Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Ζινολα ακαταλαβιστικα γραφεις, πες μας ο Μειτε θα ερθει? αν δεν ερθει θα ερθει αλλο χαφ στην θεση του?
'Εχουμε 4 σέντερ μπακ(Θυμιάνης ) .Δεν νομίζω ότι πρέπει να πάμε για 2 μεταγραφές .Η θα πρέπει να καθαρίσεις τις μετριότητες που έχεις μαζέψει ή να πας για έναν σούπερ σε καλή ηλικία .Αυτή η χώρα βγάζει αμυντικούς τους θέλεις τους έλληνες είτε από ακαδημία είτε όχι .Μεσο αμυντικά έχουμε θέμα έστω και με τον Μειτέ (
).

"Οσον αφορά το θέμα του αντι-Κουλιεράκη και κλείνω με αυτό, αν έρθει τελικά ο παίκτης θα πρόκειται σίγουρα για αξιόλογο όνομα."
Έγραψε και αυτό ο Ολλανδός. Αξιόλογο όνομα σημαίνει πως δεν είναι εντελώς άγνωστος.
Έγραψε και αυτό ο Ολλανδός. Αξιόλογο όνομα σημαίνει πως δεν είναι εντελώς άγνωστος.
- john4serres
Παίζει και με τα δύο πόδια.thanasakiss4 έγραψε:Fabián Balbuena, πέρασε από Πρέμιερ Λιγκ (Γουέστ Χαμ). Έμπειρος, βασικός στην ομάδα του. Εύκολο σχετικά να τον πάρεις από Ουκρανία. Τελειώνει το συμβόλαιο του σε ένα χρόνο.
https://www.transfermarkt.com/fabian-ba ... ler/285548
-
Αφού μίλησε ο Ολλανδός να σας πω κι εγώ για μια πληροφορία έτσι που άκουσα τις τελευταίες δυο ημέρες είναι ότι συζητούσαμε τον Colley της Μπεσίκτας. Μου είπαν και για τον Gudelj παλιά καψούρα εδώ μέσα αλλά τη φιλτράρισα ως ουτοπική όποτε δεν τη μετέφερα.
-
Δεν ξέρω η αλήθεια είναι ότι δεν ενθουσιάστηκα με την προοπτική του Colley.. Πιο πολύ με ενθουσίασε η προοπτική Gigot , όπως και του Turanarigha..
- WeWillRockYou
Οι λογαριασμοί της Μπεσίκτας στο twitter γράφουν πως αναμένονται μεταγραφικές εξελίξεις στην υπόθεση Colley τις επόμενες μέρες. Κάποιοι αναφέρουν πως έχει δεχθεί προσφορές από Ελλάδα, Ιταλία και Αραβία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος WeWillRockYou την Παρ 23 Αύγ 2024, 15:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
https://www.transfermarkt.gr/rodrigo-el ... ler/176140
Δεν ξέρω κάτι αλλά αυτός μας κάνει;;;
Είναι αξιόλογο όνομα ο Colley; Δηλαδή εσείς τον ξέρατε από πριν; Σόρυ εγώ προσωπικά ούτε καν.
Μια χαρά. Ένας στόπερ για κάθε διοργάνωσηalexgarcia6 έγραψε:Εχουμε μεινει με κετζιορα μιχαηλιδη και νασμπεργκ γ@μω την πουτ@ν@ μου
3 διοργανωσεις

- Μπαρκαρούτσος

alexgarcia6, πιστεύεις ότι θα μείνουμε με αυτούς που έχουμε τώρα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπαρκαρούτσος την Παρ 23 Αύγ 2024, 15:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Σε εμενα οχι δεν κανειkormi έγραψε:https://www.transfermarkt.gr/rodrigo-ely/profil/spieler/176140
Ο Colley ειχε γραφτει και περσι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Παρ 23 Αύγ 2024, 15:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.