8.Soualiho Meïté
Re: 8.Soualiho Meïté
O παίκτης δεν έχει συμφωνημενη ρήτρα? Οπότε αν η ομάδα έχει υψηλούς στόχους πρέπει να την ενεργοποίησει και τέλος. Αν αρχίσουμε τα 1,5 και 2 δεν νομίζω η Μπενφικα να συμμετέχει.
- James Moriarty
Αφήστε τό τοπικ μουJames Moriarty έγραψε:Ο Μειτε για μένα κ για τον Λουτσε είναι ο "καλυτερος" παίκτης τού ΠΑΟΚ
Είναι σαν μία αλυσίδα με κρίκους ο οποίος βρίσκετε στην μέση. Αν κοπεί αυτός ό κρίκος (Μειτε) η ομάδα κόβεται στην μέση.
Σέ όλα τά ντέρμπι, δύσκολα ματς ήταν ο MVP της ομάδας μας. Ακόμα κ με τόν Άρη στο πρώτο ημίχρονο ήταν ό καλύτερος. Ελπίζω αυτός ο παίκτης νά μείνει στον ΠΑΟΚ χθές..

Όταν σχεδόν όλοι τον αμφισβητούσαν.
Όταν τον λέγανε αργό κ τους έλεγα ότι ο παίκτης είναι δυσκίνητος λόγω σωματοδομης αλλά στο σπρίντ είναι σχετικά γρήγορος. Όταν έλεγα ότι τό τελευταίο ματς πού έπαιξε ήταν 3 Ιουνίου κ δεν έκανε ούτε προετοιμασία ούτε έπαιξε καν φιλικό με την Μπενφίκα.
Όταν μιλούσαν για τουπε αλλά έλεγα ότι είναι ένα ταπεινό παιδί στέλνοντας λινκ από την νόβα σε συνέντευξη του πώς μιλάει.
Όταν έλεγα ότι δεν ασχολείται ενεργά με το ινστα αφού αυτό πλέον είναι το πιο δυνατό sosial media κ όταν έκανε ανάρτηση είχε 15 σχόλια. Τώρα όλα τά παιδάκια 100 ποστ βλέπω από κάτω Κ πολλά άλλα.
Όταν το πολεμούσαν δύο ΑΡΔ ΤΟΥ ΠΑΟΚ πού δυστυχώς έχουν κάποια δύναμη, πού τους θεωρώ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ τού ΠΑΟΚ μας κ προσπαθούσαν να διαβάλουν τον Μειτε για νά φέρουν τον Μαξίμοβιτς.
ΥΓ. Όπως είπα ό παίκτης θά κλείσει 100% κάπου στα 2,5-3 μύρια μαξ.
Η μεγαλύτερη αλήθεια πριν το υστερόγραφο.
Αυτά τα σταρδια κάνουν τεράστιο κακό στον ΠΑΟΚ προωθώντας πάντα προσωπική ατζέντα...και έχουν και το θράσος να κουνάνε το δάχτυλο σε οπαδούς
Αυτά τα σταρδια κάνουν τεράστιο κακό στον ΠΑΟΚ προωθώντας πάντα προσωπική ατζέντα...και έχουν και το θράσος να κουνάνε το δάχτυλο σε οπαδούς
- AlxNeapoli1
Τρομερος παικτης. Απλα δε μπορω να καταλαβω γιατι ντε και καλα πρεπει να βαζουμε διλλημα Μειτε ή Μαξιμοβιτς. Με τοσες υποχρεωσεις ειναι περιπτωση Αντριγια με Ντεσποντοφ. Δυο παιχταραδες στην ιδια θεση που θα μπορουσες να παιξεις απιστευτο ροτεισον.
- sunnyblack
Καλοκαίρι μπουτίκ επειγόντως νέο προϊόν κοτσιδάκι-σκουπάκι να το βάζουμε πάνω από τη λάκρα να γίνεται χαμός ναουμ. 

