Εγώ δημιουργώ εντυπώσεις ή από χθες το βράδυ έχετε αναθαρρησει (δεν αναφέρομαι σε εσένα) στην ιδέα να ΜΗΝ πάρει τελικά την ΚΑΕ ο Μυστακιδης, μη τυχών και ιδρώσει το αυτί του ΣαββίδηEqualizer έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:00Ποιος τα είπε όλα αυτά που και πότε;Jim_Chatz έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:20 Ωραία, ας δώσουμε την ομάδα στον διαχειριστή και όχι στον δισεκατομμυριούχο.
Εμείς που θέλουμε Ιβάν στο ποδόσφαιρο και Μυστακίδη στο μπάσκετ μάλλον δεν θέλουμε το καλό του ΠΑΟΚ
Επιβεβαιώνεις αυτό που λέμε από χθες ότι πέσατε με τα μούτρα να δημιουργήσετε εντυπώσεις
Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Συγκεκριμένα αυτο που λες είναι εικασία δικία σουJim_Chatz έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:10Εγώ δημιουργώ εντυπώσεις ή από χθες το βράδυ έχετε αναθαρρησει (δεν αναφέρομαι σε εσένα) στην ιδέα να ΜΗΝ πάρει τελικά την ΚΑΕ ο Μυστακιδης, μη τυχών και ιδρώσει το αυτί του ΣαββίδηEqualizer έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:00Ποιος τα είπε όλα αυτά που και πότε;Jim_Chatz έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:20 Ωραία, ας δώσουμε την ομάδα στον διαχειριστή και όχι στον δισεκατομμυριούχο.
Εμείς που θέλουμε Ιβάν στο ποδόσφαιρο και Μυστακίδη στο μπάσκετ μάλλον δεν θέλουμε το καλό του ΠΑΟΚ
Επιβεβαιώνεις αυτό που λέμε από χθες ότι πέσατε με τα μούτρα να δημιουργήσετε εντυπώσεις
Μάτια έχω και βλέπω.aivas19 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:12Συγκεκριμένα αυτο που λες είναι εικασία δικία σουJim_Chatz έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:10Εγώ δημιουργώ εντυπώσεις ή από χθες το βράδυ έχετε αναθαρρησει (δεν αναφέρομαι σε εσένα) στην ιδέα να ΜΗΝ πάρει τελικά την ΚΑΕ ο Μυστακιδης, μη τυχών και ιδρώσει το αυτί του ΣαββίδηEqualizer έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:00
Ποιος τα είπε όλα αυτά που και πότε;
Το "γιατί να μπει ο Μυστακιδης στο μπάσκετ" έγινε "έχουμε εμπιστοσύνη στον Χατζόπουλο να πάρει τη σωστή απόφαση" μετά την Βραδυνή αποκάλυψη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jim_Chatz την Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Ειλικρινα δε βαρεθηκατε να τη λετε ο ενας στο αλλο?Σαββιδικοι,Μυστακιδικοι και τωρα αμερικανοι νεοεπενδυτες?Φτανει ρε ,διωχνετε κοσμο δε το καταλαβαινετε?
Κοσμο που ματωσαμε για να τον κανουμε να επιστρεψει.
Βγαζετε το χειρότερο εαυτο σας κι ολα αυτα στις πλατες ενος τμηματος που χει υποφερει τα πανδινα 20 χρονια τωρα.Φτανει.Σεβαστειτε λιγο και την προσωπικοτητατα σας(καποιους σας ξερω 15 χρονια) και την ιστορια του τμηματος.
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ και μονο το καλο της ομαδας μας ενδιαφερει.
Μη ριχνετε το επιπεδο τοσο χαμηλα λες και ειμαστε σε κανα πρωιναδικο.
Φτανει με τις ανουσιες κοντρες και προσκλησεις.Ειλικρινα δε σας αναγνωριζω ορισμενους.ΣΕΒΑΣΜΟΣ και στον συνοπαδο και την ομαδα.Καντε λιγο κρατει.
