Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
tzabi

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από tzabi »

Μαυρο Χιονι έγραψε:
nunies4 έγραψε:Εγώ παραμένω στην πλευρά του συμφοριτη PAOK1926 που είπε ότι μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε προσθήκη
Θα έρθει παίκτης
Που ναι ο παιχτης που θα ερχοταν; Χαθηκε μαζι με τις υποσχεσεις του Γ. Σαββιδη;
Paok_Sykies

Δημοσίευση από Paok_Sykies »

DamoN έγραψε:Όντως με άλλες 5 ποιοτικές προσθήκες θα έχουμε ρόστερ τούμπανο.
Βασικό μεσοεπιθετικό και έναν τίμιο στυλ ναρει (2)
Βασικό κεντρικό χαφ δίχως πώληση αουγκουστο (αλλιώς 2)
Βασικό δεξι μπακ με Σαστρε αλλαγή και λυρατζη 5ο μπακ (1)
Και εγώ θα έπαιρνα ακόμα ένα στόπερ για αντικαταστατη του Νασμπεργκ αλλά εκεί είναι περίεργη η φάση γιατί θες να παίζουν Κουλιερακης ή μιχαηλιδης όποτε τους στηρίζεις (σωστά για μενα )
Το ίδιο και στο φορ όπου είναι μπερδεμένη η κατάσταση γιατί καλώς για μένα δεν πήραμε 2 για να βρει χώρο ο τζιμας αλλά αμα δεν παίζει ούτε με ανέτοιμο σαματτα τότε δεν υπήρχε λόγος να κρατήσεις τον Ισπανό .
Κοταρσκι /ζιβκο
Εκονγκ/κεντζιορα
Κουλιε/ μιχα / Νασμπεργκ
Μπαμπά δεξιοποδαρος/Σαστρε /Λυρατζης
Μπαμπά / Ράφα Σοαρες
Παιχταρας /φιλιπε/ τσιγγαρας
Αουγκουστο / σβαμπ
Ζιβκο/ναρει /
Μεταγραφη / Τάισον
Κωνσταντελιας / Μεταγραφη
Σαματτα/Τζιμας/Μπράντον

Δικαιολογίες 0 μετά .

Καλησπέρα! Πρώτο μου ποστ στο φορουμ.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως όλοι λένε ότι θέλουμε 1 εξτρέμ. Αν τραυματιστεί πχ για 2 μήνες τι θα κάνουμε; θα παίζει back to back παιχνίδια ο 36χρονος (παιχταράς) Τάισον; Έχετε δει πόσους (και τι ποιότητας) παίχτες έχουν στις 3 θέσεις πίσω από τα φορ οι ανταγωνιστές; Το ίδιο και για επιθετικό. Αν πάθει κάτι (χτύπα ξύλο) ο Σαματα θα έχουμε 2 μήνες βασικό τον Μπράντον;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Στο μόνο που διαφωνώ είναι στο " εναντίον τους".
Δεν υπάρχει τους. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλομέτοχο ο οποίος αποφασίσει για όλα.Αν στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου δεν γινουν οι απαραίτητες προσθήκες, αποκλειστικος υπεύθυνος θα είναι αυτος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 28 Ιούλ 2023, 12:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Αν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος όπως πέρυσι, ας βγει ο ΚυρΚυρ να πει ότι αλλά μας έλεγε ο Ιβαν και αλλά έκανε, ας δώσει και την παραίτηση του, και δικαιωματικά δεν θα είναι στο «τους».

Δεν κάνουμε παράθεση όταν απαντάμε ή αναφερόμαστε στο αμέσως προηγούμενο post.

