8.Soualiho Meïté

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
astral

Re: 8.Soualiho Meïté

Δημοσίευση από astral »

Ίσως μοιάζουν λίγο στη γάμπα
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

O παίκτης δεν έχει συμφωνημενη ρήτρα? Οπότε αν η ομάδα έχει υψηλούς στόχους πρέπει να την ενεργοποίησει και τέλος. Αν αρχίσουμε τα 1,5 και 2 δεν νομίζω η Μπενφικα να συμμετέχει.
Άβαταρ μέλους
James Moriarty

Δημοσίευση από James Moriarty »

James Moriarty έγραψε:Ο Μειτε για μένα κ για τον Λουτσε είναι ο "καλυτερος" παίκτης τού ΠΑΟΚ

Είναι σαν μία αλυσίδα με κρίκους ο οποίος βρίσκετε στην μέση. Αν κοπεί αυτός ό κρίκος (Μειτε) η ομάδα κόβεται στην μέση.
Σέ όλα τά ντέρμπι, δύσκολα ματς ήταν ο MVP της ομάδας μας. Ακόμα κ με τόν Άρη στο πρώτο ημίχρονο ήταν ό καλύτερος. Ελπίζω αυτός ο παίκτης νά μείνει στον ΠΑΟΚ χθές..
Αφήστε τό τοπικ μου :D :lol:
Όταν σχεδόν όλοι τον αμφισβητούσαν.
Όταν τον λέγανε αργό κ τους έλεγα ότι ο παίκτης είναι δυσκίνητος λόγω σωματοδομης αλλά στο σπρίντ είναι σχετικά γρήγορος. Όταν έλεγα ότι τό τελευταίο ματς πού έπαιξε ήταν 3 Ιουνίου κ δεν έκανε ούτε προετοιμασία ούτε έπαιξε καν φιλικό με την Μπενφίκα.
Όταν μιλούσαν για τουπε αλλά έλεγα ότι είναι ένα ταπεινό παιδί στέλνοντας λινκ από την νόβα σε συνέντευξη του πώς μιλάει.
Όταν έλεγα ότι δεν ασχολείται ενεργά με το ινστα αφού αυτό πλέον είναι το πιο δυνατό sosial media κ όταν έκανε ανάρτηση είχε 15 σχόλια. Τώρα όλα τά παιδάκια 100 ποστ βλέπω από κάτω Κ πολλά άλλα.
Όταν το πολεμούσαν δύο ΑΡΔ ΤΟΥ ΠΑΟΚ πού δυστυχώς έχουν κάποια δύναμη, πού τους θεωρώ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ τού ΠΑΟΚ μας κ προσπαθούσαν να διαβάλουν τον Μειτε για νά φέρουν τον Μαξίμοβιτς.
ΥΓ. Όπως είπα ό παίκτης θά κλείσει 100% κάπου στα 2,5-3 μύρια μαξ.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Η μεγαλύτερη αλήθεια πριν το υστερόγραφο.
Αυτά τα σταρδια κάνουν τεράστιο κακό στον ΠΑΟΚ προωθώντας πάντα προσωπική ατζέντα...και έχουν και το θράσος να κουνάνε το δάχτυλο σε οπαδούς
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Σε ποιους αναφέρεστε αν επιτρέπεται;
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Τρομερος παικτης. Απλα δε μπορω να καταλαβω γιατι ντε και καλα πρεπει να βαζουμε διλλημα Μειτε ή Μαξιμοβιτς. Με τοσες υποχρεωσεις ειναι περιπτωση Αντριγια με Ντεσποντοφ. Δυο παιχταραδες στην ιδια θεση που θα μπορουσες να παιξεις απιστευτο ροτεισον.
Άβαταρ μέλους
sunnyblack

Δημοσίευση από sunnyblack »

Καλοκαίρι μπουτίκ επειγόντως νέο προϊόν κοτσιδάκι-σκουπάκι να το βάζουμε πάνω από τη λάκρα να γίνεται χαμός ναουμ. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
nikos_algio

