Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από theo-drama »

Ρε είναι δυνατόν, να έχεις 3 αριστεροποδαρα ΣΤΌΠΕΡ και να ξεκινάς με 2(ολο κι όλο που εχεις) Δεξιοποδαρα, από τα οποία το 1 το έχεις ξεζουμισει(3000 λεπτα) και με πιθανότητα τραυματισμου(θλασης) .....ας ελπίσουμε να μην είναι τίποτα και να προλάβει τον ΤΕΛΙΚΌ.
Όσο για το εταίρο Δεξιοποδαρο στερήσου τον κι αυτόν την Κυριακή και παίξε με τον Παναγιωτου τώρα δεξί Στόπερ.
Εκτός κι αν βάλεις 2αριστεροποδαρα να παιξουν

Όσο για τις 3 τελευταίες αλλαγές ακατανόητες, από μένα...

Και τα γράφω εγώ, που σε υποστηρίζω...

Σύνελθε ρε φίλε...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

nunies4 έγραψε:Το πρώτο (κύπελλο) φέρνει αυτόματα και το 2ο (είσοδο σε ομίλους Κόνφερενς το λιγότερο).
Σωστο! Αρα ας κανει αυτο και θα ειναι μαγκας. Ενα ματς ειναι.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Mīngus έγραψε:Φάγαμε σε 6 ματς όσα έχει φάει ο βαζελος σε όλο το πρωτάθλημα.
Καφενείο.
Ναι, αλλά το 2019;
Πήραμε αήττητο.

Έμεινε ο κορμός, οι μπαρουτοκαπνισμένοι παίκτες.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Αν είναι δυνατόν ακόμα και σήμερα να πιστεύετε ότι θα έρχονταν παιχταραδες και τους έκλεισε την πόρτα η παραμονή του Μπισεσβαρ. Αν είναι δυνατόν
mbison

Δημοσίευση από mbison »

adamroxas έγραψε:Στήριξη στον προπονητή και στην ομάδα. Και το γράφω σήμερα.
πλέον δεν κράζουμε μόνο ότι δεν έχουμε ομάδα. Σήμερα έπαιξε πολύ ύποπτα, ειδικότερα μετά το 70 που εβγαλε Ιγκι. Εννοειται οτι μεμπτό και ότι έβαλε 2 δεξιούς στόπερ, Κάργα, ο οποίος αναίτια κυνηγούσε τον αεκτση πλάι στη γραμμη του κέντρου για τακλιν από πίσω. Αυτός όμως τον επέλεξε
Wonderland

Δημοσίευση από Wonderland »

Δευτερη σερι χρονιά στα πλευ οφ ειμαστε σακος του μποξ. Κριμα γιατι παιξαμε καλα φετος, δε το αξιζει αυτο η ομαδα με τα ταγαρια που παιζουμε. Του χρονου το εργο πρεπει να ειναι Κυριαρχια απο την αρχη. Ουτε χτιζουμε ουτε γκρεμιζουμε, Νικαμε τιποτα αλλο.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Tolaros έγραψε:Αν είναι δυνατόν ακόμα και σήμερα να πιστεύετε ότι θα έρχονταν παιχταραδες και τους έκλεισε την πόρτα η παραμονή του Μπισεσβαρ. Αν είναι δυνατόν
Το πιστεύουν φίλε.
Ζουν σε άλλο πλανήτη, είναι απίστευτο...
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Jules Winnfield έγραψε:
Montrealiotis έγραψε:
Patron έγραψε: Έχεις χάσει επεισόδια :lol:
Αφού όσο πήγαινε καλά η ομάδα δεν εμφανιζόταν. Και αυτός.
Φιλαράκι μου,εγώ δεν κράζω κανέναν για να εμφανιστώ τώρα. Εγώ ό,τι έχω να πω το λέω το καλοκαίρι. Και είπα πως ο Λουτσέσκου είναι όλος ο ΠΑΟΚ και η αυτάρκεια-skroutz project ευθύνεται για τυχόν αποτυχία. Είναι πάγια η θέση μου και δεν αλλάζει με τα αποτελέσματα ,όπως κάποιων άλλων...

