Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Μέσα στο χαμό των πανηγυρισμών ξέχασα να ρωτήσω. Ξέρουμε τί έχει απογίνει η καταγγελία που κάναμε στην ΕΕΑ για τις κάμερες στο τηγάνι;
sn0ufel4 έγραψε:1 ολόκληρη αγωνιστική ο γαύρος για τον μοντεστο
Γιατί όχι; Έχει όριο η ξετσιπωσιά; Πειθαρχικές επιτροπές και τρίχες.Καταθέτει έφεση για Μοντέστο o Ολυμπιακός
Έφεση κατά της τιμωρίας που του επιβλήθηκε για την συμπεριφορά του Φρανσουά Μοντεστό στον δεύτερο ημιτελικό με την ΑΕΚ καταθέτει ο Ολυμπιακός.
Όπως διαβάσατε νωρίτερα, στον Ολυμπιακό επιβλήθηκε ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών για την συμπεριφορά του Φρανσουά Μοντέστο στον δεύτερο ημιτελικό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Επίσης, ο Γάλλος καλείται να πληρώσει πρόστιμο 30.000 ευρώ ενώ τιμωρήθηκε και με ποινή αποκλεισμού εισόδου στους αγωνιστικούς χώρου για τους επόμενους 15 μήνες.
Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής είναι εφέσιμη και οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να κάνουν έφεση ώστε να μειωθεί η τιμωρία που επιβλήθηκε τόσο στον Μοντέστο όσο και στην έδρα τους.
η ποινη αποκλεισμου του απο τα γηπεδα θα ειναι σαν αυτην του κλαρινακη που σηκωνει πρωτος το πρωταθλημα στο οποιο του εχει απαγορευτει η ενασχοληση; Γι αυτο το σκανδαλο θα μας πει κανενας αντικειμενικος;
Ιβαναρε ακρη με τους εσκομπαρ στην χωρα μας δε προκειται να βγαλεις,οταν τον πιασανε "εχω εμπιστοσυνη στη δικαιοσυνη" ειχε πει-κατι ηξερε.Ενα πραμα θελω,ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΥ μεχρι να πατησουν μαυρο χιονι.Παρε το Μega Channel και ξεφτιλιζε τα συνεταιρακια μεχρι τελικης πτωσης.
Θα χαρουμε να σε "υποδεχτουμε" στα play-off πρασινογαυρε γερμανοτσολια
Θα χαρουμε να σε "υποδεχτουμε" στα play-off πρασινογαυρε γερμανοτσολια
Στα της ζέλας, ο Λουντ έπαθε διάστρεμμα και χάνει τα πο και ο Μπέργκ άφησε σαφές υπονοούμενο ότι την κάνει γιατί το μπάτζετ θα είναι μειωμένο που δεν θα κάνει τη ζέλα ανταγωνιστική
Τί λεφτά να μπούνε ρε δόλιε; Εδώ μείωση 30% σου λέει ο τουίτι. Άσε τα όσα σας χρωστάει ήδη.Συγκεκριμένα είπε στη κάμερα της Nova:
«Θα το δούμε. Για την ώρα σκέφτομαι τα πλέι οφ. Μετά τα πλέι οφ θα δούμε και τι θέλει ο σύλλογος. Εαν θα μπουν λεφτά στην ομάδα για να μπορούμε να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί. Εχουμε ήδη μια καλή ομάδα αλλά θα πρέπει να γίνουμε καλύτερη. Εγώ θέλω να νικάω και να κατακτώ τίτλους»
ΙΒΑΝΑΡΕ ΚΑΝΤΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΤΟΥΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
Τα 2 πρώτα έγιναν.giapas έγραψε:Παιδιά το κοπάνημα που χρειάζεται είναι συγκεκριμένο και στοχευμένο.
4 γκολ στη ζέλα.
Κούπα με ξαδέρφη.
Πρωτιά στα play off
3 παικταράδες από το πραγματικά πάνω ράφι το καλοκαίρι
Και του χρόνου τσαπού σε όλους και σε όλα.
Αυτό το κοπάνημα χρειάζεται.
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Ο βαζελος είναι καζανι που βραζει αυτη τη στιγμή και θα τιναχτεί στον αερα
αν δεν βγουν πρωτοι στα πλευ οφ.Τον αλαφουζο θα τον σουταρουν.
Δωστους μια κλωτσια ρε ΠΑΟΚΑΡΑ και πνιξτους στην εσωστρεφεια και
την αυτοκαταστροφη οπως μας καναν τόσα χρόνια!
αν δεν βγουν πρωτοι στα πλευ οφ.Τον αλαφουζο θα τον σουταρουν.
Δωστους μια κλωτσια ρε ΠΑΟΚΑΡΑ και πνιξτους στην εσωστρεφεια και
την αυτοκαταστροφη οπως μας καναν τόσα χρόνια!
giapas και τα αλλα δυο ειναι τα πιο πιθανα να γινουν
.Α και για να μη το ξεχασω,για σου ρε Μπεργκ αλανι χαχαχα και ο Μοντεστο ειπε οτι τους χρωσταν μισθους επισης.

