Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
- sakis_the_fraud
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II
Γιατι κοιτας μονο τον Κουαλιατα και δεν κοιτας παραδιπλα που επαιξαν βασικοι Τζουρισιτς και Βιλενα;nunies4 έγραψε:Αν μπει στο 45; Η ετυηγορια ειναι οτι αργησαμε αλλα λιγο;;;
Εμ καλα λεω εγω οτι επρεπε να τους παρουμε ολους μεχρι τελος Ιουνιου
Και ας εβγαιναν στην πορεια Κουαλιατα, Ρικαρντο, Τομας, Νασμπεργκ κλπ κλπ. Τουλαχιστον αριθμητικα θα ημασταν οκ και ψυχολογικα ηρεμοι οτι το ροστερ γεμισε. Οταν θα αρχιζαν τα επισημα ματς βεβαια θα θελαμε κολυρια αλλα δεν βαριεσαι...
Στο μονο που ριχνω ευθυνη ειναι στο θεμα του χαφ. Τουλαχιστον ο ενας θα επρεπε να ειναι εδω χωρις καθυστερηση. Και μετα ας κυνηγουσες την υπερβαση με Μαξιμοβιτς
Αν σε καιει, τα χωνεις και τους φερνεις.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εχει διαλεξει τακτική, στο τελος των μεταγραφων θα φανει αν ηταν η σωστη.
Πέρσι εκτεθηκαν.
Φετος ειναι υποψιασμενοι, αλλα η 2η κληρωση ειναι δυσκολη, η χαιντουκ πιστευω θα μας ζορισει.
Τουλαχιστον ενα χαφ επρεπε να ναι εδω ηδη. Τωρα καντε προσευχές να ναι καλα ο Σβαμπ και ο Τσιγγαρας.
Gospi έγραψε:Εσυ πες μας τι εννοουσες με το προηγουμενο σου ποστ!
πατε στο γηπεδο
στηριξτε την ομαδα
και οσα λιγοτερα ξερετε
τοσο το καλυτερο
κατα τις 7 στην καντινα απεναντι απο την Θ7 θα ειμαι
- Μπαρκαρούτσος
Συγγνώμη για το εντελώς off-topic, αλλά όποιος ξέρει από Σπάρτη και έχει να προσφέρει συμβουλές ή πληροφορίες για κάποιον που θα πάει να ζήσει εκεί, θα είμαι ευγνώμων!
Όχι για εμένα.
Όχι για εμένα.
- ΑποστόληςΑ
Καλοί παίκτες έρχονται νωρίς, αν υπάρχει το κατάλληλο αντίτιμο. Όταν βιαζόμαστε ξεκινάμε με τους ελεύθερους. Αν κάποιος είναι αυτό που ζητάει ο προπονητής τότε θα του δώσουμε το κάτι τις παραπάνω.
Αν πάμε σε περιπτώσεις παικτών που έχουν συμβόλαιο με τις ομάδες τους μπορεί να μπλέξουμε, όπως έγινε με Samatta, που ήρθε στις 17/7 χάνοντας όλη την προετοιμασία, ή όπως γίνεται με τα χαφ (όποια χαφ έρθουν) που μέχρι σήμερα τα βλέπουμε μόνο με κυάλια.
Αν πάμε σε περιπτώσεις παικτών που έχουν συμβόλαιο με τις ομάδες τους μπορεί να μπλέξουμε, όπως έγινε με Samatta, που ήρθε στις 17/7 χάνοντας όλη την προετοιμασία, ή όπως γίνεται με τα χαφ (όποια χαφ έρθουν) που μέχρι σήμερα τα βλέπουμε μόνο με κυάλια.
- pagotatzis
Καθόλου οφ τοπικΜπαρκαρούτσος έγραψε:Συγγνώμη για το εντελώς off-topic, αλλά όποιος ξέρει από Σπάρτη και έχει να προσφέρει συμβουλές ή πληροφορίες για κάποιον που θα πάει να ζήσει εκεί, θα είμαι ευγνώμων!
Όχι για εμένα.
Μεταγραφή θα πάρει

-
-
Μάλλον δεν έχουν σκοπό να κάνουν μεταγραφές για τις μεταγραφές.
Δεν υποθηκεύουν το μέλλον της ομάδας, ακόμα κι αν χάσουμε την Ευρώπη.
Η ομάδα δεν δημιουργείται για έναν θεσμό, ούτε για μια χρονιά.
Θα πάρουν τους παίχτες που θέλουν στην πραγματική τους αξία.
και πολύ καλά θα κάνουν.
Υπάρχει κι αυτή η οπτική των πραγμάτων.
Δεν υποθηκεύουν το μέλλον της ομάδας, ακόμα κι αν χάσουμε την Ευρώπη.
Η ομάδα δεν δημιουργείται για έναν θεσμό, ούτε για μια χρονιά.
Θα πάρουν τους παίχτες που θέλουν στην πραγματική τους αξία.
και πολύ καλά θα κάνουν.
Υπάρχει κι αυτή η οπτική των πραγμάτων.
Εγώ παραμένω στην πλευρά του συμφοριτη PAOK1926 που είπε ότι μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε προσθήκη
- Μπαρκαρούτσος
Η εμφανιση του Ντελια ειναι μια απαντηση για οσους δεν ηθελαν τον Πελκα ή για οσους στην ΠΑΕ φανηκε ακριβος ο Τζουρισιτς.
Φέρτε 4 παίχτες. Δυο χαφ, εξτρεμ και 10αρ.
Δεν ξέρουμε τι θα πει δημιουργία φάσεων.
Δεν ξέρουμε τι θα πει δημιουργία φάσεων.