john4serres έγραψε:Πέτρο, εγω ξερω για 4.
Από Ι.Π. δεν μπορω να πω ποια.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
- Petros1988
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
- thanos-xanthi
μακαρι εστω τελευταια στιγμη να ερθει ο Ζαμπρανο
του Βιερινια δε καιει τοσο, στην τελικη ας μεινει ο Ενρικε
το κενο ειναι πισω, εκει θα πονεσουμε μεσα στη χρονια
του Βιερινια δε καιει τοσο, στην τελικη ας μεινει ο Ενρικε
το κενο ειναι πισω, εκει θα πονεσουμε μεσα στη χρονια
Λέτε να περιμενουν τις κινήσεις των άλλων και να κανουν το ντεμαραζ στο φιναλε ώστε να κλεψουμε τις εντυπώσεις? Εγω μόνο Μαουριτσιο και Βιερινια βλέπω ως το απόγευμα και τελος...
ΥΓ offtopic Καπου διαβασα οτι ο Αραουχο φτάνει στις 20:45 Αθήνα. Μεχρι τις 20:00 δεν ειναι η προθεσμια? Ξέρει κανείς τι γίνεται σε αυτες τις περιπτώσεις?
ΥΓ offtopic Καπου διαβασα οτι ο Αραουχο φτάνει στις 20:45 Αθήνα. Μεχρι τις 20:00 δεν ειναι η προθεσμια? Ξέρει κανείς τι γίνεται σε αυτες τις περιπτώσεις?
Παρολα τα λαθη της παε ,αναγνωριζω οτι το χρημα ρεει αφθονο ειδικα σε αχεση με τα εσοδα...
Δυστυχως Τουμπα κλειστη για να δειξουμε το ευχαριστω (οχι οτι θα το δειχναμε αλλα τελος παντων)..
Ισως απο μπουτικ κτλπ αν μπορουσαμε να δωσουμε ενα στιγμα καλα θα ηταν..
Δυστυχως Τουμπα κλειστη για να δειξουμε το ευχαριστω (οχι οτι θα το δειχναμε αλλα τελος παντων)..
Ισως απο μπουτικ κτλπ αν μπορουσαμε να δωσουμε ενα στιγμα καλα θα ηταν..
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Στέλνεις υπογεγραμμενο συμβόλαιο νωρίτερα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Και μπαμ και μπουμ! Θέλω μια ανακοίνωση και για τους 3!!
Καλά νταξει και μαουρίτσιο-αντρας της βάσως μου αρκουν μέχρι το γενάρη 
okkas73 έγραψε:Λέτε να περιμενουν τις κινήσεις των άλλων και να κανουν το ντεμαραζ στο φιναλε ώστε να κλεψουμε τις εντυπώσεις? Εγω μόνο Μαουριτσιο και Βιερινια βλέπω ως το απόγευμα και τελος...
Δεν θυμάμαι τα τελευταία χρόνια μεταγραφική περίοδο που μας ένοιαζαν οι εντυπώσεις και τα ξαφνικά μπαμ και μπουμ. Βασικά ποτέ δεν παίζουμε σωστά επικοινωνιακά τις μεγάλες μας μεταγραφές...
Ειδικά στα social media, έπρεπε να γίνεται ΧΑΜΟΣ από την ΠΑΕ. Να λένε έρχεται ο μάγος, να παίξουν λίγο με το επικοινωνιακό/ξεσηκωτικό κομμάτι και να βάζουν βιντεάκια κλπ κλπ κλπ Λίγο στο twitter το παλεύουν και ο Γιώργος από το προσωπικό του Instagram...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klainmein την Πέμ 31 Αύγ 2017, 10:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
Ανακοίνωση ρετσου δανεικού από Λεβερκούζεν! Μόνο έτσι θα κλέψουμε τις εντυπώσεις ...
buffalobill4 έγραψε:Επισης θελαμε 6αρι σκυλο. Αυτο ειχε διαπιστωθει απο περισυ. Δεν εχω δει ποτε τον μαουρισιο γι αυτο Ρωτούσα να μαθω γι αυτον αλλα σκυλο μαλλον δεν τον λες. Σε ενα άθλημα που γίνεται ολοένα και πιο φυζικαλ θα καταφέρεις με την αποπομπη του τσιμι να εχεις λιγοτερο αθλητικο κεντρο απο περισυ που δεν ηταν και είχες διαπιστωσει εκει το προβλημα. Φοβερο;
Τι να τους κανεις τους σκυλους οταν εχεις βιρτουοζους;
Κρατημα μπαλας και προωθηση παιχνιδιου με Μαουρισιο και Καντουρι μεσα,θα τριβετε τα ματια σας απο αυτο που θα δειτε,καλα να ειναι τα παλικαρια.
Μια χαρα αρκουν οι Κανιας,Τσιμιροτ να παιζουν διπλα τους.
Φεραμε παιχταραδες μπιλ,πραγματικους ομως,ακομα δεν το εχω πολυ χωνεψει να σου πω την αληθεια.
ΕυχαριστώΜαυρο Χιονι έγραψε:Στέλνεις υπογεγραμμενο συμβόλαιο νωρίτερα
οι μεταγραφες νομιζω γινονται μεχρι τις 12 το βραδυ μεση ευρωπαικη ωρα αρα 1 τη νυχτα ωρα ελλαδος. σωστα;
- kataramenos5
navigator11 έγραψε:Ανακοίνωση ρετσου δανεικού από Λεβερκούζεν! Μόνο έτσι θα κλέψουμε τις εντυπώσεις ...
Επειδη ειμαστε περισσοτερο της λεζαντας και οχι της λογικης και του σχεδιασμου
μαλλον θα ερθει ο της Βασως.Καπως πρεπει να ξεχαστουν τα προηγουμενα.
Νομίζω οτι "τα γραφεία τηε ΕΠΟ θα ειναι ανοικτά μεχρι τις 20:00 για μεταγραφες επαγγελματιων ποδοσφαιριστων"berry έγραψε:οι μεταγραφες νομιζω γινονται μεχρι τις 12 το βραδυ μεση ευρωπαικη ωρα αρα 1 τη νυχτα ωρα ελλαδος. σωστα;
- Sick Bastard
Kostas_Peraia4 έγραψε: Θα πω μονο πως ειμαστε παρα πολυ κοντα στον χοντροκωλη
Μαυρο Χιονι έγραψε:Χοντροκωλικο τικ τακ με ακούγεται
Θα μιλάτε καλύτερα.
berry έγραψε:οι μεταγραφες νομιζω γινονται μεχρι τις 12 το βραδυ μεση ευρωπαικη ωρα αρα 1 τη νυχτα ωρα ελλαδος. σωστα;
20:00 ωρα Ελλαδος,το ανακοινωσε η ΕΠΟ εχθες.