Abel Fernando Moreira Ferreira

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Panagos612

Re: Abel Fernando Moreira Ferreira

Δημοσίευση από Panagos612 »

seaman έγραψε:
Panagos612 έγραψε:υπερβολικο κραξιμο στον προ κ φαουλ γκαρσια να μιλαει για ετοιμοτητα
Μπορεί να εννοεί να πάει βοηθός στον Abel :D
:lol:
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Είναι απαράδεκτο να κάνεις δηλώσεις ότι όποιος δεν τρέχει δεν έχει θέση στην ομάδα. Όταν αποδεδειγμένα σχεδόν όλη η ομάδα σπο τον Σεπτέμβριο δεν έχει βελτιωθεί στην φυσική κατάσταση, ποιος φταίει ρε Άμπελ ?
Η οι παίκτες δεν τρέχουν επίτηδες για να σε σαμποτάρουν
Η φταίει η προπόνηση σου.
Και στις 2 περιπτώσεις είσαι εσύ υπολογος γιατί δεν μπόρεσες να αλλάξεις την κατάσταση.
Γενικά η εικόνα σου σαν προπονητής και ότι αυτό σημαίνει, είναι πάρα πολύ φτωχή και δυσανάλογη με το ύψος του συμβολαίου σου.
Panagos612

Δημοσίευση από Panagos612 »

ToMousiTouCrespo έγραψε:
Panagos612 έγραψε:φτασαμε στην καταντια να κανει ενα γεμισμα ο στοχ και να μιλαμε για μβπ μονο και μονο για να βγαλουμε μαλακα τον προ ... γελαει το πανευρωπαικο στερεωμα
Σε δικαιολογώ μόνο αν είσαι ο μάνατζερ του ή έστω ο σπιτονοικοκύρης του.
οταν εκραζα εγω τον προ δεν ηταν της μοδας... :lol: απο το παιχνιδι με την σλοβαν τον κραζω , αλλα εδω καπου εχει ξεφυγει το θεμα
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Έχει κουράσει το όλο θέμα. Αν πιστεύεται από τη διοίκηση, θα μείνει, ο κόσμος να χαλάσει. Ο καθένας από εμάς έχει την κρίση του. Και καλώς την έχει. Ήμουν κι εξακολουθώ να είμαι στο απέναντι ρεύμα στην περίπτωσή του. Δεν έχω πειστεί ότι είναι τόσο κακός ή καταστροφικός προπονητής όσο παρουσιάζεται, από καλοθελητές και μη. Βέβαια, έχει νόημα να μείνει μόνο αν έχει διάθεση πραγματική η διοίκηση να τον βοηθήσει. Και με παίχτες επιλογής του αλλά και σε τυχόν εκκαθάριση των αποδυτηρίων, αν συντρέχει λόγος. Που κλίνω στο ότι πιθανώς συντρέχει.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Panagos612 έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
Panagos612 έγραψε:υπερβολικο κραξιμο στον προ κ φαουλ γκαρσια να μιλαει για ετοιμοτητα
Υπερβολικό;;;;

Δηλαδή ο στοχ επί 1 χρόνο δεν μπορούσε να σου δώσει αυτά που έδωσε σήμερα;;;

Τι άλλαξε σήμερα;;

Ότι είχαμε 4 5 τελικές. Λόγω στοχ που δεν τις είχαμε σε άλλα ματς δεν είναι λόγος να είσαι δυσαρεστημένος;;;

Σου έκανε σε 2 ματς 2 στημένα μισό γκολ και έχει παίξει 3 ματς βασικός;;

Ότι μας βάζει εδώ και πόσα ματς το ροντριγκο δεξί χαφ είναι νορμάλ;; ότι ο. Ματος σήμερα παίζει στο όριο της κόκκινης και δεν τον προστατεύει είναι σωστό;;

