Razvan Lucescu III
Re: Razvan Lucescu III
John
όσοι έχουν αναφερθεί στη ποσότητα των σχολίων, υποθέτω πως το έκαναν, γιατί δεν υπάρχει ισορροπία.
Δεν σε τιμά ιδιαίτερα να κράζεις τον προπονητή επί μήνες, μόλις η ομάδα πηγαίνει καλά να εξαφανίζεσαι και μετά από 2 στραβές να επιστρέφεις κάνοντας το ίδιο. Όχι εσύ συγκεκριμένα, γενικά το λέω.
όσοι έχουν αναφερθεί στη ποσότητα των σχολίων, υποθέτω πως το έκαναν, γιατί δεν υπάρχει ισορροπία.
Δεν σε τιμά ιδιαίτερα να κράζεις τον προπονητή επί μήνες, μόλις η ομάδα πηγαίνει καλά να εξαφανίζεσαι και μετά από 2 στραβές να επιστρέφεις κάνοντας το ίδιο. Όχι εσύ συγκεκριμένα, γενικά το λέω.
Παντως κατα την διαρκεια της μεταδοσης οσο και σημερα αναφερθηκε πως περιπου στο 20' πηγε ο προπονητης τερματοφυλακων πισω απο την εστια μας και ειπε στον Κοταρσκι να μην παιζει με πασα αλλα να κανει βολε μεσα.aivas19 έγραψε:Στις δηλωσεις αυτο ανεφερε, οτι ενω υπηρχε οδηγια για build up οι παικτες εκαναν γιομες. Το αναποδο ειπωθηκε στο 2-0 με χαρτινη στον πρωτο γυρο. Δεν βγαινει νοημαDoomlord4 έγραψε:Το ..."παλιό" built up νομίζω πως το εγκαταλείψαμεGospi έγραψε:Παντως κοουτς, αφου έχεις αποφασισει να ακολουθησεις πιστα το πλανο σου, τοτε για το καλοκαιρακι να ζητησεις επιτακτικα την αποκτηση ενος κανονικου φορ κιλλερ, και την αντικατασταση του Εκονγκ με εναν αμυντικο π να μπορει να συμβαλλει ουσιαστικα στο build up ακομη και απεναντι σε δυσκολους αντιπαλους και απεναντι σε ομαδες π πιεζουν σαν σκυλια. Δεν γινεται στο πρωτο ημιχρονο επι 20 λεπτα η αναπτυξη μας να ειναι πασα κοταρσκι σε αμυντικο, πασουλες μεταξυ τους, πασα στο μπακ και απο κει γιομα μπροστα.
Ξεκινάμε built up και η μπάλα καταλήγει στο Κοτάρσκι που κάνει βολέ προς το κέντρο
Ίσα ίσα δηλαδή για να ανεβάσουμε 2-3 παίκτες του αντιπάλου
ρε φίλε 3ος πρέπει να βγεις για να μην περιμένεις από άλλους να σε ξελασπώσουν τέλη Μαιου στον τελικό αν δεν το κατάλαβες..alexgarcia6 έγραψε: Δηλαδη το να βγουμε 4αδα και να μην παρει κυπελλο ο οαρης θα αποτελεσει θαυμα; Τι λε ρε φιλε
ή αν πας τελικό να μην παίξεις το do or die ματς της 15ετίας..
Και ναι αμα υπάρξει ανάλογο ξεφουσκωμα θα είναι θαύμα να βγεις 3ος.. αν μου το δίνεις από τώρα το αγοράζω όσο όσο..
-
- Σασταλεγάκιας 2025
φιλε οπως και να χει, η προταση: "το να βγεις απλα ευρωπη μοιαζει θαυμα, αν εχεις ξεφουσκωμα" ειναι αστοχη
- AlxNeapoli1
Καλα αυτο ειναι αστειο. Φυσικα και χτυπαμε πρωταθλημα. Απλα η ομαδα παραπαιει και θελει ηλεκτροσοκ.psykoman έγραψε:Καλά εδώ ο άλλος είπε ότι δεν κάνουμε πρωταθλητισμό που είμαστε -1 απ' την πρώτη θέση 3 ματς πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας
Πιστευω θα συνελθουμε αμεσα
Δεν σε ενδιαφέρει στο ελάχιστο αλλά μπήκες στον κόπο να την σχολιάσεις. Φαντάσου να σε ενδιέφερε κιόλας.astral έγραψε:εντωμεταξύ ο astral, σελίδα 465:JohnDag έγραψε:Έχουμε διαφωνήσει για το θέμα άπειρες φορές, τόσες όσες έχω στηρίξει τον Ραζβαν.Parolos έγραψε:Πάλι οι παίχτες φταίνε..
