Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
-
ron-swanson
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Ήδη ο μαυρόπαπας τρέμει οτι θα χάσει τη θέση του όταν αποσυρθεί ο Σιόβας.ron-swanson έγραψε:Κανονικός τσάτσος του Μαρινάκη αυτός.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Έλα πείτε δεν θα είναι τρομερά αστείο η μεταγραφή να είναι στα στόπερ;
Εντάξει αν γίνει κάτι τέτοιο πολλαπλά εγκεφαλικά…Πιο πιθανό βέβαια να αφορά τον Γκαρυ η είδηση του Τζορμπα.
Όσο δεν ανακοινώνεται ο Γκάρυ υπάρχει η ελπίδα της σφήνας. Αλλά δεν νομίζω. Η φημολογία των τελευταίων ωρών μαλον προς Σιόβα με οδηγούν.joshua έγραψε:Εντάξει αν γίνει κάτι τέτοιο πολλαπλά εγκεφαλικά…Πιο πιθανό βέβαια να αφορά τον Γκαρυ η είδηση του Τζορμπα.
O μανατζεράκος του μέρμηγκα, που ήταν όλο αυτό τον καιρό μαζί του στο Ριάντ, από σήμερα διαμένει σε σούπερ ντούπερ χοτελάκι στο Ντουμπάι
Που σημαίνει;seaman έγραψε:O μανατζεράκος του μέρμηγκα, που ήταν όλο αυτό τον καιρό μαζί του στο Ριάντ, από σήμερα διαμένει σε σούπερ ντούπερ χοτελάκι στο Ντουμπάι
Με τον @bersekeros είμαστε φίλοι χρονιά, τον ξέρω κ με ξέρει. Χθες που μιλήσαμε, τον είπα για συζήτηση που είχα με κάποιον στην ΠΑΕ (ξέρει και το όνομα).
Το Πρωτάθλημα το πιστεύουν, όπως πιστεύουν πολύ και στον Λουτσεσκου. Το γιατί δεν έγιναν πράγματα, δεν ξέρω αλλά με δυνατό Ιβάν δεν φοβάμαι.
Ίσως ήταν μια κακή συγκυρία ολο αυτό το καλοκαιρινό.
Το Πρωτάθλημα το πιστεύουν, όπως πιστεύουν πολύ και στον Λουτσεσκου. Το γιατί δεν έγιναν πράγματα, δεν ξέρω αλλά με δυνατό Ιβάν δεν φοβάμαι.
Ίσως ήταν μια κακή συγκυρία ολο αυτό το καλοκαιρινό.
Της CIA πρέπει να είσαι εσύ...seaman έγραψε:O μανατζεράκος του μέρμηγκα, που ήταν όλο αυτό τον καιρό μαζί του στο Ριάντ, από σήμερα διαμένει σε σούπερ ντούπερ χοτελάκι στο Ντουμπάι
Ανοικτό το άφησε ο Λούτσε. Κάτι μου λέει πως είναι κολλημένος με Τζοβίνκο.....
-
paokpantou
Εμένα γιατί μου φάνηκε ότι το έκλεισε και είπε καλό Γενάρη; Έχασα κάτι; Τουλάχιστον έτσι όπως μίλησε μάλλον το πρώτο από τα τρία σενάρια που έγραψα χτες επιβεβαίωσε. Ότι απλά τα σκατωσαμε ενώ διάθεση υπήρχε.