Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021

Δημοσίευση από Equalizer »

thomas Murg έγραψε:Θα κάνω μια πρόβλεψη κι αν πάω κουβά να μου τη λέτε συνέχεια.
Οι εκπλήξεις στο φετινό ρόστερ θα είναι ο Μούργκ και ο Περέιρα. Ειδικά ο πρώτος με Λούτσε θα είναι βασικός και αναντικατάστατος (βλ. τακτική παιδεία και αμυντική προσήλωση). Στον δεύτερο βλέπω νέο Γιαννούλη.

Πάρα πολύ ενδιαφέρον ποστ. Και συμφωνώ οτι αξίζει να επικεντρωθούμε σε αυτούς.

Ο Μουργκ όταν ηρθε, ήμουν πεπεισμένος οτι θα έδινε πάρα πολλές λύσεις. Είναι παίκτης με εμπειρία και αντίληψη, έχει πολύ καλό πόδι και τακτική συμπεριφορά. Αλλά με διέψευσε. Δεν κούμπωσε καθόλου, ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ εκτός κλίματος (εκτός τόπου και χρόνου πολλές φορές). Ελπίζω να είναι από εκείνους τους παίκτες που θέλουν σταθερή προετοιμασία για να μπουν στο κλίμα. Ελπίζω να κάνει εντυπωσιακό καμ-μπακ. Αν όμως δεν κάνει, τότε για μένα πρέπει να φύγει. Δόθηκαν πάρα πολλά λεφτά για αυτόν και δεν προσέφερε ουσιαστικά τίποτα (ναι οκ έβαλε ένα όμορφο γκολ που έδωσε πρόκριση).

Ο Περέιρα μου αρέσει ΠΑΡΑ πολύ στην επίθεση. Έχει εξαιρετικές εμπνεύσεις, δεν φοβάται, έχει πολύ καλή τεχνική για την ηλικία και την προέλευσή του. Ειδικά οι σέντρες/πάσες με-τη-μία που πραγματοποιεί εν κινήσει, μου αρέσουν πολύ. Αλλά αμυντικά είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.

Με βάση αυτά που ξέρουμε από Λουτσέσκου, δεν νομίζω οτι θα θελήσει να τον κρατήσει. Είναι μικρός, άψητος, θέλει πολλά μαθήματα για να στρώσει και να τον εμπιστευτεί ο Ρουμάνος. Παρ ολ αυτά θα ήθελα να μη τον διώξει εντελώς η ομάδα. Δανεικός και βλέπουμε.
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

tsaousila έγραψε:δηλ αν διπλασιαζε το μπατζετ με Γκαρσια δεν θα βλεπαμε μπαλλα ?? τωρα δηλ αν δεν παρει πρωταθλημα και παρει ας πουμε ενα κυπελλο θα ειναι επιτυχημενος?? με διπλασιο μπατζετ??? ποια η διαφορα?? μονοδρομος ειναι το πρωταθλημα πλεον αν δεν το παρει θα ειναι πληρης αποτυχια ( με διπλασιο μπατζετ επιμενω)... κρατα γκαρσια και δως του λεφτα ρε προεδρε , τι να πω 1, 7 μυρρια τωρα ....
Έτσι ακριβώς είναι! Δηλαδή τι έκανες τώρα βρε καλέ μας Ιβάν? Διόρθωσες ένα (ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟ) λάθος σας που κάνατε πρόπερσι, με ένα επίσης τεράστιο που κάνατε τώρα..!! Οτιδήποτε πλην του νταμπλ, θα θεωρηθεί (σχεδόν) αποτυχία! Και μετά? Άντε ξανά μανά εσωστρέφεια και γκρίνια! Γιατί ρε γαμώτο? Επειδή δεν μπορείς να αντέξεις άνθρωποι σαν τον Βεζυρτζή, τον Άγγελό, τον Γκαρσία να σου λένε την αλήθεια? Θα μείνεις λοιπόν ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΑΣ Ιβάν με τους αυλοκόλακες που θα σου τα τρώνε χοντρά...!
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

