https://www.transfermarkt.com/andre-wis ... ler/128912Gospi έγραψε:Κανα αξιολογο δεξι μπακ ελευθερο εχει?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
-
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Εάν ήμουν προπονητής του ΠΑΟΚ και μου έλεγαν θα πάρεις έναν παίχτη θα τους έλεγα θέλω στόπερ.
Εάν μου έλεγαν θα σου φέρουμε 4 παίκτες θα έλεγα στόπερ, δεξί μπακ, αριστερό μπακ και ένα χάφ.
Εγώ τερματοφύλακα δεν θα ζητούσα. Υπάρχουν μεγαλύτερα προβλήματα. Άσε που και τον Ντοναρούμα να μου φέρνανε, άχρηστο θα τον βγάζαμε σε 2 μήνες. 30 χρόνια τώρα το ίδιο κάνουμε.
Εγώ όμως δεν είμαι προπονητής.
Εάν μου έλεγαν θα σου φέρουμε 4 παίκτες θα έλεγα στόπερ, δεξί μπακ, αριστερό μπακ και ένα χάφ.
Εγώ τερματοφύλακα δεν θα ζητούσα. Υπάρχουν μεγαλύτερα προβλήματα. Άσε που και τον Ντοναρούμα να μου φέρνανε, άχρηστο θα τον βγάζαμε σε 2 μήνες. 30 χρόνια τώρα το ίδιο κάνουμε.
Εγώ όμως δεν είμαι προπονητής.

- ΑποστόληςΑ
Κι όμως ο Taylor ξεκλείδωσε τον αγώνα σήμερα.omerta76 έγραψε:Χωρίς πλάκα τώρα, κανά δεξί Μπακ ελεύθερο έχει; Εκτός και αν περιμένουμε τον Τέιλορ να γίνει παίχτης!.
- Μπαρκαρούτσος
Kαι ειχαν δοκαρι απο μαλακια τουΑποστόληςΑ έγραψε:Κι όμως ο Taylor ξεκλείδωσε τον αγώνα σήμερα.omerta76 έγραψε:Χωρίς πλάκα τώρα, κανά δεξί Μπακ ελεύθερο έχει; Εκτός και αν περιμένουμε τον Τέιλορ να γίνει παίχτης!.
Ξερω οτι δεν θα παρετε αλλα σας παρακαλω παρτε κατι,δεκαρι θα ειναι,εξτρεμ θα ειναι,8ρι θα ειναι,δεν βγαινει η χρονια μεχρι τον Γεναρη ετσι...Ο Μπισεσβαρ αρχισε παλι να σηκωνει τα χερια ψηλα...
Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Κρίσιμες οι επόμενες 24 ώρες +2 δώρο.
Με το μοναδικό μεταγραφικό ερώτημα να παραμένει, θα κλειδώσει το τοπικ ή θα το συνεχίσουμε μέχρι 31/1/2022;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Με το μοναδικό μεταγραφικό ερώτημα να παραμένει, θα κλειδώσει το τοπικ ή θα το συνεχίσουμε μέχρι 31/1/2022;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Εμένα πάλι αν μου έλεγαν θα πάρεις ΕΝΑΝ παίκτη θα έπαιρνα εξτρέμ. Τεράστιο το πρόβλημα όταν δεν θα παίζει ο Αντριγια. Ο Μουργκ φοβερά στημένα αλλά παντελώς ακίνδυνος.
Αααααα και με την προϋπόθεση ότι ο Αντρέ θα μεταφερθεί δεξί μπακ....
Αλιως θα προβληματίζομουν μήπως τελικά δεξί μπακ είναι αυτό που λείπει
Αααααα και με την προϋπόθεση ότι ο Αντρέ θα μεταφερθεί δεξί μπακ....
Αλιως θα προβληματίζομουν μήπως τελικά δεξί μπακ είναι αυτό που λείπει
Πραγματικα ΤΡΑΓΙΚΟ καλοκαιρι...Δεν ειναι μονο οτι το ροστερ ειναι αδειο σε καποιες θεσεις αλλα υπαρχει και μεγαλο προβλημα στη συνθεση των χαρακτηριστικων παικτων του υπαρχοντος ροστερ...
Κ κολλητός του Μάριου ξέχασες. Αντε κ ΣιόβαΜπαρκαρούτσος έγραψε:Σας χαλούσε ο Στελάρας.
ΠΑΟΚτσάκι, γηγενής, από ακαδημίες.
- ΑποστόληςΑ
Αυτόν τον Αγκιγκμπου που σκατα τον βρήκε πάλι ο γαύρος;; Παικταρας ο πιτσιρικάς..
Και εκεί χωλαινουμε πάρα πολύ. Δεν έχουμε κτίσει τέτοιο δίκτυο ώστε να βρίσκουμε τέτοια διαμάντια
Και εκεί χωλαινουμε πάρα πολύ. Δεν έχουμε κτίσει τέτοιο δίκτυο ώστε να βρίσκουμε τέτοια διαμάντια