Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από sourmenetes »

makispaspartou έγραψε:O Κουλιανός ανέφερε για Γκαστόν και ρώτησε αν έκλεισε οριστικά ο Γκάρυ. Τώρα αν ξέρει κάτι, πάντως παίζει έστω και τελευταία στιγμή να προσπαθούμε κάτι. Εύχομαι τριάδα φωτιά με Γκάρυ Γκαστόν και Φερνάντο να τρελαθούμε όλοι 17 Σεπτέμβρη.
Λίγο. Μας μπέρδεψες...

Ποιος ρώτησε για γκαρυ;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

μαλλον εννοει οτι το ειπε ο κουλιανος σαν υπονοουμενο οτι και καλα "ο γκαρι εκλεισε ?" ....και οτι το αφησε ανοιχτο για εμας
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ο Γκαστόν έχει κοινοτικό διαβατήριο; Λίγο παπάς μου ακούγεται αν είναι να βάλουμε και άλλον ξένο στο ρόστερ. Εκτός και υπάρξει αποδέσμευση
Мир

Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από Мир »

ε 3 μέρες έμειναν, να μην φάμε έναν παπά ακόμα;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Παντως μαζι με Γκαστον να γινοταν ενα θαύμα να πωληθει σε καμια Κίνα ο Εσιτι και να παρουμε Φερναντο φανταστείτε τι άξονα θα ειχαμε το καλυτερο στην Ελλαδα μακραν!!!
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

ας παρουν η γκαρι η γκαστον να αλλαξει λιγο το κλιμα...βαθμολογικα δεν εγινε ζημια γτ και ο γαυρος εφερε χ...1 βαθμος δεν ειναι κατι
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

sourmenetes έγραψε:
makispaspartou έγραψε:O Κουλιανός ανέφερε για Γκαστόν και ρώτησε αν έκλεισε οριστικά ο Γκάρυ. Τώρα αν ξέρει κάτι, πάντως παίζει έστω και τελευταία στιγμή να προσπαθούμε κάτι. Εύχομαι τριάδα φωτιά με Γκάρυ Γκαστόν και Φερνάντο να τρελαθούμε όλοι 17 Σεπτέμβρη.
Λίγο. Μας μπέρδεψες...

Ποιος ρώτησε για γκαρυ;;

Ο Κουλιανος ανέφερε ότι γίνεται προσπάθεια τελευταίας στιγμής για Γκαστον. Ο ίδιος σε άλλη στιγμή ρώτησε προβοκατορικα αν έκλεισε ο Γκαρυ λέγοντας ότι από όσο ξέρει ο ίδιος τη στιγμή αυτή που μιλάει δεν έχει κλείσει στον γαβρο. Άφησε να εννοηθεί κατά τη γνώμη μου ότι ξέρει ότι γίνεται προσπάθεια σφήνας από εμάς. Αυτό κατάλαβα εγώ. Ο Φερναντο είναι ευχολόγιο δικό μου καθώς αδυνατώ να πιστέψω ότι είναι ελεύθερος ένας τέτοιος παίκτης και εμείς θα μείνουμε με Εσιτι, Ντάγκλας με τις διαθέσεις του και Τσιγγαρα πίσω από Σβαμπ και Κουρτιτς.
Κλείνω λέγοντας ότι αν θέλεις ακόμη και τώρα μπορείς να ενισχυθεις. Θέσεις ξένων μπορείς να αδειάσεις καθώς τα ανέκδοτα Καγκαβα Εσιτι και Τειλορ μπορούν να φύγουν κατά τη γνώμη μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος makispaspartou την Τρί 14 Σεπ 2021, 19:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Δημοσίευση από Immemoric »

Πάντως τα όνειρα δωρεάν είναι... :)
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Metagrafakias έγραψε:
kosths BXL έγραψε:
κατσε εννοεισ οτι αφησε πιθανοτητα για γκαρι σε εμας ?
παικταρας ο Γκαστον περυσι ηταν πεσμενος παντως...ηλικιακα ειναι ταμαμ 30...πολυ ισσοροπημενος παικτης οχι γρηγορος αλλα γρηγορη σκεψη στις πασες και επισης το σημαντικοτερο εχει το γκολ...ερχεται σαν δευτερεος και σκοραρει με ολους τους τροπους και με κφαλι...μακαρι να ισχυει να γεμισουμε μεσοεπιθετικα και μακαρι τοσο καιρο ελευθερος να εκανε προπονηση μονος του....
Και ο Rivaldo πριν έρθει Ελλάδα στην Ιταλία έλεγαν ανέκδοτα για πάρτη του για να γελάνε
Demir