ΥΓ Μπαρκα πηρα μεγαλη χαρα σημερα.Μη χανεσαι.Παμε να μεγαλωσουμε κι αλλο
την ομαδα.Δε περισσευει κανεις.
Βγαζετε το χειρότερο εαυτο σας κι ολα αυτα στις πλατες ενος τμηματος που χει υποφερει τα πανδινα 20 χρονια τωρα.Φτανει.Σεβαστειτε λιγο και την προσωπικοτητατα σας(καποιους σας ξερω 15 χρονια) και την ιστορια του τμηματος.
Φτανει με τις ανουσιες κοντρες και προσκλησεις.Ειλικρινα δε σας αναγνωριζω ορισμενους.ΣΕΒΑΣΜΟΣ και στον συνοπαδο και την ομαδα.Καντε λιγο κρατει.
- These users thanked the author kataramenos5 for the post:
- lkosmid
Εσυ δεν έχεις εμπιστοσύνη? Επίσης γιστι τόση πρεμουρα για τον Τέλη? Αν δλδ ο άλλος είναι διατεθειμένος να ρίξει περισσότερα φράγκα εσένα θα σε χαλούσε ένας άλλος?Jim_Chatz έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:15Μάτια έχω και βλέπω.aivas19 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:12Συγκεκριμένα αυτο που λες είναι εικασία δικία σουJim_Chatz έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:10
Εγώ δημιουργώ εντυπώσεις ή από χθες το βράδυ έχετε αναθαρρησει (δεν αναφέρομαι σε εσένα) στην ιδέα να ΜΗΝ πάρει τελικά την ΚΑΕ ο Μυστακιδης, μη τυχών και ιδρώσει το αυτί του Σαββίδη
Το "γιατί να μπει ο Μυστακιδης στο μπάσκετ" έγινε "έχουμε εμπιστοσύνη στον Χατζόπουλο" μετά την Βραδυνή αποκάλυψη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Guitarman την Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βλέπω αναρτήσεις από ΠΑΟΚάρχες του Χ για τον Χατζόπουλο και θέλω να ξεράσω, είμαστε κοντά στο να πιάσουμε πάτο.
Ε όχι εικασία..
ο άλλος έγραψε ότι για να αναλάβει ο Μυστακίδης την ΚΑΕ θα πρέπει να δώσει εγγυήσεις ότι μελλοντικά δεν θα ασχοληθεί με την ΠΑΕ.
ο άλλος έγραψε ότι για να αναλάβει ο Μυστακίδης την ΚΑΕ θα πρέπει να δώσει εγγυήσεις ότι μελλοντικά δεν θα ασχοληθεί με την ΠΑΕ.
Όταν διαβάζω ότι η περιουσία του ενός είναι 3 δισ και του άλλου κάτι εκατομμύρια, πες μου εσύ ποιον να προτιμήσω
- Montrealiotis
Λόγω του «ντορου» που δημιουργήθηκε τα ξημερωματα (ώρα Ελλάδας) στο φόρουμ, έχω να πω, ότι εγώ προσωπικά προτιμώ τον Μυστακίδη από έναν επενδυτή από την Αμερικη, που δεν θα είναι εδώ και δεν θα τον επηρεάζει ο κόσμος και η άποψη του, αν πχ βαρέσει κανόνι. Έναν Μυστακίδη βέβαια, με έναν Χατζόπουλο ή Τσαλοπούλο στον ΑΣ, που δεν θα έχουν αυτοσκοπό το τρύπημα στον Ιβαν.
- These users thanked the author Montrealiotis for the post:
- Kabamaru11
- keep_paokizein
Το πρόβλημα ειναι ενα και ειναι απλό, ότι μέχρι τώρα εχουμε να κάνουμε με διαχειριστές -εκπροσωπους του κ. Μυστακίδη.
Οχι με τον ίδιο.
Κάπου γραφηκε ότι προσωπικά δεν τον πολυενδιαφέρει.
Είπε σ αυτόν τον Πετμετζα (πώς τον λένε), "εντάξει κάντε παιχνίδι, εγώ βάζω το χρήμα".
