Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
psykoman

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από psykoman »

Ναι τον Ιβαν τον εμπιστευομαι...ασχετα αν τον πηραμε η οχι ...δεν εχει σημασια αυτο...εγω ξερω οτι εχει τις καλυτερες προθεσεις και προσπαθει για το καλυτερο...
Και ναι ονειρευομαι μαζι με τον Ιβαν...και ναι ειμαι ονειροπολος...και ναι ειμαι μαχητης και με οτι οπλα εχουμε θα το παλεψω...κι ας χασω...αλλα θα το παλεψω...και θα ξανασηκωθω...
Οποιος ειναι μαχητης και εχει ορεξη να παλεψει ας το κανει...αλλιως να κατσει σπιτι του.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Athens έγραψε:....................

εγω ειπα οτι ο ανθρωπος δεν ξερει απο ποδοσφαιρο και αυτο ειναι γνωστο σ ολον τον κοσμο, ........
καλα εδω ο αλλος λεει οτι με 15 χρονια μπαλα και αλλα 20 παρακολουθηση ειναι σε θεση να κρινει

και εσυ λες ο ιβαν με ακομη περισσοτερα χρονια παρακολουθηση και 2 ομαδες στην πλατη του δεν εχει μαθει τιποτα??

και το ξερει και ολος ο κοσμος....??

τι γινετε στον κοσμο ρε παιδι μου....
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

psykoman έγραψε:Ναι τον Ιβαν τον εμπιστευομαι...ασχετα αν τον πηραμε η οχι ...δεν εχει σημασια αυτο...εγω ξερω οτι εχει τις καλυτερες προθεσεις και προσπαθει για το καλυτερο...
Και ναι ονειρευομαι μαζι με τον Ιβαν...και ναι ειμαι ονειροπολος...και ναι ειμαι μαχητης και με οτι οπλα εχουμε θα το παλεψω...κι ας χασω...αλλα θα το παλεψω...και θα ξανασηκωθω...
Οποιος ειναι μαχητης και εχει ορεξη να παλεψει ας το κανει...αλλιως να κατσει σπιτι του.

Ρομαντικος Μπραβο σου δεν σε κρίνω αποψη σου οπως και αποψη μου να ειμαι ρεαλιστής..
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Metagrafakias έγραψε:
abc_o_ karpouzas έγραψε:
Metagrafakias έγραψε:.....

Δεν το παιζω σχετικός αλλα έχοντας παιξει 15 χρονια μπαλα και παρακολουθώντας αλλα 20 ελληνικο πρωταθλημα μπορω να κρίνω .........

:lol: :lol: :lol:

φιλε πραγματικα εσυ αν γινεις για 1 μερα πρωθυπουργος θα αλλαξεις τα παντα....

:lol: :lol:
Και η ειρωνία συνεχίζεται Μπραβο σου φιλε μου την ειπες ελπιζω να νιωθεις ανωτερος τωρα…

ανωτερος νοιωθεις εσυ φιλε οταν μου λες μεσα στα μουτρα μου οτι επειδη εχεις παιξει 15 χρονια μπαλα και παρακολουθεις και 20 χρονια εισαι σε θεση να κρινεις...

απο αυτο και μονο ...να μου επιτρεψεις ...να αμφιβαλω και το κατα ποσο εχεις παιξει----ησουν αθλητης...μπαλα...
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

abc_o_ karpouzas έγραψε:
Athens έγραψε:....................

εγω ειπα οτι ο ανθρωπος δεν ξερει απο ποδοσφαιρο και αυτο ειναι γνωστο σ ολον τον κοσμο, ........
καλα εδω ο αλλος λεει οτι με 15 χρονια μπαλα και αλλα 20 παρακολουθηση ειναι σε θεση να κρινει

και εσυ λες ο ιβαν με ακομη περισσοτερα χρονια παρακολουθηση και 2 ομαδες στην πλατη του δεν εχει μαθει τιποτα??

και το ξερει και ολος ο κοσμος....??

τι γινετε στον κοσμο ρε παιδι μου....

