Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV

Δημοσίευση από Parolos »

PaokPatraG4 έγραψε:Και μετά ξυπνήσαμε....
Και μόνο τον Harris να φέρναμε με ένα 300αρακι μια χαρά θα ήμουν.
Σιγά τα λεφτά.
Να έχω αλλαγή στα εξτρέμ έστω.
Κι είναι και φίλοι με Τσούμπα όπως είπα.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Βρε στείλε το ιδιωτικό ελικόπτερο να πάρει τον Γκαρυ από το βοθρολιμανο στη Θεσσαλονίκη…
Άβαταρ μέλους
Piero

Δημοσίευση από Piero »

Γιατί τέτοια λευκή πετσέτα φέτος ρε γμτ;

Inviato dal mio Redmi Note 8 Pro utilizzando Tapatalk
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Και να ισχύει κάτι από τα παραπάνω, αν λαιμαι, καλά κάνουν και δε βγαίνουν να μιλήσουν. Δεν μπορεί κανείς να απευθυνθεί στην ελληνική κοινωνία που ακούει, τον φαλακρό, που ψηφίζει και πιστεύει αυτά που πιστεύει. Θα δώσεις δουλειά στα ράδια, αυτά τα ποιοτικά, που ΚΥΡΙΩΣ φίλοι του ΠΑΟΚ τα ακούνε , να σε σκίζουν χωρίς έλεος και χωρίς καμία κρίση. Τι όχι?

Επειδή εδώ μέσα κάποιοι μπορούν να διαχειριστούν μια τέτοια πραγματικότητα όπως λένε (αμφιβάλλω για τους περισσότερους που ζητάνε την αλήθεια και εδώ μέσα, αυτοί θα σε σκίζουν παλι) και θα δείξουν κατανόηση, δε σημαίνει ότι εκεί έξω ο κόσμος μπορεί να κατανοήσει και να καταλάβει και με δεχτεί κάποια πράγματα.

Απλά τα πράγματα.

Θέματα φαίνεται να υπάρχουν πάντως. Επίσης είναι νωρίς από την πρώτη αγωνιστική να γίνονται αφορισμοί.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Parolos έγραψε:
PaokPatraG4 έγραψε:Και μετά ξυπνήσαμε....
Και μόνο τον Harris να φέρναμε με ένα 300αρακι μια χαρά θα ήμουν.
Σιγά τα λεφτά.
Να έχω αλλαγή στα εξτρέμ έστω.
Κι είναι και φίλοι με Τσούμπα όπως είπα.

Το θέμα είναι η παντελής έλλειψη επικοινωνίας με τον κόσμο πλέον....Δεν είναι μόνο ότι δεν κάναμε μεταγραφές κ του χρόνου το καλοκαίρι γύρω στα 15 συμβόλαια μαζί με τους δανεικούς χαιρετούν.... Είναι ότι δεν φαίνεται κάτι στον ορίζοντα αισιόδοξο....
Άβαταρ μέλους
thodoris31

Δημοσίευση από thodoris31 »

εμείς δηλαδή γιατί να μην μπούμε σφήνα για γκαρι Ροντρίγκες ???
serres60

Δημοσίευση από serres60 »

thodoris31 έγραψε:εμείς δηλαδή γιατί να μην μπούμε σφήνα για γκαρι Ροντρίγκες ???
Γιατι δεν εχουμε λεφτα.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Πάμε λοιπόν στο Γιβραλταρ να παίξουμε με μοναδικούς παίκτες μεσοεπιθετικά τους Μπισεσβαρ Μουργκ Μιτριτα. Σεντερφορ Σφιντερσκι η Ακπομ , χάφ δυο εκ των Ντάγκλας Σβαμπ Κουρτιτς και στην άμυνα Σιντκλει Τειλορ Κρεσπο η Μιχαηλιδη Βαρέλα και αλλαγή είτε στα μπακ είτε στα εξτρέμ τον αρχηγό .. 14 παίκτες συν 2 τερματοφύλακες. Οι υπόλοιποι 4 θα είναι οι Λυρατζής Κωνσταντελιας Τσιγγαρας Κουτσιας. Και άντε ας πούμε ότι κερδίζουμε λόγω χαμηλής δυναμικότητας αντιπάλου . Στο επόμενο με Τρίπολη ποιος θα ξεκουραστεί ;
Πάρτε δυο τρεις παίκτες .. έλεος .. στείλτε και τον Καγκαβα και τον Εσιτι στην ευχή του Θεού..
Η δεξαμενή έχει ακόμη τον παικταρα χαφ Φερναντο που σου αλλάζει όλο το κέντρο , τον παικταρα Γκαστον που επίσης σε ανεβάζει επίπεδο , έστω και την καψούρα του Ρουμάνου .. Δυστυχώς χάθηκε ο Γκαρυ .. Υπάρχουν όμως και εξτρέμ . Καρταμπια, Φαλκε.. Πάρτε παίκτη .. Δε ζητάμε να φέρετε τον Aurier..
Άβαταρ μέλους
Mutasevic