makispaspartou έγραψε:Θεωρώ ότι ο Λουτσέσκου θα βασιστεί σίγουρα στους Βιειρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο και Πασχαλάκη ως παλιά φρουρά για το κλίμα στα αποδυτήρια. Από κει και πέρα σίγουρα θα εισηγηθεί παραμονή Ελ Καντουρί ενώ δεν είμαι βέβαιος ότι ο Ντάγκλας του κάνει. Το ίδιο θα πω και για Σβιντέρσκι. Για τον Ουάρντα δεν έχω άποψη, θεωρώ ότι μπορεί να τον έχει στο μυαλό του ως αντί Μπίσε, ενώ σίγουρα θα εισηγηθεί ανανέωση Ίνγκασον, Α.Ζίβκοβιτς. Ο Τζόλης μάλλον έχει πωληθεί ήδη, ερωτηματικό οι μικροί Μιχάι, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Κωνσταντέλιας, Κούτσιας ενώ παίκτες σαν τον Ροντρίγκο, Νινούα, Περέιρα, Μουργκ δεν ξέρω αν τον συγκινούν. Τους Μπαμπά και Κρμέντσικ λογικά θα ζητήσει να παραμείνουν.
Βλέπω δηλαδή από το υπάρχον ρόστερ να υπολογίζει στους Πασχαλάκη, Βιειρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μπαμπά, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Ουάρντα, Α.Ζίβκοβιτς, Κρμέντσικ + Μιχάι, Μιχαηλίδη, Τσιγγάρα, Κωνσταντέλια, Κούτσια
και να πωλούνται Σβιντέρσκι και Ντάγκλας πέρα από Τζόλη και Γιαννούλη. Οπότε θα πάμε για τουλάχιστον 8-10 μεταγραφές.
φιλε αν πας με βασικους κρσπο βαρελα και βιερνινια και πασχαλακη ειναι σαν να λες δεν παιρνεις στοπερ δεν παιρνεις μπακ δεξι και δεν παιρνεις τερμα....αν μεινει και ο καντουρι σημαινει οτι παιρνεις το πολυ ενα χαφ ....και αν μπροστα μεινει κρμεντσικ και σβιντε δεν παιρνεις ουτε φορ...με λιγα λογια λες οτι θα ειναι η ιδια ομαδα με φετος πανω κατω μεχρι πριν τα πλαυ οφφ.... με μια αμφιβολια για τον σβιντε...ετσι του χρονου ειναι σαν να λες προσπαθουμε να κανουμε τα αδυνατα δυνατα να χασουμε και τη δευτερη θεση
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

rainmaker έγραψε:
thomas Murg έγραψε:Θα κάνω μια πρόβλεψη κι αν πάω κουβά να μου τη λέτε συνέχεια.
Οι εκπλήξεις στο φετινό ρόστερ θα είναι ο Μούργκ και ο Περέιρα. Ειδικά ο πρώτος με Λούτσε θα είναι βασικός και αναντικατάστατος (βλ. τακτική παιδεία και αμυντική προσήλωση). Στον δεύτερο βλέπω νέο Γιαννούλη.
Ο Περέιρα μου αρέσει ΠΑΡΑ πολύ στην επίθεση. Έχει εξαιρετικές εμπνεύσεις, δεν φοβάται, έχει πολύ καλή τεχνική για την ηλικία και την προέλευσή του. Ειδικά οι σέντρες/πάσες με-τη-μία που πραγματοποιεί εν κινήσει, μου αρέσουν πολύ. Αλλά αμυντικά είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.

Με βάση αυτά που ξέρουμε από Λουτσέσκου, δεν νομίζω οτι θα θελήσει να τον κρατήσει. Είναι μικρός, άψητος, θέλει πολλά μαθήματα για να στρώσει και να τον εμπιστευτεί ο Ρουμάνος. Παρ ολ αυτά θα ήθελα να μη τον διώξει εντελώς η ομάδα. Δανεικός και βλέπουμε.
What about ΠΑΟΚ β ???
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

εγώ πιστεύω ότι θα πέσεις έξω και στα 2
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Κι εγώ. Πιστεύω δεν θα είναι καν στο ρόστερ της νέας περιόδου αυτοί οι 2.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

