Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Δεν ξέρω ποιος λέει ότι ο Colley δεν είναι καλός παίχτης. Παίχτης που οπότε δεν είναι τραυματίας είναι βασικός στα τρία τελευταία χρόνια από ότι είδα, παίχτης με καλό αριστερό, θηρίο. Μακάρι να πάρουμε όντως αυτόν αντί του κουλιερακη.
Για δεξί στόπερ έναν Γούτα θα θέλαμε αλλά πέρσι που ήταν ελεύθερος δεν μας έκανε, τώρα αν τον θέλουμε θα πρέπει να πληρώσουμε κιόλας γιατί είναι αναντικατάστατος στην Championship που παίζει. Γενικά όπου πάει είναι αναντικατάστατος αλλά τον υποτιμάμε για κάποιο περίεργο λόγο.
Για δεξί στόπερ έναν Γούτα θα θέλαμε αλλά πέρσι που ήταν ελεύθερος δεν μας έκανε, τώρα αν τον θέλουμε θα πρέπει να πληρώσουμε κιόλας γιατί είναι αναντικατάστατος στην Championship που παίζει. Γενικά όπου πάει είναι αναντικατάστατος αλλά τον υποτιμάμε για κάποιο περίεργο λόγο.
- FreeWatcher
Κοιτάτε παληκάρια είμαστε πολλοί που δεν τρελαινομαστε με Μεϊτε. Καλμαρετε λίγο με τον υπερπαιχτη των 5 ηπείρων. Στα λεφτά του έχει οντως πολλούς καλυτερους οσο κ αν κελαηδατε. Γιατί αραγε 3 μηνες δεν βρηκε πανω απο το 1.3 που του δινουμε σε ολο τον ποδοσφαιρικο πλανήτη? Μπορειτε να μου το εξηγησετε? Ουτε καν Αραβιες. Περιμενω...
Σορυ αλλα σιχάθηκα με την Μεϊτιαδα σας κ ο ΠΑΟΚ μου εμεινε εκτος τσουλου να περιμενει τη Μανταλενα.
Αν τον θελει ο Λουτσε, λεω ΑΝ, γιατί θεωρείτε δεδομένα πραγματα που πολλοί βγαζετε απο το κεφαλι σας, μακαρι να ερθει. Αν κ εγώ αν ημουν Ιβαν κ οντως μου εκανε ολες αυτές τις κονξες, αν ισχυει κ αυτο, ουτε στο κυλικείο θα τον επαιρνα.
Καθαρά ποδοσφαιρικα αν θελουμε να ανεβουμε επιπεδο ο παιχταράς που ΠΡΕΠΕΙ να φερουμε για χαφ, ΠΡΕΠΕΙ να εχει και ταχυτητα.
Σορυ αλλα σιχάθηκα με την Μεϊτιαδα σας κ ο ΠΑΟΚ μου εμεινε εκτος τσουλου να περιμενει τη Μανταλενα.
Αν τον θελει ο Λουτσε, λεω ΑΝ, γιατί θεωρείτε δεδομένα πραγματα που πολλοί βγαζετε απο το κεφαλι σας, μακαρι να ερθει. Αν κ εγώ αν ημουν Ιβαν κ οντως μου εκανε ολες αυτές τις κονξες, αν ισχυει κ αυτο, ουτε στο κυλικείο θα τον επαιρνα.
Καθαρά ποδοσφαιρικα αν θελουμε να ανεβουμε επιπεδο ο παιχταράς που ΠΡΕΠΕΙ να φερουμε για χαφ, ΠΡΕΠΕΙ να εχει και ταχυτητα.
...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος STRAFNIK την Σάβ 24 Αύγ 2024, 02:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Montrealiotis
Γιατί έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ και εδώ θέλει να παίξει. Δεν είναι οτι δεν έχει μόνο κλεισει αλλου, δεν εχει καν ακουστεί για άλλη ομάδα. Δεν νομίζω ότι τυχαίο.
