??????? ΨΆΡΩΣΑpagotatzis έγραψε:Είναι αλήθεια ;
Έρχεται ;
Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
-
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Ο Besic ( λατρεία αρκετών συνοπαδων εδώ μέσα) αποκτήθηκε από την Φερεντσβάρος! Επίσης ο Danny Alves ελεύθερος και σε θελκτική για εμάς ηλικία! Razvan ακούει; 

χαχαχα Θεος!!pagotatzis έγραψε:Είναι αλήθεια ;
Έρχεται ;
Αλλα τελευταια μερα κριμα ειναι να μην εχουμε αγωνια.
Εγω λεω να μην απαντησεις....
Αστο ετσι...
Ερχεται....
-
Τι να τον κάνεις τον Danny Alves όταν έχεις Τέιλορ....boogeyman77 έγραψε:Ο Besic ( λατρεία αρκετών συνοπαδων εδώ μέσα) αποκτήθηκε από την Φερεντσβάρος! Επίσης ο Danny Alves ελεύθερος και σε θελκτική για εμάς ηλικία! Razvan ακούει;

Ο Κουρτιτς ερχοταν και απο δυο σερι 90 λεπτα με την εθνικη Σλοβενιας. Μην το ξεχνατε αυτο.
-
- Επικοινωνία:
Και Fernando όταν έχεις τον ......Esiti!paokpantou έγραψε:Τι να τον κάνεις τον Danny Alves όταν έχεις Τέιλορ....boogeyman77 έγραψε:Ο Besic ( λατρεία αρκετών συνοπαδων εδώ μέσα) αποκτήθηκε από την Φερεντσβάρος! Επίσης ο Danny Alves ελεύθερος και σε θελκτική για εμάς ηλικία! Razvan ακούει;![]()
![]()
![]()

-
καλα ειστε απιθανοι...στη μια σελιδα κραζετε τους 35ριδες και στην αλλη θελετε ντανι αλβες...αντε να αρχισει να νικαει η ομαδα γε δεν μας βλεπω καλα
-
Εγω τον αλβες τον εφερνα και στα 40 παντως. Μιλαμε για το καλυτερο δεξι μπακ της ιστοριας. Ξερει μπαλα που δεν την ξερουν τα δεκαρια και τα εξτρεμ μας.
-
μαζι σου αλλα τα ιδια ατομα που κραζουν για 35αριδες λενε μετα για αλβες...black death έγραψε:Εγω τον αλβες τον εφερνα και στα 40 παντως. Μιλαμε για το καλυτερο δεξι μπακ της ιστοριας. Ξερει μπαλα που δεν την ξερουν τα δεκαρια και τα εξτρεμ μας.
Πηγα να τρακαρω βρε @$#%#%@#$...Εκανα ενα refresh σε ενα φαναρι και μου βγηκε πρωτο πρωτο το ποστ σου...Θα σου εστελνα το λογαριασμο...pagotatzis έγραψε:Είναι αλήθεια ;
Έρχεται ;

-
- Επικοινωνία:
Νόμισα πως δεν χρειαζόταν διευκρίνηση ότι τρολλαρω......kosths BXL έγραψε:καλα ειστε απιθανοι...στη μια σελιδα κραζετε τους 35ριδες και στην αλλη θελετε ντανι αλβες...αντε να αρχισει να νικαει η ομαδα γε δεν μας βλεπω καλα
Θα ριξει κανεις κανενα παπα η θα παμε ετσι τελευταια μερα; Κριμα δεν ειναι;
Τα παιδια με τα inside info γιατι εχουν εξαδανιστει;
Τα παιδια με τα inside info γιατι εχουν εξαδανιστει;
Ο ελεύθερος Έλληνας Γιαννιώτας δεν μας έκανε για δεύτερος αντί Ζίφκοβιτς για να καταλάβω και πήγε για ένα κομμάτι ψωμί στον Ατρόμητο;
Tι Γιαννιώτη? Να μαζεύουμε μετριοτητες θες?
Η αλήθεια είναι ότι κυκλοφορεί σήμερα ελεύθερο, έχει πρόβλημα ή είναι μέτριο. Στόχευση από τώρα για Δεκέμβρη με φόντο τα π.οφ.
Η αλήθεια είναι ότι κυκλοφορεί σήμερα ελεύθερο, έχει πρόβλημα ή είναι μέτριο. Στόχευση από τώρα για Δεκέμβρη με φόντο τα π.οφ.
Όχι δε θέλω Βίσωνα. Είναι προφανές πως δεν τον θεωρώ μέτριο για τη θέση του δεύτερου τερματοφύλακα.mbison έγραψε:Tι Γιαννιώτη? Να μαζεύουμε μετριοτητες θες?