Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Το μόνο που κρατάμε από τη φετινή μεταγραφική περίοδο, είναι ότι το ρόστερ με το οποίο τελείωσε πέρσι η χρονιά, κατέληξε να είναι καλύτερο από αυτό με το οποίο ξεκινάει η χρονιά.
Κοινώς, η ομάδα σε αυτό το διάστημα παρουσιάζεται αποδυναμωμένη.
Αυτό συνιστά και μια μεγάλη αποτυχία του οργανισμού, αποτυχία την οποία παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς και ο προπονητής της ομάδας.
Αυτό συνιστά και μια μεγάλη αποτυχία του οργανισμού, αποτυχία την οποία παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς και ο προπονητής της ομάδας.
Ενταξει δε το λες και ακριβως δικαιη κριτικη οτι συγκρινεις μια ομαδα που τελειωσε καλα (οντως) και αρα αυτη η γευση εμεινε, αλλα ολη την χρονια δεν βλεποταν, με μια ομαδα που εχει παιξει 4 επισημα ματς.Sera4 έγραψε:Το μόνο που κρατάμε από τη φετινή μεταγραφική περίοδο, είναι ότι το ρόστερ με το οποίο τελείωσε πέρσι η χρονιά, κατέληξε να είναι καλύτερο από αυτό με το οποίο ξεκινάει η χρονιά.
Καλημέρα! Αλήθεια τώρα, όντως πάμε για μεταγραφή ελεύθερου παίκτη, σήμερα που είναι η τελευταία μέρα? Γιατί, για να μην χαλάσει η... "παράδοση"?
[quote="ΠΟΡΚΥ-5"]Καλημέρα! Αλήθεια τώρα, όντως πάμε για μεταγραφή ελεύθερου παίκτη, σήμερα που είναι η τελευταία μέρα? Γιατί, για να μην χαλάσει η... "παράδοση"?[/quoteΠ
Πορκαρε!εδω που φτασαμε ξερνα τα ολα χυμα...τελευταιες ωρες δεν προκειται να χαλασεις τιποτα.μιλα λεμε!
Πορκαρε!εδω που φτασαμε ξερνα τα ολα χυμα...τελευταιες ωρες δεν προκειται να χαλασεις τιποτα.μιλα λεμε!

Αν συνυπολογιστείς τους Τζόλη, Μπαμπα, Κρεμτσικ, Ουαρντα που φύγαν και τους Κουρτιτς, Μιτριτσα, Ταυλορ και Τσουμπα που ήρθαν ναι ΑΥΤΗΝ την στιγμή είσαι στην καλύτερη στα ίδια με περσυ που δεν την λες και. Καλή αγωνιστική χρονια. Πέραν του κυπέλλου βέβαια.
Αφήνω έξω τον Ολιβέιρα αυτήν την στιγμή και δεν συνυπολογίζω τον επιπλέον χρόνο στις πλάτες του βασικού μας κορμού.
Αφήνω έξω τον Ολιβέιρα αυτήν την στιγμή και δεν συνυπολογίζω τον επιπλέον χρόνο στις πλάτες του βασικού μας κορμού.
- ΑποστόληςΑ
Ε ενταξει κ σε μας είχε κλείσει παλιοτεραΑποστόληςΑ έγραψε:Το sdna λέει ότι σήμερα κλείνει ο Garry στον γαύρο...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dragon την Παρ 17 Σεπ 2021, 10:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για να είμαι και ειλικρινής συμβόλαιο πάνω από μυριο στον Γκαρυ δύσκολα θα έδινα…Μόνο το γαλλακι και ο Γκαστον με ψήνουν από τους ελεύθερους και ο Φερναντο για μια θέση που θεωρητικά δεν ψάχνουμε. Με τρόμαξε πολύ ο άξονας χτες…
Μεγάλο ερωτηματικό ο Κουρτιτς. Ας ελπίσουμε ότι θα στρώσει. Τι διάολο 10 χρόνια στην Ιταλία έπαιζε.joshua έγραψε:Για να είμαι και ειλικρινής συμβόλαιο πάνω από μυριο στον Γκαρυ δύσκολα θα έδινα…Μόνο το γαλλακι και ο Γκαστον με ψήνουν από τους ελεύθερους και ο Φερναντο για μια θέση που θεωρητικά δεν ψάχνουμε. Με τρόμαξε πολύ ο άξονας χτες…
Ο κουρτιτς αν δεν παιζει με εσιτι είναι άλλος παιχτης. Όπως κ ο σβαμπTotem_pk έγραψε:Μεγάλο ερωτηματικό ο Κουρτιτς. Ας ελπίσουμε ότι θα στρώσει. Τι διάολο 10 χρόνια στην Ιταλία έπαιζε.joshua έγραψε:Για να είμαι και ειλικρινής συμβόλαιο πάνω από μυριο στον Γκαρυ δύσκολα θα έδινα…Μόνο το γαλλακι και ο Γκαστον με ψήνουν από τους ελεύθερους και ο Φερναντο για μια θέση που θεωρητικά δεν ψάχνουμε. Με τρόμαξε πολύ ο άξονας χτες…
Τελευταία μέρα μεταγραφών (κανονικών) στη Σαουδική Αραβία.
Έτσι απλά το αναφέρω μπας και δώσουμε κανέναν.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έτσι απλά το αναφέρω μπας και δώσουμε κανέναν.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η εικονα στον αξονα μεχρι στιγμης οταν δεν παιζουν Σβαμπ και Καντουρι ειναι βοηθα παναγια δημιουργικα αλλα ειναι και βοηθα παναγια ανασταλτικα γενικως....
Εχω θολουρα μεσα στο μυαλο μου αυτη την στιγμη...Αν με ρωτουσαν δεν ξερω να πω τι χρειαζεται πιο πολυ η ομαδα.
Ενα 6αρι η ενα 8αρι ταχυδυναμικο; Ενα 10αρι να εχει και το γκολ; Ενα δεξι μπακ; Ολα αυτα μαζι;
Εχω θολουρα μεσα στο μυαλο μου αυτη την στιγμη...Αν με ρωτουσαν δεν ξερω να πω τι χρειαζεται πιο πολυ η ομαδα.
Ενα 6αρι η ενα 8αρι ταχυδυναμικο; Ενα 10αρι να εχει και το γκολ; Ενα δεξι μπακ; Ολα αυτα μαζι;
-
για τον κουρτιτς παρτε το λιγο ηρεμα ενα κακο ματς εκανε και διπλα του ειχε τον εσιτι...και ο πογκμπα στην μαν γιου καθε φορα που παιζει κεντρο με διπλα τον φρεντ ειναι αφαντος στο γηπεδο...ο κουρτιτς ειναι πολυ καλος και μαζι με σβαμπ φενεται αυτο και με ντοουγκλας θα φανει αν παιξουν μαζι...σε αλλα τωρα ο γκαρι τι εγινε εκλεισε στον γκει ? εμεις κανουμε τιποτα για γκαστον κτλ κτλ η μπα ?
-
Κοιτα αν διαβαζεις το φορουμ την τελευταια βδομαδα, πρεπει να αλλαξουμε 20 παιχτες. Δυστυχως δεν προλαβαινουμε οποτε θα κλαιγομαστε ολημερις μεχρι να αρχισουν οι καλες εμφανισεις.
- pagotatzis