Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες X
Τυχαίνει να γνωρίζω συγγενή α βαθμού ενός από τους μετόχους του ΓΣ Ηλιούπολης. Όλοι στην οικογένεια είναι γαβροι και δηλωμένοι ,με φωτογραφίες στα δίκτυα από το τηγάνι κτλ. Ποιός ξέρει τι μαγειρέματα γίνονται
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
Μαρουπα αααααααααα
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ο κηπουρος πηρε την Κ19 κι εφυγε απ το γηπεδο για ενα φαουλ. οταν λεμε να παιρνουν τα παιδια στα τμηματα υποδομης τις σωστες βασεις, παντα με βαση το DNA ενος συλλογου, αυτο ακριβως εννοουμε. καρκινοι.
- ΑποστόληςΑ
Κανένα σχόλιο για την φιλική ήττα (1-0) από τον Ατρόμητο είχαμε;
Μόνο εγώ τόλμησα να πω ότι η γερόντισσα ομάδα εκ Πειραιώς χωρίς κορακιστικη βοήθεια και μπουλιγκ, θα τερματίσει στην φυσιολογική της θέση πίσω από την κουλα
- ΑποστόληςΑ
Ο Ατρόμητος του Κάναντυ έφερε ισοπαλία μ' εμάς και καθάρισε χάρτινη και γαύρο!
Ο Καναντυ ταιριαζει πολυ στον Ατρομητο. Στις μεγαλες που εχει παει δεν εχει πιασει, αλλα στο Περιστερι εχει βρει την Ιθακη του. Μερικες φορες θελει απλα να κολλησει ο προπονητης στο περιβαλλον για να δειξει πραγματα.
Εχει στην ερτ τωρα το πρωί το ντοκιμαντερ "η ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου". Απ οσο καταλαβα εχει αφιερωμα στον γαυρο για την χρονια που εγινε το συμβαν με την θυρα 7.
Περα απο ολα τα αλλα μιλανε και μερικοι θεεσαλονικεις που παιξαν στο βοθρολιμανο...
Ο ορφανος απο μας και ο παλλας απο το σκουλικι...
Η χαρα τους που παιξαν στον γαυρο δεν κρυβεται!
Εκδικα ο ορφανος που το παιζει και παλαιμαχος του ΠΑΟΚ ειναι για μπουνιες!
Σκοραρε στον τελικο κυπελο εκεινης της χρονιας εναντιον μας και πανηγυριζε σαν τρελος ο γελοιος ο κομπλεξικος!
Ξεφτιλες...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Περα απο ολα τα αλλα μιλανε και μερικοι θεεσαλονικεις που παιξαν στο βοθρολιμανο...
Σκοραρε στον τελικο κυπελο εκεινης της χρονιας εναντιον μας και πανηγυριζε σαν τρελος ο γελοιος ο κομπλεξικος!
Ξεφτιλες...
Gospi έγραψε:Εχει στην ερτ τωρα το πρωί το ντοκιμαντερ "η ιστορια του ελληνικου ποδοσφαιρου". Απ οσο καταλαβα εχει αφιερωμα στον γαυρο για την χρονια που εγινε το συμβαν με την θυρα 7.
Ξεφτιλες...
Και να ήταν μόνο αυτός. Αν μιλήσεις με τον γούναρη σου έρχεται να τον πατήσεις κάτω, να του φας το καρύδι.
Αλλά ακριβώς όπως το είπες ξεφτίλες. Και άντε κάτι δημόπουλοι είναι νότια φρύδια. Αλλά αυτοί που βγήκαν από τον ΠΑΟΚ. Ας είναι και ο ασλανίδης.
Ορέ, μίλησε ο Κομίνης: Και είπε τα εξής τρομερά:
Για το τι συνέβη όταν η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα: «Κοίταξα προς τον βοηθό. Πήγε προς τη σέντρα. Αλλά άρχισαν οι διαμαρτυρίες από τους παίκτες της ΑΕΚ. Θυμάμαι τον Λαμπρόπουλο. Σταμάτησε ο βοηθός. Η ένταση ήταν μεγάλη. Με κάλεσε και πήγα προς το μέρος του. Του ζήτησα να μου εξηγ΄ξησει. Είπε πως κατά τη γνώμη του ήταν οφσάιντ. Στο μεταξύ είχε περάσει αρκετός χρόνος. Δεν είχα άποψη, όποιος έχει παίξει διαιτητής καταλαβαίνει. Αν είχα πάρει την πληροφορία άμεσα, δεν θα μιλούσαμε τώρα. Όλοι μας γνωρίζαμε τη σημασία του αγώνα. Όταν δεν μέτρησα το γκολ, μπήκαν μέσα πολλοί και πρώτος ο Μίχελ».
