Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
omerta76

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 II

Δημοσίευση από omerta76 »

dev έγραψε:
omerta76 έγραψε:Η 9μαδα είναι σε καθεστώς πώλησης, οπότε για μεταγραφές μην περιμένετε πολλά. Όσα μπουν τόσα θα βγουν και αν.

Ως τέλος του έτους οι εξελίξεις, ειδωμεν
κουρτακη εσυ?
Δεν σε ειρωνεύτηκαν και ούτε σε ξέρω καν.

Αγνόησε με απλά
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

omerta76 έγραψε:Η 9μαδα είναι σε καθεστώς πώλησης, οπότε για μεταγραφές μην περιμένετε πολλά. Όσα μπουν τόσα θα βγουν και αν.

Εχεις πληροφορηση ή γουσταρεις απλα την παραπληροφορηση και τη δημιουργια πανικου στην ομαδα; Κουραση…
dev

Δημοσίευση από dev »

οταν καποιος λεει ανυποστατες φημες για την ομαδα μου που χαλανε το κλιμα δεν θα τον αγνοω. η ειρωνια ειναι το λιγοτερο που σου αξιζει.

αυριο η ομαδα εχει κρισιμο ματς και εσυ λες οτι σου κατεβει. ντροπη σου.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

omerta76 έγραψε:
Gospi έγραψε:

Που το βασιζεις αυτο π λες? Ειναι πολυ σοβαρο θεμα για να το πετάς ετσι, σαν προσωπικη εκτιμηση.

Δεν είναι προσωπική εκτίμηση αλλά αν δεν με πιστεύεις, απλώς με αγνοείς.
Σε ρωτησα απο που προκυπτει η πληροφορια. Δεν σου επιτεθηκα. Αρα αν όντως δεν ειναι προσωπικη εκτιμηση, ειλικρινά θα ηθελα να μαθω την πηγη της πληροφορησης σου και περαιτέρω λεπτομεριες.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Gospi έγραψε:[Οι χαφ που πήρε ο βαζελος δεν ειναι υψηλου επιπεδου? Αυτοι που κοιταμε εμεις ειναι καλυτεροι? Πως καταφερε ο βαζελος και πηρε χαφ απο τον Ιουνη και εμεις θα μπουμε αυγουστο και θα χουμε μονο Τσιγγαρα Σβαμπ Σοαρες? Γιατι εγω προσωπικα θεωρω τον Αουγκουστο φευγατο. Οσο κι αν καθυστερησουν την πωληση του, δεν βλεπω να ξαναπαιρνει ματς μεχρι να ληξει το θεμα του
Πλήρωσε υπεραξία κάτι που εμείς όπως φαίνεται δεν είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε περισσότερα από την τιμή που κοστολογουμε.
Δεν σου λέω αν είναι σωστό ή λαθος...θα δείξει η νεκροψία.
Επίσης τα προκριματικά Τσάμπιονς λιγκ είναι ένα κάπως πιο ισχυρό δέλεαρ για έναν παίκτη.

Υγ εγώ πάντως για 4ετες στον βιλενα με 1.4 δεν θα την έβαζα την υπογραφή μου.
Βέβαια αυτοί στο χαβουζικισταν έχουν τον τρόπο τους να αποδεσμεύουν εύκολα όσους δεν θέλουν
proedros

Δημοσίευση από proedros »

Τελευταία έχουν δημοσιευτεί άρθρα αμφιλεγόμενης προέλευσης-μάλλον από Αθήνα μεριά- για πώληση του Ιβάν της ομάδας αλλά και των επιχειρήσεων λόγω της κατάστασης.Μάλλον ορμώμενος από εκεί το ανέφερε ο φίλος, εκτός και αν έχει ιδία πληροφόρηση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος proedros την Τετ 26 Ιούλ 2023, 23:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

ετσι μπραβο
υπογραφες και ψωλες δεν μπαινουν οπου να ναι,ελαφρα τη καρδία
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

dev έγραψε:οταν καποιος λεει ανυποστατες φημες για την ομαδα μου που χαλανε το κλιμα δεν θα τον αγνοω. η ειρωνια ειναι το λιγοτερο που σου αξιζει.

αυριο η ομαδα εχει κρισιμο ματς και εσυ λες οτι σου κατεβει. ντροπη σου.
Κρατάω το μήνυμα σου και θα επανέλθω όταν έρθει η ώρα.
Κανένα πρόβλημα δεν δημιουργείται στην ομάδα και ούτε θα έχει πρόβλημα η ομάδα στο μέλλον.