Mod Team
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

Leonardo10 έγραψε:7 ποιοτικές προσθήκες υποσχόταν ο άλλος και με ρι τώρα έχουν γίνει 2, Σαματα, μπαμπα. Εκονγκ είναι αντικατάσταση και Κεντζιορα ήταν στο ρόστερ και πέρσυ. Όχι 5 κινήσεις δεν θα κάνει αλλά μάξιμουμ 2-3 και θα φύγει και κανένας ακόμα άρα να χαμε να λέγαμε τα μισά από όσα υποσχέθηκε. Καλά όσο για τον κυρ κυρ που έλεγε ο Ιβάν μιλάει με πράξεις... Θεατές στο ίδιο έργο
Το "7 ποιοτικές προσθήκες" μεταφράζεται σε "7 προσθήκες" σκέτο. Δεν πρόκειται κανένας υπεύθυνος να ισχυριστεί πως οποιαδήποτε μεταγραφή στην Α' ομάσα δεν είναι ποιοτική. Η λέξη αυτή είναι απλά ένα επικοινωνιακό τρικ που χρησιμοποίησε για να καθησυχάσει τον κόσμο. Επομένως πέρα από τους Εκόνγκ, Μπάμπα, Σαματά, Κεντζιόρα, (Τσιγγαρα?) εγώ περιμένω 1, μαξ 2 μεταγραφές ακόμα. Η μία θα είναι ο ας ελπίσουμε ένας πολύ ποιοτικός δημιουργικός χαφ. Η άλλη μαντεύω ότι θα εξελιχθεί σε σίριαλ όπως της προηγούμενες χρονιές με το 9 και το 10, κυνηγώντας αυτή τη φορά μια πολύ καλή περίπτωση αριστερού εξτρέμ που όπως πάντα δε θα έρθει. Όπως και να έχει το 95% του ροστερ είναι αυτό που βλέπουμε. Ένας παίχτης δε θα φέρει την άνοιξη.

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Αχ καημένε Παοκση που έχεις πιαστεί αιχμάλωτος στης
ψεύτικες υποσχέσεις και πληρωμένα χρέη !

Από την αρχή έγραφα ότι και πάλι δεν περιμένω τίποτα απλά
μετριότητες σε όλα τα επίπεδα !
Δεν έχετε πάρει τα μαθήματα σας από της τελευταίες 4 σεζόν ;
Ούτε τώρα δλδ ;
Όχι μόνο ανίκανοι αλλά και επικίνδυνοι !
Βρε αυτοί κατάφεραν να γίνουν ακόμα πιο αδύναμη και φανταστείτε
ότι έφυγαν οι «δεν στρίβω Μπισε» και ο «Ελ Θλασουρι»

Που να έφευγαν Ναρει, Ντάγκλας και Ζιφκο ;
Ε ναι αυτοί στην συνέχεια….

Ακόμα μπορούν να αλλάξουν ρότα ,και ακόμα η πρόκριση δεν χάθηκε αλλά πιστεύετε ότι θα ανταποκριθούν
στα Θέλω της ομάδας για να μπορέσουμε να μπούμε ομίλους ;
Εγώ με τίποτα !
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Εγώ λέω να περιμένουμε να δούμε στο Ισραήλ τι θα γίνει και μετά το συζητάμε για προσθήκες.
Αν προκριθούμε μπορεί να γίνει καμιά μεταγραφή , αν αποκλειστούμε καμιά πώληση. Έτσι είναι αυτά ,δε βαριέσαι.

Δε θα ήθελα με τίποτα να χαθεί ο στόχος της αυτάρκειας ή μη γίνει κανένα λάθος όπως μας ενημέρωσε ο καλός συμφορουμίτης renegade και έβαζε την υπογραφή του να έρθει ο χ-ψ Βιλένα ή τζουριτς ή όποιοσδήποτε άλλος παλιοχαρακτήρας παίκτης που για να έρθει στο ΠΑΟΚ των 3 προκριματικών γύρων θα ήθελε το κατιτις για να υπογράψει.

Τρεις το λάδι , τρεις το ξύδι και στα χαφ τσιγγαροσβαμπηδες να σπέρνουν τρόμο.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Το είπα και παραπάνω και θα το επαναλάβω. Σε αυτήν την ομάδα με αυτόν τον προπονητή και αυτήν την λειτουργία διοίκησης εγώ αν ήμουν Σαββίδης δεν θα έβαζα ούτε ευρώ φέτος. Όταν λέω ούτε ευρώ εννοώ ούτε ευρώ επιπλέον των όσων έχω σώσει από απόδεσμεύσεις. Και εννοείται από πωλήσεις όσα κέρδιζα θα τα έβαζα σε αποθεματικό ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα του χρόνου τον Ιούνιο.

