεράστιος αυτός λαός καταστρεφόταν από μέσα... μόνοι μας μαλώνουμε, μόνοι μας βριζόμαστε.. :redcard:
Guest

Δημοσίευση από Guest »

Γειά χαρά παίδες, είμαι ο χρήστης eleos και γράφω επειδή με κάναν Ban αφού έγραψα το παρακάτω κείμενο προχθές...
eleos έγραψε:Οι mods ειναι οι ίδιοι που γράφουν και τα άρθρα της κεντρικής?
Εκείνοι πουχαν το τρομερό "1 μηνα έξω ο Ίβιτς!" και όσο και να βρίζαμε στα κομεντς δε το κατέβαζαν?

(δεν έχω ιδέα για το "οτι νάναι" τόπικ, απλά βρήκα πάτημα να κράξω)
:nairepaok:
Δέν έλαβα ούτε εξήγηση ούτε λόγο ούτε τίποτα για το γιατί έγινε αυτό.
Τόσο προσβλητικά ήταν τα λόγια μου? Μήπως έλεγα κάποιο ψέμα?
Και απο πάνω δε με απαντάτε και στο e-mail που έστειλα...

Χειροκροτώ τους θεούς του φόρουμ που απλά-φασιστικά φιμώνουν τη φωνή μου, όταν δε τους αρέσει.
Μπράβο ΠΑΟΚάρχες μου.
Ευχαριστώ για το Ban, τώρα κατάλαβα οτι θέλετε αρνιά στο φόρουμ και όχι χρήστες.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Φίλε χέστηκα για το αν θα γίνω μοντ ποτέ. Για την ακρίβεια δεν έχω κανέναν σκοπό να ξαναασχοληθώ με τους μοντ εδώ μέσα ακόμα κι αν ποτέ ξαναγράψω εδώ.

Τις ειρωνίες και το υφάκι του novitok τις βλέπεις novito; Καμιά παρατήρηση θα γίνει εδώ; Ή το αίμα νερό δεν γίνεται;
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Για δείξες μας μια ...

υ.γ. τη σπόντα για διακρίσεις να την πεις αλλού γκίκα...
teacher

Δημοσίευση από teacher »

eleos_returns έγραψε:Γειά χαρά παίδες, είμαι ο χρήστης eleos και γράφω επειδή με κάναν Ban αφού έγραψα το παρακάτω κείμενο προχθές...
eleos έγραψε:Οι mods ειναι οι ίδιοι που γράφουν και τα άρθρα της κεντρικής?
Εκείνοι πουχαν το τρομερό "1 μηνα έξω ο Ίβιτς!" και όσο και να βρίζαμε στα κομεντς δε το κατέβαζαν?

(δεν έχω ιδέα για το "οτι νάναι" τόπικ, απλά βρήκα πάτημα να κράξω)
:nairepaok:
Δέν έλαβα ούτε εξήγηση ούτε λόγο ούτε τίποτα για το γιατί έγινε αυτό.
Τόσο προσβλητικά ήταν τα λόγια μου? Μήπως έλεγα κάποιο ψέμα?
Και απο πάνω δε με απαντάτε και στο e-mail που έστειλα...

Χειροκροτώ τους θεούς του φόρουμ που απλά-φασιστικά φιμώνουν τη φωνή μου, όταν δε τους αρέσει.
Μπράβο ΠΑΟΚάρχες μου.
Ευχαριστώ για το Ban, τώρα κατάλαβα οτι θέλετε αρνιά στο φόρουμ και όχι χρήστες.
Ο λόγος που έφαγες ban στην κεντρική έχει να κάνει με το σχόλιό σου εναντίον της admin team στο κείμενο για την απουσία του Ίβιτς. Δες τι έγραψες και θα θυμηθείς...
eleos: ΞΥΠΝΑΤΕ

Ξύπνα admin "team" αμέσως, ούτε δευτερόλεπτο χάσατε να γράψετε το λάθος και τώρα το ξύνετε...

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ ΔΕ ΘΑΝΕ 1 ΜΗΝΑ ΕΞΩ.
Μπορείς να το δεις και εδώ... http://www.paokmania.gr/articles/18/101 ... njury.html

Και φυσικά και ο ...returns φεύγει σύντομα
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

Τι γίνετε ρε συ?
Πόσους ακόμα θα φάει ο Χάβος?
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

γουατ δε φακ?? :shock: :shock:

Τι πάθατε ρε συν παοκτσήδες, καθίστε καλά, χαλαρώστε!

Προσωπικά δεν αντιλαμβάνομαι το λόγο κλειδώματος οπουδήποτε topic, από τη στιγμή που δεν τίθεται ζήτημα χωρητικότητας ή προφανούς καταπάτησης των κανόνων του forum. Αυτό το λέω πραγματικά για οποιοδήποτε topic!