Κι όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ πείθομαι γι αυτή την εκδοχή, από τα γεγονότα.
Λείπει η κάβλα - τρέλα σαν του Σαββίδη όταν πρωτοήρθε,
σαν του Γιαννακόπουλου στον Παναθηναικό.
Να μας δείξει ότι γουστάρει για να γουστάρουμε,
Νομίζω θα την πάρει την ΚΑΕ και θα κανουν κουμάντο ο Πετμετζας, ο καθηγητής και κανα δυο απ το μετροπολις.
Βγες ρε ανθρωπε, πες μια κουβέντα και φτιάξε μας λίγο, αμα γουσταρεις.
Αν πάλι δε σου καίγεται καρφί και "ασχολείσαι" για το γούστο παρατρεχάμενων, ασε μας στην ησυχία μας.
Οχι με τον ίδιο.
Είπε σ αυτόν τον Πετμετζα (πώς τον λένε), "εντάξει κάντε παιχνίδι, εγώ βάζω το χρήμα".
Κι όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ πείθομαι γι αυτή την εκδοχή, από τα γεγονότα.
Νομίζω θα την πάρει την ΚΑΕ και θα κανουν κουμάντο ο Πετμετζας, ο καθηγητής και κανα δυο απ το μετροπολις.
Αν πάλι δε σου καίγεται καρφί και "ασχολείσαι" για το γούστο παρατρεχάμενων, ασε μας στην ησυχία μας.
- These users thanked the author keep_paokizein for the post:
- theo-drama
Εχουμε πιασει πατο πολυ καιρο τωραFawkes έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:17 Βλέπω αναρτήσεις από ΠΑΟΚάρχες του Χ για τον Χατζόπουλο και θέλω να ξεράσω, είμαστε κοντά στο να πιάσουμε πάτο.
Εδω ο αλλος γραφει οτι μελος νοιαζεται για την τσεπη του Σαββιδη και οχι για το καλο του ΠΑΟΚ και εσυ μιλας για ανουσιες κοντρεςkataramenos5 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:16 Ειλικρινα δε βαρεθηκατε να τη λετε ο ενας στο αλλο?Σαββιδικοι,Μυστακιδικοι και τωρα αμερικανοι νεοεπενδυτες?Φτανει ρε ,διωχνετε κοσμο δε το καταλαβαινετε?
Jim το θεμα δεν ειναι το ποιος εχει τα περισσοτερα...
Το θεμα ειναι το ποσο θα ασχοληθει...
Αυτον τον γριφο εχει να λυσει ο Χατζοπουλος...
Γιατι αν κανει μια αποτυχημενη επιλογη...ολο το αναθεμα πανω του θα πεσει...
Με την χθεσινη δηλωση εβαλε δυσκολα στον εαυτο του...
Απ την αλλη ομως...αν ισχυει το ενδιαφερον των αμερικανων δεν μπορουσε να το κρατησει κρυφο..
Απ την αλλη ομως...αν ισχυει το ενδιαφερον των αμερικανων δεν μπορουσε να το κρατησει κρυφο..
Ας ερθει να σουλουπωσει οικονομικα την ομαδα και ας μην ειναι καυλωμενος… Απτο να παλευει η ομαδα καθε χρονο και να φευγουν ολοι τα καλοκαιρια..keep_paokizein έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:19 Το πρόβλημα ειναι ενα και ειναι απλό, ότι μέχρι τώρα εχουμε να κάνουμε με διαχειριστές -εκπροσωπους του κ. Μυστακίδη.
Οχι με τον ίδιο.
Απλά αφου, οπως ειπώθηκε, ο Χατζόπουλος ενημέρωσε στην συνάντηση τον Πετμεζά για το ενδιαφέρον των Αμερικανών, δεν καταλαβαίνω γιατί το ανέφερε χθές δημόσιαpsykoman έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:22 Jim το θεμα δεν ειναι το ποιος εχει τα περισσοτερα...
Τον εαυτό του έβαλε σε δύσκολη θέση, κανέναν άλλον.