Δεν αξίζει καμία επένδυση, όπως είμαστε είμαστε καλά για την 4η θέση και αν περάσουμε και την μπειταρ ο Λούτσεσκου θα βγει και θα πει είμαστε επιτυχημένοι σε σχέση με πέρσι. Και θα έχει δίκιο.
george188

Δημοσίευση από george188 »

pagotatzis έγραψε:Αχ καημένε Παοκση που έχεις πιαστεί αιχμάλωτος στης
ψεύτικες υποσχέσεις και πληρωμένα χρέη !

Από την αρχή έγραφα ότι και πάλι δεν περιμένω τίποτα απλά
μετριότητες σε όλα τα επίπεδα !
Δεν έχετε πάρει τα μαθήματα σας από της τελευταίες 4 σεζόν ;
Ούτε τώρα δλδ ;
Όχι μόνο ανίκανοι αλλά και επικίνδυνοι !
Βρε αυτοί κατάφεραν να γίνουν ακόμα πιο αδύναμη και φανταστείτε
ότι έφυγαν οι «δεν στρίβω Μπισε» και ο «Ελ Θλασουρι»

Που να έφευγαν Ναρει, Ντάγκλας και Ζιφκο ;
Ε ναι αυτοί στην συνέχεια….

Ακόμα μπορούν να αλλάξουν ρότα ,και ακόμα η πρόκριση δεν χάθηκε αλλά πιστεύετε ότι θα ανταποκριθούν
στα Θέλω της ομάδας για να μπορέσουμε να μπούμε ομίλους ;
Εγώ με τίποτα !
Τα πληρωμένα χρέη που το λες με τόση ευκολία σε κρατούσαν όμηρο καμία δεκαετία. Σταματήστε να απαξιώνεται τα πάντα λες κ είναι στραγάλια τα εκατομμύρια. Κανείς δεν σου λέει να μη κάνεις κριτική, αυτή η απαξίωση όμως είναι ακραία
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

renegade έγραψε:Στο μόνο που διαφωνώ είναι στο " εναντίον τους".
Δεν υπάρχει τους. Ο ΠΑΟΚ έχει μεγαλομέτοχο ο οποίος αποφασίσει για όλα.Αν στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου δεν γινουν οι απαραίτητες προσθήκες, αποκλειστικος υπεύθυνος θα είναι αυτος
Εννοείται πως ο πρώτος και μεγαλύτερος υπεύθυνος είναι ο Ιβάν, δεν είναι όμως ο μόνος.
Δηλαδή ο Κυριάκος αν αποδειχθεί εντελώς ανακολουθος των δηλώσεων του δεν θα φάει "σκατό";
Ή θα βγει να δώσει στεγνά τον Ιβάν δηλώνοντας παράλληλα και παραίτηση;
Το πιο αστείο τμήμα scouting του πλανήτη δεν έχει ευθύνες;
Δηλαδή θα είμαστε ευχαριστημένοι όταν και αν φύγει ο Ιβάν μείνουν αυτοι στη θέση τους;
Ή μήπως με άλλο μεγαλομέτοχο θα αρχίσουν ξαφνικά να αποδίδουν σωστά τα (παραπάνω και όχι μόνο) στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ;
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

buffalobill4 έγραψε:Το είπα και παραπάνω και θα το επαναλάβω. Σε αυτήν την ομάδα με αυτόν τον προπονητή και αυτήν την λειτουργία διοίκησης εγώ αν ήμουν Σαββίδης δεν θα έβαζα ούτε ευρώ φέτος. Όταν λέω ούτε ευρώ εννοώ ούτε ευρώ επιπλέον των όσων έχω σώσει από απόδεσμεύσεις. Και εννοείται από πωλήσεις όσα κέρδιζα θα τα έβαζα σε αποθεματικό ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα του χρόνου τον Ιούνιο.

