Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από Blackgr4 »

John
όσοι έχουν αναφερθεί στη ποσότητα των σχολίων, υποθέτω πως το έκαναν, γιατί δεν υπάρχει ισορροπία.
Δεν σε τιμά ιδιαίτερα να κράζεις τον προπονητή επί μήνες, μόλις η ομάδα πηγαίνει καλά να εξαφανίζεσαι και μετά από 2 στραβές να επιστρέφεις κάνοντας το ίδιο. Όχι εσύ συγκεκριμένα, γενικά το λέω.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

aivas19 έγραψε:
Doomlord4 έγραψε:
Gospi έγραψε:Παντως κοουτς, αφου έχεις αποφασισει να ακολουθησεις πιστα το πλανο σου, τοτε για το καλοκαιρακι να ζητησεις επιτακτικα την αποκτηση ενος κανονικου φορ κιλλερ, και την αντικατασταση του Εκονγκ με εναν αμυντικο π να μπορει να συμβαλλει ουσιαστικα στο build up ακομη και απεναντι σε δυσκολους αντιπαλους και απεναντι σε ομαδες π πιεζουν σαν σκυλια. Δεν γινεται στο πρωτο ημιχρονο επι 20 λεπτα η αναπτυξη μας να ειναι πασα κοταρσκι σε αμυντικο, πασουλες μεταξυ τους, πασα στο μπακ και απο κει γιομα μπροστα.
Το ..."παλιό" built up νομίζω πως το εγκαταλείψαμε

Ξεκινάμε built up και η μπάλα καταλήγει στο Κοτάρσκι που κάνει βολέ προς το κέντρο
Ίσα ίσα δηλαδή για να ανεβάσουμε 2-3 παίκτες του αντιπάλου
Στις δηλωσεις αυτο ανεφερε, οτι ενω υπηρχε οδηγια για build up οι παικτες εκαναν γιομες. Το αναποδο ειπωθηκε στο 2-0 με χαρτινη στον πρωτο γυρο. Δεν βγαινει νοημα
Παντως κατα την διαρκεια της μεταδοσης οσο και σημερα αναφερθηκε πως περιπου στο 20' πηγε ο προπονητης τερματοφυλακων πισω απο την εστια μας και ειπε στον Κοταρσκι να μην παιζει με πασα αλλα να κανει βολε μεσα.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

alexgarcia6 έγραψε: Δηλαδη το να βγουμε 4αδα και να μην παρει κυπελλο ο οαρης θα αποτελεσει θαυμα; Τι λε ρε φιλε
ρε φίλε 3ος πρέπει να βγεις για να μην περιμένεις από άλλους να σε ξελασπώσουν τέλη Μαιου στον τελικό αν δεν το κατάλαβες..

ή αν πας τελικό να μην παίξεις το do or die ματς της 15ετίας..

Και ναι αμα υπάρξει ανάλογο ξεφουσκωμα θα είναι θαύμα να βγεις 3ος.. αν μου το δίνεις από τώρα το αγοράζω όσο όσο..
alexgarcia6
Σασταλεγάκιας 2025

Δημοσίευση από alexgarcia6 »

φιλε οπως και να χει, η προταση: "το να βγεις απλα ευρωπη μοιαζει θαυμα, αν εχεις ξεφουσκωμα" ειναι αστοχη
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

psykoman έγραψε:Καλά εδώ ο άλλος είπε ότι δεν κάνουμε πρωταθλητισμό που είμαστε -1 απ' την πρώτη θέση 3 ματς πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας
Καλα αυτο ειναι αστειο. Φυσικα και χτυπαμε πρωταθλημα. Απλα η ομαδα παραπαιει και θελει ηλεκτροσοκ.
Πιστευω θα συνελθουμε αμεσα
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

astral έγραψε:
JohnDag έγραψε:
Parolos έγραψε:Πάλι οι παίχτες φταίνε..
ο άλλος έχει γράψει τόμους σεντόνια για να υπερασπιστεί τον προπονητή και να πει με λίγα λόγια ότι από τους 78 παίχτες που πέρασαν 3 χρόνια οι 79 φταίνε. Μόνο ΕΝΑΣ δεν φταίει ποτέ..

