Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Tony79

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες XI

Δημοσίευση από Tony79 »

astral έγραψε:ΧΑΧΑΧΑΧΑ
ο αρης City το επόμενο ΑΦΜ
Ο οαρηθ έχει σε όλο τον κόσμο λαό,να είσαι προσεκτικός με αυτά που λες Βάμος φαπεον η δόξα Ακρινής και ο Φιλώτας ρωταει και ανησυχει
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

"this is our city" τα λαμόγια...
Ουστ ρε, που αν κόβετε εισιτήρια ποιός ξέρει πόσες εισπράξεις θα χάνονταν ή ο μπαγλαμας θα τις έπερνε σπίτι του. Ουστ ρε... βάλτε τον πρωτα να πληρώσει τους απλήρωτους εργαζόμενους της χρεωκοπημενης εταιρείας του...
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

Μόλις ανέβηκε πρώτος στην Α2 ο γάβρος κατάφερε να ξαναπέσει δεύτερος χάνοντας με 10 ποντους από την Καρδίτσα. Κάτι απρόσμενες χαρές σήμερα :lol:
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

είδα λίγο παιδιά οτι έφτασε χαβούζα ο νέος προπονητής του βάζελου..
φυσικά δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο, και δεν ξέρω μπορεί να είναι καλός προπονητής,
αλλά μετά τον Μπόλονι, ξανά τέρμα ασπρομάλλης..είναι τώρα αυτός προπονητής να χτυπήσει το γαύρο ας πούμε ?
τι τους έχει κάνει αυτός ο Αλαφούζος.. εμάς εάν μας έφερναν αυτόν προπονητή θα γκρεμίζαμε και το Καυταντζόγλειο όχι μόνο την Τούμπα..
και ο άλλος της κούλας, ύποπτος κι αυτός :mrgreen: .. με πέρασμα απο Πανιώνιους, γκέυ αστέρα.. αυτός δεν ήταν προπονητής που έιχε κάνει ο άλλος τη χερούκλα για να συνεχίσει η ομάδα του φαταούλ με το ζόρι στο uefa ?
όχι οτι δεν ξέρουμε τι καπνό φουμάρουν , αλλά πραγματικά τι σκ@τά γίνεται πάλι..
melios

Δημοσίευση από melios »

Γιατί μας αρέσει να τα γειώνουμε όλα;

Ο Γιοβανοβιτς έχει 4 πρωταθλήματα Κύπρου και εμπειρίες στο CL. Με το ΑΠΟΕΛ πήγε στους 8 το 2011-12.
Ο Μιλογιεβιτς έχει 2 πρωταθλήματα Σερβίας και εμπειρίες στο CL. Την λιβερπουλ 2 μπαλάκια την έριξε.

Άποψη μου είναι ότι Θα είναι πολύ δυνατοί φέτος αυτοί οι δύο. Θέλει πολύ προσοχή.

Το θέμα είναι να μην ζορίσουν μόνο εμάς αλλά και τον γαύρο. Άμα ο γαύρος ζοριστεί και δεν κερδίζει κανένα από τα 3 ντέρμπι στο πρώτο γύρο θα χτυπήσουν καμπάνες για την έξοδο του Μαρτινς. Το οποίο θα είναι ιδανικό για μας γιατί ο γαύρος είναι ομάδα του προπονητή του και άμα φύγει θα χάσουν τα αυγά και τα πασχάλια.

Φέτος με σωστές μεταγραφές είναι καλή ευκαιρία για επιστροφή στην κορυφή.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Σωστός και μακάρι να υπάρχουν κι άλλοι που μπορούν και ενδιαφέρονται να κόψουν βαθμούς από τον γαύρο.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

σωστός φίλε melios,
πάνω κάτω αυτά ήξερα κι εγώ, όχι όμως τόσο αναλυτικά.

μιας και άνοιξε η κουβέντα όμως, και το πρωτάθλημα Σερβίας και αυτό της Κύπρου, είναι σχετικά ανίσχυρα πρωταθλήματα νομίζω, επίσης αυτό της Κύπρου απ όσα έχω διαβάσει κατα καιρούς, είναι και απο τα πιο διεφθαρμένα στην Ευρώπη, στημένα παιχνίδια και διαιτητές κτλ..

θυμάμαι όμως σωστά οτι ο Μιλόγιεβιτς ήταν προπονητής σ αυτό τον αγώνα με το χέρι με το γάυρο ? πολύ ύποπτο το παιχνίδι.. και ξέρεις οτι αν το κάνεις μια φορά (στηθείς δηλαδή) μετά γίνεται συνήθεια..

