seaman έγραψε:Μπορεί να εννοεί να πάει βοηθός στον AbelPanagos612 έγραψε:υπερβολικο κραξιμο στον προ κ φαουλ γκαρσια να μιλαει για ετοιμοτητα

seaman έγραψε:Μπορεί να εννοεί να πάει βοηθός στον AbelPanagos612 έγραψε:υπερβολικο κραξιμο στον προ κ φαουλ γκαρσια να μιλαει για ετοιμοτητα
οταν εκραζα εγω τον προ δεν ηταν της μοδας...ToMousiTouCrespo έγραψε:Σε δικαιολογώ μόνο αν είσαι ο μάνατζερ του ή έστω ο σπιτονοικοκύρης του.Panagos612 έγραψε:φτασαμε στην καταντια να κανει ενα γεμισμα ο στοχ και να μιλαμε για μβπ μονο και μονο για να βγαλουμε μαλακα τον προ ... γελαει το πανευρωπαικο στερεωμα
Μα δεν πιστεύω ότι τον κριτικάρει κάποιος γιατί ο στοχ δεν ήταν βασικός τον Σεπτέμβριο του 2019, η κριτική είναι γιατί ενώ όλοι οι μεσοεπιθετικοί της ομάδας φέτος πάνε από το κακό στο χειρότερο στον μόνο που δεν έδωσε ευκαιρία ήταν ο στοχ.Panagos612 έγραψε:ειναι ο σουρμενετες ο προ του ΠΑΟΚ το φθινόπωρο του 2019 , πες μου ποιον βγαζεις για να μπει ο στοχ ? τον λημνιο ? τον μπισεσβαρ που εκανε μια καλη χρονια ? τον ελ καντουρι ?τον πελκα? ποιον να βγαλεις ? μην λεμε οτι θελουμε, σε πρωτη φαση δεν υπηρχε θεση για τον στοχ και σε δευτερη ηταν σε τραγικη φυσικη κατασταση κατι που βλεπανε ολοι, μια φορα που επεξε δεν μπορουσε να παρει τα ποδια του... στο θεμα στοχ και λαμπρου ο προ ειχε δικιο δεν αξιζει κραξιμοsourmenetes έγραψε:Υπερβολικό;;;;Panagos612 έγραψε:υπερβολικο κραξιμο στον προ κ φαουλ γκαρσια να μιλαει για ετοιμοτητα
Δηλαδή ο στοχ επί 1 χρόνο δεν μπορούσε να σου δώσει αυτά που έδωσε σήμερα;;;
Τι άλλαξε σήμερα;;
Ότι είχαμε 4 5 τελικές. Λόγω στοχ που δεν τις είχαμε σε άλλα ματς δεν είναι λόγος να είσαι δυσαρεστημένος;;;
Σου έκανε σε 2 ματς 2 στημένα μισό γκολ και έχει παίξει 3 ματς βασικός;;
Ότι μας βάζει εδώ και πόσα ματς το ροντριγκο δεξί χαφ είναι νορμάλ;; ότι ο. Ματος σήμερα παίζει στο όριο της κόκκινης και δεν τον προστατεύει είναι σωστό;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
X4navigator11 έγραψε:Αν όντως έκανε δήλωση ... ετοιμότητας ο Γκαρσία, πραγματικά μου προξενεί θλίψη. Μπορεί να μην τον θεώρησα ποτέ ημίθεο ή ίνδαλμα, όπως πάρα πολλοί συνοπαδοί, αλλά ότι έχει μπέσα δεν μπορούσα να το αμφισβητήσω. Επαναλαμβάνω, εφόσον ισχύει η δήλωση αυτή, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, που η ομάδα μάχεται για τον τελευταίο στόχο της σεζόν, μου δημιουργεί αποστροφή. Δεν θα ήταν κάτι που θα περίμενα από τον Πάμπλο.
Panagos612 έγραψε:......