Να κρίνω ειπα Οχι να διοικήσω αγορι μου σταματα τις εξυπναδες..κι εσυ κρίνεις εμενα αυτη τη στιγμη κι ο καθενας μπορει να κρίνει το αλλον δικαίωμα του…δεν σε τιμά να ειρωνεύεσαι τον αλλον μπορω να το κανω κι εγω και δεν θα σπυ αρεσει…
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

αει τραβα κανε καμια δουλεια και μην ασχοληθεις ξανα με μενα
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

Η απόφαση για απόκτηση ενός ακόμα παίχτη φαίνεται πως εν τέλει θα προχωρήσει. Η θέση που θα γίνει προσπάθεια ενίσχυσης ,σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο επιτελικός μέσος.

https://invite.viber.com/?g2=AQBCssKadz ... nuPzRngVnK
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Athens έγραψε:αει τραβα κανε καμια δουλεια και μην ασχοληθεις ξανα με μενα
γιατι??
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

gergeo4 έγραψε:Η απόφαση για απόκτηση ενός ακόμα παίχτη φαίνεται πως εν τέλει θα προχωρήσει. Η θέση που θα γίνει προσπάθεια ενίσχυσης ,σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο επιτελικός μέσος.

https://invite.viber.com/?g2=AQBCssKadz ... nuPzRngVnK
Γιωργο για φορ τιποτα?
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

όχι. 10αρι και 99% κλείνουμε
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

giapas έγραψε:
rainmaker έγραψε:Εχω με ταπεινότητα προτείνει πολλάκις να περιμένουμε ως το τέλος των μεταγραφών για να κρίνουμε οριστικά. Και την ποιότητα του ρόστερ αλλά και τις ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ δημιουργίας ομάδας. Όπως άλλωστε και την επιτυχημένη ή αποτυχημένη εφαρμογή αυτών των προθέσεων.

Γράφει ο Giapas πιο πάνω, λέγοντας ουσιαστικά να μη λαμβάνουμε υπόψιν τις τοποθετήσεις των υπευθύνων, αλλά μόνο τις πράξεις τους.

Δηλαδή, ο τελικός κριτής ποιος είναι; Και με βάση ποια δεδομένα κρίνει; Αποφασίζει ο καθένας για την πάρτη του κρίνοντας ΜΟΝΟ από τα αποτελέσματα;

Αποφασίζουμε οτι δε μας αρέσει ο χ παίκτης και άρα κρίνουμε τι; Οτι επίτηδες φέρνουν κακούς παίκτες; Αμα δηλαδή τα 4 (3 αγορά + μισθό) σχεδόν εκατομμύρια του Φελίπε Σοάρες ειχαν δωθεί 2 για αγορά + 2 για συμβόλαιο ενός παικταρά δεκαριού, σημαίνει οτι όλα θα ήταν πρίμα και θα είχαμε ομαδάρα με τις προθέσεις του Ιβάν να αγγίζουν το τέλειο; Ο μεγάλος ηγέτης που κόντρα στους καιρούς πάει φουλ για νταμπλ και τον αποθεώνουμε;

Αυτό σε ένα ΤΕΛΙΚΟ βαθμό αντικατοπτρίζει το πως βλέπει κάθε οπαδός την κατάσταση: "Δεν με νοιάζει τι επικαλείστε, απλά πάρτε πρωτάθλημα, αν αποτύχατε δε με νοιάζει να μου πείτε γιατί, εγώ θα σας πω απλά οτι είστε άχρηστοι".

Αν αυτό εσείς το βρίσκετε υγιές και τίμιο εκ μέρους σας, κάντε το, οποιοδήποτε σχόλιο περρισσεύει.
Με παρεξήγησες.

Γενικά στη ζωή , όχι μόνο στα του ΠΑΟΚ καλά είναι να δίνουμε μεγαλύτερη σημασία στις πράξεις παρά στα λόγια. Τα λόγια εύκολα λέγονται , δύσκολα όμως πραγματοποιούνται.

Στη περίπτωση του ΠΑΟΚ , οι πράξεις ασφαλώς δεν είναι να πάρεις το πρωτάθλημα όπως εσύ αναφέρεις. Αυτό είναι το αποτέλεσμα που εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Πουθενά δεν έγραψα αυτό . Οι πράξεις θα ήταν ένα δυνατό μπατζετ που θα σου επιτρέψει να πάρεις καλούς παίκτες, δυνατότερους από οτι οι αντιπάλοι σου και να πεις , εγώ δείχνω έμπρακτα ότι στόχος μου είναι η πρώτη θέση. Όπως και να το κάνουμε , αυτό δε το είδαμε ούτε πέρυσι ( Ο Ιβαν το ζήτησε και αήττητο μάλιστα) , ούτε φέτος.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός αυτή τη φορά.
Εντάξει ρε συ απλά πιαστηκα από το ποστ σου για να εκφράσω κάτι που βλέπω να γίνεται γενικως
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

ας κανονισουν τοτε να παρουν εναν κανονικο ετοιμο ποδοσφαιριστη, οχι αλλα ταλεντα ή ξεζουμισμενους παικτες
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

μακάρι
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Καλά τώρα δεν θέλω να γίνω ο περίεργος αλλά μιας που το ότι προσπαθούμε για μεσοεπιθετικο ισχύει εδώ και καιρό και δεν έχει αλλάξει ότι και να διαρρέουν οι δημοσιογράφοι εγώ απλά ελπίζω πως το σημερινό παλιομοδιτικο επικοινωνιακο πανηγύρι να έχει και νόημα και η πιθανή προσθηκή αν τελειώσει (αφού δεδομένο ότι θέλουν να βγει ότι το πήρε πάνω του ο ιβαν) να είναι και παίκτης έτοιμος του εκ. που θα κάνει διαφορά.

Αλλιώς δεν βρίσκω τον λόγο της επικοινωνίακης πολιτικής της παε τις τελευταίες μέρες που για μένα είναι το λιγότερο ενοχλητική.

Αν είναι κάποιος παίκτης λοιπόν που θα γεμίσει όλη αυτήν την φάση θετική ενέργεια και ταυτόχρονα θα δώσει σοβαρό αγωνιστικό μπουστ σε όλους τότε ας το επικοινωνούν όπως θέλουν.

Αν είναι όμως ο κανένας ή ένας των 300 που θα ψάχνουμε αν είναι για τον Πάμπλο η τον Ραζβαν στα δικά μου τα μάτια όλο το σημερινό δεν είχε κανένα νόημα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GINOLA την Πέμ 18 Αύγ 2022, 16:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Blackgr4 έγραψε:
giliopoulos έγραψε:.....

....

Εδω λεει για πρωταθλητισμο ο παναθηναικος με τον κωτσιρα βασικο τον περεθ και τον τσεριν και τον σεκεφελτ.
Α ναι πηρε και το βερμπιτς με τα 2 γκολ και 1 ασιστ περυσι και 0 γκολ στο τρομερο πολωνικο πρωταθλημα.
Δεν καταλαβα τι ακριβως πρεπει να πουμε αν λενε αυτοι οι πουθεναδες οτι πανε για πρωταθλημα?
Δεν έχω διαβάσει πουθενά δηλώσεις του ιδιοκτήτη του ζέλα πως "μόνος στόχος είναι το πρωτάθλημα".
Αν έχεις διαβάσει κάτι τέτοιο ανέβασε το λινκ σε παρακαλώ.

μπλακ... μην κανεις τον χαζο...

λεει ο γκιλιο...οτι αυτοι με αυτους λενε αυτα ...εμεις γιατι να μην πουμε τα αλλα..

και λες εσυ οτι δεν διαβασες πουθενα δηλωσεις....

και εγω ...πικαροντας,,,την ολη κουβεντα....οχι προσωπικα την δικη σου ...αλλα αφορμη περνοντας και απο την δικη σου λεω οτι...

ενω κανεις δεν κανει δηλωσεις εμεις επιμενουμε γιατι δεν κανει ο δικος μας....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”