Χαίρομαι που με παρακολουθείτε πάντως. Να είστε καλά.

Φιλαρακι με άτομα σαν κι εσένα δεν πρόκειται να γίνω ποτέ. Εμφανίζεσαι με διαφορά nicknames με το ίδιο στορυ. Να φύγει ο Σαββιδης, να έρθουν οι αμερικανοί.
Που θα παει θα την πεις την μαλακια σου και θα σε μπανάρουν παλι.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η παραμονή Μπίσε είχε κάποια λογική.

Είμαι απογοητευμένος αλλά τέλος πάντων ταμείο θα γίνει στο τέλος.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Έχει βγει παγανια ο λαός και, δικαίως, κράζει τους πάντες. Προπονητή, παίκτες, ιδιοκτησία.

Το νήμα του ΤΔ έχει 0 ποστ σήμερα.
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Και γω προσωπικά πιστεύω ότι ο λουτσε όταν πληροφορήθηκε την παύση της έλευσης νέων μεταγραφών μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, ζήτησε να παραμείνουν οι παραπάνω.
Ποιος προπονητής δεν θα ήθελε να είχε στην θέση τους κάποιους άλλους νεώτερους και καλύτερους?
Είχε και στην προετοιμασία την νέα καραβιά των καινούργιων και τον έπιασε ίλιγγο!!!
Miles

Δημοσίευση από Miles »

takispetinos έγραψε:αν είχε έστω και λιγη αξιοπρέπεια ο ρουμάνος θα έπρεπε ν αφύγει χτές. τελος
Αν είχες έστω και λίγη αξιοπρέπεια δεν θα έφτιαχνες άρον άρον λογαριασμό για να πεις αυτό πρώτο μήνυμα.
JoeNagbeg4

Δημοσίευση από JoeNagbeg4 »

Ίσως είναι ώρα να απομακρυνθεί το πρότζεκτ Λουτσέσκου και να έρθει κάποιος άλλος προπονητής από το εξωτερικό ο οποίος θα μπορεί να αξιοποιήσει περισσότερο τις ακαδημίες.
Θεωρώ πως η κριτική που ασκείται στον Ρασβάν είναι υπερβολική γιατί δεχτήκαμε γκολ από προσωπικά λάθη και μετά η ψυχολογία καταρρακώθηκε.
Το κύπελλο είναι η μεγάλη ευκαιρία να σωθεί η χρονιά και να επανέλθει η χαμένη ψυχολογία. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μπει κάτω από το χαλάκι η έλλειψη ποιότητας σε καίριες θέσεις.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

takispetinos έγραψε:αν είχε έστω και λιγη αξιοπρέπεια ο ρουμάνος θα έπρεπε ν αφύγει χτές. τελος

Βρε καλώς τον κι ας άργησε.....
Άβαταρ μέλους
Jules Winnfield

Δημοσίευση από Jules Winnfield »

Montrealiotis, πας καλά ρε; Με ξέρεις κι από χθες; Τι αμερικανοί και πράσινα άλογα τσαμπουνάς;

Και συ τι θα καταλάβεις αν με μπανάρουν; Φεύγω σήμερα και μόνος μου αν είναι να γίνουν σοβαρές μεταγραφες και ο ΠΑΟΚ ξαναγίνει αυτός που ήταν.

Σ' αρέσει ο ρόλος του ρουφιάνου ,του λογοκριτή και του κουκουλοφόρου της κατοχής και της χούντας; Βρείτε λίγη αξιοπρέπεια ρε . Σεβαστείτε τον εαυτό σας. Έχετε διώξει τόσα αξιόλογα μέλη του φόρουμ και συνεχίζετε με πολλαπλούς λογαριασμούς.

Και για να τελειώνουμε, κανένας Σαββίδης δε θέλω φύγει. Θέλω τον Σαββίδη με την καύλα που είχε όταν ανέλαβε την ομάδα. Αν απαγορεύεται αυτό και όλοι οι άλλοι θέλετε τον Σαββίδη της αυτάρκειας και του skroutz project, να με μπανάρουν τώρα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”