Ναι,στη nova!
Πρωτάθλημα Stoiximan Super League 2023-2024
Re: Πρωτάθλημα Stoiximan Super League 2023-2024
Πολλά λάθη κι εγώ από την μέθη της Νίκης
Ναι,στη nova!
Ναι,στη nova!
Αμέσως μετά τον αγώνα με τη Λαμία είχα γράψει την πεποίθησή μου για την εικόνα που θα έχουμε στις 12/5.
Σε σχετική ερώτηση του Ολλανδού ανάμεσα στα άλλα έγραψα τα εξής:
Αντίστοιχα είδαμε τον οσφπ να μην έχει τίποτα από αυτά. Είναι τυχαία η εμφάνισή του; Δεν έπαιξε καθόλου ρόλο ότι είχε ματς υψηλής έντασης την Πέμπτη;
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Κουλιεράκης στο τηγάνι με το χθεσινό Κουλιεράκη. Οι περιστροφές, οι αντιδράσεις και το διάβασμα των φάσεων ήταν μέρα με νύχτα.
Αναφέρθηκε από κάποια παιδιά ο αγώνας με την άεκ ως παράδειγμα ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης.
Δεν μίλησε ποτέ κανείς για φυσική κατάσταση. Για κόπωση σωματική και πνευματική γίνεται κουβέντα.
Οι αθλητές στίβου έχουν φοβερή φυσική κατάσταση. Αν όμως για παράδειγμα πάρεις τον Ντουπλάντις και τον βάζεις να κάνει άλματα ασταμάτητα για 7 ώρες στο τέλος δε θα περνάει ούτε τα 5 μέτρα. Δεν θα έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης. Απλά θα έχει κουραστεί.
Η άεκ την πάτησε με εμάς γιατί πολύ απλά έπαιξε ματς υψηλής έντασης την Τετάρτη και ο μυρωδιάς προπονητής της έβαλε σχεδόν ίδια ενδεκάδα με εμάς. Γι' αυτό μέχρι το 30' σχεδόν μας είχαν καταπιεί ενώ από εκεί και μετά σταδιακά κατέρρεαν. Αντίστοιχα εμείς μπορέσαμε και ξεκουράσαμε με τη Λαμία τους κομβικούς μας παίκτες (Κουλιεράκη, Μεϊτέ, Ντέλιας ένα ημίχρονο, Τάισον 30 λεπτά).
Στο δια ταύτα. Το ματς με τον πάο είναι γρίφος. Κι εμείς πέρυσι απογοητευμένοι ήμασταν και πήγαμε μέσα στη λεωφόρο και πήραμε την ισοπαλία και τους κάναμε χαλάστρα. Η ομάδα ελπίζω να έχει την ίδια υπομονή και την ίδια αποφυγή ρίσκων. Κάποια στιγμή θα τους την κάνουμε. Τα στόπερ τους είναι χειρότερα από αυτά της άεκ και του γαύρου.
Το ζήτημα είναι τι θα γίνει στο άλλο ματς..
Για τους ίδιους λόγους που ο ΠΑΟΚ είχε κακή εικόνα με Λαμία και ο οσφπ με άρη για τους ίδιους λόγους φοβάμαι ότι ο οσφπ δε θα μπορέσει να ανταπεξέλθει την Τετάρτη. Το Πέμπτη - Κυριακή - Τετάρτη είναι ζόρικο. Χθες για παράδειγμα η εικόνα του Φορτούνη και του Ελ Κααμπί ήταν εικόνα βετεράνων. Συν το πνευματικό κομμάτι. Για πολλούς παίκτες είναι δύσκολα διαχειρίσιμη η εναλλαγή διοργανώσεων και το συνεχές upgrade - downgrade στόχων.