.... , αλλα εδω καπου εχει ξεφυγει το θεμα
Επεδη την ακουσα την συνεντευξη παιδια, πρωτα απο ολα ο Παμπλο προσπαθει, και καλα κανει, να μιλαει μονο ελληνικα για να τα μαθει και φυσικα πολλες φορες αλλα θελει αλλα λεει και παει λεγοντας.navigator11 έγραψε:Αν όντως έκανε δήλωση ... ετοιμότητας ο Γκαρσία, πραγματικά μου προξενεί θλίψη. Μπορεί να μην τον θεώρησα ποτέ ημίθεο ή ίνδαλμα, όπως πάρα πολλοί συνοπαδοί, αλλά ότι έχει μπέσα δεν μπορούσα να το αμφισβητήσω. Επαναλαμβάνω, εφόσον ισχύει η δήλωση αυτή, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, που η ομάδα μάχεται για τον τελευταίο στόχο της σεζόν, μου δημιουργεί αποστροφή. Δεν θα ήταν κάτι που θα περίμενα από τον Πάμπλο.
Μήπως είναι ήδη συμφωνημένο και η εμφάνιση του Πάμπλο ήταν για να αρχίσει σιγά-σιγά να φαίνεται?navigator11 έγραψε:Αν όντως έκανε δήλωση ... ετοιμότητας ο Γκαρσία, πραγματικά μου προξενεί θλίψη. Μπορεί να μην τον θεώρησα ποτέ ημίθεο ή ίνδαλμα, όπως πάρα πολλοί συνοπαδοί, αλλά ότι έχει μπέσα δεν μπορούσα να το αμφισβητήσω. Επαναλαμβάνω, εφόσον ισχύει η δήλωση αυτή, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, που η ομάδα μάχεται για τον τελευταίο στόχο της σεζόν, μου δημιουργεί αποστροφή. Δεν θα ήταν κάτι που θα περίμενα από τον Πάμπλο.
στην Αλητικη Κυριακή μάλιστα...αλλά εκεί ξέρεις θα επιδίωξαν να το εκμαιεύσουν και δεν ξέρω κατά πόσο ο Γκαρσία αντιλαμβάνεται πώς θα χρησιμοποιηθεί μια τέτοια δήλωση. Και έχουν σημασία πάντα τα συμφραζόμενα για να κρίνεις την ουσία της δήλωσης. Επικονιωνικά όμως αρκούν οι 2 λέξεις..pilotos έγραψε:X4navigator11 έγραψε:Αν όντως έκανε δήλωση ... ετοιμότητας ο Γκαρσία, πραγματικά μου προξενεί θλίψη. Μπορεί να μην τον θεώρησα ποτέ ημίθεο ή ίνδαλμα, όπως πάρα πολλοί συνοπαδοί, αλλά ότι έχει μπέσα δεν μπορούσα να το αμφισβητήσω. Επαναλαμβάνω, εφόσον ισχύει η δήλωση αυτή, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, που η ομάδα μάχεται για τον τελευταίο στόχο της σεζόν, μου δημιουργεί αποστροφή. Δεν θα ήταν κάτι που θα περίμενα από τον Πάμπλο.
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
pilotos έγραψε:X4navigator11 έγραψε:Αν όντως έκανε δήλωση ... ετοιμότητας ο Γκαρσία, πραγματικά μου προξενεί θλίψη. Μπορεί να μην τον θεώρησα ποτέ ημίθεο ή ίνδαλμα, όπως πάρα πολλοί συνοπαδοί, αλλά ότι έχει μπέσα δεν μπορούσα να το αμφισβητήσω. Επαναλαμβάνω, εφόσον ισχύει η δήλωση αυτή, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, που η ομάδα μάχεται για τον τελευταίο στόχο της σεζόν, μου δημιουργεί αποστροφή. Δεν θα ήταν κάτι που θα περίμενα από τον Πάμπλο.
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk