Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- Μπαρκαρούτσος
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Εξαιρετικός Καταραμένε, τολμώ να πω ότι ήταν της σχολής Roman.
δοκιμασε να το αναλυσεις κ να κολησεις μερικα αυτκολληταkataramenos5 έγραψε:δικα μας κουσουρια ακομα κι οταν μας το λενε.Αντιθετα των αλλων τα μεγενθυνουμε και τα βρισκουμε αφορητα.
By the way ρε παλικαρια, μιας και το χετε απ οτι καταλαβαινω, μου χει χαλασει η ανακληση απ το παραθυρο .Μηπως θα μπορουσε καποιος...?
- Kostas_Peraia4
Υπαρχουν οδηγιες στο topic ''Επιδιορθωση οικιακων συσκευων'',σελιδα 418.Τις ειχε δημοσιευσει ο gopsi,στις 12 Ιανουαριου το 2011,στις 17:39kataramenos5 έγραψε:By the way ρε παλικαρια, μιας και το χετε απ οτι καταλαβαινω, μου χει χαλασει η ανακληση απ το παραθυρο .Μηπως θα μπορουσε καποιος...?
Goran ελπιζω να μην παρεξηγεις.Προφανως και κανω χουλιαμα.Αν παλι σε πειραζει...θα ανακαλεσω
Κοίτα να ανακαλέσεις για τον Μπεργκ και δεν υπάρχει θέμα μαζί μου όταν κάποιος δεν το παρακάνει...
Όλοι το PAOKVOICE κράζουν ακόμα κι ας έγραψα για το "ΠαPAOKVOICE"...

Όλοι το PAOKVOICE κράζουν ακόμα κι ας έγραψα για το "ΠαPAOKVOICE"...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 28 Αύγ 2016, 23:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kostas_Peraia4
Εγώ χαίρομαι που σήμερα δεν το τράβηξε κανείς το σκοινί. Και μόνο η απειλή να ανακαλέσει όλο το φόρουμ ταυτόχρονα, σε συνδυασμό με την σκέψη να γίνει ο Εις μοντ έφεραν μία σχετική ειρήνη.
@Κατ... Αν δεν μπορείς να το ανα-κλήσεις, ανα-άνοιξέ το* :ugeek:
*Το χορατό ανήκει στη μεγάλης του Ρομαν σχολής
-
ναι σορρυ δεν το εξηγησα σωστα, ανακαλω.mrpink έγραψε:Εννοεις "να ανακαλεσεις"?Ksenitemenos4 έγραψε:...
δεν ειναι κακο να παραδεχτεις οτι και εσυ ξεφυγες καποια στιγμη, οπως ολοι θα ξεφυγουμε σε ενα φορουμ καποια στιγμη
...
- Μπαρκαρούτσος
Guitarman έγραψε:Εγώ χαίρομαι που σήμερα δεν το τράβηξε κανείς το σκοινί. Και μόνο η απειλή να ανακαλέσει όλο το φόρουμ ταυτόχρονα, σε συνδυασμό με την σκέψη να γίνει ο Εις μοντ έφεραν μία σχετική ειρήνη.

Δάσκαλε με τιμά το γέλιο σου και μου δίνει κουράγιο να συνεχίσω :ugeek: :ugeek: :ugeek:
- Μπαρκαρούτσος
Αφιερωμένο στο νεανία...... https://www.youtube.com/watch?v=xvDuATZCY8IGuitarman έγραψε:Με λες και νεανία... Πως να μη σε πάω με 1000 μετα??
- kataramenos5
cellophan κανε καμια αναλυση για το που παει αυτο το φορουμ γιατι χανομαστε.
Κατ ακόμη να πας για ύπνο?
Cellophan είσαι ωραίος ρε μαν. Ήμουν έτοιμος να κοιμηθώ αλλά μετά από το teenage riot θα μπορέσω να δουλέψω καμία ωρίτσα ακόμη!

Cellophan είσαι ωραίος ρε μαν. Ήμουν έτοιμος να κοιμηθώ αλλά μετά από το teenage riot θα μπορέσω να δουλέψω καμία ωρίτσα ακόμη!