Επίσης μιας και εμείς κελαηδάμε, για κελάηδησε μας κι εσυ, πριν ποσά χρόνια είχε ο ΠΑΟΚ καλύτερο χάφ από τον Μειτε
Επίσης μιας και εμείς κελαηδάμε, για κελάηδησε μας κι εσυ, πριν ποσά χρόνια είχε ο ΠΑΟΚ καλύτερο χάφ από τον Μειτε
STRAFNIK έγραψε:Έχοντας διαβάσει καμία 30 σελίδες σταματάω εδώgika έγραψε:Νομίζω ότι το απροσδόκητο πρωτάθλημα που πήρε ο Λούτσε έκανε μεγάλο κακό στον σχεδιασμό βάζοντας πολλά προβλήματα κάτω από το χαλάκι. Ο ΠΑΟΚ έκανε την μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία του και οι βασικοί ανταγωνιστές δίνουν τα ίδια για να αγοράσουν. Αρχίζουν να ξεφεύγουν τα νούμερα, του χρόνου βγαίνουν δύο ομάδες τσουλου με τον πρωταθλητή να έχει εξασφαλισμένο γιουροπα και μόλις έναν αντίπαλο για τσουλου, κι εμείς πετάμε αετό. Είναι λυπηρό αυτό που βλέπουμε. Στελέχη δύο ταχυτήτων, οι μεν να τρυπάνε το ταβάνι τους και οι δε να αποτυγχάνουν κάθε χρόνο και.. καλύτερα. Δύο χαφ και δύο στοπερ (οι 3 για βασικοί!) λείπουν από την ομάδα, μετά από πώληση 15 εκατομμυρίων στις 23 αυγούστου. Πότε θα δέσει η άμυνα;
Ρε συ έλεος ρε φίλε
Πήραμε πρωτάθλημα κι όλα πήγαν πίσω;
Δλδ καλύτερα να μην περνάμε;
Επίσης ταχύτητες, άλλοι πίσω άλλοι μπρος,
πως βγαίνουν αυτά τα συμπεράσματα;
Και μη μου πεις, μα δεν βλέπεις τι γίνεται;
Γιατί εγώ δεν γνωρίζω ούτε 0,5% τι παίζει
Εσύ γνωρίζεις;
Το ότι πρέπει να περάσει καιρός για να δέσει η ομάδα
Κι εγώ το θεωρώ δεδομένο
Γίνανε σημαντικές ανακατάταξεις
Παρόλα αυτά είμαστε σε καλό δρόμο
Θέλω να πιστεύω
Το να κράζουμε χωρίς να γνωρίζουμε παίρνοντας σαν δεδομένο
πληροφορίες από δημαγωγους που βγάζουν λεφτά στην πλάτη της ομάδας
χωρίς να γνωρίζουν τπτ και να τα περνάμε σαν
τευελεσμενα μου την δίνει στα νεύρα
Συγγνώμη κιόλας
Φτάνουμε στην τελική ευθεία
Δεν νομίζω ότι η ομάδα θα μείνει ξεκρεμαστη
Ας πάρουμε μια ανάσα και στο τέλος θα δούμε αν είμαστε χειρότερα ή καλύτερα
Αφορμή πήρα από σένα, γενικότερο είναι το σχόλιο
Υ. Γ.
Κι. Εγώ θέλω χαφ
- sourmenetes
- Moderator
Η πλάκα ειναι πως κάποιοι λογαριασμοι θέλουν να ειναι καλυμμένοι για όλα οσα φαντάζονται πως ισχύουν και κάθε μέρα λένε.
Αν γίνει αυτό είναι έτσι.
Αν δε γίνει αυτό και γίνει το άλλο είναι έτσι.
Αν. Τελικά δεν έρθει ο ένας και έρθουν δύο θα είναι κοινή λογική.
Αν φύγει ο τάδε είναι έγκλημα. Αν δε φύγει..
Μας φάγανε 2 μέρες τώρα.
Αν και αν και αν...
Δείτε τι θα έρθει και αν έρθει ένας από όλου όσους είπατε θα το δούμε.
Επίσης τα σενάρια που φτιάχνετε με το μυαλό σας δε σημαίνει ότι ισχύουν. Μπορεί και να ισχύουν αλλά μπορεί και να μην ισχύουν.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν γίνει αυτό είναι έτσι.