Σε αυτό το forum συμμετέχουν μέλη με τόσο διαφορετικές απόψεις, ανάγκες και ενδιαφέροντα, όλοι πάνω κάτω βρίσκουν κάτι που τους ωθεί να γράψουν ή απλά να διαβάσουν. Δεν με ενδιαφέρει να υπερασπιστώ το "ο,τι να ναι" (άλλωστε μια φορα μπήκα όλο κι όλο και βγήκα...τρέχοντας! :lol: ), αλλα αφού κάποια μέλη είχανε βρει το δικό τους χώρο επικοινωνίας εκεί, τι μας κοφτει τους υπολοιπους?
Αφήστε τα topic ανοιχτά, άλλωστε όπου δεν υπάρχει πλέον ενδιαφέρον εξαφανίζονται από μονα τους.

Έκκληση για κατάπαυση του πυρός και για επιστροφή όσων αποφάσισαν να φύγουν. Άλλωστε είναι εντελώς άσκοπο, κι εγώ το προσπάθησα κάποτε και δεν τα κατάφερα! :lol:

υγ. Το μονο πρόβλημα που είχα με το "ότι να ναι", ήταν ο τίτλος του! Βάλτε και κανένα κόμμα στο 'ο,τι' ρε παιδιά! :lol:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

novito έγραψε:Για δείξες μας μια ...
Διάβασε τις τελευταίες 3-4 σελίδες εδώ και τις τελευταίες του Ότι να ναι... ;)
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

8emis4 έγραψε:γουατ δε φακ?? :shock: :shock:

Τι πάθατε ρε συν παοκτσήδες, καθίστε καλά, χαλαρώστε!

Προσωπικά δεν αντιλαμβάνομαι το λόγο κλειδώματος οπουδήποτε topic, από τη στιγμή που δεν τίθεται ζήτημα χωρητικότητας ή προφανούς καταπάτησης των κανόνων του forum. Αυτό το λέω πραγματικά για οποιοδήποτε topic!

Σε αυτό το forum συμμετέχουν μέλη με τόσο διαφορετικές απόψεις, ανάγκες και ενδιαφέροντα, όλοι πάνω κάτω βρίσκουν κάτι που τους ωθεί να γράψουν ή απλά να διαβάσουν. Δεν με ενδιαφέρει να υπερασπιστώ το "ο,τι να ναι" (άλλωστε μια φορα μπήκα όλο κι όλο και βγήκα...τρέχοντας! :lol: ), αλλα αφού κάποια μέλη είχανε βρει το δικό τους χώρο επικοινωνίας εκεί, τι μας κοφτει τους υπολοιπους?
Αφήστε τα topic ανοιχτά, άλλωστε όπου δεν υπάρχει πλέον ενδιαφέρον εξαφανίζονται από μονα τους.

Έκκληση για κατάπαυση του πυρός και για επιστροφή όσων αποφάσισαν να φύγουν. Άλλωστε είναι εντελώς άσκοπο, κι εγώ το προσπάθησα κάποτε και δεν τα κατάφερα! :lol:

υγ. Το μονο πρόβλημα που είχα με το "ότι να ναι", ήταν ο τίτλος του! Βάλτε και κανένα κόμμα στο 'ο,τι' ρε παιδιά! :lol:

Α να γεια σου!
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

και ετοιμαζεται το νεο εξελιγμενο μοντελο ο eleos_returns_ksanareturns!!! περα απο τη πλακα παιδες εντελως φιλικα γιατι δεν με απασχολει το θεμα ουτε εχω και προβλημα με κανεναν οποτε δεν διαλεγω στρατοπεδο ληξτε το γιατι γινομαατε ρεζιλι.. κΑι αμα το οτι να ναι ηταν για το φεισμπουκ ολο αυτο που γινεται τωρα ειναι για την τατιανα... φιλικα και χωρις διαθεση για ειρωνιες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Παρ 12 Νοέμ 2010, 15:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Επειδή η ιστορία έχει παρατραβήξει, παρακαλώ (λέμε τώρα... :mrgreen: ) τα μέλη που ήδη εκφράσανε τη γνώμη τους και δεν έχουν να προσθέσουν κάτι καινούργιο, να μη σπαμμαρουν επαναλαμβάνοντας τα ίδια και τα ίδια. Αυτό δε μειώνει σε καμμία περίπτωσή το δικαίωμα του καθενός να πει τη γνώμη του, απλά περιορίζει το φαινομενο της αδικαιολογητης και κουραστικής επαναληψης...
Άβαταρ μέλους
Bono

Δημοσίευση από Bono »

DamoN έγραψε:και ετοιμαζεται ο νεο εξελιγμενο μοντελο ο eleos_returns_ksanareturns!!!
:lol: :lol: :lol: να σαι καλά ρε συ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”