Και φυσικά πάο και άεκ είναι φουλ ξεκούραστοι. Στη φάση που είμαστε η ενέργεια είναι σημαντικότερη του αγωνιστικού ρυθμού. Από τη στιγμή που σε όλα τα ντέρμπι τα ρίσκα έχουν ελαχιστοποιηθεί, η μπάλα σηκώνεται εύκολα και τα ματς έχουν πολλές προσωπικές μονομαχίες τα αποθέματα ενέργειας που έχει η κάθε ομάδα θα παίξουν μεγάλο ρόλο.
Φυσικά ελπίζω στο ξενέρωμα που έχει ο οργανισμός του πάο και στον προπονητή της άεκ.
Ελπίζω ο Αλμέιδα να είναι αφελής και να προσπαθήσει να παίξει από την αρχή φουλ μπροστά για τη νίκη. Αν αντέξει ο γαύρος (ειδικά στα στημένα), θα βρει καλές αντεπιθέσεις..
Σε σχετική ερώτηση του Ολλανδού ανάμεσα στα άλλα έγραψα τα εξής:
Χθες λοιπόν είδαμε μια ομάδα που ατομικά οι παίκτες είχαν όλα όσα πρέπει. Συγκέντρωση, προσήλωση, γρήγορες αποφάσεις, γρήγορο διάβασμα καταστάσεων, εκρηκτικότητα, μαχητικότητα κτλ.marsantos έγραψε:Φίλε Ολλανδέ καλημέρα.van rooy έγραψε:Μπορείς να μας πει για ποιο λόγο θα ξαναδούμε κανονικό ΠΑΟΚ στις 12/5?
Αν θυμάσαι (που φυσικά δεν είσαι υποχρεωμένος) είχα κάνει τον κακό χαμό αρχές Φλεβάρη τότε με την ύπουλη αλλαγή προγράμματος γιατί έβλεπα ότι όπως είναι δομημένος ο ΠΑΟΚ θα υπήρχε μία σωματική φθορά η οποία δε θα επέτρεπε στον ΠΑΟΚ να κρατήσει μια διαφορά ασφαλείας από τους ανταγωνιστές του.
Τελικά το πρόγραμμα άλλαξε και ο ΠΑΟΚ έπαιξε 5 σερί εβδομάδες Κυριακή - Τετάρτη - Κυριακή.
Γιατί τα γράφω αυτά;
Γιατί θέλω να αναδείξω πως για μένα το κύριο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι το μικρό ρόστερ τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά. Όταν αυτό το ρόστερ ξεζουμίζεται καταρρέει σαν χάρτινος πύργος. Όταν αυτό το ρόστερ έχει γεμάτες μπαταρίες μπορεί να αποδώσει μέχρι εκεί που φτάνουν τα όριά του.
Θεωρώ ότι ο προπονητής με το ρόστερ που διαθέτει έχει κάνει καταπληκτική δουλειά. Όμως υπάρχουν συγκεκριμένες τρύπες που δεν είναι δυνατόν να γίνει υπέρβαση των ορίων στο κλείσιμο ενός μαραθωνίου. Ποιες είναι αυτές;
- Υπάρχει τεράστια αδυναμία στη θέση του φορ.
- Ο ΠΑΟΚ είναι τρομερά εξαρτημένος από 4 παίκτες. Τάισον, Ντέλια, Μειτέ και Κουλιεράκη.
Αυτές οι 2 τρύπες κάνουν την ομάδα να έχει συντριπτικά άσχημη απόδοση όταν αυτοί οι παίκτες είναι κουρασμένοι και άδειοι ή λείπουν.
...
Εχθές παίξαμε τρίτο παιχνίδι στη σειρά με σειρά διεξαγωγής Πέμπτη - Κυριακή - Τετάρτη. Το ρόστερ το δικό μας δεν μπορεί να υποστηρίξει αυτό το μοτίβο ειδικά όταν οι 2 πρώτοι αγώνες είναι τέτοιας έντασης. Έχθες ένας από τους 4 που προανέφερα να υπήρχε τον αγώνα θα τον παίρναμε. Όταν λέω να υπήρχε δεν εννοώ μόνο σαν φυσική παρουσία.