Αν δε γίνει αυτό και γίνει το άλλο είναι έτσι.
Αν. Τελικά δεν έρθει ο ένας και έρθουν δύο θα είναι κοινή λογική.
Αν φύγει ο τάδε είναι έγκλημα. Αν δε φύγει..
Μας φάγανε 2 μέρες τώρα.
Αν και αν και αν...
Δείτε τι θα έρθει και αν έρθει ένας από όλου όσους είπατε θα το δούμε.
Επίσης τα σενάρια που φτιάχνετε με το μυαλό σας δε σημαίνει ότι ισχύουν. Μπορεί και να ισχύουν αλλά μπορεί και να μην ισχύουν.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- FreeWatcher
Να ξεκινήσω απο φέτος?Montrealiotis έγραψε:Γιατί έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ και εδώ θέλει να παίξει. Δεν είναι οτι δεν έχει μόνο κλεισει αλλου, δεν εχει καν ακουστεί για άλλη ομάδα. Δεν νομίζω ότι τυχαίο.
Ο Καμαρά είναι για μενα πολυ ανωτερο χαφ.
Να συνεχισω πισω στο χρονο?
Μισιτς Ολιβέιρα Μαουρισιο επισης.
Πιο πισω δεν παω.
Ποιοτικα τον εχω στο ιδιο επιπεδο Κουρτιτς.
Ξέρω στη δίνη της Μειτιαδας κάτι τέτοιο ειναι ανηκουστο!
Βέβαια η πλειοψηφία των "πιστων", αν χαναμε το πρωταθλημα περσι για μια φαση, φετος θα τον εβγαζε αχρηστο.
Εγω την ίδια αποψη θα ειχα...
Ενα καλό χαφ. Σε καμία περίπτωση ο παιχταράς που ονειρευομαι για το κέντρο του ΠΑΟΚ.
Edit
Αυτα περι συμφωνιας καθε μερα εδω κ 3 μηνες τα διαβαζετε στα twitter?
- Montrealiotis
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Ο Ολιβέιρα είναι καλύτερος αλλά έπαιξε μόλις 6 μήνες, και δεν ήταν με τίποτα τόσο κομβικός όσο Μειτε. Καλός ο Μισιτς αλλά λυπάμαι όχι καλύτερος του Μειτε, ξεκάθαρη απόδειξη η καριέρα και των δυο. Πολύ καλός ο Μαουριτσιο, αλλά ούτε αυτός είχε την πληθωρική παρουσία και συνεισφορά του Μειτε. Τον κάμαρα κάτσε να τον δούμε στο ΠΑΟΚ πρώτα.
Η συνολική παρουσία του Μειτε, μόνο με τον Παμπλο μπορεί να συγκριθεί, στην σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ.
Ο Μειτε έπρεπε να είναι εδώ από την αρχή της προετοιμασίας, αν για χ ψ λόγους δεν γινόταν να έρθει παρά μονάχα στο τέλος Αυγούστου, ας έβρισκαν εγκαίρως αντικαταστάτη. Εφόσον μπορεί να έρθει τώρα ο Μειτε, και αφού δεν πήραν άλλον νωρίτερα, οποιαδήποτε άλλη επιλογή παίκτη σε αυτά τα λεφτά είναι ανόητη.
ΥΓ ηρέμησε λίγο με την ειρωνία και να μάθεις να μιλάς στο ύφος του συνομιλητή σου
Η συνολική παρουσία του Μειτε, μόνο με τον Παμπλο μπορεί να συγκριθεί, στην σύγχρονη ιστορία του ΠΑΟΚ.
Ο Μειτε έπρεπε να είναι εδώ από την αρχή της προετοιμασίας, αν για χ ψ λόγους δεν γινόταν να έρθει παρά μονάχα στο τέλος Αυγούστου, ας έβρισκαν εγκαίρως αντικαταστάτη. Εφόσον μπορεί να έρθει τώρα ο Μειτε, και αφού δεν πήραν άλλον νωρίτερα, οποιαδήποτε άλλη επιλογή παίκτη σε αυτά τα λεφτά είναι ανόητη.
