Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Δημοσίευση από desperando »

obanebane έγραψε:Το εχω βγαλει αυτο το συμπερασμα απο το καλοκαιρι,δε τον θελει ο Αναστασιαδης αυτον ειμαι σιγουρος.
Το οτι επαιζε βασικος το ειχα γραψει και εγω οτι ηταν περιεργο,και με τον Κατσικα ομως το ιδιο δεν συμβαινει με εμας;
Ειναι ξεκαθαρο οτι δεν θελει να μεινει αλλο στη ρωσια.
Πιστευεις οτι αν ερχοταν μια ομαδα και εδινε στον ΠΑΟΚ 200-300 χιλιαρικα τωρα για τον Κατσικα δεν θα τον διναμε;
Δε ξερω για μενα η μονη περιπτωση να ερθει ο Ινσαουραλδε ειναι να φαγαμε ακυρο απο οσες περιπτωσεις παιχτων θελαμε και να ριξει νερο στο κρασι του ο τρελος.
Και αν ο προπονητης δεν τον θελει για χ,ψ λογους καλυτερα να μην ερθει.
Τα πραγματα παντως ειναι ξεκαθαρο οτι εχουν σφιξει και δεν πανε για αλλη μια φορα οπως τα υπολογιζαν οι υπευθηνοι.
Αν παμε σε βεβιασμενες κινησεις τουλαχιστον να μας βοηθησει η τυχη να μας βγουν και να μην ειναι ποδοσφαιριστες που θα φορτωθουμε οπως τοσοι και τοσοι στο παρελθον.

Υ.Γ Ολη η υποθεση ειναι το παιχνιδι με το γαυρο αν το κερδισουμε θα παρουμε το πρωταθλημα.
και ομως μπανε ο αγγελος τον ινσα και το καλοκαιρι και τωρα τον θελει σαν τρελος,τον εχει σε εκτιμηση τον αργεντινο.
απο κει και περα αυτη η συγκριση που κανεις με τον κατσικα και τις συμμετοχες του ως βασικος ειναι τελειως αστοχη. γιατι απο την μια ο κατσικας επαιζε και παιζει γιατι δεν υπαρχει αλλος,μιας και η ομαδα ειναι με εναμιση αμυντικο, ενω ο τσακο ειχε να ανταγωνιστει εναν καποιο μποκετι (παικτουρα),εναν τασκι και τον ζοαο καρλος και την θεση του την εχασε οταν τραυματιστηκε.

τελος παντων για μενα μακαρι να ερθει ο αργεντινος γιατι τον εκτιμω πολυ και οχι για τις μπουνιες

υγ οσο για το πρωταθλημα οσο δεν υπαρχουν καταδικαστικες αποφασεις μην κανετε ονειρα
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Θα δειξει despe,οσον αφορα τον αργεντινο εικασιες κανω δεν εχω καμια πληροφορηση για τιποτα.
Νομιζω οτι αν ισχυει αυτο που λεω ειναι περισσοτερο για τον χαρακτηρα του ποδοσφαιριστη παρα για την αξια του.
Δε κουνιεται φυλλο παντως,μηπως ειναι η ηρεμια πριν την καταιγιδα; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Καθε μερα θα το λεω μπας και το δει κανεις απο την ΠΑΕ.

Νατος.Εδω ειναι.Περιμενει.Παρτον,γιατι δεν τον παιρνεις?Ελευθερος ειναι.Περιμενει.Ξυπνατε

http://www.transfermarkt.co.uk/tabare-v ... eler/76749
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

[youtube]tPL0TUawtTY[/youtube]

φερτον χθες...ελευθερος ειναι!
μια χαρα μας κανει!
Άβαταρ μέλους
astronaut

Δημοσίευση από astronaut »

obanebane έγραψε:Και κατι τελευταιο,τι οτι πιθανοτατα δεν θα παιξουμε με τον οφη και το οτι εχουμε τον νιονιο τελευταια αγωνιστικη του πρωταθληματος ισως να κρινουν το πρωταθλημα υπερ μας.
Δεν το εχει κανενας σας αυτο το γαμημενο το προαισθημα που εχω εγω; κοιταξτε λιγο τα σημαδια.
Κανενας δε τα βαζει με τα γραμμενα ποσο μαλον ενας ασημαντος παχυσαρκος ανθρωπος.
Το μεγαλύτερο σημάδι είναι ο τραυματισμός του... Αγίου τους ;)

Φέρτε έναν εξτρέμ να γίνει της πουτ@ν@ς
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Εχουμε τοσο κακη παράδοση στην Κρητη που ειμαστε ικανοι να κατεβασει 9 παικτες ο ΟΦΗ και εμεις να χασουμε βαθμο :lol:
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δεν το κλειδωνουμε το topic,να το ξανανοιξουμε κατα τις 28 του μηνα?Ουτως ή αλλως τα τελευταια χρονια παντα τοτε κανουμε μεταγραφες.Δεν ξερω ρε μαγκες,με εχει παρει πολυ απο κατω.Ξενερωσα ασχημα...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Καθε μερα θα το λεω μπας και το δει κανεις απο την ΠΑΕ.

Νατος.Εδω ειναι.Περιμενει.Παρτον,γιατι δεν τον παιρνεις?Ελευθερος ειναι.Περιμενει.Ξυπνατε

καλη περιπτωση αλλα διαβαζα οτι εμεινε ελευθερος γιατι κατι παιζει με Ριβερ πλεϊτ... :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

K_geo έγραψε:

καλη περιπτωση αλλα διαβαζα οτι εμεινε ελευθερος γιατι κατι παιζει με Ριβερ πλεϊτ... :roll: :roll:

Καλα ρε,η Ριβερ θα μας φαει τον παικτη?Δεν το δεχομαι
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

που ξες ρε. μπορει να εχει γκομενα εκει... :lol: :lol:

το εχει πει και η βερα λαμπρου αλλωστε.... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Να την φερει εδω?Ασε που σαν την Χαλκιδικη δεν εχει.

Παντως βλεποντας ξανα και ξανα βιντεακια του Bahoui και του Viudez,o πρωτος μου θυμιζει στο στυλ την τιτικα τον Λουκας και παω στοιχημα οτι τις μισες αγωνιστικες θα ειναι εξω με τραυματισμους,ενω ο δευτερος Viudez μου θυμιζει κατι μυρωδιες εξτρεμ που εφερνε ο Αρης.Κατι Τονι Καλβο,Χαβιτους κτλ.

Εμεις χρειαζομαστε εξτρεμ με πνευμονια,τρεξιματα,τσαμπουκα,αλληλοκαλυψεις....εχουμε τετοιο οποτε κομπλε ειμαστε

In 14 we trust

Προφανως και κανω πλακα για ολα τα παραπανω
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

K_geo έγραψε:

ρέ 1,69 τώρα ,το συζητάμε ;
είπαμε το θέμα είναι ότι ψάχνουμε παίκτες άνω του 1,80 :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

To Bισμπαντεν που επισκευθηκε εχθες ο Σαββιδης ποση ωρα ειναι απο το Βολφσμπουργκ?
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

obanebane έγραψε:Σας το ξαναλεω αν κερδισουμε τον γαυρο θα παρουμε το πρωταθλημα.
Το φετινό πρωτάθλημα ίσως αργήσει να κριθεί οριστικά. Υπάρχει περίπτωση να το πάρουμε όπως η Ίντερ αν καταδικαστεί η εγκληματική οργάνωση. Αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να μην απογοητευτούμε. Το σύστημα θέλει να τα σπρώξει όλα στο βάζελο σε περίπτωση που υπάρξει όντως καταδίκη και τιμωρία γαύρου. Η ΠΑΕ οφείλει ήδη να ψαχτεί για να πάρουμε τα πρωταθλήματα που δικαιούμαστε, όπως το περυσινό. Λογικά πρωταθλητής βγαίνει ο 2ος της κανονικής διάρκειας, και όχι ο 1ος των πλέι οφ. Όμως πραγματικά το φοβάμαι πολύ γιατί όλοι ξέρουμε τις φουστιές του συστήματος και του τουιτάκια. Στην Αθήνα τα σενάρια αυτά αναλύονται πολύ πριν και εμείς συνήθως ασχολούμαστε τελευταία στιγμή. Πέρα του πρωταθλήματος πρέπει να γίνει έρευνα για αποζημιώσεις, καθώς χάσαμε έσοδα Τσουλου, ψυχική οδύνη κτλ. Ακόμη και το γεγονός ότι χάσαμε σε πρεστίζ πρέπει να ποσοτικοποιηθεί αν γίνεται νομικά. Για μένα μόνο τότε θα νιώσω δικαιωμένος με όλα αυτά που τραβάμε τόσα χρόνια, και τόσους συνοπαδούς μας που στείλανε φυλακή μέσα από τη δική τους διαφθορά.

Συσπείρωση όλοι γύρω από την ομάδα να γίνουμε ασπίδα ασχέτως μεταγραφών. Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τις μεταγραφές και αύριο να μας φτιάξει την ημέρα μια βόμβα!
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

εφοσων βγηκε το ονομα να γραψω και εγω

δεν θα κανω αυτα που κραζω που βγαινουν οι αρδ και κονταροχτυπιουνται
ενω το ηξερα πιιο πριν

ο παικτης που ελεγα δυστυχως δεν ειναι εξτρεμ ειναι σ.μπακ

ειναι ομως ο ινσα

και ντζορτζ ηρεμησε φιλε, ουτε πληρωνομαστε ουτε υποχρεωση εχουμε
μπηκα να μοιραστω κατι μαζι σας, οσο δεσμευτηκα οτι μπορουσα,απο κει και περα εγω κρατω τον λογο μου
σορυ αδερφια σε οσους αφησα να περιμενουν αλλα οπως ειπα τηρω τον λογο μου

μεγαλος παικτης ο ινσα.

οσο για εξτρεμ ελπιζω να βαλει το χερι του ο βουκαρος τελικα
αν ακουσω οτι ειμαστε κοντα και σε εξτρεμ, που μπορει να ειμαστε δεν ξερω, θα δωσω σηματα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”