...
Εγώ βλέπω λοιπόν ότι όποτε το ρόστερ καταναλώνει πολύ ενέργεια, στους επόμενους αγώνες η ομάδα συνήθως είναι επηρεασμένη. Είτε όταν παίζουν οι κομβικοί παίκτες όντας καταπονημένοι είτε όταν λείπουν οι κομβικοί παίκτες και στη θέση τους παίζουν παίκτες με εμφανή διαφορά προσφοράς.
Για να σου απαντήσω λοιπόν..
Πιστεύω ότι στις 12 Μάη θα δούμε κανονικό ΠΑΟΚ γιατί οι μπαταρίες θα έχουν γεμίσει..
Από τη στιγμή που εγώ εντοπίζω ως πρόβλημα το μικρό ρόστερ βλέπω ως λύση την ξεκούρασή του..
Δεν μιλάω για το αποτέλεσμα. Μιλάω για την εικόνα..
Μπορεί να γράφω μπούρδες, μπορεί και όχι..
Η 12η Μαϊου είναι κοντά..
Αντίστοιχα είδαμε τον οσφπ να μην έχει τίποτα από αυτά. Είναι τυχαία η εμφάνισή του; Δεν έπαιξε καθόλου ρόλο ότι είχε ματς υψηλής έντασης την Πέμπτη;
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Κουλιεράκης στο τηγάνι με το χθεσινό Κουλιεράκη. Οι περιστροφές, οι αντιδράσεις και το διάβασμα των φάσεων ήταν μέρα με νύχτα.
Αναφέρθηκε από κάποια παιδιά ο αγώνας με την άεκ ως παράδειγμα ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης.
Δεν μίλησε ποτέ κανείς για φυσική κατάσταση. Για κόπωση σωματική και πνευματική γίνεται κουβέντα.
Οι αθλητές στίβου έχουν φοβερή φυσική κατάσταση. Αν όμως για παράδειγμα πάρεις τον Ντουπλάντις και τον βάζεις να κάνει άλματα ασταμάτητα για 7 ώρες στο τέλος δε θα περνάει ούτε τα 5 μέτρα. Δεν θα έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης. Απλά θα έχει κουραστεί.
Η άεκ την πάτησε με εμάς γιατί πολύ απλά έπαιξε ματς υψηλής έντασης την Τετάρτη και ο μυρωδιάς προπονητής της έβαλε σχεδόν ίδια ενδεκάδα με εμάς. Γι' αυτό μέχρι το 30' σχεδόν μας είχαν καταπιεί ενώ από εκεί και μετά σταδιακά κατέρρεαν. Αντίστοιχα εμείς μπορέσαμε και ξεκουράσαμε με τη Λαμία τους κομβικούς μας παίκτες (Κουλιεράκη, Μεϊτέ, Ντέλιας ένα ημίχρονο, Τάισον 30 λεπτά).
Στο δια ταύτα. Το ματς με τον πάο είναι γρίφος. Κι εμείς πέρυσι απογοητευμένοι ήμασταν και πήγαμε μέσα στη λεωφόρο και πήραμε την ισοπαλία και τους κάναμε χαλάστρα. Η ομάδα ελπίζω να έχει την ίδια υπομονή και την ίδια αποφυγή ρίσκων. Κάποια στιγμή θα τους την κάνουμε. Τα στόπερ τους είναι χειρότερα από αυτά της άεκ και του γαύρου.
Το ζήτημα είναι τι θα γίνει στο άλλο ματς..
Για τους ίδιους λόγους που ο ΠΑΟΚ είχε κακή εικόνα με Λαμία και ο οσφπ με άρη για τους ίδιους λόγους φοβάμαι ότι ο οσφπ δε θα μπορέσει να ανταπεξέλθει την Τετάρτη. Το Πέμπτη - Κυριακή - Τετάρτη είναι ζόρικο. Χθες για παράδειγμα η εικόνα του Φορτούνη και του Ελ Κααμπί ήταν εικόνα βετεράνων. Συν το πνευματικό κομμάτι. Για πολλούς παίκτες είναι δύσκολα διαχειρίσιμη η εναλλαγή διοργανώσεων και το συνεχές upgrade - downgrade στόχων.