ΥΓ ηρέμησε λίγο με την ειρωνία και να μάθεις να μιλάς στο ύφος του συνομιλητή σου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Montrealiotis την Σάβ 24 Αύγ 2024, 00:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Willie the Pimp
Να αντιστρέψουμε λίγο το ερώτημα... Γιατί άραγε δεν βρήκαμε αυτούς τους καλύτερους στα λεφτά που δίνουμε αυτούς τους 3 μήνες;; Μήπως γιατί αυτοί οι καλύτεροι με τα ίδια χρήματα είναι στην φαντασία μας; Επίσης ο παίκτης έχει ήδη ενεργό συμβόλαιο στα 1,8 εκ. με την Μπενφίκα αν σου λέει κάτιFreeWatcher έγραψε:Κοιτάτε παληκάρια είμαστε πολλοί που δεν τρελαινομαστε με Μεϊτε. Καλμαρετε λίγο με τον υπερπαιχτη των 5 ηπείρων. Στα λεφτά του έχει οντως πολλούς καλυτερους οσο κ αν κελαηδατε. Γιατί αραγε 3 μηνες δεν βρηκε πανω απο το 1.3 που του δινουμε σε ολο τον ποδοσφαιρικο πλανήτη? Μπορειτε να μου το εξηγησετε? Ουτε καν Αραβιες. Περιμενω... .
Από τη μία κάποιοι θεωρούν δεδομένα πράματα που βγάζουν απ' το κεφάλι τους (δηλωμένη επιθυμία του προπονητή για τον παίκτη) κι από την άλλη αναφορά σε κόνξες που προκύπτουν μόνο από τη φαντασία των δημοσιογράφων που κάνουν το ρεπορτάζ (λέμε τώρα καμιά μαλακία) της ομάδας μας. Δε λέω δυνατός ο συλλογισμός σου ...FreeWatcher έγραψε:Αν τον θελει ο Λουτσε, λεω ΑΝ, γιατί θεωρείτε δεδομένα πραγματα που πολλοί βγαζετε απο το κεφαλι σας, μακαρι να ερθει. Αν κ εγώ αν ημουν Ιβαν κ οντως μου εκανε ολες αυτές τις κονξες, αν ισχυει κ αυτο, ουτε στο κυλικείο θα τον επαιρνα.
- FreeWatcher
Αν διαβαζες, για τις κονξες γραφω αν ισχυουν κ αυτές. Τιποτα δεν θεωρω δεδομενο. Ουτε καν το 1.8 που προκύπτει απο τους γνωστους αρδ που απο τη μια βριζετε φιλε μου κ απο την άλλη θεωρείτε θέσφατο, οταν θέλετε να περάσετε τα οπαδιλίκια παιχτων, προπονητων κ ΤΔ που βάζετε πανω από τον ΠΑΟΚ.Willie the Pimp έγραψε:Να αντιστρέψουμε λίγο το ερώτημα... Γιατί άραγε δεν βρήκαμε αυτούς τους καλύτερους στα λεφτά που δίνουμε αυτούς τους 3 μήνες;; Μήπως γιατί αυτοί οι καλύτεροι με τα ίδια χρήματα είναι στην φαντασία μας; Επίσης ο παίκτης έχει ήδη ενεργό συμβόλαιο στα 1,8 εκ. με την Μπενφίκα αν σου λέει κάτιFreeWatcher έγραψε:Κοιτάτε παληκάρια είμαστε πολλοί που δεν τρελαινομαστε με Μεϊτε. Καλμαρετε λίγο με τον υπερπαιχτη των 5 ηπείρων. Στα λεφτά του έχει οντως πολλούς καλυτερους οσο κ αν κελαηδατε. Γιατί αραγε 3 μηνες δεν βρηκε πανω απο το 1.3 που του δινουμε σε ολο τον ποδοσφαιρικο πλανήτη? Μπορειτε να μου το εξηγησετε? Ουτε καν Αραβιες. Περιμενω... .Από τη μία κάποιοι θεωρούν δεδομένα πράματα που βγάζουν απ' το κεφάλι τους (δηλωμένη επιθυμία του προπονητή για τον παίκτη) κι από την άλλη αναφορά σε κόνξες που προκύπτουν μόνο από τη φαντασία των δημοσιογράφων που κάνουν το ρεπορτάζ (λέμε τώρα καμιά μαλακία) της ομάδας μας. Δε λέω δυνατός ο συλλογισμός σου ...FreeWatcher έγραψε:Αν τον θελει ο Λουτσε, λεω ΑΝ, γιατί θεωρείτε δεδομένα πραγματα που πολλοί βγαζετε απο το κεφαλι σας, μακαρι να ερθει. Αν κ εγώ αν ημουν Ιβαν κ οντως μου εκανε ολες αυτές τις κονξες, αν ισχυει κ αυτο, ουτε στο κυλικείο θα τον επαιρνα.