Μάλιστα αναφέροντα και οι 6 φορ μας μεταξύ και ο Ακπομ, Σβιντερφσκι κλπ ως σαπάκια.. ο πρώτος πάει για 2η μεταγραφή στα 17 εκατομμυρια κι ο 2ος μόλις πήρε μεταγραφη 7εκατομμύρια.
Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει..

Σε περίπτωση απώλειας της Ευρώπης δυστυχώς η ομάδα θα πρέπει να ματώσει οικονομικά δίνοντας 6,6+ εκατομμύρια ευρώ σε αποζημίωση + την όποια ρήτρα υπάρχει..

Αλλά κι εκεί με τον Ράσβαν θα είστε μερικοί προφανώς..
Έχουμε διαφωνήσει για το θέμα άπειρες φορές, τόσες όσες έχω στηρίξει τον Ραζβαν.

Βέβαια για τους astral αυτού του κόσμου αυτό δεν μετράει, πρέπει πάντα στο θέμα Ραζβαν κάποιος να έχει ακριβώς την ίδια άποψη. Πάντα. Η οποία θα λέει ότι είναι ο υπεργαματος, ο τελειος, το απόλυτο τοτέμ.

Αν κανεις το λάθος και τολμήσεις να δείξεις διάθεση έστω για ενα ψήγμα κριτικής γίνεσαι αμέσως ο δακτυλοδεικτούμενος αντιΠΑΟΚτσης.

Μέχρι και το πόσο συχνά μπαίνεις στην σελίδα γίνεται θέμα.

Και μετά όταν μιλαω εγώ για προσωπολατρεία είμαι υπερβολικός…
εντωμεταξύ ο astral, σελίδα 465:
astral έγραψε:Μεγάλη ξεφτίλα και απαραδεκτή εμφάνιση με τα ίδια λάθη χαλαρότητας στα 2 γκολ που φάγαμε και έκριναν το αποτέλεσμα.
Κακή νοοτροπία που πρέπει να αλλάξει άμεσα.
Δεν έκρινα πουθενά την άποψη σου γιατί δε με ενδιαφέρει στο ελάχιστο. Ξέρω από πριν τι θα διαβάσω.

Αλλα όταν εμφανίζεσαι και σου φαίνεται "αστείο" και "προσωπολατρία" αυτό που γραφουν κάποιοι άλλοι (ούτε καν εγώ) επειδή διαφωνείς, τότε μην κανεις τσάμπα το θύμα.
Καλή επιτυχία στον αγώνα για την προσωπική δικαίωση επιτέλους. Τα λέμε όταν ξαναχάσουμε.
Δεν σε ενδιαφέρει στο ελάχιστο αλλά μπήκες στον κόπο να την σχολιάσεις. Φαντάσου να σε ενδιέφερε κιόλας.

Εμένα πχ το ότι είσαι μόνιμος χειροκροτητής και κριτής όλων όσων διαφωνούν με σένα με αφήνει αδιάφορο. Στην πράξη.

Ασχολήθηκα με την πάρτη σου επειδή το έκανες εσυ πρώτος.

Κακώς προφανώς αλλά ΟΚ, κάνουμε και λάθη.

Όπως είπα ignore και συνεχίστε οι 4-5 του στυλ σου να βαράτε παλαμάκια ο ένας τον άλλον.

