Ajax - Π.A.O.K. 28/7 21:45 nova1
Re: Ajax - ΠAOK 28/7 21:45 nova1
Την τεταρτη κατα της 23:40 θα πεσει ο σερβερ που δεν πεφτει, ελπιζω αυτο να γινει απο την εισοδο χαρουμενων ΠΑΟΚτσηδων 

Δεν ειμαι πολυ αισιοδοξος.......Μακαρι να παρουμε μια ισοπαλια......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Makis4444 την Τρί 27 Ιούλ 2010, 10:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγω αυτο που ελπιζω ειναι να μην εχει χαθει η προκριση απο αυριο δηλαδη σκορ με οποιαδηποτε ισοπαλια, νικη δικη μας (κανε μας τη χαρη μωρη γαμημενη τζαμπουλανι) η νικη του αντιπαλου με ενα γκολ διαφορα αν γινετε οχι με 1-0 

ΔΕ ΧΩΡΑΕΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΑΔΕΡΦΙΑ...ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΟΥΤΣ...

Ε ρε και να προκριθούμε...!!! Το topic 'Mεταγραφες καλοκαιριού 2010' θα γράψει ιστορία μετά!!!!

Στα "κόκκινα" Χαμνταουί και Μίντο
Ποδόσφαιρο, Ευρώπη 27 Ιουλ. 2010 11:06 - Από Χρύσανθος Δοβλέτογλου
Ο προπονητής του Άγιαξ, Μάρτιν Γιολ, επιβεβαίωσε την απόκτηση των δυο επιθετικών. Βασικός στο ματς με τον ΠΑΟΚ ο Μαροκινός
Σχολιάστε
Ο Μάρτιν Γιολ έκανε δηλώσεις με τις οποίες επιβεβαίωσε την απόκτηση των Χαμνταουί και Μίντο. Ο Ολλανδός προπονητής έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τους δύο παίκτες και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση των εν λόγω μεταγραφών.
"Ο Μουνίρ (Χαμνταουί) είναι αυτό που χρειαζόμασταν. Έχω δουλέψει μαζί του στη Τότεναμ. Μπορεί να καθιερωθεί στον Άγιαξ", δήλωσε ο Ολλανδός προπονητής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Ολλανδία ο Μαροκινός υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο.
Ο έτερος νεοαποκτηθέντας ποδοσφαιριστής του "Αίαντα", ο Μίντο, έχει επίσης συνεργαστεί με τον Γιολ στην Τότεναμ. "Εκεί έγινε μεγάλος παίκτης. Τον χρειαζόμασταν επειδή δεν είχαμε εναλλακτικές λύσεις για τη θέση του σέντερ φορ. Τώρα είμαστε πλήρεις".
Οι Ολλανδοί αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό ο Χαμνταουί να ξεκινήσει βασικός στο παιχνίδι της Τετάρτης (28/7) με τον ΠΑΟΚ. Στην επίθεση του Άγιαξ αναμένεται να αγωνιστούν ο Σουάρεζ δεξιά, ο Εμμανουέλσον αριστερά και ο Χαμνταουί στην κορυφή.
Από εκεί που την περασμένη εβδομάδα ο Γιολ διαμαρτύρονταν για την έλλειψη ποιότητας στην γραμμή κρούσης του "Αίαντα", τώρα βρέθηκε με πληθώρα επιθετικών λύσεων.
http://olapaok.gr/podosfairo/Europe/sta ... 35935.html
Ποδόσφαιρο, Ευρώπη 27 Ιουλ. 2010 11:06 - Από Χρύσανθος Δοβλέτογλου
Ο προπονητής του Άγιαξ, Μάρτιν Γιολ, επιβεβαίωσε την απόκτηση των δυο επιθετικών. Βασικός στο ματς με τον ΠΑΟΚ ο Μαροκινός
Σχολιάστε
Ο Μάρτιν Γιολ έκανε δηλώσεις με τις οποίες επιβεβαίωσε την απόκτηση των Χαμνταουί και Μίντο. Ο Ολλανδός προπονητής έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τους δύο παίκτες και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση των εν λόγω μεταγραφών.
"Ο Μουνίρ (Χαμνταουί) είναι αυτό που χρειαζόμασταν. Έχω δουλέψει μαζί του στη Τότεναμ. Μπορεί να καθιερωθεί στον Άγιαξ", δήλωσε ο Ολλανδός προπονητής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Ολλανδία ο Μαροκινός υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο.
Ο έτερος νεοαποκτηθέντας ποδοσφαιριστής του "Αίαντα", ο Μίντο, έχει επίσης συνεργαστεί με τον Γιολ στην Τότεναμ. "Εκεί έγινε μεγάλος παίκτης. Τον χρειαζόμασταν επειδή δεν είχαμε εναλλακτικές λύσεις για τη θέση του σέντερ φορ. Τώρα είμαστε πλήρεις".
Οι Ολλανδοί αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό ο Χαμνταουί να ξεκινήσει βασικός στο παιχνίδι της Τετάρτης (28/7) με τον ΠΑΟΚ. Στην επίθεση του Άγιαξ αναμένεται να αγωνιστούν ο Σουάρεζ δεξιά, ο Εμμανουέλσον αριστερά και ο Χαμνταουί στην κορυφή.
Από εκεί που την περασμένη εβδομάδα ο Γιολ διαμαρτύρονταν για την έλλειψη ποιότητας στην γραμμή κρούσης του "Αίαντα", τώρα βρέθηκε με πληθώρα επιθετικών λύσεων.
http://olapaok.gr/podosfairo/Europe/sta ... 35935.html
ΟΧΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΡΕΕΕΕ ...
ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΛΑΧΑΝΟ ... ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ.

ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΛΑΧΑΝΟ ... ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ.

Αυτοί πήρανε Χαμνταουί και Μίντο .... Παπαριές...
Το Σάκη δε τον έχουν ακουστά?
Το Σάκη δε τον έχουν ακουστά?
Χρησιμοποιώντας το κληρονομικό μου χάρισμα, είδα ότι το 0-1 θα γίνει από τον Σαλπιγγίδη... για παρακάτω δεν ξέρω...ακόμα...
ο χαμνταουι ειναι πολυ καλος παιχτης παντως...αλλα στα @@ μας...
ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟ@ΝΙΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ
ΠΑΟΚ ΡΕ ΜΟ@ΝΙΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