thomas Murg έγραψε:Θα κάνω μια πρόβλεψη κι αν πάω κουβά να μου τη λέτε συνέχεια.
Οι εκπλήξεις στο φετινό ρόστερ θα είναι ο Μούργκ και ο Περέιρα. Ειδικά ο πρώτος με Λούτσε θα είναι βασικός και αναντικατάστατος (βλ. τακτική παιδεία και αμυντική προσήλωση). Στον δεύτερο βλέπω νέο Γιαννούλη.
Πάρα πολύ ενδιαφέρον ποστ. Και συμφωνώ οτι αξίζει να επικεντρωθούμε σε αυτούς.
Ο Μουργκ όταν ηρθε, ήμουν πεπεισμένος οτι θα έδινε πάρα πολλές λύσεις. Είναι παίκτης με εμπειρία και αντίληψη, έχει πολύ καλό πόδι και τακτική συμπεριφορά. Αλλά με διέψευσε. Δεν κούμπωσε καθόλου, ήταν ΕΝΤΕΛΩΣ εκτός κλίματος (εκτός τόπου και χρόνου πολλές φορές). Ελπίζω να είναι από εκείνους τους παίκτες που θέλουν σταθερή προετοιμασία για να μπουν στο κλίμα. Ελπίζω να κάνει εντυπωσιακό καμ-μπακ. Αν όμως δεν κάνει, τότε για μένα πρέπει να φύγει. Δόθηκαν πάρα πολλά λεφτά για αυτόν και δεν προσέφερε ουσιαστικά τίποτα (ναι οκ έβαλε ένα όμορφο γκολ που έδωσε πρόκριση).
Ο Περέιρα μου αρέσει ΠΑΡΑ πολύ στην επίθεση. Έχει εξαιρετικές εμπνεύσεις, δεν φοβάται, έχει πολύ καλή τεχνική για την ηλικία και την προέλευσή του. Ειδικά οι σέντρες/πάσες με-τη-μία που πραγματοποιεί εν κινήσει, μου αρέσουν πολύ. Αλλά αμυντικά είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.
Με βάση αυτά που ξέρουμε από Λουτσέσκου, δεν νομίζω οτι θα θελήσει να τον κρατήσει. Είναι μικρός, άψητος, θέλει πολλά μαθήματα για να στρώσει και να τον εμπιστευτεί ο Ρουμάνος. Παρ ολ αυτά θα ήθελα να μη τον διώξει εντελώς η ομάδα. Δανεικός και βλέπουμε.