Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015
Τα στατιστικα του Βραζιλιανου σε τετοιο πρωταθλημα δεν μου γεμιζουν το ματι. Ουτε και τα video του.. Βεβαια η παρουσια Φρανκ με καθησυχαζει, οποτε αναμενουμε να τον δουμε στο χορταρι...
- thanos-xanthi
δουλεμενες υποθεσεις ολες και οι αρδ αλλου γι αλλου
γι αυτο εχουν σκυλιασει και βγαζουν γκρινια
ζωακι παντως ο βραζιλιανος, κτηνος να μη πεφτει ευκολα
σημερα αναμενεται να ειναι η χαρα του f5
δε νομιζω οτι αυτος ειναι ο φορ που θελουμε, ποιο πολυ για περιφερειακος η ακραιος
για τη θεση του Φακουντο
επιτελους να γεμιζουμε μεσοεπιθετικα
γι αυτο εχουν σκυλιασει και βγαζουν γκρινια
ζωακι παντως ο βραζιλιανος, κτηνος να μη πεφτει ευκολα
σημερα αναμενεται να ειναι η χαρα του f5
δε νομιζω οτι αυτος ειναι ο φορ που θελουμε, ποιο πολυ για περιφερειακος η ακραιος
για τη θεση του Φακουντο
επιτελους να γεμιζουμε μεσοεπιθετικα
Αυτό που λες που το στηρίζεις, το ότι επιλέγουν λάθος, αυτό δεν μπορώ να καταλάβω
Απο τα τοσα χρονια μπαλλα που βλεπουμε ρε συ.. Βλεπεις κατι παικτες που ειναι καλοι μεν (μαυροι) και κανουν κατι αψυχολογητα τις μισες φορες και απορεις...
ΡΙΖΛΑ
Βασικα λαθος μου που δεν διευκρινησα , τους Αφρικανους κυριως μαυρους φοβαμαι , οχι τους λατινο-μελαμψους..
Δηλαδη ο ροναλντο ο ρονι κτλ δεν ειναι μαυροι ακριβως. ειναι μυγαδο-λατινο-σοκολατοτετοιοι... ΤΑ ΚΑΤΡΑΜΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ !!!

Απο τα τοσα χρονια μπαλλα που βλεπουμε ρε συ.. Βλεπεις κατι παικτες που ειναι καλοι μεν (μαυροι) και κανουν κατι αψυχολογητα τις μισες φορες και απορεις...
ΡΙΖΛΑ
Βασικα λαθος μου που δεν διευκρινησα , τους Αφρικανους κυριως μαυρους φοβαμαι , οχι τους λατινο-μελαμψους..
Δηλαδη ο ροναλντο ο ρονι κτλ δεν ειναι μαυροι ακριβως. ειναι μυγαδο-λατινο-σοκολατοτετοιοι... ΤΑ ΚΑΤΡΑΜΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ !!!

- ace79grpaok
Ο ισκο της ηπείρου θα βοηθεισει φέτος ,ο Βραζιλιάνος έρχεται μετά απο σεζόν που ήταν καλυτερη του ,θα τον δούμε και αυτόν για κλήρωση με μιλσαμι θα παιξουμε
Για το Σκαμπο οι σλοβακοι θελουν λεει 8 κατοσταρικα.... Μαθανε οτι μαμιομαστε, πλακωσανε κι οι γυφτοι....
ΥΓ: Ο παικτης ηταν ...θεατρικος πρωταγωνιστης και στις δυο αμφιλεγομενες φασεις του χθεσινου αγωνα. Εμενα αυτο δεν μου αρεσει. Προτιμω παικτες με αδικαιολογητα νευρα, παρα θεατρινους. ΠΑΟΚ εισαι.. οχι γαυροβαζελος
ΥΓ: Ο παικτης ηταν ...θεατρικος πρωταγωνιστης και στις δυο αμφιλεγομενες φασεις του χθεσινου αγωνα. Εμενα αυτο δεν μου αρεσει. Προτιμω παικτες με αδικαιολογητα νευρα, παρα θεατρινους. ΠΑΟΚ εισαι.. οχι γαυροβαζελος
πέρα από την γενική αναπτέρωση που υπάρχει σε όλους, οι μανατζερικοί κάθε είδους πρέπει φέτος το καλοκαίρι να νιώθουν επιπρόσθετη χαρά:
η προσμονή και η ηδονή της μεταγραφικής περιόδου στο κάθε μανατζερικό παιχνίδι, το ψάξιμο βάσεων δεδομένων παικτών, το φιλτράρισμα με κριτήρια ποδοσφαιρικά/οικονομικά/κ.ά όπως η εξυπηρέτηση του αγωνιστικού προφίλ και της τακτικής του προπονητή, η αναζήτηση μεταπωλητικής αξίας, η κατάθεση της πρότασης, όλα αυτά που εμείς εφαρμόζουμε στις οθόνες μας (σε επίπεδο παιχνιδιού) και που ονειρευόμασταν τόσα χρόνια για την ομάδα μας (και αναρωτιόμασταν γιατί δεν γίνεται από τους προηγούμενους ΤΔ) πραγματοποιούνται πλέον!