kosths BXL έγραψε:
makispaspartou έγραψε:Θεωρώ ότι ο Λουτσέσκου θα βασιστεί σίγουρα στους Βιειρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο και Πασχαλάκη ως παλιά φρουρά για το κλίμα στα αποδυτήρια. Από κει και πέρα σίγουρα θα εισηγηθεί παραμονή Ελ Καντουρί ενώ δεν είμαι βέβαιος ότι ο Ντάγκλας του κάνει. Το ίδιο θα πω και για Σβιντέρσκι. Για τον Ουάρντα δεν έχω άποψη, θεωρώ ότι μπορεί να τον έχει στο μυαλό του ως αντί Μπίσε, ενώ σίγουρα θα εισηγηθεί ανανέωση Ίνγκασον, Α.Ζίβκοβιτς. Ο Τζόλης μάλλον έχει πωληθεί ήδη, ερωτηματικό οι μικροί Μιχάι, Μιχαηλίδης, Τσιγγάρας, Κωνσταντέλιας, Κούτσιας ενώ παίκτες σαν τον Ροντρίγκο, Νινούα, Περέιρα, Μουργκ δεν ξέρω αν τον συγκινούν. Τους Μπαμπά και Κρμέντσικ λογικά θα ζητήσει να παραμείνουν.
Βλέπω δηλαδή από το υπάρχον ρόστερ να υπολογίζει στους Πασχαλάκη, Βιειρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μπαμπά, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Ουάρντα, Α.Ζίβκοβιτς, Κρμέντσικ + Μιχάι, Μιχαηλίδη, Τσιγγάρα, Κωνσταντέλια, Κούτσια
και να πωλούνται Σβιντέρσκι και Ντάγκλας πέρα από Τζόλη και Γιαννούλη. Οπότε θα πάμε για τουλάχιστον 8-10 μεταγραφές.
φιλε αν πας με βασικους κρσπο βαρελα και βιερνινια και πασχαλακη ειναι σαν να λες δεν παιρνεις στοπερ δεν παιρνεις μπακ δεξι και δεν παιρνεις τερμα....αν μεινει και ο καντουρι σημαινει οτι παιρνεις το πολυ ενα χαφ ....και αν μπροστα μεινει κρμεντσικ και σβιντε δεν παιρνεις ουτε φορ...με λιγα λογια λες οτι θα ειναι η ιδια ομαδα με φετος πανω κατω μεχρι πριν τα πλαυ οφφ.... με μια αμφιβολια για τον σβιντε...ετσι του χρονου ειναι σαν να λες προσπαθουμε να κανουμε τα αδυνατα δυνατα να χασουμε και τη δευτερη θεση
Πού τα είδες όλα αυτά ότι τα λέω απορώ πραγματικά! Το θα στηριχτεί στην παλιά φρουρά για τα αποδυτήρια το μετέφρασες ότι θα είναι βασικοί. Το 8-10 μεταγραφές που γράφω δε σου πάει το μυαλό ότι αναφέρομαι σε βασικό δεξί μπακ, βασικό τέρμα, δύο χαφ τουλάχιστον, δεκάρι, εξτρέμ και επιθετικό?
Έκανες και μία άλλη παράθεση για τον Γκιγιέρμο Βαρέλα. Που σου λέω ότι είναι βατή περίπτωση. Κάνεις παραθέσεις απλά για να κάνεις χωρίς να λες κάτι ουσιαστικό ούτε να καταλαβαίνεις τι διαβάζεις.
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

οταν λες θα "στηριχτει" εγω καταλαβαινω για βασικους ....αν εννοεις με το θα στηριχτεί οτι θα ειναι αλλαγες τοτε οκ μην τρελαίνεσαι απλα χρησιμοποιούμε διαφορετικα τη λεξη...το 8-10 μεταγραφες το ειδα αλλα για να παρεις 8-10 μεταγραφες καποιοι πρεπει να φυγουν καθως 40 παικτες δεν γινεται να εχεις....αν δεν φυγει ο βαρελα απο τα στοπερ ποιος θα φυγει ο ινγκι που ειναι οτι καλυτερο εχουμε μαζι με μιχαι ?....αν δεν φυγει ο πασχα στο τερμα που μπορεις να τον πουλησεις ποιος θα φυγει ο ζιβκοβιτς που ουτος η αλλως ηταν απο λουτσε εποχη αναπληρωματικος ?....αν δεν φυγει ο καντουρι απο τα χαφ που τελειωνει το συμβολαιο του και ειναι 30, προερχομενος απο μετριες σεζον (αν και γενικα εμενα σαν παικτης μου αρεσει) τοτε ποιος θα φυγει ? και για να φερεις φορ σημενει οτι η κρεμντσικ η σβιντε θα φυγουν...πιο ευκολο να μην κρατησεις τον τσεχο παρα να πουλησεις τον πολωνο που ειναι και σε πολυ καλυτερη ηλικια....για την αλλη παραθεση με τον βαρελα δεν ειπα κατι απλα ρωτησα αν ξερει καποιος κατι παραπανω η αν απλα ειναι κατι που γραφτηκε εδω μεσα....γενικα φιλικος ειναι ο τονος μου σορρυ αν περασε αλλιως ...συζητηση κανουμε ουτος η αλλος δεν χρειαζεται να τρελαινομαστε ...
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ξαναγίναμε λαρτζέοι βλέπω.

Επειδή οι κινήσεις που γίνονται παρουσιάζονται ως αποτέλεσμα λογικών χειρισμών και καθώς η λογική λέει ότι η νέα δυνατή Ομάδα θα προκύψει το καλοκαίρι του 22 (με βάση τα υφιστάμενα συμβόλαια), προσοχή μην έχουμε συναισθηματικές απογοητεύσεις φέτος
Άβαταρ μέλους
Minority4

Δημοσίευση από Minority4 »

Καλό είναι να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας πως παίζουμε στην τρίτη διασυλλογική οργάνωση...

Κι αυτό ίσως να δυσκολέψει να φέρεις τους καλύτερους δυνατούς παίχτες.
Ναι θα πληρώσεις υπεραξία, προφανώς.

Γι'αυτό και ανέφερα σε προηγούμενο ποστ μου, πως όποιος ΤΔ κι αν έρθει πρέπει να έχει πολύ καλές άκρες με managers για να βρεθούν λαβράκια - έτοιμοι παίχτες.

Συμφωνώ κι εγώ, πως με τον Λούτσε ίσως να στηριχτούμε στα πρώτα παιχνίδια τουλάχιστον στην παλιά φρουρά, με κανά δυο προσθήκες στις θέσεις που δεν υπάρχει παίχτης.

Φορ δηλαδή και πιθανόν αριστερό μπακ (δύσκολα παιδιά να στηριχτεί στο Νορβηγό).

Οψόμεθα, θα είναι γεμάτο καλοκαίρι με τις γνωστές φυσικά καθυστερήσεις, αμ πως! :mrgreen: .
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ακομη να σκασει μεταγραφη; κοιμαστε εκει στην ΠΑΕ :lol:
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

εδω λεει θα δωσει ευκαιρια στον Μπισεσβαρ λες και δυο χρονια τωρα δεν εβλεπε ΠΑΟΚ να δει οτι ειναι πρωην αθλητης...μην χασουμε χρονο ασκοπα για μεταγραφες δινοντας ευκαιριες σε ατομα που πλεον δεν μπορουν...Κρεσπο,Βαρελα και Βιειρινια ειναι θρυλοι για την ομαδα αλλα κανεις αλλος δεν πρεπει να ανανεωσει απο τους παλιους....
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Τολμηρη προβλεψη [FACE WITH TEARS OF JOY]
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Ο ΠΑΟΚ εχει τερματοφυλακα και μαλιστα τον διεθνη και καλυτερο στη σούπερ λιγκ. Και ο δευτερος οπως και ο τριτος ειναι στα επιπεδα που θελουμε.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Είναι λιγο παρακινδυνευμένο να εντοπίσουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά των μεταγραφών και τον τρόπο που παίζουν αν δεν ξέρουμε το σύστημα το οποίο κατά βάση θα παίξουμε την νεα περίοδο.

Αλλο είδους για παράδειγμα δεξιού αμυντικού θέλουμε στο 4-2-3-1 (το αγαπημένο σύστημα του Λούτσυ) κι άλλο στο 3-4-3 που πρέπει να παίζει όλη την πλευρά.

Σε κάθε περίπτωση ο άξονας θα κρίνει πολλά.
Οι δύο μέσοι θα πρέπει να είναι από το πάνω ράφι. Οι πλέον κομβικές θέσεις.

Στο τέρμα, στους μεσοεπιθετικούς και στο κέντρο της άμυνας εφόσον τον καλύπτουν οι υπάρχοντες παίκτες ο.κ.

Στα φορ θέλω παραμονή του Κρέμτσικ.

Θεωρώντας ότι θα πουληθεί ο Τζιόλης ψάνουμε για βασικούς 6 παίκτες.

2 ακραία μπακ -χαφ.
2 6αρο-8αρια.
Εναν εξτρεμ.
Και ένα φορ.

Αυτά για τα βασικά.
Τα υπόλοιπα (δηλαδή παίκτες για εναλλακτικές λύσεις) κατά την προετοιμασία θα φανεί κατά πόσο μπορεί να ανταποκριθεί το υλικό. Κι επειδή κάποιοι παίκτες έχουν μεγαλώσει αρκετά θα πρέπει η ομάδα να κτιστεί με στόχο όχι μόνο για την επόμενη αλλά και την μεθεπόμενη χρονιά.

Και δεν είναι ανάγκη να πέσει το τρελό χρήμα για να καλυφθούν αυτές οι θέσεις.
Ψαγμένες κινήσεις και εξυπνες χρειάζονται.

Θυμηθείτε ότι όταν ρίχνουμε πολλά φράγκα (Εσίτι, Τσόλακ κ.λ.π.) οι μεταγραφές πάνε άπατες και ψάχνουμε τρὀπο εκ των υστέρων να τις ξεφορτωθουμε.

Αντίθετα παίκτες που ήρθαν στο τζάμπα (ή σχεδόν στο τζάμπα) πρόσφεραν πολλά (Λούκας, Μακ, Μάτος, Κρέσπο, Ροντρίγκεζ, Τσιμιροτ, Ζιφκοβιτς, Κάμπος κ.λ.π.)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Σάβ 29 Μάιος 2021, 13:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”