ο άλλος έχει γράψει τόμους σεντόνια για να υπερασπιστεί τον προπονητή και να πει με λίγα λόγια ότι από τους 78 παίχτες που πέρασαν 3 χρόνια οι 79 φταίνε. Μόνο ΕΝΑΣ δεν φταίει ποτέ..
Μάλιστα αναφέροντα και οι 6 φορ μας μεταξύ και ο Ακπομ, Σβιντερφσκι κλπ ως σαπάκια.. ο πρώτος πάει για 2η μεταγραφή στα 17 εκατομμυρια κι ο 2ος μόλις πήρε μεταγραφη 7εκατομμύρια.
Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει..
Σε περίπτωση απώλειας της Ευρώπης δυστυχώς η ομάδα θα πρέπει να ματώσει οικονομικά δίνοντας 6,6+ εκατομμύρια ευρώ σε αποζημίωση + την όποια ρήτρα υπάρχει..
Αλλά κι εκεί με τον Ράσβαν θα είστε μερικοί προφανώς..
Βέβαια για τους astral αυτού του κόσμου αυτό δεν μετράει, πρέπει πάντα στο θέμα Ραζβαν κάποιος να έχει ακριβώς την ίδια άποψη. Πάντα. Η οποία θα λέει ότι είναι ο υπεργαματος, ο τελειος, το απόλυτο τοτέμ.
Αν κανεις το λάθος και τολμήσεις να δείξεις διάθεση έστω για ενα ψήγμα κριτικής γίνεσαι αμέσως ο δακτυλοδεικτούμενος αντιΠΑΟΚτσης.
Μέχρι και το πόσο συχνά μπαίνεις στην σελίδα γίνεται θέμα.
Και μετά όταν μιλαω εγώ για προσωπολατρεία είμαι υπερβολικός…Δεν έκρινα πουθενά την άποψη σου γιατί δε με ενδιαφέρει στο ελάχιστο. Ξέρω από πριν τι θα διαβάσω.astral έγραψε:Μεγάλη ξεφτίλα και απαραδεκτή εμφάνιση με τα ίδια λάθη χαλαρότητας στα 2 γκολ που φάγαμε και έκριναν το αποτέλεσμα.
Κακή νοοτροπία που πρέπει να αλλάξει άμεσα.
Αλλα όταν εμφανίζεσαι και σου φαίνεται "αστείο" και "προσωπολατρία" αυτό που γραφουν κάποιοι άλλοι (ούτε καν εγώ) επειδή διαφωνείς, τότε μην κανεις τσάμπα το θύμα.
Καλή επιτυχία στον αγώνα για την προσωπική δικαίωση επιτέλους. Τα λέμε όταν ξαναχάσουμε.
Εμένα πχ το ότι είσαι μόνιμος χειροκροτητής και κριτής όλων όσων διαφωνούν με σένα με αφήνει αδιάφορο. Στην πράξη.
Ασχολήθηκα με την πάρτη σου επειδή το έκανες εσυ πρώτος.
Κακώς προφανώς αλλά ΟΚ, κάνουμε και λάθη.
Όπως είπα ignore και συνεχίστε οι 4-5 του στυλ σου να βαράτε παλαμάκια ο ένας τον άλλον.
Τέλος από μένα.