Και φυσικά πάο και άεκ είναι φουλ ξεκούραστοι. Στη φάση που είμαστε η ενέργεια είναι σημαντικότερη του αγωνιστικού ρυθμού. Από τη στιγμή που σε όλα τα ντέρμπι τα ρίσκα έχουν ελαχιστοποιηθεί, η μπάλα σηκώνεται εύκολα και τα ματς έχουν πολλές προσωπικές μονομαχίες τα αποθέματα ενέργειας που έχει η κάθε ομάδα θα παίξουν μεγάλο ρόλο.
Φυσικά ελπίζω στο ξενέρωμα που έχει ο οργανισμός του πάο και στον προπονητή της άεκ.
Ελπίζω ο Αλμέιδα να είναι αφελής και να προσπαθήσει να παίξει από την αρχή φουλ μπροστά για τη νίκη. Αν αντέξει ο γαύρος (ειδικά στα στημένα), θα βρει καλές αντεπιθέσεις..
Θα μετρήσει η ενέργεια ή ο ρυθμός?
ΠΑΟΚ και γαυρος είναι με παιχνίδια στα πόδια τους την ώρα που οι υπόλοιποι έχουν να παίξουν 2 βδομάδες
Δεν είναι εύκολο να ξαναμπείς σωματικά και πνευματικά στο γήπεδο σε αυτή τη φάση της σεζόν
ΠΑΟΚ και γαυρος είναι με παιχνίδια στα πόδια τους την ώρα που οι υπόλοιποι έχουν να παίξουν 2 βδομάδες
Δεν είναι εύκολο να ξαναμπείς σωματικά και πνευματικά στο γήπεδο σε αυτή τη φάση της σεζόν
- Mitsospaoki4
- Moderator
2,5 βδομάδες πάντως είναι μεγάλο διάστημα απουσίας και πιστεύω θα φανεί
- Patricio_4
Στο γαυροςμανια όλοι ζητάνε να παίξουν τα δεύτερα με τη κουλα (Αμπει, γιοβετιτς αλεξανδροπουλος, ελαραμπι και πάει λέγοντας).
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κατά τη γνώμη μου ο ρυθμος είναι πιο σημαντικός στην αρχή της χρονιάς.sn0ufel4 έγραψε:Θα μετρήσει η ενέργεια ή ο ρυθμός?
Χθες ο γαύρος είχε 2 παιχνίδια στα πόδια του με ψυχολογία στα ύψη ενώ εμείς 15 μέρες αποχή.
Η ενέργεια κέρδισε το ρυθμό. Είναι κάτι που επεσήμαναν και οι 2 προπονητές. Αυτό φοβάμαι για το ματς του γαύρου με την αεκ. Όταν έπαιξαν και οι 2 ξεκούραστοι πριν κανένα μήνα ο γαύρος την κατάπιε την αεκ άσχετα αν έχασε. Το Πέμπτη Κυριακή Τετάρτη είναι δύσκολο.
φίλε marsantos
Πέτυχες bullseye , η ομάδα μας εμφανίστηκε πιο φρέσκια απο ποτέ.
Να δώσουμε και τα εύσημα στον Λουτσέσκου, ο τρόπος που έκλεισε τον ποντένσε στην κίνηση που κάνει προς τα μέσα ήταν καταπληκτικός όπως και ο τρόπος που ακύρωσε τα σέντερ φορ , δεν ακούμπησαν μπάλα, ακύρωσε όλο το παιχνίδι του γαύρου.