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ειναι ο σουρμενετες ο προ του ΠΑΟΚ το φθινόπωρο του 2019 , πες μου ποιον βγαζεις για να μπει ο στοχ ? τον λημνιο ? τον μπισεσβαρ που εκανε μια καλη χρονια ? τον ελ καντουρι ?τον πελκα? ποιον να βγαλεις ? μην λεμε οτι θελουμε, σε πρωτη φαση δεν υπηρχε θεση για τον στοχ και σε δευτερη ηταν σε τραγικη φυσικη κατασταση κατι που βλεπανε ολοι, μια φορα που επεξε δεν μπορουσε να παρει τα ποδια του... στο θεμα στοχ και λαμπρου ο προ ειχε δικιο δεν αξιζει κραξιμο
Μα δεν πιστεύω ότι τον κριτικάρει κάποιος γιατί ο στοχ δεν ήταν βασικός τον Σεπτέμβριο του 2019, η κριτική είναι γιατί ενώ όλοι οι μεσοεπιθετικοί της ομάδας φέτος πάνε από το κακό στο χειρότερο στον μόνο που δεν έδωσε ευκαιρία ήταν ο στοχ.
Σήμερα ο παίκτης χωρίς καθόλου ρυθμό και λογικά χωρίς και ψυχολογία ήταν με διαφορά ο καλύτερος από τους τέσσερις μπροστά. Με λίγη παραπάνω τύχη θα μπορούσε να είχε και τρεις ασίστ.
Αυτή ήταν η καλύτερη απάντηση στον προπονητή που δεν τον έβλεπε
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Αν όντως έκανε δήλωση ... ετοιμότητας ο Γκαρσία, πραγματικά μου προξενεί θλίψη. Μπορεί να μην τον θεώρησα ποτέ ημίθεο ή ίνδαλμα, όπως πάρα πολλοί συνοπαδοί, αλλά ότι έχει μπέσα δεν μπορούσα να το αμφισβητήσω. Επαναλαμβάνω, εφόσον ισχύει η δήλωση αυτή, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, που η ομάδα μάχεται για τον τελευταίο στόχο της σεζόν, μου δημιουργεί αποστροφή. Δεν θα ήταν κάτι που θα περίμενα από τον Πάμπλο.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

navigator11 έγραψε:Αν όντως έκανε δήλωση ... ετοιμότητας ο Γκαρσία, πραγματικά μου προξενεί θλίψη. Μπορεί να μην τον θεώρησα ποτέ ημίθεο ή ίνδαλμα, όπως πάρα πολλοί συνοπαδοί, αλλά ότι έχει μπέσα δεν μπορούσα να το αμφισβητήσω. Επαναλαμβάνω, εφόσον ισχύει η δήλωση αυτή, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, που η ομάδα μάχεται για τον τελευταίο στόχο της σεζόν, μου δημιουργεί αποστροφή. Δεν θα ήταν κάτι που θα περίμενα από τον Πάμπλο.
X4

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Panagos612 έγραψε:......

.... , αλλα εδω καπου εχει ξεφυγει το θεμα

η μονη αληθεια η ο ποια και προκαλει θλιψη για τον τροπο που σκεφτεται....διαχρονικα θα ελεγα....ο ΠΑΟΚτσης...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Παντως ακομη και σημερα μετα απο μια καλη εμφανιση, συνεχιζεις να εμφανιζεσαι ρε Αμπελ κατωτερος των περιστασεων με τις εκτός τοπου δηλωσεις σου...
Εγω θα σε εδιωχνα και μονο γ αυτο!
Βγαζεις κατι πολυ περιεργο σαν προσωπικοτητα με τον τροπο π τοποθετεισαι μετα απο καθε ματς...
Σαν χολωμένη πρωην γκομενα ακουγεσαι

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Ποιο στοχο μωρε.Συζηταμε τωρα αν με -7 θα βγουμε δευτεροι, πανω απο την αστεια αεκ κ το γαυρο β'.
Κακως το δηλωσε αν δηλωθηκε κατ'αυτον τον τροπο κ αν υπονοουσε πως εποφθαλμιά τη θεση του φερειρα.Αλλα ποιο στοχο.
Τις προαλλες ελεγα οτι δε φερει την ευθυνη αποκλειστικά για το φετινο ποδοσφαιρικο αισχος, αλλα το οτι μια χρονια βλεπουμε χλαπατσα ομαδα , κατορθωμα του ειναι.Αν κλεισουμε τα ματια κ σκεφτουμε τη χρονια, δε θα δουμε πουθενα αποτυπωμα του.Κατι που να πουμε "α αυτο εκανε καλα ο αμπελ".Διαχειριση αγωνων, φυσικη κατασταση, αναδειξη νεαρων, τακτικη ευφυια, εκγυμναση, προσαρμοστικοτητα, ικανοτητα σε αμυνα η κεντρο η επιθεση η στημενα, ψυχολογια, αποδυτηρια.Σε ολα νεροβραστος.Ποιο στοχο.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