Δημοσίευση από Demir »

φερτε ρε τον γκαρι .. αν ειναι δυνατον να παει στον γαβρο.. και εμεις να παιζουμε με μουργκ και καγκαβα..
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Demir έγραψε:φερτε ρε τον γκαρι .. αν ειναι δυνατον να παει στον γαβρο.. και εμεις να παιζουμε με μουργκ και καγκαβα..
Και γιατί πιστεύεις ότι ... αυτός...ο Γκάρι έχει διαφορά από τον μουργκ και τον Καγκάβα
..
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

makispaspartou έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Λίγο. Μας μπέρδεψες...

Ποιος ρώτησε για γκαρυ;;

Ο Κουλιανος ανέφερε ότι γίνεται προσπάθεια τελευταίας στιγμής για Γκαστον. Ο ίδιος σε άλλη στιγμή ρώτησε προβοκατορικα αν έκλεισε ο Γκαρυ λέγοντας ότι από όσο ξέρει ο ίδιος τη στιγμή αυτή που μιλάει δεν έχει κλείσει στον γαβρο. Άφησε να εννοηθεί κατά τη γνώμη μου ότι ξέρει ότι γίνεται προσπάθεια σφήνας από εμάς. Αυτό κατάλαβα εγώ. Ο Φερναντο είναι ευχολόγιο δικό μου καθώς αδυνατώ να πιστέψω ότι είναι ελεύθερος ένας τέτοιος παίκτης και εμείς θα μείνουμε με Εσιτι, Ντάγκλας με τις διαθέσεις του και Τσιγγαρα πίσω από Σβαμπ και Κουρτιτς.
Κλείνω λέγοντας ότι αν θέλεις ακόμη και τώρα μπορείς να ενισχυθεις. Θέσεις ξένων μπορείς να αδειάσεις καθώς τα ανέκδοτα Καγκαβα Εσιτι και Τειλορ μπορούν να φύγουν κατά τη γνώμη μου.
Καλά όλοι αυτοί που αναφέρουμε εδώ μέσα ευχολόγια είναι.....Και εγώ βλέπω ελεύθερους Sergio Romero- Benito-Fernando- Cartabia-Gaston που θα κάναμε περίπατο στο πρωτάθλημα αν τους είχαμε και θα φτιαχναμε μαζί με 5-6 από το ρόστερ κορμό και για του χρόνου και με τρελαίνει να έχουμε αντίστοιχα Zivkovic-Esiti-Kagawa που δεν έχουν να προσφέρουν στο παρόν και στο μέλλον.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Eιδικα ο Εσιτι παντως ποτε δεν καταλαβα γιατι εμεινε στο ροστερ...Ηδη ηταν εκτος αποστολης την Κυριακη και δεν ξερω πως θα καταφερει να ξαναμπει...Καποιος εγραψε νομιζω πως εμεινε γιατι κανεις δεν ειχε τα @@ να πει στον Ιβαν να το παρει αποφαση πως πρεπει να κλαψει ενα σεβαστο ποσο απο αυτα που του κοστισε.Ομαδα παντως μπορουσε να βρει για να φυγει...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ξαναζωντάνεψε το αγαπημένο μας τοπικ...
Τι ωραία...
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

abc_o_ karpouzas έγραψε:
Demir έγραψε:φερτε ρε τον γκαρι .. αν ειναι δυνατον να παει στον γαβρο.. και εμεις να παιζουμε με μουργκ και καγκαβα..
Και γιατί πιστεύεις ότι ... αυτός...ο Γκάρι έχει διαφορά από τον μουργκ και τον Καγκάβα
..
Ξέχασε όταν έφυγε από τον ΠΑΟΚ ότι τον βγάλαμε ένα βιντεάκι με χαμένες ευκαιρίες που έχανε τα άχαστα και το δείχναμε στους Τουρκους στα σοσιαλ για να τους πικάρουμε. Θυμούνται όλοι το σολο τρένο που έκανε στην Ιταλία. Ένα πράγμα σαν το τρένο του Δώνη που είχε κάνει κάποτε μέσα στον Αγιαξ. Αλλά και να τον φέρει και να μην πιάσει και τι έγινε. Θα βρίζουμε μετά που έφερε πίσω όλο τους ίδιους και τους ίδιους. :lol: :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”