Είχαμε φοβερές Αλληλοκαλύψεις κερδίσαμε τις δεύτερες μπάλες, καλές τοποθετήσεις, κερδίσαμε μονομαχίες , βγαίναμε πρώτοι στη μπάλα και όλα αυτά έδωσαν αυτοπεποίθηση και σιγουριά στην ομάδα.
Αυτό που με έκανε εντύπωση ενώ κερδίζαμε 2-0 και πλησιάζαμε προς το τέλος η ομάδα δεν πάγωσε τον ρυθμό απεναντίας έδειχνε να θέλει να πετύχει και άλλο γκολ, δεν βγάλαμε φοβία και δείχναμε ότι το θέλουμε πάρα πολύ.
Όσο για τον βάζελο τον θεωρώ πιο δύσκολο αντίπαλο και ας τον έχουμε κερδίσει όποτε χρειάστηκε, ο προπονητής τους είναι απρόβλεπτος και η ομάδα του ικανή για το ύψος και το βάθος.
βρίσκονται και αυτοί σε δύσκολη θέση, 2 παιχνίδια στα οποία πρέπει να κλειδώσουν την Ευρώπη ώστε στον τελικό το άγχος να έχει να κάνει μόνο με την κατάκτηση του τίτλου, μέσα απο αυτά τα παιχνίδια θα θέλουν να αποκτήσουν ψυχολογία.
Σε αυτά τα ματς το πιο σημαντικό είναι να πετύχεις πρώτος γκολ και να έχεις συνοχή και συγκέντρωση.
Βαραίνουν τόσο πολύ τα πόδια απο την πίεση να γυρίσεις το ματς που τα λάθη είναι αναπόφευκτα.
ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
υγ. Τελικά η ομάδα μας θέλει άλλο φορ ή όχι? Πόσα γκολ έχουμε πετύχει φέτος? Πόσοι διαφορετικοί σκόρερ?
Με πόσους διαφορετικούς τρόπους έχουμε πετύχει αυτά τα γκολ?
Νομίζω ότι αυτός ο πλουραλισμός κάνει την ομάδα μας δύσκολο αντίπαλο και αυτό φάνηκε χθες που το παιχνίδι του γαύρου στηρίζεται στο ένας με ένας στα άκρα ο σάστρε τους έσβησε και τους δυο μασούρα και ποντένσε και στα σέντερ φορ τους που δεν τους αφήσαμε να ακουμπήσουν μπάλα.
Το δικό μας μειονέκτημα είναι όταν δεν μας αφήνουν ως ομάδα να τρέξουμε ή η άλλη ομάδα μπορεί να τρέξει πιο πολύ απο μας, πχ λαμία και μπρίζ.
Πέτυχες bullseye , η ομάδα μας εμφανίστηκε πιο φρέσκια απο ποτέ.
Να δώσουμε και τα εύσημα στον Λουτσέσκου, ο τρόπος που έκλεισε τον ποντένσε στην κίνηση που κάνει προς τα μέσα ήταν καταπληκτικός όπως και ο τρόπος που ακύρωσε τα σέντερ φορ , δεν ακούμπησαν μπάλα, ακύρωσε όλο το παιχνίδι του γαύρου.
Είχαμε φοβερές Αλληλοκαλύψεις κερδίσαμε τις δεύτερες μπάλες, καλές τοποθετήσεις, κερδίσαμε μονομαχίες , βγαίναμε πρώτοι στη μπάλα και όλα αυτά έδωσαν αυτοπεποίθηση και σιγουριά στην ομάδα.
Αυτό που με έκανε εντύπωση ενώ κερδίζαμε 2-0 και πλησιάζαμε προς το τέλος η ομάδα δεν πάγωσε τον ρυθμό απεναντίας έδειχνε να θέλει να πετύχει και άλλο γκολ, δεν βγάλαμε φοβία και δείχναμε ότι το θέλουμε πάρα πολύ.