Τέλος από μένα.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Ξεκινάμε built up και η μπάλα καταλήγει στο Κοτάρσκι που κάνει βολέ προς το κέντρο
Ίσα ίσα δηλαδή για να ανεβάσουμε 2-3 παίκτες του αντιπάλου[/quote]
Στις δηλωσεις αυτο ανεφερε, οτι ενω υπηρχε οδηγια για build up οι παικτες εκαναν γιομες. Το αναποδο ειπωθηκε στο 2-0 με χαρτινη στον πρωτο γυρο. Δεν βγαινει νοημα[/quote]
Παντως κατα την διαρκεια της μεταδοσης οσο και σημερα αναφερθηκε πως περιπου στο 20' πηγε ο προπονητης τερματοφυλακων πισω απο την εστια μας και ειπε στον Κοταρσκι να μην παιζει με πασα αλλα να κανει βολε μεσα.[/quote]
Ε μεχρι το 20 ειχαμε κανει 2-3 λαθη που δεν τα -ληρωσαμε. Οποτε εαν βλεπει ο αλλος αυτο σου λεει το επομενο θα το φαμε. Αρα μπουμπουνατην
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Blackgr4 έγραψε:John
όσοι έχουν αναφερθεί στη ποσότητα των σχολίων, υποθέτω πως το έκαναν, γιατί δεν υπάρχει ισορροπία.
Δεν σε τιμά ιδιαίτερα να κράζεις τον προπονητή επί μήνες, μόλις η ομάδα πηγαίνει καλά να εξαφανίζεσαι και μετά από 2 στραβές να επιστρέφεις κάνοντας το ίδιο. Όχι εσύ συγκεκριμένα, γενικά το λέω.
Ρε συ black, έχασες 1-4 από τον χειρότερο ποδοσφαιρικό σου εχθρό. Μια απο τις μεγαλύτερες ήττες μέσα στην Τούμπα. Από τον κωλογαβρο. Ναι θα γραφτούν και υπερβολές, ναι θα υπάρχει θυμός στον κόσμο, ναι μπορεί να βρουν και 2-3 στημένοι ευκαιρία να το κάνουν μπάχαλο.

Τους αγνοείς και πας παρακάτω.

Το να πουλάνε 3-4 «παλιοί» ΠΑΟΚφροσυνη μετά από κάθε ήττα και να βάζουν ταμπέλες σε συνοπαδους τους, σορρυ δεν το άντεξα και το σχολίασα.

Τώρα καταλαβαίνω ότι έκανα λάθος γιατί once ΠΑΟΚαρχης always ΠΑΟΚαρχης.

Το σταματώ εδώ λοιπον.
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

JohnDag έγραψε:
astral έγραψε:
JohnDag έγραψε: Έχουμε διαφωνήσει για το θέμα άπειρες φορές, τόσες όσες έχω στηρίξει τον Ραζβαν.

Βέβαια για τους astral αυτού του κόσμου αυτό δεν μετράει, πρέπει πάντα στο θέμα Ραζβαν κάποιος να έχει ακριβώς την ίδια άποψη. Πάντα. Η οποία θα λέει ότι είναι ο υπεργαματος, ο τελειος, το απόλυτο τοτέμ.

Αν κανεις το λάθος και τολμήσεις να δείξεις διάθεση έστω για ενα ψήγμα κριτικής γίνεσαι αμέσως ο δακτυλοδεικτούμενος αντιΠΑΟΚτσης.

Μέχρι και το πόσο συχνά μπαίνεις στην σελίδα γίνεται θέμα.

Και μετά όταν μιλαω εγώ για προσωπολατρεία είμαι υπερβολικός…
εντωμεταξύ ο astral, σελίδα 465:

Κώδικας: Επιλογή όλων

Μεγάλη ξεφτίλα και απαραδεκτή εμφάνιση με τα ίδια λάθη χαλαρότητας στα 2 γκολ που φάγαμε και έκριναν το αποτέλεσμα. 
Κακή νοοτροπία που πρέπει να αλλάξει άμεσα.
Δεν έκρινα πουθενά την άποψη σου γιατί δε με ενδιαφέρει στο ελάχιστο. Ξέρω από πριν τι θα διαβάσω.

Αλλα όταν εμφανίζεσαι και σου φαίνεται "αστείο" και "προσωπολατρία" αυτό που γραφουν κάποιοι άλλοι (ούτε καν εγώ) επειδή διαφωνείς, τότε μην κανεις τσάμπα το θύμα.
Καλή επιτυχία στον αγώνα για την προσωπική δικαίωση επιτέλους. Τα λέμε όταν ξαναχάσουμε.
Δεν σε ενδιαφέρει στο ελάχιστο αλλά μπήκες στον κόπο να την σχολιάσεις. Φαντάσου να σε ενδιέφερε κιόλας.

