Razvan Lucescu II
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Re: Razvan Lucescu II
Ρε είναι δυνατόν, να έχεις 3 αριστεροποδαρα ΣΤΌΠΕΡ και να ξεκινάς με 2(ολο κι όλο που εχεις) Δεξιοποδαρα, από τα οποία το 1 το έχεις ξεζουμισει(3000 λεπτα) και με πιθανότητα τραυματισμου(θλασης) .....ας ελπίσουμε να μην είναι τίποτα και να προλάβει τον ΤΕΛΙΚΌ.
Όσο για το εταίρο Δεξιοποδαρο στερήσου τον κι αυτόν την Κυριακή και παίξε με τον Παναγιωτου τώρα δεξί Στόπερ.
Εκτός κι αν βάλεις 2αριστεροποδαρα να παιξουν
Όσο για τις 3 τελευταίες αλλαγές ακατανόητες, από μένα...
Και τα γράφω εγώ, που σε υποστηρίζω...
Σύνελθε ρε φίλε...
Όσο για το εταίρο Δεξιοποδαρο στερήσου τον κι αυτόν την Κυριακή και παίξε με τον Παναγιωτου τώρα δεξί Στόπερ.
Εκτός κι αν βάλεις 2αριστεροποδαρα να παιξουν
Όσο για τις 3 τελευταίες αλλαγές ακατανόητες, από μένα...
Και τα γράφω εγώ, που σε υποστηρίζω...
Σύνελθε ρε φίλε...
Σωστο! Αρα ας κανει αυτο και θα ειναι μαγκας. Ενα ματς ειναι.nunies4 έγραψε:Το πρώτο (κύπελλο) φέρνει αυτόματα και το 2ο (είσοδο σε ομίλους Κόνφερενς το λιγότερο).
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
Ναι, αλλά το 2019;Mīngus έγραψε:Φάγαμε σε 6 ματς όσα έχει φάει ο βαζελος σε όλο το πρωτάθλημα.
Καφενείο.
Πήραμε αήττητο.
Έμεινε ο κορμός, οι μπαρουτοκαπνισμένοι παίκτες.
Αν είναι δυνατόν ακόμα και σήμερα να πιστεύετε ότι θα έρχονταν παιχταραδες και τους έκλεισε την πόρτα η παραμονή του Μπισεσβαρ. Αν είναι δυνατόν
-
mbison
πλέον δεν κράζουμε μόνο ότι δεν έχουμε ομάδα. Σήμερα έπαιξε πολύ ύποπτα, ειδικότερα μετά το 70 που εβγαλε Ιγκι. Εννοειται οτι μεμπτό και ότι έβαλε 2 δεξιούς στόπερ, Κάργα, ο οποίος αναίτια κυνηγούσε τον αεκτση πλάι στη γραμμη του κέντρου για τακλιν από πίσω. Αυτός όμως τον επέλεξεadamroxas έγραψε:Στήριξη στον προπονητή και στην ομάδα. Και το γράφω σήμερα.
-
Wonderland
Δευτερη σερι χρονιά στα πλευ οφ ειμαστε σακος του μποξ. Κριμα γιατι παιξαμε καλα φετος, δε το αξιζει αυτο η ομαδα με τα ταγαρια που παιζουμε. Του χρονου το εργο πρεπει να ειναι Κυριαρχια απο την αρχη. Ουτε χτιζουμε ουτε γκρεμιζουμε, Νικαμε τιποτα αλλο.
- PAOK_Antarctica
Το πιστεύουν φίλε.Tolaros έγραψε:Αν είναι δυνατόν ακόμα και σήμερα να πιστεύετε ότι θα έρχονταν παιχταραδες και τους έκλεισε την πόρτα η παραμονή του Μπισεσβαρ. Αν είναι δυνατόν
Ζουν σε άλλο πλανήτη, είναι απίστευτο...
- Montrealiotis
Razvan Lucescu II
Jules Winnfield έγραψε:Φιλαράκι μου,εγώ δεν κράζω κανέναν για να εμφανιστώ τώρα. Εγώ ό,τι έχω να πω το λέω το καλοκαίρι. Και είπα πως ο Λουτσέσκου είναι όλος ο ΠΑΟΚ και η αυτάρκεια-skroutz project ευθύνεται για τυχόν αποτυχία. Είναι πάγια η θέση μου και δεν αλλάζει με τα αποτελέσματα ,όπως κάποιων άλλων...Montrealiotis έγραψε:Αφού όσο πήγαινε καλά η ομάδα δεν εμφανιζόταν. Και αυτός.Patron έγραψε: Έχεις χάσει επεισόδια
Χαίρομαι που με παρακολουθείτε πάντως. Να είστε καλά.
Φιλαρακι με άτομα σαν κι εσένα δεν πρόκειται να γίνω ποτέ. Εμφανίζεσαι με διαφορά nicknames με το ίδιο στορυ. Να φύγει ο Σαββιδης, να έρθουν οι αμερικανοί.
Που θα παει θα την πεις την μαλακια σου και θα σε μπανάρουν παλι.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η παραμονή Μπίσε είχε κάποια λογική.
Είμαι απογοητευμένος αλλά τέλος πάντων ταμείο θα γίνει στο τέλος.
