Ajax - Π.A.O.K. 28/7 21:45 nova1
Re: Ajax - ΠAOK 28/7 21:45 nova1
Άντε ρε μάγκες...κλείστε τους το σπίτι να πούμε ξέρω γω ντάξει κι επειδή άντε...αφού...

- Maximus
Εγω ελπιζω να την κανουν την εμφανιση... Ποιος Σελουκ και βλακειες! Τον γνωστο "μανατζερ" να εχουμε μαζι μας και δεν χρειαζεται να φοβομαστε κανεναν...navigator11 έγραψε:μου'ρχονται μνημες απο ...... "παλληκαρια" αλλοτινων εποχων !!
τα εικονισματα που κοσμησαν τον παγκο των φιλοξενουμενων στην τουμπα με τον πανθρακα ελπιζω μεθαυριο να μην κανουν την εμφανιση τους στο αρινα ......
navi γινεσαι εριστικος και ειρωνας και δεν πρεπει, γιατι μου φαινεται οτι κανεις το ιδιο λαθος που υποστηριζεις οτι εκανε η διοικηση?
Κρινεις καποιον με βαση τα γουρια του η αν θελεις τα πιστευω του και τον συγκρινεις ειρωνευομενος με καποιον αλλο προπονητη του ΠΑΟΚ που εδωσε στη θητεια του κυπελο στον ΠΑΟΚ και εξοδο στο CL.
Κρινεις καποιον με βαση τα γουρια του η αν θελεις τα πιστευω του και τον συγκρινεις ειρωνευομενος με καποιον αλλο προπονητη του ΠΑΟΚ που εδωσε στη θητεια του κυπελο στον ΠΑΟΚ και εξοδο στο CL.
- navigator11
ευελπιστω να μη συνδυαζει κι ο δερμι τοσο αρρηκτα τις οποιες προπονητικες του ικανοτητες και τις επιτυχιες,που ευχομαι αυτες να αποφερουν στον ΠΑΟΚ μας,με τα πιστευω του.σεβομαι μεχρι εκει που δεν παει την πιστη του,αλλα αυτο που ειδα στην τουμπα με τον πανθρακικο δε μου αρεσε.ξεπερασε και τον αγγελο.αν γινει και μεθαυριο κατι τετοιο,φυσικα και δε θα το αφησω ασχολιαστο.αν θελει,ας προσευχηθει πριν την εναρξη του παιχνιδιου ή στο ημιχρονο (ΔΕΝ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΕΙΡΩΝΙΚΑ),δικαιωμα του.αλλα εν ωρα αγωνα ειναι κατι που θα με ενοχλησει.γραφω τιμια και ειλικρινα την αποψη μου.πως αλλους τους ενοχλουσαν τα χαϊμαλια και τα κολιε του τουριστα και το καυτηριαζαν?το αυτο .....
Ολι , βασικος στα αριστερα μπακ ειναι ο ανιτα , δεξια δεν ειναι σιγουρο ακομα αν παιξει ο βαν ντε ρβιλ -σημερα παντως προπονηθηκε κανονικα - και σεντερ μπακ ειναι οι 2 Βελγοι ...olivares έγραψε:Λοιπόν λίγα λόγια και για το 4-3-3 (4-5-1 στην άμυνα) σχήμα του Ajax:
Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο 1)Stekelenburg του οποίου τα προσόντα είδαμε όλοι στο μουντιάλ
Δεξί μπακ θα είναι ο 2)Οleguer ο παλιός της Barcelona που ήταν και σέντερ μπακ που αν πιεστεί δεν αποφεύγει το λάθος
Αριστερό μπακ θα είναι ο 3) Atouba ο πανύψηλος (1,92) Καμερουνέζος που μοιάζει αρκετά με τον Lino αλλά είναι ακόμα καλύτερος ντριμπλέρ καθώς επιτίθονται κυρίως από εκεί αφού έχει μπροστά του άλλοτε τον Assaiti και άλλοτε τον Emmanuelson
Αριστερό σέντερ μπακ και αρχηγός τους (περίπτωση Μαλεζά) είναι ο Βέλγος πιτσιρικάς (22 χρονών) ο 4)Vertonghen που είναι εξαιρετικός στο ψηλό παιγνίδι αλλά λίγο αδύναμος στην αντιμετώπιση φορ με τη μπάλα κάτω
και δεξί σέντερ μπακ είναι ο Ολλανδός ο 5) Wielaert που είναι πιο ταχύς και έμπειρος (30 χρονών) χωρίς να αποτελεί κάτι εξαιρετικό
Ο Alderweireld ( 21 χρονων ) και ο Vertonghen που ειπες
"Με Κοντρέρας, Ιβιτς, Βιεϊρίνια για την πρόκριση κόντρα στον Αγιαξ"
Θετικά ήταν τα μηνύματα από την απογευματινή προπόνηση του ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (26/7) στο "Αμστερνταμ Αρένα" εν όψει της πρώτης αναμέτρησης με τον Αγιαξ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.
Οι Πάμπλο Κοντρέρας, Βλάνταν Ιβιτς και Αντελίνο Βιεϊρίνια έβγαλαν όλο το πρόγραμμα δίχως πρόβλημα και αναμένεται να χρησιμοποιηθούν ως βασικοί στο ματς με τον "Αίαντα", ενισχύοντας και τις τρεις γραμμές της ομάδας. Το μεγάλο ερωτηματικό αφορά το βαθμό ετοιμότητας του Σέρβου μέσου που προέρχεται από τραυματισμό και δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα φιλικό προετοιμασίας του "δικεφάλου του βορρά", καθώς και του Χιλιανού αμυντικού που λόγω υποχρεώσεων με την εθνική ομάδα της πατρίδας του ενσωματώθηκε τις τελευταίες ημέρες στην αποστολή του ΠΑΟΚ στη Γερμανία. Η εμπειρία τους, όμως, γέρνει την πλάστιγγα υπέρ της συμμετοχής τους στο ματς, υπερκαλύπτοντας το όποιο μειονέκτημα.
Η ενδεκάδα στην οποία καταλήγει ο Παύλος Δερμιτζάκης θα παραταχθεί σε σχηματισμό 4-2-3-1, με τον Κώστα Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια, τον Κοντρέρας δεξιά, τον Μπρούνο Τσιρίλο με τον Στέλιο Μαλεζά στα στόπερ και τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ αριστερά να συμπληρώνει το καρέ της άμυνας. Στα αμυντικά χαφ θα βρεθεί το δίδυμο Πάμπλο Γκαρσία-Βίτορ Βιτόλο, δεξιά ο Βιεϊρίνια και αριστερά ο Βασίλης Κουτσιανικούλης ή ο Ολιβιέ Σορλέν και πίσω από τον "φουνταριστό" Δημήτρη Σαλπιγγίδη θα βρεθεί ο Ιβιτς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν κάποιες εναλλακτικές σε αυτό το σχήμα που είναι και το επικρατέστερο. Ο Ανίς Μπουσαϊντί ίσως αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Κοντρέρας, ο Λούσιο Φιλομένο ίσως βρει θέση στη βασική ενδεκάδα εάν δεν αγωνιστεί ο Ιβιτς και τέλος υπάρχει περίπτωση ο Κοντρέρας να αγωνιστεί ως στόπερ, με τον Μπουσαϊντί δεξιά και σε αυτήν την περίπτωση μένει εκτός ο Τσιρίλο.
Η προπόνηση ήταν κλειστή για δημοσιογράφους και κόσμο, ενώ το πρόγραμμα παρακολούθησαν οι Θοδωρής Ζαγοράκης και Ζήσης Βρύζας. Οι παίκτες του Δερμιτζάκη έκαναν αρκετές ασκήσεις τακτικής ώστε να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τους κυπελλούχους Ολλανδίας, δίνοντας χώρο στον αντίπαλό τους και βασιζόμενοι στην ταχύτητα του Βιεϊρίνια και του Σαλπιγγίδη στις αντεπιθέσεις.
http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/PAOK/282410.html
Πρώτο επίσημο ματς της σεζόν και νομίζω ότι η εικόνα που θα παρουσιάσει η ομάδα είναι παντελώς άγνωστη σε όλους μας...πολλά συνέβησαν αυτό το καλοκαίρι και που όλα μα όλα ήταν άσχημα.
Προσωπικά δεν έχω κανένα θετικό προαίσθημα για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Προσωπικά δεν έχω κανένα θετικό προαίσθημα για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Θυμήσου πιο ήταν το τελευταίο μεγάλο ματς που παίζαμε εκτός και είχες καλό προαίσθημα...Έτσι κάνω εγώ όταν έχω άγχος με τον ΠΑΟΚ, που βασικά είναι ΠΑΝΤΑ..... 

ΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ,ΕΙΜΑΙ ΛΙΩΜΑ ΑΠΤΟ ΑΛΚΟΟΛ
ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΠΙΝΩ ΤΗΝ ΡΕΤΣΙΝΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΩΛ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ Γ-ΜΩ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ Κ ΤΟΝ ΓΙΟΛ
ελα ρε γαμωτο εχουμε τρελαθει τελειωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς λαιμαι
αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

- Maximus
Ειδικα ο Bono...; Σωθηκες!niko70 έγραψε:Θυμήσου πιο ήταν το τελευταίο μεγάλο ματς που παίζαμε εκτός και είχες καλό προαίσθημα...

Κορυφή!felix 4 έγραψε:ΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ,ΕΙΜΑΙ ΛΙΩΜΑ ΑΠΤΟ ΑΛΚΟΟΛ
Γ^ΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ
Billy4 έγραψε:Κορυφή!felix 4 έγραψε:ΩΩΩ ΠΑΟΚΑΡΑ,ΕΙΜΑΙ ΛΙΩΜΑ ΑΠΤΟ ΑΛΚΟΟΛ
Γ^ΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ

Ρε συ παλιέ συναγωνιστή,γιατί με κακολογείς?Maximus έγραψε:Ειδικα ο Bono...; Σωθηκες!niko70 έγραψε:Θυμήσου πιο ήταν το τελευταίο μεγάλο ματς που παίζαμε εκτός και είχες καλό προαίσθημα...

Re: Ajax - ΠAOK 28/7 21:45
Λιγότερες από 24 ώρες έμειναν!!!gash04 έγραψε:[youtube]ps6AremFplA[/youtube]
ΡΙΞΤΕ ΧΥΣΑΜΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΞΞΞ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ
Ετοιμαστείτε..