Όσο για τον βάζελο τον θεωρώ πιο δύσκολο αντίπαλο και ας τον έχουμε κερδίσει όποτε χρειάστηκε, ο προπονητής τους είναι απρόβλεπτος και η ομάδα του ικανή για το ύψος και το βάθος.
βρίσκονται και αυτοί σε δύσκολη θέση, 2 παιχνίδια στα οποία πρέπει να κλειδώσουν την Ευρώπη ώστε στον τελικό το άγχος να έχει να κάνει μόνο με την κατάκτηση του τίτλου, μέσα απο αυτά τα παιχνίδια θα θέλουν να αποκτήσουν ψυχολογία.
Σε αυτά τα ματς το πιο σημαντικό είναι να πετύχεις πρώτος γκολ και να έχεις συνοχή και συγκέντρωση.
Βαραίνουν τόσο πολύ τα πόδια απο την πίεση να γυρίσεις το ματς που τα λάθη είναι αναπόφευκτα.
ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
υγ. Τελικά η ομάδα μας θέλει άλλο φορ ή όχι? Πόσα γκολ έχουμε πετύχει φέτος? Πόσοι διαφορετικοί σκόρερ?
Με πόσους διαφορετικούς τρόπους έχουμε πετύχει αυτά τα γκολ?
Νομίζω ότι αυτός ο πλουραλισμός κάνει την ομάδα μας δύσκολο αντίπαλο και αυτό φάνηκε χθες που το παιχνίδι του γαύρου στηρίζεται στο ένας με ένας στα άκρα ο σάστρε τους έσβησε και τους δυο μασούρα και ποντένσε και στα σέντερ φορ τους που δεν τους αφήσαμε να ακουμπήσουν μπάλα.
Το δικό μας μειονέκτημα είναι όταν δεν μας αφήνουν ως ομάδα να τρέξουμε ή η άλλη ομάδα μπορεί να τρέξει πιο πολύ απο μας, πχ λαμία και μπρίζ.
- figurehead4
Ε ναι, τι θα ζητάνε τα μουνιά; Εγώ έχω μάθει στη ζωή μου πως ποτέ αθηνέζος δεν μίσησε περισσότερο άλλον αθηνέζο, από τον ΠΑΟΚ.Patricio_4 έγραψε:Στο γαυροςμανια όλοι ζητάνε να παίξουν τα δεύτερα με τη κουλα (Αμπει, γιοβετιτς αλεξανδροπουλος, ελαραμπι και πάει λέγοντας).
Το ΠΟΚ δεν πεθαίνει ποτέ. Αυτοί μας θεωρούν ξένους. Στ' αρχίδια μας. Ας ανοίξουν τα πόδια τους. Και το 2018 τους το έδωσαν οι ξεφτίλες φεύγοντας στο διαβαλκανικό. Εχθροί του κώλου είναι. Με τις παπαριές του κούγια βεβαιώθηκα πως θα το δώσουν
Τουλάχιστον ο μεγάλος ΠΑΟΚ τους έκανε τους μεν κόκκινους ρυθμιστές, όπως κάποτε ήμασταν εμείς σε αυτή την άβολη θέση με κάτι ολισαντέμπε, που στα παπάρια μας ποιος θα το έπαιρνε και ακούγαμε μαλακίες από κάθε βλάκα αθηνέζο.
Τώρα ρυθμιστές είναι αυτοί, ενώ οι πράσινοι έμειναν έξω πιο πριν κι έρχονται εδώ όπως πήγαμε εμείς εκεί πέρυσι και όπως πηγαίναμε πολλά άλλα χρόνια.
Ας το δώσουν λοιπόν ξανά στον κίτρινο βλάκα να μην φύγει η κούπα από τη χώρα τους.
Η μόνη περίπτωση να κόψει βαθμούς ο ένας για τον άλλον, είναι αν έρθει εδώ κανένας καμικάζι κόρακας, να μας διαλύσει για να μας λένε, να ρε μ@λ@κες, εμείς κόψαμε βαθμούς και δεν μπορέσατε. Είτε εδώ είτε στο Χαριλάου.