Δημοσίευση από Mutasevic »

Σαυτη τη χώρα όλοι τα ξέρουν όλα κανένας δεν μιλάει χύμα πάντα έτσι ήταν κ 20 χρόνια τώρα όσο πάει χειροτερεύει. Επειδή πάντα υπάρχουν τραυματισμοί ας πάρει ακόμα έναν μπροστά αλλιώς ας βάζει τον Κουτσια με γιαννενο κ λαμιες μπορεί να παίξει το παιδί. Καλύτερα να συνεχίζε ο Πάμπλο πάρα αυτό που ζούμε. Μας φτιάξανε με λουτσεσκου ότι θα ξεσκισουμε κ λες κ μείναμε από βενζινη

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ένα ακόμη για Kadeem Harris και τέλος γιατί εδώ υπάρχει ενδιαφέρον:
Δείτε λίγο σχόλια των Άγγλων της Σέφιλντ που έπαιζε.

Σας θυμίζει κάτι??ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Να το πάρει το ποτάμι γιατί συμφωνεί και το database:
Εικόνα

Ακόμη καθόμαστε?
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Από τα τελευταία μυνήματα εδώ μέσα καταλαβαίνω πως πάμε βουρ για συνάντηση με τον ΠΑΟΚ Β. Ωραίοι είμαστε σαν ΠΑΟΚτσηδες
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

δε γινεται αυτο φιλε, δεν μπορουν οι Β ομαδες να παιζουν ιδια κατηγορια με τις Α. μονη εξαιρεση ο οαρης με τον γαυρο.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

Τεράστιο λάθος να γίνουν μεταγραφές αυτή την περίοδο υπό τέτοιες μάλιστα συνθήκες.

Η πιο ορθολογική λύση είναι να δουλευτεί η ομάδα γύρω από μια ομάδα παικτών που έχουν παρόν και προοπτική. Με άλλα λόγια είναι προτιμότερο να πάρουν ενεργό ρόλο παίκτες όπως ο Μιχαηλίδης, ο Τσιγγάρας, ο Κούτσιας, ο Κωνσταντέλιας και να πάνε πάγκο-εξεδρα διάφοροι βετεράνοι. Κι ας έρθουν και κάποιες γκέλες. Με τους παλαίμαχους και γκέλες θα έρχονται και στο μηδέν θα είναι η προοπτική. Με τον τρόπο που λέω, κάτι θα έχει χτιστεί για την επόμενη χρονιά.

Ας κάνουν κάποιοι μια γενναία αυτοκριτική, ας αφήσουν κατά μέρος πείσματα κι εμμονές κι ας οπλιστουν με το θάρρος να πάρουν το ρίσκο να χτίσουν κάτι καλό από το μηδέν.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Αυτή η ισοπέδωση με εκνευρίζει αφάνταστα! Δηλαδή τον προβληματισμό και την ανησυχία τα μεταφράζει κάποιος σαν κινδυνολογία πτώσης στη β εθνική . Εγώ καταλαβαίνω διαβάζοντας τα ποστ ότι η πλειοψηφία σαφώς και δεν πιστεύει ότι φέτος με το υλικό αυτό είμαστε ικανοί να χτυπήσουμε πρωτάθλημα. Επίσης προβληματίζεται για τον εν γενεί σχεδιασμό που δεν υπήρξε .. όπως και για το κατά ποσο η οικογένεια Σαββιδη δεν έχει αποστασιοποιηθεί.. Και για να μην τρέφει ανησυχίες το μαύρο χιόνι που θα πατούσε η μαρουπα και ο αρκούδης όχι φίλε μου κανείς δεν πιστεύει ότι θα πέσει η ομαδα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”