Ξεκινάμε built up και η μπάλα καταλήγει στο Κοτάρσκι που κάνει βολέ προς το κέντρο
Ίσα ίσα δηλαδή για να ανεβάσουμε 2-3 παίκτες του αντιπάλου[/quote]
Στις δηλωσεις αυτο ανεφερε, οτι ενω υπηρχε οδηγια για build up οι παικτες εκαναν γιομες. Το αναποδο ειπωθηκε στο 2-0 με χαρτινη στον πρωτο γυρο. Δεν βγαινει νοημα[/quote]
Παντως κατα την διαρκεια της μεταδοσης οσο και σημερα αναφερθηκε πως περιπου στο 20' πηγε ο προπονητης τερματοφυλακων πισω απο την εστια μας και ειπε στον Κοταρσκι να μην παιζει με πασα αλλα να κανει βολε μεσα.[/quote]
Ε μεχρι το 20 ειχαμε κανει 2-3 λαθη που δεν τα -ληρωσαμε. Οποτε εαν βλεπει ο αλλος αυτο σου λεει το επομενο θα το φαμε. Αρα μπουμπουνατην
Ίσα ίσα δηλαδή για να ανεβάσουμε 2-3 παίκτες του αντιπάλου[/quote]
Στις δηλωσεις αυτο ανεφερε, οτι ενω υπηρχε οδηγια για build up οι παικτες εκαναν γιομες. Το αναποδο ειπωθηκε στο 2-0 με χαρτινη στον πρωτο γυρο. Δεν βγαινει νοημα[/quote]
Παντως κατα την διαρκεια της μεταδοσης οσο και σημερα αναφερθηκε πως περιπου στο 20' πηγε ο προπονητης τερματοφυλακων πισω απο την εστια μας και ειπε στον Κοταρσκι να μην παιζει με πασα αλλα να κανει βολε μεσα.[/quote]
Ε μεχρι το 20 ειχαμε κανει 2-3 λαθη που δεν τα -ληρωσαμε. Οποτε εαν βλεπει ο αλλος αυτο σου λεει το επομενο θα το φαμε. Αρα μπουμπουνατην
Ρε συ black, έχασες 1-4 από τον χειρότερο ποδοσφαιρικό σου εχθρό. Μια απο τις μεγαλύτερες ήττες μέσα στην Τούμπα. Από τον κωλογαβρο. Ναι θα γραφτούν και υπερβολές, ναι θα υπάρχει θυμός στον κόσμο, ναι μπορεί να βρουν και 2-3 στημένοι ευκαιρία να το κάνουν μπάχαλο.Blackgr4 έγραψε:John
Τους αγνοείς και πας παρακάτω.
Το να πουλάνε 3-4 «παλιοί» ΠΑΟΚφροσυνη μετά από κάθε ήττα και να βάζουν ταμπέλες σε συνοπαδους τους, σορρυ δεν το άντεξα και το σχολίασα.
Τώρα καταλαβαίνω ότι έκανα λάθος γιατί once ΠΑΟΚαρχης always ΠΑΟΚαρχης.
Το σταματώ εδώ λοιπον.
Για τρίτη φορα. Ασχολήθηκα μονο με τους χαρακτηρισμούς σου περί "αστείων" και "προσωπολατρίας".JohnDag έγραψε:Δεν σε ενδιαφέρει στο ελάχιστο αλλά μπήκες στον κόπο να την σχολιάσεις. Φαντάσου να σε ενδιέφερε κιόλας.astral έγραψε:εντωμεταξύ ο astral, σελίδα 465:JohnDag έγραψε: Έχουμε διαφωνήσει για το θέμα άπειρες φορές, τόσες όσες έχω στηρίξει τον Ραζβαν.
Βέβαια για τους astral αυτού του κόσμου αυτό δεν μετράει, πρέπει πάντα στο θέμα Ραζβαν κάποιος να έχει ακριβώς την ίδια άποψη. Πάντα. Η οποία θα λέει ότι είναι ο υπεργαματος, ο τελειος, το απόλυτο τοτέμ.
Αν κανεις το λάθος και τολμήσεις να δείξεις διάθεση έστω για ενα ψήγμα κριτικής γίνεσαι αμέσως ο δακτυλοδεικτούμενος αντιΠΑΟΚτσης.
Μέχρι και το πόσο συχνά μπαίνεις στην σελίδα γίνεται θέμα.
Και μετά όταν μιλαω εγώ για προσωπολατρεία είμαι υπερβολικός…Δεν έκρινα πουθενά την άποψη σου γιατί δε με ενδιαφέρει στο ελάχιστο. Ξέρω από πριν τι θα διαβάσω.Κώδικας: Επιλογή όλων
Μεγάλη ξεφτίλα και απαραδεκτή εμφάνιση με τα ίδια λάθη χαλαρότητας στα 2 γκολ που φάγαμε και έκριναν το αποτέλεσμα. Κακή νοοτροπία που πρέπει να αλλάξει άμεσα.
