Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
-
Μπαρκαρούτσος
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Αφιερωμένο στο νεανία...... https://www.youtube.com/watch?v=xvDuATZCY8IGuitarman έγραψε:Με λες και νεανία... Πως να μη σε πάω με 1000 μετα??
- kataramenos5
cellophan κανε καμια αναλυση για το που παει αυτο το φορουμ γιατι χανομαστε.
Κατ ακόμη να πας για ύπνο?
Cellophan είσαι ωραίος ρε μαν. Ήμουν έτοιμος να κοιμηθώ αλλά μετά από το teenage riot θα μπορέσω να δουλέψω καμία ωρίτσα ακόμη!
Cellophan είσαι ωραίος ρε μαν. Ήμουν έτοιμος να κοιμηθώ αλλά μετά από το teenage riot θα μπορέσω να δουλέψω καμία ωρίτσα ακόμη!
με εχεις προβληματισει.ο μπογδανος εισαι?cellophan έγραψε:Αφιερωμένο στο νεανία...... https://www.youtube.com/watch?v=xvDuATZCY8IGuitarman έγραψε:Με λες και νεανία... Πως να μη σε πάω με 1000 μετα??
να ανακαλεσω?
1...Πρόβλημα: Αύριο δουλειά μετά από 15 μέρες...
2...Λύση: Νάνι γρήγορα...Γρηγόρη...
3...Συμπέρασμα...Καληνύχτα στην ωραία παρέα...
2...Λύση: Νάνι γρήγορα...Γρηγόρη...
3...Συμπέρασμα...Καληνύχτα στην ωραία παρέα...
Πάντως ρε μπαγάσα έχεις μανία να αριθμείς τα πάντα...
(Αν θες ανακαλώ)
(Αν θες ανακαλώ)
Ανακαλώ ΕΓΩ...τον ύπνο μου...για λίγο...
Ωραία ιδέα με έδωσες ρε Alvin Lee (R.I.P.)...
Λέω να ανοίξω ένα νέο topic (θα τρελαθούν απ την χαρά τους οι moderators) όπως πρότεινε κι ο Κένεθ άλλωστε (τώρα μάλλον θα κουλάρουνε) αλλά να μην το πω "Ο Goran θυμάται" όπως πρότεινε εκείνος που είναι και πολύ κλισέ...
Θα το ονομάσω "Arithmomania"...μπας και την τρώει και κάνας Χριστιανός και μπαίνει να διαβάζει τις μ@λ@κίες μου... 
Y.Γ. Goodnight, over and out...at last...
Ωραία ιδέα με έδωσες ρε Alvin Lee (R.I.P.)...
Λέω να ανοίξω ένα νέο topic (θα τρελαθούν απ την χαρά τους οι moderators) όπως πρότεινε κι ο Κένεθ άλλωστε (τώρα μάλλον θα κουλάρουνε) αλλά να μην το πω "Ο Goran θυμάται" όπως πρότεινε εκείνος που είναι και πολύ κλισέ...
Y.Γ. Goodnight, over and out...at last...
Σπάστο ρε συ Κενι και ξαναρίχτο γιατί δεν εννόησα........γιατί ομοιάζω με Μπογδάνο....φταίνε οι Youth? οι Maiden? οι City? η ΟΑΚΚΕ? Τα κουπόνια? O Bernie? Υποψιάζομαι όλα αυτά μαζί.....για να στα κάνω μαντάρα λίγο ακόμα και για να δώσω μια ακόμα ώρα δουλειά στο φίλο μου τον κιθαρίστα, θα ποστάρω ένα all time favourite για να γουστάρουμε όλοι μαζί.....θέλει τέρμα ήχο να ξηγιόμαστε, αλλιώς αύριο.......lost your love of life, too much apple pie με ένα από τα καλύτερα drum sequence ever........barlow4 έγραψε:με εχεις προβληματισει.ο μπογδανος εισαι?cellophan έγραψε:Αφιερωμένο στο νεανία...... https://www.youtube.com/watch?v=xvDuATZCY8IGuitarman έγραψε:Με λες και νεανία... Πως να μη σε πάω με 1000 μετα??
να ανακαλεσω?
https://www.youtube.com/watch?v=gcn0dQWRshE
Υ.Σ. ¨Οποιος έχει το Bizarro σε βινύλιο - ζηλεύω να ξέρει......
Εμείς μια χαρά πάμε Κατ, οι αναλύσεις πάνε χαμένες........kataramenos5 έγραψε:cellophan κανε καμια αναλυση για το που παει αυτο το φορουμ γιατι χανομαστε.
Barlow, τοπ νοτς τρολαρισμα, κουντοους, ειδικα με στη σελίδα 475
δακρυσα.ρ
Ποσο πίσω ειστε, γατακια....
Ποσο πίσω ειστε, γατακια....
- Sick Bastard
Για κάποιο λόγο, αυτόματα σχεδόν, μου ήρθε το κλασσικό σκηνικό απ τις 5ημερες, που είχε γίνει μόδαGuitarman έγραψε: Και μόνο η απειλή να ανακαλέσει όλο το φόρουμ ταυτόχρονα,
να τραβάει όλο το σχολείο, ταυτόχρονα τα καζανάκια του ξενοδοχείου!
Ωραίες, αθώες εποχές.
Μάλλον έχει κάποιο πρόβλημα ο λογαριασμός μου. Δε μπορώ να ανακαλέσω.
Με τι browser εσείς ανακαλείτε;
Με τι browser εσείς ανακαλείτε;