Δεν αξίζει καμία επένδυση, όπως είμαστε είμαστε καλά για την 4η θέση και αν περάσουμε και την μπειταρ ο Λούτσεσκου θα βγει και θα πει είμαστε επιτυχημένοι σε σχέση με πέρσι. Και θα έχει δίκιο.
Αυτά που εχουν περισσέψει απο τις αποδεσμευσεις έχουν επενδυθεί;
Γιατί εγώ ο χαζός με τα λίγα μαθηματικά που ξέρω, μας βγάζω τουλάχιστον συν 4 χαρτιά.
Σήμερα που μιλάμε.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Blackgr4 έγραψε:
buffalobill4 έγραψε:Το είπα και παραπάνω και θα το επαναλάβω. Σε αυτήν την ομάδα με αυτόν τον προπονητή και αυτήν την λειτουργία διοίκησης εγώ αν ήμουν Σαββίδης δεν θα έβαζα ούτε ευρώ φέτος. Όταν λέω ούτε ευρώ εννοώ ούτε ευρώ επιπλέον των όσων έχω σώσει από απόδεσμεύσεις. Και εννοείται από πωλήσεις όσα κέρδιζα θα τα έβαζα σε αποθεματικό ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα του χρόνου τον Ιούνιο.

Αυτά που εχουν περισσέψει απο τις αποδεσμευσεις έχουν επενδυθεί;
Γιατί εγώ ο χαζός με τα λίγα μαθηματικά που ξέρω, μας βγάζω τουλάχιστον συν 4 χαρτιά.
Σήμερα που μιλάμε.
Ναι, συν 4 σε απόλυτους αριθμούς σε σχέση με πέρυσι που όμως ήσουν μείον 3 στο κλείσιμο. Και αυτό αν καταφέρεις και πιάσεις τα ίδια έσοδα με πέρυσι. Οπότε καλά κάνει ο Σαββίδης και η Μαρία και δεν ανοίγονται. Και γιατί να ανοιχτούν δηλαδή; για να φέρουν ποιον παίκτη; τον Οζντόεφ και τον Μαξιμοβιτς; τι διαφορά θα κανουν νομίζεις με αυτόν τον προπονητή; ο Λούτσεσκου είτε παίζει με παίκτες Ακαδημίας είτε παίζει με 30αρηδες είτε παίζει με πρότζεκτ μποτο, τον ιδιο τρόπο παιχνιδιού θα παρουσιάσει στο γήπεδο. Για ποιο λόγο λοιπόν να κάνεις άνοιγμα; δωστου εκεί τους παίκτες της Ακαδημίας που υποτίθεται ότι δούλευε και πέρσι και θα φαινόταν η δουλειά φετος και αστον να ξεφυσαει και να πιέζεται.
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

