Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Franky

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Franky »

Mitsospaoki4 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:55 Έχετε καταλάβει άραγε ότι ΠΑΕ και ΚΑΕ είναι 2 διαφορετικά "μαγαζιά";
Προφανώς και πρέπει να υπάρχει καλή σχέση μεταξύ τους, αλλά δεν μπορεί οι εξελίξεις του ενός να επηρεάζουν τον άλλον.

Εγώ είμαι υπέρ της αγοράς από Μυστακίδη, όπως και οποιοδήποτε επιφανή επιχειρηματία που θα έρθει και θα αλλάξει τις ισορροπίες με τους κάτω.

Αφήστε λοιπόν αυτά περί πισώπλατου χτυπήματος στον Ιβάν και λοιπές θεωρίες συνωμοσίας και ευελπιστώ να δω αυτό που λέει και ο Τριλυρακης, πως έρχονται ιστορικές στιγμές!
Η ΠΑΕ έχει μείνει σχετικά εκτός απο όλα αυτά.

Ο ΑΣ και η ΚΑΕ δεν βοηθάνε αυτή τη στιγμή όμως.
dev

Δημοσίευση από dev »

εδωσε γριφο ο πριστ για παικτη στο μπασκετ?

ειναι το εναυσμα οτι μια ενδοξη εποχη ξεκιναει στο πολυπαθο τμημα μας
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Equalizer έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:00
Jim_Chatz έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:20 Ωραία, ας δώσουμε την ομάδα στον διαχειριστή και όχι στον δισεκατομμυριούχο.

Εμείς που θέλουμε Ιβάν στο ποδόσφαιρο και Μυστακίδη στο μπάσκετ μάλλον δεν θέλουμε το καλό του ΠΑΟΚ
Ποιος τα είπε όλα αυτά που και πότε;

Επιβεβαιώνεις αυτό που λέμε από χθες ότι πέσατε με τα μούτρα να δημιουργήσετε εντυπώσεις
Εγώ δημιουργώ εντυπώσεις ή από χθες το βράδυ έχετε αναθαρρησει (δεν αναφέρομαι σε εσένα) στην ιδέα να ΜΗΝ πάρει τελικά την ΚΑΕ ο Μυστακιδης, μη τυχών και ιδρώσει το αυτί του Σαββίδη
These users thanked the author Jim_Chatz for the post:
Nikodiai
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Jim_Chatz έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:10
Jim_Chatz έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 14:20 Ωραία, ας δώσουμε την ομάδα στον διαχειριστή και όχι στον δισεκατομμυριούχο.

Εμείς που θέλουμε Ιβάν στο ποδόσφαιρο και Μυστακίδη στο μπάσκετ μάλλον δεν θέλουμε το καλό του ΠΑΟΚ

Επιβεβαιώνεις αυτό που λέμε από χθες ότι πέσατε με τα μούτρα να δημιουργήσετε εντυπώσεις
Εγώ δημιουργώ εντυπώσεις ή από χθες το βράδυ έχετε αναθαρρησει (δεν αναφέρομαι σε εσένα) στην ιδέα να ΜΗΝ πάρει τελικά την ΚΑΕ ο Μυστακιδης, μη τυχών και ιδρώσει το αυτί του Σαββίδη
Συγκεκριμένα αυτο που λες είναι εικασία δικία σου
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

aivas19 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:12

Μάτια έχω και βλέπω.

Το "γιατί να μπει ο Μυστακιδης στο μπάσκετ" έγινε "έχουμε εμπιστοσύνη στον Χατζόπουλο να πάρει τη σωστή απόφαση" μετά την Βραδυνή αποκάλυψη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jim_Chatz την Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ειλικρινα δε βαρεθηκατε να τη λετε ο ενας στο αλλο?Σαββιδικοι,Μυστακιδικοι και τωρα αμερικανοι νεοεπενδυτες?Φτανει ρε ,διωχνετε κοσμο δε το καταλαβαινετε?
Κοσμο που ματωσαμε για να τον κανουμε να επιστρεψει.
Βγαζετε το χειρότερο εαυτο σας κι ολα αυτα στις πλατες ενος τμηματος που χει υποφερει τα πανδινα 20 χρονια τωρα.Φτανει.Σεβαστειτε λιγο και την προσωπικοτητατα σας(καποιους σας ξερω 15 χρονια) και την ιστορια του τμηματος.
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ και μονο το καλο της ομαδας μας ενδιαφερει.
Μη ριχνετε το επιπεδο τοσο χαμηλα λες και ειμαστε σε κανα πρωιναδικο.
Φτανει με τις ανουσιες κοντρες και προσκλησεις.Ειλικρινα δε σας αναγνωριζω ορισμενους.ΣΕΒΑΣΜΟΣ και στον συνοπαδο και την ομαδα.Καντε λιγο κρατει.

ΥΓ Μπαρκα πηρα μεγαλη χαρα σημερα.Μη χανεσαι.Παμε να μεγαλωσουμε κι αλλο
την ομαδα.Δε περισσευει κανεις.
These users thanked the author kataramenos5 for the post:
lkosmid
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Jim_Chatz έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:15
aivas19 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:12
Μάτια έχω και βλέπω.