Αλλα όταν εμφανίζεσαι και σου φαίνεται "αστείο" και "προσωπολατρία" αυτό που γραφουν κάποιοι άλλοι (ούτε καν εγώ) επειδή διαφωνείς, τότε μην κανεις τσάμπα το θύμα.
Καλή επιτυχία στον αγώνα για την προσωπική δικαίωση επιτέλους. Τα λέμε όταν ξαναχάσουμε.
Εμένα πχ το ότι είσαι μόνιμος χειροκροτητής και κριτής όλων όσων διαφωνούν με σένα με αφήνει αδιάφορο. Στην πράξη.
Ασχολήθηκα με την πάρτη σου επειδή το έκανες εσυ πρώτος.
Κακώς προφανώς αλλά ΟΚ, κάνουμε και λάθη.
Όπως είπα ignore και συνεχίστε οι 4-5 του στυλ σου να βαράτε παλαμάκια ο ένας τον άλλον.
Τέλος από μένα.
Τα υπόλοιπα μου είναι αδιάφορα, μιας και είναι συνεχώς τα ίδια με το γνωστό timing.
Συνέχισε με τους χαρακτηρισμούς, και μετά κανε το θύμα.
-
Άκουγα από τον κόλκα πριν ότι στο 20+ δόθηκε εντολή από τον βοηθο στον κοταρσκι να μην συνεχίσει το build up και να παει σε μεγάλες και επιβεβαίωσαν και συνοπαδοι που βρισκόντουσαν στην 7, δηλαδή στο 25 κατάλαβε ότι μας είχαν καταπιεί στα χαφ και δεν μπορούσαν τα σεντερ μπακ να περάσουν την μπαλα ποτε σε αυτούς και ότι δεν μπορείς να παίξεις αυτό το εκνευριστικό build up νομίζοντας ότι είσαι η μπαρτσελονα του 12; Με τόσο χρονοκαθυστέρηση σκέφτεται; Μέχρι το 10 είχαν πέσει πάνω στον Μειτε και τα 3 χαφ και του έχουν κάνει 3 κλεψίματα και δεν τον έχουν αφήσει να γυρίσει ποτε.
Με αποτέλεσμα σε όλο το ματς να κυνηγάμε δεύτερες μπάλες στο παιχνίδι δείχνοντας για άλλη μια φορά ποσό soft είμαστε σαν ομάδα, πάντα στις διεκδικήσεις ερχόμαστε δεύτεροι. Και ρωτάω εγω όταν δεν βγαίνει αυτό το build up, αλλο πλάνο υπάρχει; Γιατί όσες φορες του εμπόδισαν το build up και μέσα στην αεκ και χθες η εικόνα ήταν τραγική
Με αποτέλεσμα σε όλο το ματς να κυνηγάμε δεύτερες μπάλες στο παιχνίδι δείχνοντας για άλλη μια φορά ποσό soft είμαστε σαν ομάδα, πάντα στις διεκδικήσεις ερχόμαστε δεύτεροι. Και ρωτάω εγω όταν δεν βγαίνει αυτό το build up, αλλο πλάνο υπάρχει; Γιατί όσες φορες του εμπόδισαν το build up και μέσα στην αεκ και χθες η εικόνα ήταν τραγική
- pisakaipoupoula
Ζήτα καλά χαφ, ΧΑΦ!!Ζητά τον Μαξιμοβιτς !Καλός ο Μειτέ ίσως καλός και ο Μαρκαντώνης αν και δεν τον είδαμε ,.αλλά δεν είναι δυνατόν να χτυπήσεις πρωτάθλημα με Οζντόεφζ και Μειτέ μαζι , τους κατάπιανε και τους δύο οι δανεικοί από την Πόρτο
πάει αυτός, έκλεισε αλλού.pisakaipoupoula έγραψε:Ζήτα καλά χαφ, ΧΑΦ!!Ζητά τον Μαξιμοβιτς !
Εμείς στα ντέρμπι απαγορεύεται να το επιχειρήσουμε. Γιομα να φύγει η μπάλα και το σκατο από τον ποπό.Doomlord4 έγραψε:Ajax-Bodo Glimt
https://www.facebook.com/reel/777671317560870
Built up της Bodo
O Ζιφκοβιτς των νορβηγών στο τέλος
-
Κοιτά μην ζητήσεις καμία ανανέωση σβαμπ και πέσω από τον 4ο. Μπήκε χθες στο 75 και ήταν ποιο κουρασμένος από τους άλλους