Τέτοιοι πούστηδες είναι
Οι γαυροι ειναι τοσο προβατα π ο,τι κ να γραφουν στο γαυρος - μανια, μολις πει ο τσοπανης τσαπππρρρρ
θα κατσουν σουζα ολα κ θα κανουν τουμπεκι ψιλοκομμενο
Εδω βγηκε ο ψηλος δικηγορος κ το ειπε ευθεως, οτι ο ρουλης κ η Λαμια ειναι παραρτηματα του εμπορα καυσιμων
Ειδατε καμια αντιδραση απο τον Παλετα ή κανεναν εισαγγελεα για ο,τι ειπε ?
Υπαρχει παρασκηνιο π οι οπαδοι δεν ξερουν
Κ απο τις καραμπολες ισως, ισως λεω, με πολλες επιφυλαξεις, ευνοηθουμε κ παιξει για τη νικη ο γαυρος κ για να μην βγει 4ος κ μεινει εκτος Ευρωπης στο τελος
θα κατσουν σουζα ολα κ θα κανουν τουμπεκι ψιλοκομμενο
Εδω βγηκε ο ψηλος δικηγορος κ το ειπε ευθεως, οτι ο ρουλης κ η Λαμια ειναι παραρτηματα του εμπορα καυσιμων
Ειδατε καμια αντιδραση απο τον Παλετα ή κανεναν εισαγγελεα για ο,τι ειπε ?
Υπαρχει παρασκηνιο π οι οπαδοι δεν ξερουν
Κ απο τις καραμπολες ισως, ισως λεω, με πολλες επιφυλαξεις, ευνοηθουμε κ παιξει για τη νικη ο γαυρος κ για να μην βγει 4ος κ μεινει εκτος Ευρωπης στο τελος
Doom ξέρεις ποιο είναι το ζήτημα;
Ότι αυτό που είναι προφανές, αυτό που βρίσκεται μπροστά στα μάτια μας και επιβεβαιωνεται αρκετές φορές μέσα στη χρονιά τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για άλλες ομάδες εμείς το παραβλεπουμε, αναζητούμε άλλες αιτίες στις αποτυχίες, τρωγομαστε με τα ρούχα μας και φτάνουμε σε σημείο να θέλουμε να αλλάξουν και τα πλακάκια. Και πολλές φορές η περιρρεουσα ατμόσφαιρα μπαίνει μες στην ομάδα δημιουργώντας ζητήματα και προβλήματα που δε θα έπρεπε να υπάρχουν.
Ενώ τα πράγματα είναι πιο απλά..
Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στα ευρωθέματα..
Εσύ για παράδειγμα κάνεις μια πολυετή προσπάθεια που φτάνει σε επίπεδα επιστημονικής διατριβής προκειμένου να αναδείξεις την αξία και τη σημασία της Ευρώπης. Κι όμως αυτό που για σένα είναι τόσο προφανές όσο η σημασία του νερού για την ύπαρξη ζωής στον πλανήτη δεν είναι το ίδιο προφανές για όλους.
Υγ. Η δικαίωση ελπίζω να μην είναι πανηγυρική..
Ο γαύρος πρέπει να βρει τρόπο να σπάσει το άδειασμα και την κούραση. Ελπίζω να βοηθήσει και ο Αλμειδα σε αυτό.
Ότι αυτό που είναι προφανές, αυτό που βρίσκεται μπροστά στα μάτια μας και επιβεβαιωνεται αρκετές φορές μέσα στη χρονιά τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για άλλες ομάδες εμείς το παραβλεπουμε, αναζητούμε άλλες αιτίες στις αποτυχίες, τρωγομαστε με τα ρούχα μας και φτάνουμε σε σημείο να θέλουμε να αλλάξουν και τα πλακάκια. Και πολλές φορές η περιρρεουσα ατμόσφαιρα μπαίνει μες στην ομάδα δημιουργώντας ζητήματα και προβλήματα που δε θα έπρεπε να υπάρχουν.