Αυτά τα ολιγα
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:
Gospi έγραψε:[Οι χαφ που πήρε ο βαζελος δεν ειναι υψηλου επιπεδου? Αυτοι που κοιταμε εμεις ειναι καλυτεροι? Πως καταφερε ο βαζελος και πηρε χαφ απο τον Ιουνη και εμεις θα μπουμε αυγουστο και θα χουμε μονο Τσιγγαρα Σβαμπ Σοαρες? Γιατι εγω προσωπικα θεωρω τον Αουγκουστο φευγατο. Οσο κι αν καθυστερησουν την πωληση του, δεν βλεπω να ξαναπαιρνει ματς μεχρι να ληξει το θεμα του
Πλήρωσε υπεραξία κάτι που εμείς όπως φαίνεται δεν είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε περισσότερα από την τιμή που κοστολογουμε.
Επίσης τα προκριματικά Τσάμπιονς λιγκ είναι ένα κάπως πιο ισχυρό δέλεαρ για έναν παίκτη.

Βέβαια αυτοί στο χαβουζικισταν έχουν τον τρόπο τους να αποδεσμεύουν εύκολα όσους δεν θέλουν
Εδω διναμε περιπου τοσα για τον Κουρτιτς στα 32, ο Βιλενα γτ να μην θελει 1.4 στα 28?
Δηλαδη ο Οζντοεφ και ο Μαξιμοβιτς με ποσα θα ρθουν ΑΝ ερθουν?
Τεσπα, η νεκροψια θα δειξει αν κινηθηκαμε σωστα ή οχι, αλλα σε καθε περιπτωση δειχνουμε ανοργανωτοι προχειροι και απειροι στον τομεα των μεταγραφών...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ο Σιώπης δεν νομίζω ότι θα έρθει στον ΠΑΟΚ. Αγάπησε και αγαπήθηκε πολύ από τους αρειανούς και δεν νομίζω ότι θα κυκλοφορεί πολύ άνετα στην πόλη..
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Gospi έγραψε:
renegade έγραψε:
Gospi έγραψε:Δηλαδη εσυ θεωρεις σωστη την τακτικη μας να περιμενουμε τελη αυγουστου να κλεισουμε τις μεταγραφες? Ειδικα σε θεσεις που εχουμε αναγκη και δεν προκειται για παιχτη συμπληρωμα ή αναβαθμιση, το να ρισκαρεις να φτασεις τον Αυγουστο με οτι αυτο συνεπάγεται τοσο σε επιπεδο προσαρμογης, οσο και σε επιπεδο ετοιμοτητας (αν εχει κανει προετοιμασια και σε ποιο βαθμο)?
Κι αν φτασεις τελη αυγουστου και τελικα αυτοι οι 3-4 που εχεις λοκαρει δεν ερθουν τι θα κανεις? Κινησεις αλα Μουργκ και Μπραντον Τομας στις 31 Αυγουστου.
Ρε συ Γκοσπι εγώ σαν οπαδός θα ήθελα 11 χααλαντ από της 1η Ιουλίου.
Από κει και πέρα δεν ξέρω γιατί κολλάνε οι οποίες μεταγραφές αλλά δεν πιστεύω ότι κολλάνε για δυο-τρια κατοστάρικα όπως προσπαθούν κάποιοι καλοθελητες ( αρδ ) να περάσουν προς τα έξω.
Αυτό που ξέρω είναι ότι οι παίκτες που έχουν την ποιότητα που χρειαζόμαστε και ταυτόχρονα μπορούμε να πάρουμε είναι λιγοι
Αυτά δεν σημαίνουν ότι όλα λειτουργούν τέλεια στο βασίλειο του ΠΑΟΚ,αλλά κάποια στιγμή πρέπει να συμβιβαστούμε με τόν τρόπο διοίκησης και λήψης αποφάσεων του Σαββίδη.
Πιστεύω ότι από τη στιγμή που αποδεχόμαστε τον Ιβάν πρέπει να αποδεχτούμε και κάποια στραβά που πάνε μαζι του και να μην ελπίζουμε σε θαύματα