μακάρι να τον κοντράρουν τον γαύρο και όχι μόνο εμάς..αυτό όμως που φοβάμαι είναι οτι όλοι προτίστως εμάς πάνε να χτυπήσουν και ο γαύρος δεν τους πολυνοιάζει, έχουν γίνει κοινώς ένας μεγάλος γαύρος και οι τρεις μαζί..

και μια άσχετη παρατήρηση, όλοι οι "καινούριοι" προπονητές που ήρθαν , Γιοβάνοβιτς, Μιλογιεβιτς, Λουτσέσκου είναι που λέμε κουστουμαρισμένοι, δεν νομίζω να κατεβαίνουν στο γήπεδο με φόρμες..μπορεί και να κάνω λάθος

αναβάθμιση σίγουρα για τη λίγκα και επιτέλους κάποιο κύρος για τα κανάλια της νόβα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Πόσο άρρωστοι είναι οι σκατόγαβροι, ρε πούστη μου; Μπήκα στο fosonline για να δω χάιλαιτς από την παπάρα που έφαγαν χθες στο πόλο και τα άρπαξαν 22-9. Ο χρόνος των χάιλαιτς είναι περίπου 3 λεπτά. Στο πρώτο λεπτό δείχνουν ό,τι νάναι. Το πρώτο γκολ που δείχνουν είναι το 6-0. Και καταφέρνουν στον συνολικό χρόνο να δείξουν 3 γκολ των Ισπανών και 4!!! του γάβρου. Χαχαχα

Σημείωση: στο πρωτοσέλιδό του ο πρωκταθλητής κιχ για την πίπα στο πόλο.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Η ΑΕΚ έχει μπει πολύ δυνατά στις μεταγραφές..Πρισπαθεί να κάνει δικό της τον Έντσαμ της Σέλτικ που πρόκειται για μεγάλο παίκτη...Επίσης για τον Αραούχο που θα τον ήθελα στην ομάδα με τα χίλια...Πρόσφατα έβαλε 2 γκολάρες που τις δημιούργησε σχεδόν μόνος του...
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ε ναι.δεν εχουμε ξαναδει τον αραουχο και θα εντυπωσιαστουμε με τα δυο γκολ που εβαλε.
Και ο πετρος ο μανταλος παικταρας.
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Φαντάσου τι πρέπει να λένε αυτοί για Αντρέ, Μάτος, Πρίγιο δηλαδή...

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
icue

Δημοσίευση από icue »

thomas Murg έγραψε:Πόσο άρρωστοι είναι οι σκατόγαβροι, ρε πούστη μου; Μπήκα στο fosonline για να δω χάιλαιτς από την παπάρα που έφαγαν χθες στο πόλο και τα άρπαξαν 22-9. Ο χρόνος των χάιλαιτς είναι περίπου 3 λεπτά. Στο πρώτο λεπτό δείχνουν ό,τι νάναι. Το πρώτο γκολ που δείχνουν είναι το 6-0. Και καταφέρνουν στον συνολικό χρόνο να δείξουν 3 γκολ των Ισπανών και 4!!! του γάβρου. Χαχαχα

Σημείωση: στο πρωτοσέλιδό του ο πρωκταθλητής κιχ για την πίπα στο πόλο.
Μαλλον βλεπαν το ματς της Εθνικης ρε, για αυτο δεν γραψαν τιποτα.. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

ΙΝΠΑΟΚ

Τιμωρία τριών αγωνιστικών από τη θητεία του στην Πόρτο κουβαλάει ο Τικίνιο Σοάρες.
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τα τρία πρώτα ευρωπαϊκά ματς του Ολυμπιακού.

Ο Τικίνιο είχε αποβληθεί με απευθείας κόκκινη στο τελευταίο ευρωπαϊκό παιχνίδι του με την Πόρτο κόντρα στη Λεβερκούζεν (1-3) στις 27/2/20 στο Γιουρόπα Λιγκ, για χτύπημα στο πρόσωπο αντιπάλου και η UEFA τον τιμώρησε με ποινή τριών αγωνιστικών.

Αυτό σημαίνει πως θα λείψει από τα δύο ματς του β’ προκριματικού και το πρώτο του γ’ προκριματικού αν έχει προχωρήσει ο Ολυμπιακός.
Άβαταρ μέλους
paoki4b

Δημοσίευση από paoki4b »

Ο Κίτσιου μάλλον κλείνει στον βάζελο. :cry:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

σε αλλες ειδησεις ο σασα μας απεριψε λεει γιατι θελει τιτλο με τον οαρης :lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”