Δημοσίευση από nikos_algio »

astral έγραψε:Ίσως μοιάζουν λίγο στη γάμπα
Όντως ο Εσίτι έκανε κοντρόλ με τη γάμπα, ενώ, ο Μεϊτέ μπορεί να κάνει κοντρόλ με όποιον τρόπο θέλει, ακόμα και με τη γάμπα :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Απλά δεν υπάρχει...
Ο Μειτε πρέπει να μείνει εδώ ακόμα και με τη μέθοδο της απαγωγής
Αν φύγει, φύγετε κι εσείς.....
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

shogoon έγραψε:O παίκτης δεν έχει συμφωνημενη ρήτρα? Οπότε αν η ομάδα έχει υψηλούς στόχους πρέπει να την ενεργοποίησει και τέλος. Αν αρχίσουμε τα 1,5 και 2 δεν νομίζω η Μπενφικα να συμμετέχει.
Δεν συμμετέχει ήδη. Δεν νομίζω να σου ξάναδανείσει μετά παίχτη όταν το ταβάνι σου βλέπει ειναι τα 2 εκ.
Κινδυνεύουμε να μείνουμε με την ανάμνηση του παίχτη στο τέλος. Εκτός αν γίνει καμία μεγάλη πώληση πριν την λήξη και μπούμε πιο δυνατά.

Καταρχάς όσο αργείς και αυτός ανεβαίνει περισσότερο τόσο πιο δύσκολο είναι να τον πάρεις φθηνότερα. Δηλαδή αν τον βλέπουν άλλες ομάδες στην Ευρώπη που παίζεις θα λένε αυτός είναι τζάμπα πράμα. Εγώ δεν σου λέω ότι κινδυνεύεις να τον χάσεις μονο από Ελληνική ομάδα. Δηλαδή θυμήσου οι Γάλλοι που σου πήραν τον Νταγκλας Αγκούστο μετά από καλή εμφάνιση ενάντια στην Μαρσειγ .
george188

Δημοσίευση από george188 »

O μειτε έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τη Μπενφίκα που δεν τον υπολογίζει. Η Μπενφίκα θά τόν δώσει και θα γλιτώσει το συμβόλαιο του.Ρητρα υπάρχει. Από εκεί και έπειτα δεν καταλαβαίνω που το κακό να προσπαθήσουν να τον πάρουν με λιγότερα;
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

ως το 2026 έχει συμβόλαιο με την Μπενφίκα, αλλα κι εγώ πιστεύω ότι θα τα βρούμε τελικά.
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

επίσης απο την στιγμή που φορμαρίστηκε, στο κέντρο είναι παντού.... το μόνο κακό είναι οτι ο Οζντόεφ, που ξεκινησε πολύ καλά, τώρα τον βλέπεις πολλές φορές στο κέντρο να τρέχει ανούσια γιατί ο Μειτέ είναι παντού... παντού όμως!
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

shogoon έγραψε:O παίκτης δεν έχει συμφωνημενη ρήτρα? Οπότε αν η ομάδα έχει υψηλούς στόχους πρέπει να την ενεργοποίησει και τέλος. Αν αρχίσουμε τα 1,5 και 2 δεν νομίζω η Μπενφικα να συμμετέχει.
Εγω παντως δεν θα την εδινα για 30χρονο χωρις μεταπωλητικη αξια
Δηλαδη 4 μυρια συν 1,5 για τριετες μας κανει 8,5.
Με αυτα τα λεφτα βρισκεις 2 ελευθερους απο 1,5 το χρονο...
Άβαταρ μέλους
PAOK1LIFE

Δημοσίευση από PAOK1LIFE »

giliopoulos έγραψε:
Εγω παντως δεν θα την εδινα για 30χρονο χωρις μεταπωλητικη αξια
Δηλαδη 4 μυρια συν 1,5 για τριετες μας κανει 8,5.
Με αυτα τα λεφτα βρισκεις 2 ελευθερους απο 1,5 το χρονο...
Συμφωνώ ο μεταγραφικός ΠΑΟΚ είναι τόσο τσακάλια που θα βρουν με 1,5εκ. δέκα φορές καλύτερο από τον Μειτε. :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”