Εμένα πχ το ότι είσαι μόνιμος χειροκροτητής και κριτής όλων όσων διαφωνούν με σένα με αφήνει αδιάφορο. Στην πράξη.

Ασχολήθηκα με την πάρτη σου επειδή το έκανες εσυ πρώτος.

Κακώς προφανώς αλλά ΟΚ, κάνουμε και λάθη.

Όπως είπα ignore και συνεχίστε οι 4-5 του στυλ σου να βαράτε παλαμάκια ο ένας τον άλλον.

Τέλος από μένα.
Για τρίτη φορα. Ασχολήθηκα μονο με τους χαρακτηρισμούς σου περί "αστείων" και "προσωπολατρίας".
Τα υπόλοιπα μου είναι αδιάφορα, μιας και είναι συνεχώς τα ίδια με το γνωστό timing.
Συνέχισε με τους χαρακτηρισμούς, και μετά κανε το θύμα.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Άκουγα από τον κόλκα πριν ότι στο 20+ δόθηκε εντολή από τον βοηθο στον κοταρσκι να μην συνεχίσει το build up και να παει σε μεγάλες και επιβεβαίωσαν και συνοπαδοι που βρισκόντουσαν στην 7, δηλαδή στο 25 κατάλαβε ότι μας είχαν καταπιεί στα χαφ και δεν μπορούσαν τα σεντερ μπακ να περάσουν την μπαλα ποτε σε αυτούς και ότι δεν μπορείς να παίξεις αυτό το εκνευριστικό build up νομίζοντας ότι είσαι η μπαρτσελονα του 12; Με τόσο χρονοκαθυστέρηση σκέφτεται; Μέχρι το 10 είχαν πέσει πάνω στον Μειτε και τα 3 χαφ και του έχουν κάνει 3 κλεψίματα και δεν τον έχουν αφήσει να γυρίσει ποτε.
Με αποτέλεσμα σε όλο το ματς να κυνηγάμε δεύτερες μπάλες στο παιχνίδι δείχνοντας για άλλη μια φορά ποσό soft είμαστε σαν ομάδα, πάντα στις διεκδικήσεις ερχόμαστε δεύτεροι. Και ρωτάω εγω όταν δεν βγαίνει αυτό το build up, αλλο πλάνο υπάρχει; Γιατί όσες φορες του εμπόδισαν το build up και μέσα στην αεκ και χθες η εικόνα ήταν τραγική
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Ζήτα καλά χαφ, ΧΑΦ!!Ζητά τον Μαξιμοβιτς !Καλός ο Μειτέ ίσως καλός και ο Μαρκαντώνης αν και δεν τον είδαμε ,.αλλά δεν είναι δυνατόν να χτυπήσεις πρωτάθλημα με Οζντόεφζ και Μειτέ μαζι , τους κατάπιανε και τους δύο οι δανεικοί από την Πόρτο
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

pisakaipoupoula έγραψε:Ζήτα καλά χαφ, ΧΑΦ!!Ζητά τον Μαξιμοβιτς !
πάει αυτός, έκλεισε αλλού.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Doomlord4 έγραψε:Ajax-Bodo Glimt

https://www.facebook.com/reel/777671317560870

Built up της Bodo

O Ζιφκοβιτς των νορβηγών στο τέλος
Εμείς στα ντέρμπι απαγορεύεται να το επιχειρήσουμε. Γιομα να φύγει η μπάλα και το σκατο από τον ποπό.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Κοιτά μην ζητήσεις καμία ανανέωση σβαμπ και πέσω από τον 4ο. Μπήκε χθες στο 75 και ήταν ποιο κουρασμένος από τους άλλους
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Γιατί όχι; Ο Μουργκ δλδ είναι καλύτερος;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”