Τάσεις φυγής από τον Μπεργκ
Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε στην κάμερα της NOVA με αφορμή τη βράβευσή του ως καλύτερος παίκτης της σεζόν. Ο Σουηδός στράικερ άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον Παναθηναϊκό, αν η ομάδα δεν ενισχυθεί, ώστε να γίνει το... βήμα παραπάνω.
Αναλυτικά:
Για τα βραβεία: «Όπως εχω πει είναι ομαδικό άθλημα, η ομάδα με βοήθησε να γίνω πρώτος σκόρερ και να παίξω καλά. Τα δυο βραβεία θα τα θυμάμαι πάντα, δεν μπορώ να επιλέξω ποιο βραβείο είναι καλύτερο. Οι συμπαίκτες μου είναι αυτοί που με βοηθούν να έχω τέτοια απόδοση και να φτάνω σε αυτές τις διακρίσεις».
Για το ενδεχόμενο να έρθει μία καλή πρόταση από μία χώρα όπως η Κίνα: «Θα συγκεντρωθώ στα play off τώρα και μετά θα δούμε. Τι θέλει η ομάδα, πως θα είναι η κατάσταση στον σύλλογο, αν θα βάλουν κάποια χρήματα για να δυναμώσει το ρόστερ. Εγώ θέλω να είμαι εδώ και στην ομάδα είμαι συγκεντρωμένος τώρα.
Έχουμε καλή ομάδα, όμως, ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάει στην κορυφή. Βλέπουμε κάποιες ομάδες να βάζουν χρήματα, ακούω πως στον Παναθηναϊκό μπορεί να μειωθεί το μπάτζετ. Σίγουρα θέλω να είμαι μέρος της προσπάθειας που κάνει ο Παναθηναϊκός, θα δούμε τι θα γίνει».
Για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη: «Είναι δύσκολο να παίζεις κόντρα στον Αλέξανδρο, είναι ένας πολύ καλός γκολκίπερ».
Πηγή: sentragoal
Παλικαράδες σε σουηδικό τουιτερ είδα είδηση για επαφές με άλλη ελληνική ομάδα .... λέτε;;;;
Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε στην κάμερα της NOVA με αφορμή τη βράβευσή του ως καλύτερος παίκτης της σεζόν. Ο Σουηδός στράικερ άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο αποχώρησής του από τον Παναθηναϊκό, αν η ομάδα δεν ενισχυθεί, ώστε να γίνει το... βήμα παραπάνω.
Αναλυτικά:
Για τα βραβεία: «Όπως εχω πει είναι ομαδικό άθλημα, η ομάδα με βοήθησε να γίνω πρώτος σκόρερ και να παίξω καλά. Τα δυο βραβεία θα τα θυμάμαι πάντα, δεν μπορώ να επιλέξω ποιο βραβείο είναι καλύτερο. Οι συμπαίκτες μου είναι αυτοί που με βοηθούν να έχω τέτοια απόδοση και να φτάνω σε αυτές τις διακρίσεις».
Για το ενδεχόμενο να έρθει μία καλή πρόταση από μία χώρα όπως η Κίνα: «Θα συγκεντρωθώ στα play off τώρα και μετά θα δούμε. Τι θέλει η ομάδα, πως θα είναι η κατάσταση στον σύλλογο, αν θα βάλουν κάποια χρήματα για να δυναμώσει το ρόστερ. Εγώ θέλω να είμαι εδώ και στην ομάδα είμαι συγκεντρωμένος τώρα.
Έχουμε καλή ομάδα, όμως, ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάει στην κορυφή. Βλέπουμε κάποιες ομάδες να βάζουν χρήματα, ακούω πως στον Παναθηναϊκό μπορεί να μειωθεί το μπάτζετ. Σίγουρα θέλω να είμαι μέρος της προσπάθειας που κάνει ο Παναθηναϊκός, θα δούμε τι θα γίνει».
Για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη: «Είναι δύσκολο να παίζεις κόντρα στον Αλέξανδρο, είναι ένας πολύ καλός γκολκίπερ».
Πηγή: sentragoal
Παλικαράδες σε σουηδικό τουιτερ είδα είδηση για επαφές με άλλη ελληνική ομάδα .... λέτε;;;;
- kataramenos5
Απο το βαζελοσογο (που μας τα κανε τσουρεκια το πασχα) κι εχει ακρες λενε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μεινει.
Πάντως αν πάει σε άλλη ομάδα όπως φημολογείται ... πρόκειται για μεγάλη ήττα
- desperando
- Επικοινωνία:
για αλλαγή του πριγιο θα ερθει?
Γιατί και οι δύο 11αδα δεν χωρανε
Γιατί και οι δύο 11αδα δεν χωρανε
Που ακριβως φημολογειται; Επειδη εγραψε ενας στο twitter για ελληνικη ομαδα;