Δεν είχε γνώμη, ο Ποντίκης του είπε οφσάιτ, αλλά αποφάσισε να ακυρώσει το γκολ και να τινάξει το παιχνίδι. επειδή φώναζε ο Λαμπρόπουλος.
Να μην πω τι θέλει γιατί θα με βγάλουν από το σπίτι του Paokmania.
H Κλοπή του πρωταθλήματος επιβεβαιώνεται από το στοματάκι του κλέφτη
Για το τι συνέβη όταν η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα: «Κοίταξα προς τον βοηθό. Πήγε προς τη σέντρα. Αλλά άρχισαν οι διαμαρτυρίες από τους παίκτες της ΑΕΚ. Θυμάμαι τον Λαμπρόπουλο. Σταμάτησε ο βοηθός. Η ένταση ήταν μεγάλη. Με κάλεσε και πήγα προς το μέρος του. Του ζήτησα να μου εξηγ΄ξησει. Είπε πως κατά τη γνώμη του ήταν οφσάιντ. Στο μεταξύ είχε περάσει αρκετός χρόνος. Δεν είχα άποψη, όποιος έχει παίξει διαιτητής καταλαβαίνει. Αν είχα πάρει την πληροφορία άμεσα, δεν θα μιλούσαμε τώρα. Όλοι μας γνωρίζαμε τη σημασία του αγώνα. Όταν δεν μέτρησα το γκολ, μπήκαν μέσα πολλοί και πρώτος ο Μίχελ».
Δεν είχε γνώμη, ο Ποντίκης του είπε οφσάιτ, αλλά αποφάσισε να ακυρώσει το γκολ και να τινάξει το παιχνίδι. επειδή φώναζε ο Λαμπρόπουλος.
Να μην πω τι θέλει γιατί θα με βγάλουν από το σπίτι του Paokmania.
H Κλοπή του πρωταθλήματος επιβεβαιώνεται από το στοματάκι του κλέφτη
- anekfrastos
"Ξέχασε" να πει ότι με το που μπήκε το γκολ και ο ίδιος έδωσε γκολ και έτρεξε προς τη σέντρα. Μετά πήγε στο πλάγιο εκεί που γινόταν ο χαμός και μίλησε με τον βοηθό...τώρα το ρίχνει στον Ποντίκη...
Το ταγάρι το ποντικι φταίει για όλα.
Νομίζω είνσι οφσάιντ αλλά δείχνω σέντρα.
Αφού δείχνει σέντρα κ εσύ Κομινη γκολ, παίρνει κίτρινη ο Λαμπρόπουλος κ το γκολ μετράει.
Αν θες 10 λεπτά να συζητήσετε τι είναι κ να εναρμονισετε χέρια κ εγκέφαλο, να κάθεστε σπίτι σας.
Η ψυχική σου υγεία για αυτό το διάστημα ήταν η τιμωρία σου.
Η δικιά μας ψυχική υγεία εξαιτίας της χρόνο καθυστέρησης σου, πότε θα ξεπεραστεί;
Νομίζω είνσι οφσάιντ αλλά δείχνω σέντρα.
Αφού δείχνει σέντρα κ εσύ Κομινη γκολ, παίρνει κίτρινη ο Λαμπρόπουλος κ το γκολ μετράει.
Αν θες 10 λεπτά να συζητήσετε τι είναι κ να εναρμονισετε χέρια κ εγκέφαλο, να κάθεστε σπίτι σας.
Η ψυχική σου υγεία για αυτό το διάστημα ήταν η τιμωρία σου.
Η δικιά μας ψυχική υγεία εξαιτίας της χρόνο καθυστέρησης σου, πότε θα ξεπεραστεί;
Oταν αυτο το μ@υνοπανο εξαφανιστει απο προσωπου γης!!!
Το βασικοτερο που ξεχασε να πει και να τον "ρωτησουν" ειναι γιατι εγραψε στο φυλλο αγωνα οτι δεν μετρησε το γκολ αρχικα ο ιδιος και μετα αφου πηγε στον εποπτη το κατακυρωσε. Δηλαδη το ακριβως αντιθετο απο αυτο που εγινε.
Τελοσπαντων ξεκαθαρη προσπαθεια των γκει (μια και οι δηλωσεις γιναν στην γκεικη φυλλαδα) να θυμηθουμε τα παλια και να αρχισουμε να βριζομαστε παλι με τους χαρτινους λιγο πριν αρχισει το πρωταθλημα. Ανετα θα δωσει συνεντευξη και κανας Κυζας αυριο μεθαυριο.
Τελοσπαντων ξεκαθαρη προσπαθεια των γκει (μια και οι δηλωσεις γιναν στην γκεικη φυλλαδα) να θυμηθουμε τα παλια και να αρχισουμε να βριζομαστε παλι με τους χαρτινους λιγο πριν αρχισει το πρωταθλημα. Ανετα θα δωσει συνεντευξη και κανας Κυζας αυριο μεθαυριο.