24. Garry Rodrigues
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: 24. Garry Rodrigues
Ειδικά εκεί που ο Κλάους κάνει τη λομπα και πάει να τον βγάλει τετατετ. Έφυγε το ποτήρι στο πάτωμα! Ευτυχώς ήταν άδειο και πλαστικό
-
john4serres
Με γονάτισες, σε καλό σουSera4 έγραψε:εισαι ρε παιδι μου περιπτωση εισαι...ενα κραμα βιερινια με φουτσινι...σε καποιες στιγμες εμφανιζεται ο πρωτος σε καποιες ο δευτερος
- και 1 επισκέπτης
πραγματικα με τέτοιες εμφανισεις ευχομαι του χρονου να είναι η πρωτη αλλαγη στα εξτρεμ! θελουμε ποιοτικότερους και πιο σταθερους!!!
- Dimitris_L4
Επεσα κατω...να εισαι καλα.john4serres έγραψε:Ουτε ο Σεκού Ολίσε επεσε μονος του σε ευθεια.
- kataramenos5
Sera4 έγραψε:εισαι ρε παιδι μου περιπτωση εισαι...ενα κραμα βιερινια με φουτσινι...σε καποιες στιγμες εμφανιζεται ο πρωτος σε καποιες ο δευτερος
- Trilofiotis
Ο Κόλκας έγραψε ότι τα παπούτσια του Γκάρι δημιουργήθηκαν σε ινδιάνικο νεκροταφείο και ζει μέσα τους το πνεύμα του Ιντιο, οπότε τον κάνει να περπατάει ντιρλας.. Ή κάτι αντιστοιχως πιστευτό έγραψε, πάνω κάτω αυτο που λέω.john4serres έγραψε:Ουτε ο Σεκού Ολίσε επεσε μονος του σε ευθεια.
- kataramenos5
Αν ειχες βαλει το σωστο φαλτσο εκει στο 10' θα μιλουσαμε για ενα γκολ που θα ζηλευε κι η Ολλανδια του συχωρεμενου του Γιοχαν. 
-
john4serres
Αρκετα τσαπατσούλης. Μπαινει στην περιοχη και κομπλαρει.
Ολες του οι σεντρες βρισκουν στα σωματα.
Θα ηθελα να τον δω καποτε ως δεξι μπακ και μπροστα του ενα δεξι εξτρεμ ποιότητας ( με αδυναμο αντιπαλο, οχι με καμια ντορτμουντ )
Ολες του οι σεντρες βρισκουν στα σωματα.
Θα ηθελα να τον δω καποτε ως δεξι μπακ και μπροστα του ενα δεξι εξτρεμ ποιότητας ( με αδυναμο αντιπαλο, οχι με καμια ντορτμουντ )
- desperando
- Επικοινωνία:
κατι λειπει σε αυτον τον παιχτη και δεν τον αφηνει να απογειωθει, δεν ξερω αν εχει δυνατοτητα να το βρει
στο ελληνικο πρωταθλημα παντως δε βρισκεις τα στοιχεια του
στο ελληνικο πρωταθλημα παντως δε βρισκεις τα στοιχεια του
- buffalobill4
Σε μια ομαδα με ρολους κ σταθερο κορμο μπορει να κανει διαφορα με τα στοιχεια που εχει.
Εννοειται,το παιδι εχει κανει πολυ καλα παιχνιδια.
Οκ τα περισσοτερα τα εκανε παιζοντας ολη την πλευρα στο 352 αυτο δε σημαινει οτι δεν μπορει να ανταποκριθει σε καθαρα επιθετικο ρολο.
Ξεχναμε μου φαινεται οτι τα κρισιμα 2 πρωτα παιχνιδια με αεκ,παο τα πηραμε χαρη σε δικα του γκολαρα και ασσιστ αντιστοιχα.
Χρειαζομαστε εναν παιχταρα στο κεντρο να μοιραζει το παιχνιδι σωστα και γρηγορα,τοτε ολοι θα γινουν καλυτεροι.
Οκ τα περισσοτερα τα εκανε παιζοντας ολη την πλευρα στο 352 αυτο δε σημαινει οτι δεν μπορει να ανταποκριθει σε καθαρα επιθετικο ρολο.
Ξεχναμε μου φαινεται οτι τα κρισιμα 2 πρωτα παιχνιδια με αεκ,παο τα πηραμε χαρη σε δικα του γκολαρα και ασσιστ αντιστοιχα.
Χρειαζομαστε εναν παιχταρα στο κεντρο να μοιραζει το παιχνιδι σωστα και γρηγορα,τοτε ολοι θα γινουν καλυτεροι.
- ΑποστόληςΑ
- hasio_john
Εμένα μ' αρέσει ο Γκάρυ παρ' όλο που μερικές φορές με βγάζει από τα ρούχα μου.
Θα ήθελα να τον δω στον ΠΑΟΚ μας, πλαισιωμένο με σοβαρούς παίχτες που να μπορούν να συνεργαστούν καλύτερα μαζί του (και μεταξύ τους) !!
Θα ήθελα να τον δω στον ΠΑΟΚ μας, πλαισιωμένο με σοβαρούς παίχτες που να μπορούν να συνεργαστούν καλύτερα μαζί του (και μεταξύ τους) !!