Το "γιατί να μπει ο Μυστακιδης στο μπάσκετ" έγινε "έχουμε εμπιστοσύνη στον Χατζόπουλο" μετά την Βραδυνή αποκάλυψη
Εσυ δεν έχεις εμπιστοσύνη? Επίσης γιστι τόση πρεμουρα για τον Τέλη? Αν δλδ ο άλλος είναι διατεθειμένος να ρίξει περισσότερα φράγκα εσένα θα σε χαλούσε ένας άλλος?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Guitarman την Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Fawkes

Δημοσίευση από Fawkes »

Βλέπω αναρτήσεις από ΠΑΟΚάρχες του Χ για τον Χατζόπουλο και θέλω να ξεράσω, είμαστε κοντά στο να πιάσουμε πάτο.
These users thanked the author Fawkes for the post (total 5):
george188, astral, feria, lkosmid, leomatos88
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Ε όχι εικασία..
ο άλλος έγραψε ότι για να αναλάβει ο Μυστακίδης την ΚΑΕ θα πρέπει να δώσει εγγυήσεις ότι μελλοντικά δεν θα ασχοληθεί με την ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Όταν διαβάζω ότι η περιουσία του ενός είναι 3 δισ και του άλλου κάτι εκατομμύρια, πες μου εσύ ποιον να προτιμήσω
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Λόγω του «ντορου» που δημιουργήθηκε τα ξημερωματα (ώρα Ελλάδας) στο φόρουμ, έχω να πω, ότι εγώ προσωπικά προτιμώ τον Μυστακίδη από έναν επενδυτή από την Αμερικη, που δεν θα είναι εδώ και δεν θα τον επηρεάζει ο κόσμος και η άποψη του, αν πχ βαρέσει κανόνι. Έναν Μυστακίδη βέβαια, με έναν Χατζόπουλο ή Τσαλοπούλο στον ΑΣ, που δεν θα έχουν αυτοσκοπό το τρύπημα στον Ιβαν.
These users thanked the author Montrealiotis for the post:
Kabamaru11
Άβαταρ μέλους
keep_paokizein

Δημοσίευση από keep_paokizein »

Το πρόβλημα ειναι ενα και ειναι απλό, ότι μέχρι τώρα εχουμε να κάνουμε με διαχειριστές -εκπροσωπους του κ. Μυστακίδη.
Οχι με τον ίδιο.
Κάπου γραφηκε ότι προσωπικά δεν τον πολυενδιαφέρει.
Είπε σ αυτόν τον Πετμετζα (πώς τον λένε), "εντάξει κάντε παιχνίδι, εγώ βάζω το χρήμα".
Κι όσο περνάει ο καιρός τόσο πιο πολύ πείθομαι γι αυτή την εκδοχή, από τα γεγονότα.

Λείπει η κάβλα - τρέλα σαν του Σαββίδη όταν πρωτοήρθε,
σαν του Γιαννακόπουλου στον Παναθηναικό.
Να μας δείξει ότι γουστάρει για να γουστάρουμε,

Νομίζω θα την πάρει την ΚΑΕ και θα κανουν κουμάντο ο Πετμετζας, ο καθηγητής και κανα δυο απ το μετροπολις.

Βγες ρε ανθρωπε, πες μια κουβέντα και φτιάξε μας λίγο, αμα γουσταρεις.

Αν πάλι δε σου καίγεται καρφί και "ασχολείσαι" για το γούστο παρατρεχάμενων, ασε μας στην ησυχία μας.
These users thanked the author keep_paokizein for the post:
theo-drama
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

Fawkes έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:17 Βλέπω αναρτήσεις από ΠΑΟΚάρχες του Χ για τον Χατζόπουλο και θέλω να ξεράσω, είμαστε κοντά στο να πιάσουμε πάτο.
Εχουμε πιασει πατο πολυ καιρο τωρα
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

kataramenos5 έγραψε: Κυρ 07 Σεπ 2025, 15:16 Ειλικρινα δε βαρεθηκατε να τη λετε ο ενας στο αλλο?Σαββιδικοι,Μυστακιδικοι και τωρα αμερικανοι νεοεπενδυτες?Φτανει ρε ,διωχνετε κοσμο δε το καταλαβαινετε?
Κοσμο που ματωσαμε για να τον κανουμε να επιστρεψει.
Βγαζετε το χειρότερο εαυτο σας κι ολα αυτα στις πλατες ενος τμηματος που χει υποφερει τα πανδινα 20 χρονια τωρα.Φτανει.Σεβαστειτε λιγο και την προσωπικοτητατα σας(καποιους σας ξερω 15 χρονια) και την ιστορια του τμηματος.
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ και μονο το καλο της ομαδας μας ενδιαφερει.
Μη ριχνετε το επιπεδο τοσο χαμηλα λες και ειμαστε σε κανα πρωιναδικο.
Φτανει με τις ανουσιες κοντρες και προσκλησεις.Ειλικρινα δε σας αναγνωριζω ορισμενους.ΣΕΒΑΣΜΟΣ και στον συνοπαδο και την ομαδα.Καντε λιγο κρατει.

ΥΓ Μπαρκα πηρα μεγαλη χαρα σημερα.Μη χανεσαι.Παμε να μεγαλωσουμε κι αλλο
την ομαδα.Δε περισσευει κανεις.
Εδω ο αλλος γραφει οτι μελος νοιαζεται για την τσεπη του Σαββιδη και οχι για το καλο του ΠΑΟΚ και εσυ μιλας για ανουσιες κοντρες
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Jim το θεμα δεν ειναι το ποιος εχει τα περισσοτερα...
Το θεμα ειναι το ποσο θα ασχοληθει...
Αυτον τον γριφο εχει να λυσει ο Χατζοπουλος...
Γιατι αν κανει μια αποτυχημενη επιλογη...ολο το αναθεμα πανω του θα πεσει...
Με την χθεσινη δηλωση εβαλε δυσκολα στον εαυτο του...
Απ την αλλη ομως...αν ισχυει το ενδιαφερον των αμερικανων δεν μπορουσε να το κρατησει κρυφο..
These users thanked the author psykoman for the post:
Guitarman
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”