Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από sic-4 »

Τα στατιστικα του Βραζιλιανου σε τετοιο πρωταθλημα δεν μου γεμιζουν το ματι. Ουτε και τα video του.. Βεβαια η παρουσια Φρανκ με καθησυχαζει, οποτε αναμενουμε να τον δουμε στο χορταρι...
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

δουλεμενες υποθεσεις ολες και οι αρδ αλλου γι αλλου
γι αυτο εχουν σκυλιασει και βγαζουν γκρινια
ζωακι παντως ο βραζιλιανος, κτηνος να μη πεφτει ευκολα
σημερα αναμενεται να ειναι η χαρα του f5
δε νομιζω οτι αυτος ειναι ο φορ που θελουμε, ποιο πολυ για περιφερειακος η ακραιος
για τη θεση του Φακουντο
επιτελους να γεμιζουμε μεσοεπιθετικα
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

Αυτό που λες που το στηρίζεις, το ότι επιλέγουν λάθος, αυτό δεν μπορώ να καταλάβω

Απο τα τοσα χρονια μπαλλα που βλεπουμε ρε συ.. Βλεπεις κατι παικτες που ειναι καλοι μεν (μαυροι) και κανουν κατι αψυχολογητα τις μισες φορες και απορεις...

ΡΙΖΛΑ

Βασικα λαθος μου που δεν διευκρινησα , τους Αφρικανους κυριως μαυρους φοβαμαι , οχι τους λατινο-μελαμψους..

Δηλαδη ο ροναλντο ο ρονι κτλ δεν ειναι μαυροι ακριβως. ειναι μυγαδο-λατινο-σοκολατοτετοιοι... ΤΑ ΚΑΤΡΑΜΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ !!! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Ο ισκο της ηπείρου θα βοηθεισει φέτος ,ο Βραζιλιάνος έρχεται μετά απο σεζόν που ήταν καλυτερη του ,θα τον δούμε και αυτόν για κλήρωση με μιλσαμι θα παιξουμε
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Για το Σκαμπο οι σλοβακοι θελουν λεει 8 κατοσταρικα.... Μαθανε οτι μαμιομαστε, πλακωσανε κι οι γυφτοι....

ΥΓ: Ο παικτης ηταν ...θεατρικος πρωταγωνιστης και στις δυο αμφιλεγομενες φασεις του χθεσινου αγωνα. Εμενα αυτο δεν μου αρεσει. Προτιμω παικτες με αδικαιολογητα νευρα, παρα θεατρινους. ΠΑΟΚ εισαι.. οχι γαυροβαζελος
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

πέρα από την γενική αναπτέρωση που υπάρχει σε όλους, οι μανατζερικοί κάθε είδους πρέπει φέτος το καλοκαίρι να νιώθουν επιπρόσθετη χαρά:

η προσμονή και η ηδονή της μεταγραφικής περιόδου στο κάθε μανατζερικό παιχνίδι, το ψάξιμο βάσεων δεδομένων παικτών, το φιλτράρισμα με κριτήρια ποδοσφαιρικά/οικονομικά/κ.ά όπως η εξυπηρέτηση του αγωνιστικού προφίλ και της τακτικής του προπονητή, η αναζήτηση μεταπωλητικής αξίας, η κατάθεση της πρότασης, όλα αυτά που εμείς εφαρμόζουμε στις οθόνες μας (σε επίπεδο παιχνιδιού) και που ονειρευόμασταν τόσα χρόνια για την ομάδα μας (και αναρωτιόμασταν γιατί δεν γίνεται από τους προηγούμενους ΤΔ) πραγματοποιούνται πλέον!

:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

rou έγραψε:Αυτό που λες που το στηρίζεις, το ότι επιλέγουν λάθος, αυτό δεν μπορώ να καταλάβω

Απο τα τοσα χρονια μπαλλα που βλεπουμε ρε συ.. Βλεπεις κατι παικτες που ειναι καλοι μεν (μαυροι) και κανουν κατι αψυχολογητα τις μισες φορες και απορεις...

ΡΙΖΛΑ

Βασικα λαθος μου που δεν διευκρινησα , τους Αφρικανους κυριως μαυρους φοβαμαι , οχι τους λατινο-μελαμψους..

Δηλαδη ο ροναλντο ο ρονι κτλ δεν ειναι μαυροι ακριβως. ειναι μυγαδο-λατινο-σοκολατοτετοιοι... ΤΑ ΚΑΤΡΑΜΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ !!! :lol: :lol:
Δεν ειναι κατραμι αυτος ρε...Βραζιλιανος ειναι...αλλα και κατραμι να ηταν παλι υπαρχουν παιχταραδες Αφρικανοι που εχουν αφησει ιστορια και ειναι πολυ περισσοτεροι απο τα παλτα ασπρους που εχουν παρελασει απο τον ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια...
Σου εχει μεινει στο μυαλο ο Κουμαλο για αυτο το λες... :mrgreen:
Demir

Δημοσίευση από Demir »

sic-4 έγραψε:Τα στατιστικα του Βραζιλιανου σε τετοιο πρωταθλημα δεν μου γεμιζουν το ματι. Ουτε και τα video του.. Βεβαια η παρουσια Φρανκ με καθησυχαζει, οποτε αναμενουμε να τον δουμε στο χορταρι...
αν εβαζε 26 γκολ και 25 ασσιστ πιστεψε με δεν 8α ερχοταν στον ΠΑΟΚ ,αλλα στην πορτο
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ο ροντριγκες που πηραμε δεν παιζει στην ιδια θεση με αυτον?
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

δεν θα πω κατι μονο γυριστε πισω και δειτε τι ελεγα για τον φορ
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

πρωτάθλημα, κύπελο, ευρώπη, μιλάμε πάλι για 50+ παιχνίδια σε όλη την σεζόν, καλά κάνουν και γεμίζουν την επίθεση
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αυτόν πιο φορ τον κοβω αθενς

Παντως απο Σλοβακία 1-2 παικτες
Κροατια 1-2
Βοσνία 1
Βουλγαρία ας πουμε 1
Τι εμεινε; Ο Σέρβος ...
Προτείνεται σερβακια β διαλογής ομως οχι αυτους πουτους ξερουν ολοι οι μεγάλοι
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

paoktzis έγραψε:δεν θα πω κατι μονο γυριστε πισω και δειτε τι ελεγα για τον φορ

Οτι η λίστα κατηφόρισε εννοείς
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

Ετσι ρε ΠΑΟΚ εισαι παλι την πιο δυσκολη τυχαμε!!
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Rizla έγραψε:
rou έγραψε:
Βασικα παιρνουμε μαυρους παικτες ε...............????

ρατσιστης δεν ειμαι βεβαια , αλλα ποδοσφαιρικα δεν τους εχω καθολου σε εκτιμηση..

Δεν εχεις σε εκτιμηση Ροναλντο,Ροναλντινιο,Εβρα,Ρομαριο,Ριβαλντο,Ντανι Αλβες,Πογκμπα...κτλ..κτλ...
:lol: :lol: :lol: :lol:
----------------------->
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”