απο σπορτ24

Οι δύο διαδοχικές αρνήσεις του ΠΑΟΚ στις ισάριθμες προτάσεις της Ναντ για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο δεν φαίνεται να κλείνουν το ζήτημα ενδεχόμενης μεταγραφής του Βραζιλιάνου μέσου. Κάθε άλλο.
Και αυτό παρότι τα «καναρίνια» φτάνοντας τα 5 εκατ. ευρώ ουσιαστικά φαίνεται πως εξάντλησαν την οικονομική τους δυνατότητα (για τη συγκεκριμένη πάντα υπόθεση). Η τουλάχιστον έτσι θέλουν να επικοινωνήσουν, μπαίνοντας πλέον σε άλλο επίπεδο στο παραδοσιακό σε τέτοιες υποθέσεις παιχνίδι τακτικής.
Έτσι κι αλλιώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του SPORT24 φαίνεται να υπάρχει κάποιο μικρό περιθώριο για κάτι περισσότερο, όχι όμως συγκλονιστικά περισσότερο και εκτός εντυπωσιακής ανατροπής όχι στα 7 εκατ. ευρώ που αξιώνει σταθερά ο «δικέφαλος».
Γι’ αυτό και πλέον – πάντα στο πλαίσιο της προαναφερθείσας τακτικής -, το μπαλάκι της πίεσης έχει περάσει στον ίδιο τον Αούγκουστο. Είναι χαρακτηριστικό πως το βράδυ της περασμένης Δευτέρας οπότε και υποβλήθηκε η δεύτερη πρόταση του γαλλικού συλλόγου, αυτή συνοδεύτηκε από ένα «take it or leave it» προς τη μεριά του ΠΑΟΚ, ενημερώνοντας δηλαδή πως δεν πρόκειται να επανέλθει με νέα καλύτερη πρόταση αν δεν γίνονταν αποδεκτή.
Πιθανολογείται βάσιμα πως είναι κομμάτι αυτής της τακτικής της Ναντ, ειδικά εφόσον με τον Βραζιλιάνο – όπως ανέφερε πρότερο δημοσίευμα της Equipe – η γαλλική ομάδα τα έχει βρει σε τετραετές συμβόλαιο. Και λογικό είναι πια να ποντάρει στην πίεση που ασκεί και θα ασκήσει όπως αναμένεται περισσότερο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.
Το δικό του επιχείρημα εδράζει σε μια υπόσχεση που όπως ισχυρίζεται έλαβε τον περασμένο Ιανουάριο, όταν στον ΠΑΟΚ έφτασαν δύο προτάσεις από αραβικούς συλλόγους, την Αλ Τζαζίρα και την Αλ Αϊν, ύψους 2,5 και 3 εκατ. ευρώ αντίστοιχα.
Τότε, πάντα σύμφωνα με όσα έχουν μεταφερθεί στη Ναντ, ο Αουγκούστο παρότι οικονομικά οι όροι των προσφορών που είχε ήταν πολύ καλύτεροι (για παράδειγμα η Αλ Αϊν του έδινε 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως) παρέμεινε στην Τούμπα με τη διαβεβαίωση πως θα πωληθεί – έναντι φυσικά συμφέροντος και για τον ΠΑΟΚ – αντιτίμου σε περίπτωση που έρχονταν πρόταση από ομάδα εντός εκ των πέντε κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.
Πλέον, αυτή έχει έρθει. Γι’ αυτό και ο Βραζιλιάνος εμφανίζεται τουλάχιστον χολωμένος (μετριοπαθής ο χαρακτηρισμός) θεωρώντας πως οι επιτελείς του «δικέφαλου» αθετούν την υπόσχεσή τους.
Ειδικά βάσει σύγκρισης με τη συνολική στάση, αλλά και την οικονομική ανταποδοτικότητα που τελικά υπήρξε στην περίπτωση του Σβέριρ Ινγκασον και της δικής του επιθυμίας – η οποία και ικανοποιήθηκε - για μετακόμιση στη Μίντιλαντ.
Ενισχυτικό της επιθυμίας του Αουγκούστο να δοκιμάσει σε κορυφαίο επίπεδο, είναι και το ότι το οικονομικό δεν αποτελεί κυρίαρχο παράγοντα, κάτι που άλλωστε τονίζεται από το γεγονός ότι βάσει των όσων πληροφορήθηκε το SPORT24 οι ετήσιες αποδοχές που προβλέπει η πρόταση της (και έχει δεχτεί) Ναντ είναι ανάλογες αυτών που έχει στον ΠΑΟΚ.
Μετά την ανανέωση που έκανε τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Βραζιλιάνος αμείβεται ετησίως με 1,2 εκατ. ευρώ. Τόσα ακριβώς του προσφέρουν και τα «καναρίνια» με μόνη διαφορά ότι εκεί θα δεσμευτεί με νέο τετραετές συμβόλαιο, ως δηλαδή το καλοκαίρι του ’27, ενώ το τρέχον του στον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το 2026.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

buffalobill4 έγραψε:
STRAFNIK έγραψε:
renegade έγραψε:Προπονητή προπονητή προπονητη
Αυτό!
Και να υπογράψουμε την αποτυχία μας; ο Λούτσεσκου δήλωσε πέρυσι ότι δουλεύει για φέτος και ότι φέτος θα φανεί η δουλειά. Όχι απλά δεν πρέπει να σκεφτόμαστε αλλαγη προπονητή αλλά θα πρέπει σαν διοίκηση να τον αναγκάσουν να το πιει όλο το ποτήρι
Τι ακριβως δουλευει για φετος ? Το χει παρει χαμπαρι οτι ολοι θελουν να φυγουν ?
Dillinger

Δημοσίευση από Dillinger »

Ακρα του ταφου σιωπη στην Τουμπα βασιλευει.. Δε βλεπω να ρχεται κανενας αν αποκλειστουμε, το πολυ πολυ μια αντικατασταση του Αουγκουστο. Υπομονη και φετος λοιπον..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”