η προσμονή και η ηδονή της μεταγραφικής περιόδου στο κάθε μανατζερικό παιχνίδι, το ψάξιμο βάσεων δεδομένων παικτών, το φιλτράρισμα με κριτήρια ποδοσφαιρικά/οικονομικά/κ.ά όπως η εξυπηρέτηση του αγωνιστικού προφίλ και της τακτικής του προπονητή, η αναζήτηση μεταπωλητικής αξίας, η κατάθεση της πρότασης, όλα αυτά που εμείς εφαρμόζουμε στις οθόνες μας (σε επίπεδο παιχνιδιού) και που ονειρευόμασταν τόσα χρόνια για την ομάδα μας (και αναρωτιόμασταν γιατί δεν γίνεται από τους προηγούμενους ΤΔ) πραγματοποιούνται πλέον!

Δεν ειναι κατραμι αυτος ρε...Βραζιλιανος ειναι...αλλα και κατραμι να ηταν παλι υπαρχουν παιχταραδες Αφρικανοι που εχουν αφησει ιστορια και ειναι πολυ περισσοτεροι απο τα παλτα ασπρους που εχουν παρελασει απο τον ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια...rou έγραψε:Αυτό που λες που το στηρίζεις, το ότι επιλέγουν λάθος, αυτό δεν μπορώ να καταλάβω
ΡΙΖΛΑ
Δηλαδη ο ροναλντο ο ρονι κτλ δεν ειναι μαυροι ακριβως. ειναι μυγαδο-λατινο-σοκολατοτετοιοι... ΤΑ ΚΑΤΡΑΜΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ !!!![]()
Σου εχει μεινει στο μυαλο ο Κουμαλο για αυτο το λες...

αν εβαζε 26 γκολ και 25 ασσιστ πιστεψε με δεν 8α ερχοταν στον ΠΑΟΚ ,αλλα στην πορτοsic-4 έγραψε:Τα στατιστικα του Βραζιλιανου σε τετοιο πρωταθλημα δεν μου γεμιζουν το ματι. Ουτε και τα video του.. Βεβαια η παρουσια Φρανκ με καθησυχαζει, οποτε αναμενουμε να τον δουμε στο χορταρι...
πρωτάθλημα, κύπελο, ευρώπη, μιλάμε πάλι για 50+ παιχνίδια σε όλη την σεζόν, καλά κάνουν και γεμίζουν την επίθεση
Αυτόν πιο φορ τον κοβω αθενς
Παντως απο Σλοβακία 1-2 παικτες
Κροατια 1-2
Βοσνία 1
Βουλγαρία ας πουμε 1
Τι εμεινε; Ο Σέρβος ...
Προτείνεται σερβακια β διαλογής ομως οχι αυτους πουτους ξερουν ολοι οι μεγάλοι
Παντως απο Σλοβακία 1-2 παικτες
Κροατια 1-2
Βοσνία 1
Βουλγαρία ας πουμε 1
Τι εμεινε; Ο Σέρβος ...
Προτείνεται σερβακια β διαλογής ομως οχι αυτους πουτους ξερουν ολοι οι μεγάλοι
paoktzis έγραψε:δεν θα πω κατι μονο γυριστε πισω και δειτε τι ελεγα για τον φορ
Οτι η λίστα κατηφόρισε εννοείς
----------------------->Rizla έγραψε:rou έγραψε:
Βασικα παιρνουμε μαυρους παικτες ε...............????
ρατσιστης δεν ειμαι βεβαια , αλλα ποδοσφαιρικα δεν τους εχω καθολου σε εκτιμηση..
Δεν εχεις σε εκτιμηση Ροναλντο,Ροναλντινιο,Εβρα,Ρομαριο,Ριβαλντο,Ντανι Αλβες,Πογκμπα...κτλ..κτλ...
![]()
![]()
![]()