Ναι,στη nova!

Χθες λοιπόν είδαμε μια ομάδα που ατομικά οι παίκτες είχαν όλα όσα πρέπει. Συγκέντρωση, προσήλωση, γρήγορες αποφάσεις, γρήγορο διάβασμα καταστάσεων, εκρηκτικότητα, μαχητικότητα κτλ.marsantos έγραψε:Φίλε Ολλανδέ καλημέρα.van rooy έγραψε:Μπορείς να μας πει για ποιο λόγο θα ξαναδούμε κανονικό ΠΑΟΚ στις 12/5?
Αν θυμάσαι (που φυσικά δεν είσαι υποχρεωμένος) είχα κάνει τον κακό χαμό αρχές Φλεβάρη τότε με την ύπουλη αλλαγή προγράμματος γιατί έβλεπα ότι όπως είναι δομημένος ο ΠΑΟΚ θα υπήρχε μία σωματική φθορά η οποία δε θα επέτρεπε στον ΠΑΟΚ να κρατήσει μια διαφορά ασφαλείας από τους ανταγωνιστές του.
Τελικά το πρόγραμμα άλλαξε και ο ΠΑΟΚ έπαιξε 5 σερί εβδομάδες Κυριακή - Τετάρτη - Κυριακή.
Γιατί τα γράφω αυτά;
Γιατί θέλω να αναδείξω πως για μένα το κύριο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι το μικρό ρόστερ τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά. Όταν αυτό το ρόστερ ξεζουμίζεται καταρρέει σαν χάρτινος πύργος. Όταν αυτό το ρόστερ έχει γεμάτες μπαταρίες μπορεί να αποδώσει μέχρι εκεί που φτάνουν τα όριά του.
Θεωρώ ότι ο προπονητής με το ρόστερ που διαθέτει έχει κάνει καταπληκτική δουλειά. Όμως υπάρχουν συγκεκριμένες τρύπες που δεν είναι δυνατόν να γίνει υπέρβαση των ορίων στο κλείσιμο ενός μαραθωνίου. Ποιες είναι αυτές;
- Υπάρχει τεράστια αδυναμία στη θέση του φορ.
- Ο ΠΑΟΚ είναι τρομερά εξαρτημένος από 4 παίκτες. Τάισον, Ντέλια, Μειτέ και Κουλιεράκη.
Αυτές οι 2 τρύπες κάνουν την ομάδα να έχει συντριπτικά άσχημη απόδοση όταν αυτοί οι παίκτες είναι κουρασμένοι και άδειοι ή λείπουν.
...
Εχθές παίξαμε τρίτο παιχνίδι στη σειρά με σειρά διεξαγωγής Πέμπτη - Κυριακή - Τετάρτη. Το ρόστερ το δικό μας δεν μπορεί να υποστηρίξει αυτό το μοτίβο ειδικά όταν οι 2 πρώτοι αγώνες είναι τέτοιας έντασης. Έχθες ένας από τους 4 που προανέφερα να υπήρχε τον αγώνα θα τον παίρναμε. Όταν λέω να υπήρχε δεν εννοώ μόνο σαν φυσική παρουσία.
...
Εγώ βλέπω λοιπόν ότι όποτε το ρόστερ καταναλώνει πολύ ενέργεια, στους επόμενους αγώνες η ομάδα συνήθως είναι επηρεασμένη. Είτε όταν παίζουν οι κομβικοί παίκτες όντας καταπονημένοι είτε όταν λείπουν οι κομβικοί παίκτες και στη θέση τους παίζουν παίκτες με εμφανή διαφορά προσφοράς.
Για να σου απαντήσω λοιπόν..
Πιστεύω ότι στις 12 Μάη θα δούμε κανονικό ΠΑΟΚ γιατί οι μπαταρίες θα έχουν γεμίσει..
Από τη στιγμή που εγώ εντοπίζω ως πρόβλημα το μικρό ρόστερ βλέπω ως λύση την ξεκούρασή του..
Δεν μιλάω για το αποτέλεσμα. Μιλάω για την εικόνα..
Μπορεί να γράφω μπούρδες, μπορεί και όχι..
Η 12η Μαϊου είναι κοντά..
Κατά τη γνώμη μου ο ρυθμος είναι πιο σημαντικός στην αρχή της χρονιάς.sn0ufel4 έγραψε:Θα μετρήσει η ενέργεια ή ο ρυθμός?
ΠΑΟΚ και γαυρος είναι με παιχνίδια στα πόδια τους την ώρα που οι υπόλοιποι έχουν να παίξουν 2 βδομάδες
Δεν είναι εύκολο να ξαναμπείς σωματικά και πνευματικά στο γήπεδο σε αυτή τη φάση της σεζόν
Ε ναι, τι θα ζητάνε τα μουνιά; Εγώ έχω μάθει στη ζωή μου πως ποτέ αθηνέζος δεν μίσησε περισσότερο άλλον αθηνέζο, από τον ΠΑΟΚ.Patricio_4 έγραψε:Στο γαυροςμανια όλοι ζητάνε να παίξουν τα δεύτερα με τη κουλα (Αμπει, γιοβετιτς αλεξανδροπουλος, ελαραμπι και πάει λέγοντας).
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk