Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Ναι τον Ιβαν τον εμπιστευομαι...ασχετα αν τον πηραμε η οχι ...δεν εχει σημασια αυτο...εγω ξερω οτι εχει τις καλυτερες προθεσεις και προσπαθει για το καλυτερο...
Και ναι ονειρευομαι μαζι με τον Ιβαν...και ναι ειμαι ονειροπολος...και ναι ειμαι μαχητης και με οτι οπλα εχουμε θα το παλεψω...κι ας χασω...αλλα θα το παλεψω...και θα ξανασηκωθω...
Οποιος ειναι μαχητης και εχει ορεξη να παλεψει ας το κανει...αλλιως να κατσει σπιτι του.
Και ναι ονειρευομαι μαζι με τον Ιβαν...και ναι ειμαι ονειροπολος...και ναι ειμαι μαχητης και με οτι οπλα εχουμε θα το παλεψω...κι ας χασω...αλλα θα το παλεψω...και θα ξανασηκωθω...
Οποιος ειναι μαχητης και εχει ορεξη να παλεψει ας το κανει...αλλιως να κατσει σπιτι του.
- abc_o_ karpouzas
καλα εδω ο αλλος λεει οτι με 15 χρονια μπαλα και αλλα 20 παρακολουθηση ειναι σε θεση να κρινειAthens έγραψε:....................
εγω ειπα οτι ο ανθρωπος δεν ξερει απο ποδοσφαιρο και αυτο ειναι γνωστο σ ολον τον κοσμο, ........
και εσυ λες ο ιβαν με ακομη περισσοτερα χρονια παρακολουθηση και 2 ομαδες στην πλατη του δεν εχει μαθει τιποτα??
και το ξερει και ολος ο κοσμος....??
τι γινετε στον κοσμο ρε παιδι μου....
- Metagrafakias
psykoman έγραψε:Ναι τον Ιβαν τον εμπιστευομαι...ασχετα αν τον πηραμε η οχι ...δεν εχει σημασια αυτο...εγω ξερω οτι εχει τις καλυτερες προθεσεις και προσπαθει για το καλυτερο...
Ρομαντικος Μπραβο σου δεν σε κρίνω αποψη σου οπως και αποψη μου να ειμαι ρεαλιστής..
- abc_o_ karpouzas
Metagrafakias έγραψε:Και η ειρωνία συνεχίζεται Μπραβο σου φιλε μου την ειπες ελπιζω να νιωθεις ανωτερος τωρα…abc_o_ karpouzas έγραψε:Metagrafakias έγραψε:.....
Δεν το παιζω σχετικός αλλα έχοντας παιξει 15 χρονια μπαλα και παρακολουθώντας αλλα 20 ελληνικο πρωταθλημα μπορω να κρίνω .........
![]()
![]()
![]()
φιλε πραγματικα εσυ αν γινεις για 1 μερα πρωθυπουργος θα αλλαξεις τα παντα....
![]()
ανωτερος νοιωθεις εσυ φιλε οταν μου λες μεσα στα μουτρα μου οτι επειδη εχεις παιξει 15 χρονια μπαλα και παρακολουθεις και 20 χρονια εισαι σε θεση να κρινεις...
απο αυτο και μονο ...να μου επιτρεψεις ...να αμφιβαλω και το κατα ποσο εχεις παιξει----ησουν αθλητης...μπαλα...
- Metagrafakias
abc_o_ karpouzas έγραψε:καλα εδω ο αλλος λεει οτι με 15 χρονια μπαλα και αλλα 20 παρακολουθηση ειναι σε θεση να κρινειAthens έγραψε:....................
εγω ειπα οτι ο ανθρωπος δεν ξερει απο ποδοσφαιρο και αυτο ειναι γνωστο σ ολον τον κοσμο, ........
και εσυ λες ο ιβαν με ακομη περισσοτερα χρονια παρακολουθηση και 2 ομαδες στην πλατη του δεν εχει μαθει τιποτα??
και το ξερει και ολος ο κοσμος....??
τι γινετε στον κοσμο ρε παιδι μου....
Να κρίνω ειπα Οχι να διοικήσω αγορι μου σταματα τις εξυπναδες..κι εσυ κρίνεις εμενα αυτη τη στιγμη κι ο καθενας μπορει να κρίνει το αλλον δικαίωμα του…δεν σε τιμά να ειρωνεύεσαι τον αλλον μπορω να το κανω κι εγω και δεν θα σπυ αρεσει…
Η απόφαση για απόκτηση ενός ακόμα παίχτη φαίνεται πως εν τέλει θα προχωρήσει. Η θέση που θα γίνει προσπάθεια ενίσχυσης ,σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο επιτελικός μέσος.
https://invite.viber.com/?g2=AQBCssKadz ... nuPzRngVnK
- abc_o_ karpouzas
γιατι??Athens έγραψε:αει τραβα κανε καμια δουλεια και μην ασχοληθεις ξανα με μενα
Γιωργο για φορ τιποτα?gergeo4 έγραψε:Η απόφαση για απόκτηση ενός ακόμα παίχτη φαίνεται πως εν τέλει θα προχωρήσει. Η θέση που θα γίνει προσπάθεια ενίσχυσης ,σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο επιτελικός μέσος.
Εντάξει ρε συ απλά πιαστηκα από το ποστ σου για να εκφράσω κάτι που βλέπω να γίνεται γενικωςgiapas έγραψε:Με παρεξήγησες.rainmaker έγραψε:Εχω με ταπεινότητα προτείνει πολλάκις να περιμένουμε ως το τέλος των μεταγραφών για να κρίνουμε οριστικά. Και την ποιότητα του ρόστερ αλλά και τις ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ δημιουργίας ομάδας. Όπως άλλωστε και την επιτυχημένη ή αποτυχημένη εφαρμογή αυτών των προθέσεων.
Γράφει ο Giapas πιο πάνω, λέγοντας ουσιαστικά να μη λαμβάνουμε υπόψιν τις τοποθετήσεις των υπευθύνων, αλλά μόνο τις πράξεις τους.
Δηλαδή, ο τελικός κριτής ποιος είναι; Και με βάση ποια δεδομένα κρίνει; Αποφασίζει ο καθένας για την πάρτη του κρίνοντας ΜΟΝΟ από τα αποτελέσματα;
Αποφασίζουμε οτι δε μας αρέσει ο χ παίκτης και άρα κρίνουμε τι; Οτι επίτηδες φέρνουν κακούς παίκτες; Αμα δηλαδή τα 4 (3 αγορά + μισθό) σχεδόν εκατομμύρια του Φελίπε Σοάρες ειχαν δωθεί 2 για αγορά + 2 για συμβόλαιο ενός παικταρά δεκαριού, σημαίνει οτι όλα θα ήταν πρίμα και θα είχαμε ομαδάρα με τις προθέσεις του Ιβάν να αγγίζουν το τέλειο; Ο μεγάλος ηγέτης που κόντρα στους καιρούς πάει φουλ για νταμπλ και τον αποθεώνουμε;
Αυτό σε ένα ΤΕΛΙΚΟ βαθμό αντικατοπτρίζει το πως βλέπει κάθε οπαδός την κατάσταση: "Δεν με νοιάζει τι επικαλείστε, απλά πάρτε πρωτάθλημα, αν αποτύχατε δε με νοιάζει να μου πείτε γιατί, εγώ θα σας πω απλά οτι είστε άχρηστοι".
Αν αυτό εσείς το βρίσκετε υγιές και τίμιο εκ μέρους σας, κάντε το, οποιοδήποτε σχόλιο περρισσεύει.
Γενικά στη ζωή , όχι μόνο στα του ΠΑΟΚ καλά είναι να δίνουμε μεγαλύτερη σημασία στις πράξεις παρά στα λόγια. Τα λόγια εύκολα λέγονται , δύσκολα όμως πραγματοποιούνται.
Στη περίπτωση του ΠΑΟΚ , οι πράξεις ασφαλώς δεν είναι να πάρεις το πρωτάθλημα όπως εσύ αναφέρεις. Αυτό είναι το αποτέλεσμα που εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Πουθενά δεν έγραψα αυτό . Οι πράξεις θα ήταν ένα δυνατό μπατζετ που θα σου επιτρέψει να πάρεις καλούς παίκτες, δυνατότερους από οτι οι αντιπάλοι σου και να πεις , εγώ δείχνω έμπρακτα ότι στόχος μου είναι η πρώτη θέση. Όπως και να το κάνουμε , αυτό δε το είδαμε ούτε πέρυσι ( Ο Ιβαν το ζήτησε και αήττητο μάλιστα) , ούτε φέτος.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός αυτή τη φορά.
ας κανονισουν τοτε να παρουν εναν κανονικο ετοιμο ποδοσφαιριστη, οχι αλλα ταλεντα ή ξεζουμισμενους παικτες
Καλά τώρα δεν θέλω να γίνω ο περίεργος αλλά μιας που το ότι προσπαθούμε για μεσοεπιθετικο ισχύει εδώ και καιρό και δεν έχει αλλάξει ότι και να διαρρέουν οι δημοσιογράφοι εγώ απλά ελπίζω πως το σημερινό παλιομοδιτικο επικοινωνιακο πανηγύρι να έχει και νόημα και η πιθανή προσθηκή αν τελειώσει (αφού δεδομένο ότι θέλουν να βγει ότι το πήρε πάνω του ο ιβαν) να είναι και παίκτης έτοιμος του εκ. που θα κάνει διαφορά.
Αλλιώς δεν βρίσκω τον λόγο της επικοινωνίακης πολιτικής της παε τις τελευταίες μέρες που για μένα είναι το λιγότερο ενοχλητική.
Αν είναι κάποιος παίκτης λοιπόν που θα γεμίσει όλη αυτήν την φάση θετική ενέργεια και ταυτόχρονα θα δώσει σοβαρό αγωνιστικό μπουστ σε όλους τότε ας το επικοινωνούν όπως θέλουν.
Αν είναι όμως ο κανένας ή ένας των 300 που θα ψάχνουμε αν είναι για τον Πάμπλο η τον Ραζβαν στα δικά μου τα μάτια όλο το σημερινό δεν είχε κανένα νόημα
Αλλιώς δεν βρίσκω τον λόγο της επικοινωνίακης πολιτικής της παε τις τελευταίες μέρες που για μένα είναι το λιγότερο ενοχλητική.
Αν είναι κάποιος παίκτης λοιπόν που θα γεμίσει όλη αυτήν την φάση θετική ενέργεια και ταυτόχρονα θα δώσει σοβαρό αγωνιστικό μπουστ σε όλους τότε ας το επικοινωνούν όπως θέλουν.
Αν είναι όμως ο κανένας ή ένας των 300 που θα ψάχνουμε αν είναι για τον Πάμπλο η τον Ραζβαν στα δικά μου τα μάτια όλο το σημερινό δεν είχε κανένα νόημα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GINOLA την Πέμ 18 Αύγ 2022, 16:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- abc_o_ karpouzas
Blackgr4 έγραψε:Δεν έχω διαβάσει πουθενά δηλώσεις του ιδιοκτήτη του ζέλα πως "μόνος στόχος είναι το πρωτάθλημα".giliopoulos έγραψε:.....
....
Εδω λεει για πρωταθλητισμο ο παναθηναικος με τον κωτσιρα βασικο τον περεθ και τον τσεριν και τον σεκεφελτ.
Α ναι πηρε και το βερμπιτς με τα 2 γκολ και 1 ασιστ περυσι και 0 γκολ στο τρομερο πολωνικο πρωταθλημα.
Δεν καταλαβα τι ακριβως πρεπει να πουμε αν λενε αυτοι οι πουθεναδες οτι πανε για πρωταθλημα?
Αν έχεις διαβάσει κάτι τέτοιο ανέβασε το λινκ σε παρακαλώ.
μπλακ... μην κανεις τον χαζο...
λεει ο γκιλιο...οτι αυτοι με αυτους λενε αυτα ...εμεις γιατι να μην πουμε τα αλλα..
και λες εσυ οτι δεν διαβασες πουθενα δηλωσεις....
και εγω ...πικαροντας,,,την ολη κουβεντα....οχι προσωπικα την δικη σου ...αλλα αφορμη περνοντας και απο την δικη σου λεω οτι...
ενω κανεις δεν κανει δηλωσεις εμεις επιμενουμε γιατι δεν κανει ο δικος μας....