Και δεν αναφερομαι προσωπικα σε σενα. Δεν θυμαμαι τι γραφει ο καθενας. Αναφερομαι σε ενα κλιμα που παρατηρείται συχνα εδώ μεσα.
-
σαββατοκυριακο κλεινει ο στοπερ μαλλον ετσι σφυριξε ενα πουλακι. Ο Θεος βοηθος.
- Willie the Pimp
Δεν αναφέρεσαι σε μένα αλλά να σου θυμίσω ότι απαντάς σε μένα... Ένιγουει δεν θα κολλήσω σ' αυτό. Μπορείς να μου απαντήσεις στο ερώτημα που σου έθεσα, ήτοι εφόσον σύμφωνα με τα γραφόμενα σου υπάρχουν στα λεφτά που δίνουμε πολλοί και καλύτεροι του Μεϊτέ γιατί δεν τους κλείσαμε (κι ας κελαηδούνε όσοι γουστάρουν τον παίκτη ή τον θεωρούν κομβικότατο κομμάτι της περσινής ομάδας);;FreeWatcher έγραψε:απο τους γνωστους αρδ που απο τη μια βριζετε φιλε μου κ απο την άλλη θεωρείτε θέσφατο, οταν θέλετε να περάσετε τα οπαδιλίκια παιχτων, προπονητων κ ΤΔ που βάζετε πανω από τον ΠΑΟΚ.
Και δεν αναφερομαι προσωπικα σε σενα.
Δηλαδή η δηλωμένη επιθυμία του προπονητή για τον παίκτη δεν ισχύει; Οι κόνξες βρίσκονται στα γραπτά των δημοσιογράφων μας μόνο.FreeWatcher έγραψε:Αν διαβαζες, για τις κονξες γραφω αν ισχυουν κ αυτές.
- Josey Wales
https://www.transfermarkt.com/mahamadou ... er/1053147
ευκαιρία τώρα που ξεπουλάει η Λυών, σε 3-4 χρονάκια βγάζεις 10 χαρτιά από αυτόν
ευκαιρία τώρα που ξεπουλάει η Λυών, σε 3-4 χρονάκια βγάζεις 10 χαρτιά από αυτόν
- Unpsofable78
- Patricio_4
Αν έρθει ένας από όλους αυτούς θα πρόκειται περί κατορθώματος.makispaspartou έγραψε:Μπορώ να ονειρευτώ τα δυο βουνά για αρχή;
Μειτε και Ζίγκο..
Στη συνέχεια θα ήθελα έναν Torunarigha και για κλείσιμο τον Hwang η τον Εvandro που κοιτάει ο βαζελος.
Με αυτούς δε θέλω κερασάκι.
Προσωπική εκτίμηση:
Θα έρθει ή ο Μειτέ ή κάποιος χαφ αμφιβόλου ποιότητας και ένα αριστερό σέντερ μπακ φάση colley που ή θα σου βγει Εκόνγκ ή θα σου βγει Βίντα.
Γενικά, τα τελευταία πολλά καλοκαίρια πάντα υπήρχε ένα μικρό κενό στο ρόστερ που όλοι περίμεναν να καλυφθεί αλλά εν τέλει δεν καλυπτόταν , γι' αυτό και θα μου φανεί παράξενο να πάρουμε 4 παίκτες μέσα στις επόμενες 11 μέρες.