navigator11 έγραψε:Αν όντως έκανε δήλωση ... ετοιμότητας ο Γκαρσία, πραγματικά μου προξενεί θλίψη. Μπορεί να μην τον θεώρησα ποτέ ημίθεο ή ίνδαλμα, όπως πάρα πολλοί συνοπαδοί, αλλά ότι έχει μπέσα δεν μπορούσα να το αμφισβητήσω. Επαναλαμβάνω, εφόσον ισχύει η δήλωση αυτή, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, που η ομάδα μάχεται για τον τελευταίο στόχο της σεζόν, μου δημιουργεί αποστροφή. Δεν θα ήταν κάτι που θα περίμενα από τον Πάμπλο.
Επεδη την ακουσα την συνεντευξη παιδια, πρωτα απο ολα ο Παμπλο προσπαθει, και καλα κανει, να μιλαει μονο ελληνικα για να τα μαθει και φυσικα πολλες φορες αλλα θελει αλλα λεει και παει λεγοντας.

Ειπε 2-3 φορες ο ανθρωπος οτι εγω σεβομαι ολου τους προπονητες και δεν θα πω τι πρεπει να αλλαξει στην ομαδα και τι φταιει γιατι δεν ειμαι μεσα στην ομαδα και δεν ξερω τι δουλεια γινεται. Και προφανως ειπε οτι νιωθει ετοιμος για το επομενο βημα που ειναι η αντρικη ομαδα μετα απο τρια χρονια δουλεια στην Κ19 με επιτυχια.

Δεν βλεπω που ειναι το κακο, προσωπικα. Δεν ειπε ειμαι ετοιμος μολις διωξουν τον Αμπελ να παω. Ειπε γενικα οτι νιωθει ετοιμος κι οταν του δωθει η ευκαιρια αν του δωθει θα την αρπαξει. Δατς ολ.
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Μήπως είναι ήδη συμφωνημένο και η εμφάνιση του Πάμπλο ήταν για να αρχίσει σιγά-σιγά να φαίνεται?
trouman

Δημοσίευση από trouman »

pilotos έγραψε:
X4

στην Αλητικη Κυριακή μάλιστα...αλλά εκεί ξέρεις θα επιδίωξαν να το εκμαιεύσουν και δεν ξέρω κατά πόσο ο Γκαρσία αντιλαμβάνεται πώς θα χρησιμοποιηθεί μια τέτοια δήλωση. Και έχουν σημασία πάντα τα συμφραζόμενα για να κρίνεις την ουσία της δήλωσης. Επικονιωνικά όμως αρκούν οι 2 λέξεις..
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

pilotos έγραψε:
X4

............«Εγώ να πάω επάνω; Εγώ δουλεύω τρία χρόνια για να ετοιμάσω το επόμενο βήμα! Πιστεύω είμαι έτοιμος, αλλά δεν μπορώ να αποφασίσω εγώ! Εγώ δουλεύω τρία χρόνια για την ομάδα. Για αυτό δουλεύω. Για αυτό δουλεύω είμαι στην Κ19, το επόμενο βήμα είναι να δουλέψω εκεί»...............

εμενα ...παντως...δεν μου βγαίνει σαν συμπερασμα αυτο που θελουν να περασουν τα μμε....

δεν εχει δειξει μεχρι τωρα ...ιδιοτελεια...να εκμεταλλευτει μια ....αδυναμια....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Κυρ 28 Ιουν 2020, 22:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Τι έγινε;;;; Είναι καλός ο Abelinho τώρα;;;;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”