και ομως μπανε ο αγγελος τον ινσα και το καλοκαιρι και τωρα τον θελει σαν τρελος,τον εχει σε εκτιμηση τον αργεντινο.obanebane έγραψε:Το εχω βγαλει αυτο το συμπερασμα απο το καλοκαιρι,δε τον θελει ο Αναστασιαδης αυτον ειμαι σιγουρος.
Το οτι επαιζε βασικος το ειχα γραψει και εγω οτι ηταν περιεργο,και με τον Κατσικα ομως το ιδιο δεν συμβαινει με εμας;
Ειναι ξεκαθαρο οτι δεν θελει να μεινει αλλο στη ρωσια.
Πιστευεις οτι αν ερχοταν μια ομαδα και εδινε στον ΠΑΟΚ 200-300 χιλιαρικα τωρα για τον Κατσικα δεν θα τον διναμε;
Δε ξερω για μενα η μονη περιπτωση να ερθει ο Ινσαουραλδε ειναι να φαγαμε ακυρο απο οσες περιπτωσεις παιχτων θελαμε και να ριξει νερο στο κρασι του ο τρελος.
Και αν ο προπονητης δεν τον θελει για χ,ψ λογους καλυτερα να μην ερθει.
Τα πραγματα παντως ειναι ξεκαθαρο οτι εχουν σφιξει και δεν πανε για αλλη μια φορα οπως τα υπολογιζαν οι υπευθηνοι.
Αν παμε σε βεβιασμενες κινησεις τουλαχιστον να μας βοηθησει η τυχη να μας βγουν και να μην ειναι ποδοσφαιριστες που θα φορτωθουμε οπως τοσοι και τοσοι στο παρελθον.
Υ.Γ Ολη η υποθεση ειναι το παιχνιδι με το γαυρο αν το κερδισουμε θα παρουμε το πρωταθλημα.
απο κει και περα αυτη η συγκριση που κανεις με τον κατσικα και τις συμμετοχες του ως βασικος ειναι τελειως αστοχη. γιατι απο την μια ο κατσικας επαιζε και παιζει γιατι δεν υπαρχει αλλος,μιας και η ομαδα ειναι με εναμιση αμυντικο, ενω ο τσακο ειχε να ανταγωνιστει εναν καποιο μποκετι (παικτουρα),εναν τασκι και τον ζοαο καρλος και την θεση του την εχασε οταν τραυματιστηκε.
τελος παντων για μενα μακαρι να ερθει ο αργεντινος γιατι τον εκτιμω πολυ και οχι για τις μπουνιες
υγ οσο για το πρωταθλημα οσο δεν υπαρχουν καταδικαστικες αποφασεις μην κανετε ονειρα