john4serres έγραψε:Πέτρο, εγω ξερω για 4.
Από Ι.Π. δεν μπορω να πω ποια.

john4serres έγραψε:Πέτρο, εγω ξερω για 4.
Από Ι.Π. δεν μπορω να πω ποια.
okkas73 έγραψε:Λέτε να περιμενουν τις κινήσεις των άλλων και να κανουν το ντεμαραζ στο φιναλε ώστε να κλεψουμε τις εντυπώσεις? Εγω μόνο Μαουριτσιο και Βιερινια βλέπω ως το απόγευμα και τελος...
ΥΓ offtopic Καπου διαβασα οτι ο Αραουχο φτάνει στις 20:45 Αθήνα. Μεχρι τις 20:00 δεν ειναι η προθεσμια? Ξέρει κανείς τι γίνεται σε αυτες τις περιπτώσεις?
buffalobill4 έγραψε:Επισης θελαμε 6αρι σκυλο. Αυτο ειχε διαπιστωθει απο περισυ. Δεν εχω δει ποτε τον μαουρισιο γι αυτο Ρωτούσα να μαθω γι αυτον αλλα σκυλο μαλλον δεν τον λες. Σε ενα άθλημα που γίνεται ολοένα και πιο φυζικαλ θα καταφέρεις με την αποπομπη του τσιμι να εχεις λιγοτερο αθλητικο κεντρο απο περισυ που δεν ηταν και είχες διαπιστωσει εκει το προβλημα. Φοβερο;
ΕυχαριστώΜαυρο Χιονι έγραψε:Στέλνεις υπογεγραμμενο συμβόλαιο νωρίτερα
Sent from my iPhone using Tapatalk
navigator11 έγραψε:Ανακοίνωση ρετσου δανεικού από Λεβερκούζεν! Μόνο έτσι θα κλέψουμε τις εντυπώσεις ...
Νομίζω οτι "τα γραφεία τηε ΕΠΟ θα ειναι ανοικτά μεχρι τις 20:00 για μεταγραφες επαγγελματιων ποδοσφαιριστων"berry έγραψε:οι μεταγραφες νομιζω γινονται μεχρι τις 12 το βραδυ μεση ευρωπαικη ωρα αρα 1 τη νυχτα ωρα ελλαδος. σωστα;
Kostas_Peraia4 έγραψε: Θα πω μονο πως ειμαστε παρα πολυ κοντα στον χοντροκωλη
Μαυρο Χιονι έγραψε:Χοντροκωλικο τικ τακ με ακούγεται
berry έγραψε:οι μεταγραφες νομιζω γινονται μεχρι τις 12 το βραδυ μεση ευρωπαικη ωρα αρα 1 τη νυχτα ωρα ελλαδος. σωστα;