Είμαι απογοητευμένος αλλά τέλος πάντων ταμείο θα γίνει στο τέλος.
- PAOK_Antarctica
Έχει βγει παγανια ο λαός και, δικαίως, κράζει τους πάντες. Προπονητή, παίκτες, ιδιοκτησία.
Το νήμα του ΤΔ έχει 0 ποστ σήμερα.
Το νήμα του ΤΔ έχει 0 ποστ σήμερα.
Και γω προσωπικά πιστεύω ότι ο λουτσε όταν πληροφορήθηκε την παύση της έλευσης νέων μεταγραφών μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, ζήτησε να παραμείνουν οι παραπάνω.
Ποιος προπονητής δεν θα ήθελε να είχε στην θέση τους κάποιους άλλους νεώτερους και καλύτερους?
Είχε και στην προετοιμασία την νέα καραβιά των καινούργιων και τον έπιασε ίλιγγο!!!
Ποιος προπονητής δεν θα ήθελε να είχε στην θέση τους κάποιους άλλους νεώτερους και καλύτερους?
Είχε και στην προετοιμασία την νέα καραβιά των καινούργιων και τον έπιασε ίλιγγο!!!
Αν είχες έστω και λίγη αξιοπρέπεια δεν θα έφτιαχνες άρον άρον λογαριασμό για να πεις αυτό πρώτο μήνυμα.takispetinos έγραψε:αν είχε έστω και λιγη αξιοπρέπεια ο ρουμάνος θα έπρεπε ν αφύγει χτές. τελος
-
JoeNagbeg4
Ίσως είναι ώρα να απομακρυνθεί το πρότζεκτ Λουτσέσκου και να έρθει κάποιος άλλος προπονητής από το εξωτερικό ο οποίος θα μπορεί να αξιοποιήσει περισσότερο τις ακαδημίες.
Θεωρώ πως η κριτική που ασκείται στον Ρασβάν είναι υπερβολική γιατί δεχτήκαμε γκολ από προσωπικά λάθη και μετά η ψυχολογία καταρρακώθηκε.
Το κύπελλο είναι η μεγάλη ευκαιρία να σωθεί η χρονιά και να επανέλθει η χαμένη ψυχολογία. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μπει κάτω από το χαλάκι η έλλειψη ποιότητας σε καίριες θέσεις.
Θεωρώ πως η κριτική που ασκείται στον Ρασβάν είναι υπερβολική γιατί δεχτήκαμε γκολ από προσωπικά λάθη και μετά η ψυχολογία καταρρακώθηκε.
Το κύπελλο είναι η μεγάλη ευκαιρία να σωθεί η χρονιά και να επανέλθει η χαμένη ψυχολογία. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μπει κάτω από το χαλάκι η έλλειψη ποιότητας σε καίριες θέσεις.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
takispetinos έγραψε:αν είχε έστω και λιγη αξιοπρέπεια ο ρουμάνος θα έπρεπε ν αφύγει χτές. τελος
Βρε καλώς τον κι ας άργησε.....
- Jules Winnfield
Montrealiotis, πας καλά ρε; Με ξέρεις κι από χθες; Τι αμερικανοί και πράσινα άλογα τσαμπουνάς;
Και συ τι θα καταλάβεις αν με μπανάρουν; Φεύγω σήμερα και μόνος μου αν είναι να γίνουν σοβαρές μεταγραφες και ο ΠΑΟΚ ξαναγίνει αυτός που ήταν.
Σ' αρέσει ο ρόλος του ρουφιάνου ,του λογοκριτή και του κουκουλοφόρου της κατοχής και της χούντας; Βρείτε λίγη αξιοπρέπεια ρε . Σεβαστείτε τον εαυτό σας. Έχετε διώξει τόσα αξιόλογα μέλη του φόρουμ και συνεχίζετε με πολλαπλούς λογαριασμούς.
Και για να τελειώνουμε, κανένας Σαββίδης δε θέλω φύγει. Θέλω τον Σαββίδη με την καύλα που είχε όταν ανέλαβε την ομάδα. Αν απαγορεύεται αυτό και όλοι οι άλλοι θέλετε τον Σαββίδη της αυτάρκειας και του skroutz project, να με μπανάρουν τώρα.
Και συ τι θα καταλάβεις αν με μπανάρουν; Φεύγω σήμερα και μόνος μου αν είναι να γίνουν σοβαρές μεταγραφες και ο ΠΑΟΚ ξαναγίνει αυτός που ήταν.
Σ' αρέσει ο ρόλος του ρουφιάνου ,του λογοκριτή και του κουκουλοφόρου της κατοχής και της χούντας; Βρείτε λίγη αξιοπρέπεια ρε . Σεβαστείτε τον εαυτό σας. Έχετε διώξει τόσα αξιόλογα μέλη του φόρουμ και συνεχίζετε με πολλαπλούς λογαριασμούς.
Και για να τελειώνουμε, κανένας Σαββίδης δε θέλω φύγει. Θέλω τον Σαββίδη με την καύλα που είχε όταν ανέλαβε την ομάδα. Αν απαγορεύεται αυτό και όλοι οι άλλοι θέλετε τον Σαββίδη της αυτάρκειας και του skroutz project, να με μπανάρουν τώρα.