- nikos_algio
Όντως ο Εσίτι έκανε κοντρόλ με τη γάμπα, ενώ, ο Μεϊτέ μπορεί να κάνει κοντρόλ με όποιον τρόπο θέλει, ακόμα και με τη γάμπαastral έγραψε:Ίσως μοιάζουν λίγο στη γάμπα

- painkiller4
Απλά δεν υπάρχει...
Ο Μειτε πρέπει να μείνει εδώ ακόμα και με τη μέθοδο της απαγωγής
Αν φύγει, φύγετε κι εσείς.....
Ο Μειτε πρέπει να μείνει εδώ ακόμα και με τη μέθοδο της απαγωγής
Αν φύγει, φύγετε κι εσείς.....
Δεν συμμετέχει ήδη. Δεν νομίζω να σου ξάναδανείσει μετά παίχτη όταν το ταβάνι σου βλέπει ειναι τα 2 εκ.shogoon έγραψε:O παίκτης δεν έχει συμφωνημενη ρήτρα? Οπότε αν η ομάδα έχει υψηλούς στόχους πρέπει να την ενεργοποίησει και τέλος. Αν αρχίσουμε τα 1,5 και 2 δεν νομίζω η Μπενφικα να συμμετέχει.
Κινδυνεύουμε να μείνουμε με την ανάμνηση του παίχτη στο τέλος. Εκτός αν γίνει καμία μεγάλη πώληση πριν την λήξη και μπούμε πιο δυνατά.
Καταρχάς όσο αργείς και αυτός ανεβαίνει περισσότερο τόσο πιο δύσκολο είναι να τον πάρεις φθηνότερα. Δηλαδή αν τον βλέπουν άλλες ομάδες στην Ευρώπη που παίζεις θα λένε αυτός είναι τζάμπα πράμα. Εγώ δεν σου λέω ότι κινδυνεύεις να τον χάσεις μονο από Ελληνική ομάδα. Δηλαδή θυμήσου οι Γάλλοι που σου πήραν τον Νταγκλας Αγκούστο μετά από καλή εμφάνιση ενάντια στην Μαρσειγ .
O μειτε έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τη Μπενφίκα που δεν τον υπολογίζει. Η Μπενφίκα θά τόν δώσει και θα γλιτώσει το συμβόλαιο του.Ρητρα υπάρχει. Από εκεί και έπειτα δεν καταλαβαίνω που το κακό να προσπαθήσουν να τον πάρουν με λιγότερα;
ως το 2026 έχει συμβόλαιο με την Μπενφίκα, αλλα κι εγώ πιστεύω ότι θα τα βρούμε τελικά.
επίσης απο την στιγμή που φορμαρίστηκε, στο κέντρο είναι παντού.... το μόνο κακό είναι οτι ο Οζντόεφ, που ξεκινησε πολύ καλά, τώρα τον βλέπεις πολλές φορές στο κέντρο να τρέχει ανούσια γιατί ο Μειτέ είναι παντού... παντού όμως!
-
Εγω παντως δεν θα την εδινα για 30χρονο χωρις μεταπωλητικη αξιαshogoon έγραψε:O παίκτης δεν έχει συμφωνημενη ρήτρα? Οπότε αν η ομάδα έχει υψηλούς στόχους πρέπει να την ενεργοποίησει και τέλος. Αν αρχίσουμε τα 1,5 και 2 δεν νομίζω η Μπενφικα να συμμετέχει.
Δηλαδη 4 μυρια συν 1,5 για τριετες μας κανει 8,5.
Με αυτα τα λεφτα βρισκεις 2 ελευθερους απο 1,5 το χρονο...
Συμφωνώ ο μεταγραφικός ΠΑΟΚ είναι τόσο τσακάλια που θα βρουν με 1,5εκ. δέκα φορές καλύτερο από τον Μειτε.giliopoulos έγραψε:Εγω παντως δεν θα την εδινα για 30χρονο χωρις μεταπωλητικη αξιαshogoon έγραψε:O παίκτης δεν έχει συμφωνημενη ρήτρα? Οπότε αν η ομάδα έχει υψηλούς στόχους πρέπει να την ενεργοποίησει και τέλος. Αν αρχίσουμε τα 1,5 και 2 δεν νομίζω η Μπενφικα να συμμετέχει.
Δηλαδη 4 μυρια συν 1,5 για τριετες μας κανει 8,5.
Με αυτα τα λεφτα βρισκεις 2 ελευθερους απο 1,5 το χρονο...