Ενώ τα πράγματα είναι πιο απλά..
Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στα ευρωθέματα..
Εσύ για παράδειγμα κάνεις μια πολυετή προσπάθεια που φτάνει σε επίπεδα επιστημονικής διατριβής προκειμένου να αναδείξεις την αξία και τη σημασία της Ευρώπης. Κι όμως αυτό που για σένα είναι τόσο προφανές όσο η σημασία του νερού για την ύπαρξη ζωής στον πλανήτη δεν είναι το ίδιο προφανές για όλους.
Υγ. Η δικαίωση ελπίζω να μην είναι πανηγυρική..
Ο γαύρος πρέπει να βρει τρόπο να σπάσει το άδειασμα και την κούραση. Ελπίζω να βοηθήσει και ο Αλμειδα σε αυτό.
- Patricio_4
Το 18/19 μαζέψαμε 80 πόντους
Αυτή τη στιγμή έχουμε 77
Είναι καρμικό να το σηκώσουμε και πάλι ΠΑΟΚΑΡΑ μου. Άμα ήταν να το χάσουμε θα έμπαινε το τετ α τετ του Σποραρ. Από το σκουλήκι ΔΕ ΤΟ ΧΑΝΩ
Αυτή τη στιγμή έχουμε 77
Είναι καρμικό να το σηκώσουμε και πάλι ΠΑΟΚΑΡΑ μου. Άμα ήταν να το χάσουμε θα έμπαινε το τετ α τετ του Σποραρ. Από το σκουλήκι ΔΕ ΤΟ ΧΑΝΩ
Φίλε Patricio μια μικρή διόρθωση. Το 18/19 μαζέψαμε 82 πόντους.
Είχαμε και το -2 από την προηγούμενη χρονιά.
Μέχρι χθες έβλεπα στον ύπνο μου ότι η μπάλα στο 95 είναι μέσα στα δίχτυα. Είναι κάτι που δεν ξέρω πότε θα το ξεπεράσω. Νομίζω πως η κατάκτηση και τα γλέντια είναι κάτι φανταστικό και η πραγματικότητα είναι γκολ στο 95.
Θα προσπαθήσω να πείσω τον εαυτό μου πως το πρωτάθλημα είναι η αλήθεια.. Γιατί είναι πολλά αυτά που θέλω να γράψω..
Είχαμε και το -2 από την προηγούμενη χρονιά.
Μέχρι χθες έβλεπα στον ύπνο μου ότι η μπάλα στο 95 είναι μέσα στα δίχτυα. Είναι κάτι που δεν ξέρω πότε θα το ξεπεράσω. Νομίζω πως η κατάκτηση και τα γλέντια είναι κάτι φανταστικό και η πραγματικότητα είναι γκολ στο 95.
Θα προσπαθήσω να πείσω τον εαυτό μου πως το πρωτάθλημα είναι η αλήθεια.. Γιατί είναι πολλά αυτά που θέλω να γράψω..
Αν με κάθε διαφορετική απόφαση,κάθε διαφορετικό αποτέλεσμα γεννιέται και ένα διαφορετικό σύμπαν,υπάρχει κάπου σε ένα σύμπαν ένας εαυτός μου που θρηνεί για το χαμένο πρωτάθλημα.
Τσιμπιέμαι κι εγώ τακτικά για να συνειδητοποιήσω σε ποιο σύμπαν βρίσκομαι!
Στο σωστό ευτυχώς!
Τσιμπιέμαι κι εγώ τακτικά για να συνειδητοποιήσω σε ποιο σύμπαν βρίσκομαι!
Στο σωστό ευτυχώς!
- PAOK_Antarctica
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσες φορές τις τελευταίες μέρες με το μυαλό μου βρέθηκα στο σύμπαν που ο Ανσαριφαντ έβαζε την κεφαλιά...