Υγ @ Ettien26
Όσο κοντά και να είναι οι λέξεις στις δύο προτάσεις,είναι άλλο το " αν είναι να κάνουν μεταγραφές σαν τον Τόμας, καλύτερα να μην κάνουν καθόλου" και άλλο το το " να μην κάνουν μεταγραφές γιατί μπορεί να βγουν Τόμας"
Οι χαφ που πήρε ο βαζελος δεν ειναι υψηλου επιπεδου? Αυτοι που κοιταμε εμεις ειναι καλυτεροι? Πως καταφερε ο βαζελος και πηρε χαφ απο τον Ιουνη και εμεις θα μπουμε αυγουστο και θα χουμε μονο Τσιγγαρα Σβαμπ Σοαρες? Γιατι εγω προσωπικα θεωρω τον Αουγκουστο φευγατο. Οσο κι αν καθυστερησουν την πωληση του, δεν βλεπω να ξαναπαιρνει ματς μεχρι να ληξει το θεμα του
Δεν εδωσε 3 μυρια για Βιλενα και ποσο συμβολαιο; 1.3; Τζουρισιτς 1.4; Αυτα θυμαμαι μπορει να ειμαι λαθος
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μα υποτιθεται πως και εμεις καναμε προτάσεις στα 4.5 εκατομυρια. Ετσι ειπε ο Κυρ Κυρ. Και συμβολαια στο 1.5.
Αρα εχουμε χρημα για να σπρωξουμε. Για ποτε το κρατανε? Αν δεν δωσουν αυτα τα λεφτα για τα χαφ τοτε σε ποια μεταγραφη θα τα δωσουν? Δεν μου βγαζει νοημα
Εκτος αν θελουμε να παρουμε μονο ελευθερους παιχτες
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Gospi έγραψε:
renegade έγραψε:

Εδω διναμε περιπου τοσα για τον Κουρτιτς στα 32, ο Βιλενα γτ να μην θελει 1.4 στα 28?
Δηλαδη ο Οζντοεφ και ο Μαξιμοβιτς με ποσα θα ρθουν ΑΝ ερθουν?
Τεσπα, η νεκροψια θα δειξει αν κινηθηκαμε σωστα ή οχι, αλλα σε καθε περιπτωση δειχνουμε ανοργανωτοι προχειροι και απειροι στον τομεα των μεταγραφών...
Το πρόβλημα δεν είναι το ποσό, είναι το ποσό σε συνδυασμό με τα έτη συμβολαίου.
Από την άλλη βέβαια να υπάρχει και η άποψη ότι ας τα κάνει απόσβεση τα πρώτα δύο χρόνια και μετά ας τα ξύνει

Υγ έτσι όπως το βλέπω εγώ, στοχευμένα θα πάει ο ΠΑΟΚ να πάρει 1-2 παίκτες .στα το πέρας του Αυγούστου.
Αυτό βέβαια δεν δικαιολογεί το γεγονός ότι δεν έχει αποκτηθεί χαφ έως τώρα

Υγ2 Οποιοσδήποτε από τους ινσαιντερς αν θέλει μπορεί να επιβεβαιώσει. Ο λουτσέσκου έχει ερωτευτεί την ιδέα να έχει τον οσντοεφ παίκτη
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Βρε ας παρει 1-2 στο τελος Αυγουστου. Αλλα εμεις θελουμε 4 οποτε ας ερθουν απο τωρα οι αλλοι 2.
Θελουμε αριστερο εξτρεμ δεκαρι και 2 χαφ. Χωρις να υπολογίζω πωληση αουγκουστο
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Για τον Οζντοέφ γράφτηκε αν δεν κάνω λάθος, πως έχει αντικαταστήσει δύο φορές τον Μαουρίσιο, στη Ρωσία.
Αν είναι ο παίκτης εγκέφαλος στα χαφ, λογικό να τον θέλει ο Λουτσέσκου.

Διαβάζω επίσης στην αρχική, πως υπάρχει ενδεχόμενο να ξεκινήσει βασικός ο Μιχαηλίδης.
Μακάρι να έχει ανέβει το παιδί και να μοιραστούν την θέση με τον Κουλιεράκη φέτος.
Αν είναι καλά ο Μιχαηλίδης, αξίζει μια αλλαγή του Νάσμπεργκ με κάποιον ελεύθερο στόπερ που να μπορεί παίξει είτε δεξιά είτε αριστερά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος WeWillRockYou την Τετ 26 Ιούλ 2023, 23:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”