δεν μπορει να κατσει ο ζησης δια νομου το λεω πρεπει να εχει πτυχιο ουεφα προ...analog έγραψε:Eκτιμώ οτι στο Άμστερνταμ στον πάγκο θα καθίσει ο Βρύζας.
Παιδιά προς θεού δεν μπορώ να το πιστέψω ότι θα συζητούσαμε πάλι για τον Καλόγερο.
Όσο για Ρεχάγκελ,τρομάζω και μόνο στην ιδέα.
Μario Beretta
Re: Μario Beretta
karlat85 έγραψε:Επισης κατι ακουσα οτι αυριο θα λειπει και ενας υπαλληλος απο τα διαρκειας,θα κατσει ο Ζησης εκειanalog έγραψε:Eκτιμώ οτι στο Άμστερνταμ στον πάγκο θα καθίσει ο Βρύζας.

- Aureliano Buendia
karlat85 έγραψε:Επισης κατι ακουσα οτι αυριο θα λειπει και ενας υπαλληλος απο τα διαρκειας,θα κατσει ο Ζησης εκειanalog έγραψε:Eκτιμώ οτι στο Άμστερνταμ στον πάγκο θα καθίσει ο Βρύζας.

-
οχ ναι ειναι και το πτυχειο,αυτοι δεν ειναι και ελλιναρες να του κλησουμε ενα πτυχειο με 1-2 χιλιαρικα.Εγω παντως γουσταρω βρυζα.εστω να κανει τις προπονησεις μεχρι να ερθει προπονητηςSera4 έγραψε:δεν μπορει να κατσει ο ζησης δια νομου το λεω πρεπει να εχει πτυχιο ουεφα προ...analog έγραψε:Eκτιμώ οτι στο Άμστερνταμ στον πάγκο θα καθίσει ο Βρύζας.
Παιδιά προς θεού δεν μπορώ να το πιστέψω ότι θα συζητούσαμε πάλι για τον Καλόγερο.
Όσο για Ρεχάγκελ,τρομάζω και μόνο στην ιδέα.
Sera4 έγραψε:
δεν μπορει να κατσει ο ζησης δια νομου το λεω πρεπει να εχει πτυχίο ουεφα προ...
ΠΤΥΧΙΟ PLAY STATION PRO ΚΑΝΕΙ?

Αδερφέ μου moican κι έτσι να είναι δεν μπορούμε να βλέπουμε όλοι εφιάλτες κάθε μέρα για το αν ο Ζ είναι μαλωμένος με τον Ζ. Δεν θα μας φάει την ψυχή αυτό το θέμα. Βεβαίως και θα ενδιαφερθούμε τι γίνεται στη διοίκηση αλλά εως ένα βαθμό.moican4 έγραψε: Οχι ,κανενα δημοψηφισμα αλλα τα πραγματα δεν ειναι παντα οπως φαινονται η οπως θελουν να τα παρουσια ζουν...Τελος παντων αστο ,οτι ειναι να γινει θα φανει...
Εμένα η μόνη αγωνία μου είναι πότε να παίξει ο ΠΑΟΚ να ανοίξω το χαζοκούτι να τον δω και πότε θα βολέψω την άδεια έτσι ώστε να κατέβω Ελλάδα και να χωρέσω σε αυτές τις μέρες όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται.
Γι αυτό λοιπόν θα συμφωνήσω μαζί σου στο "ότι είναι να γίνει ας γίνει".
οχι αλλα φουτμπολ μανατζερ μπορειZorro4 έγραψε:Sera4 έγραψε:
δεν μπορει να κατσει ο ζησης δια νομου το λεω πρεπει να εχει πτυχίο ουεφα προ...
ΠΤΥΧΙΟ PLAY STATION PRO ΚΑΝΕΙ?
![]()
![]()
![]()

Εγώ που έχω και τα δύο μήπως να πάω στον Άγιαξ μετά τα ματς με τον ΠΑΟΚ? Να τους μάθω λίγη μπαλίτσα αφού τους αποκλείσουμε..
ρε σταματήστε να δίνετε παπά
δε μπορεί ΛΑΙΜΑΙ ο Ζήσης να κάτσει στη θέση του υπαλλήλου για τα διαρκείας
αύριο ποτίζει το γκαζόν γιατί αρρώστησε ο κηπουρός (και ο Αντωνάκης συνεχίζει στο γαύρο)
ΡΕ ΠΑΟΚ ΑΦΟΥ!!!!
υ.γ. απο τις 2 καταστάσεις του ΠΑΟΚ με μίρλα και του ΠΑΟΚ ροκ και ότι να'ναι, σαφώς προτιμώ τη δεύτερη
μόνο που δεν είμαστε απλά ροκ... Χέβυ Μέταλ Εχουμε γίνει!!!!
γιεααααα
δε μπορεί ΛΑΙΜΑΙ ο Ζήσης να κάτσει στη θέση του υπαλλήλου για τα διαρκείας
αύριο ποτίζει το γκαζόν γιατί αρρώστησε ο κηπουρός (και ο Αντωνάκης συνεχίζει στο γαύρο)
ΡΕ ΠΑΟΚ ΑΦΟΥ!!!!
υ.γ. απο τις 2 καταστάσεις του ΠΑΟΚ με μίρλα και του ΠΑΟΚ ροκ και ότι να'ναι, σαφώς προτιμώ τη δεύτερη
γιεααααα
Εγω παλι λεω να μην συμμετεχουμε σε κανενα αγωνα φετος και να ξεκινησουμε του χρονου απο την θεση που ειμαστε τωρα δλδ προκριματικα CL...
Ετσι θα εχουμε απειρο χρονο να αλλαζουμε προπονητες σαν τα πουκαμισα,να κανουμε γκαλοπ για το ποιος ειναι αρεστος,να συζηταμε στα ραδια,να ξεκαθαρισει το θεμα με τον Βιολιδη,να παιξουν ξυλο στην αρενα της Τουμπας ο Ζαγορ με τον Βρυζα για να δουμε ποιοςειναι πιο δυνατος,να διαλεξουμε το συστημα που ταιριαζει στην ομαδα και να εγκληματιστει οπως πρεπει ο Σαλπιγγιδης στην αγαπημενη του ομαδα...
Ετσι θα εχουμε απειρο χρονο να αλλαζουμε προπονητες σαν τα πουκαμισα,να κανουμε γκαλοπ για το ποιος ειναι αρεστος,να συζηταμε στα ραδια,να ξεκαθαρισει το θεμα με τον Βιολιδη,να παιξουν ξυλο στην αρενα της Τουμπας ο Ζαγορ με τον Βρυζα για να δουμε ποιοςειναι πιο δυνατος,να διαλεξουμε το συστημα που ταιριαζει στην ομαδα και να εγκληματιστει οπως πρεπει ο Σαλπιγγιδης στην αγαπημενη του ομαδα...
αν μου επιτρεπετε ας πω κι εγω τις μαλκιες μου
το προβλημα ξεκινησε απο την στιγμη που γμησαμε τον γαυρο
ετσι καναμε 2 εχθρους το ιδιο τον γαυρο και το βαζελο που δεν θελει με τιποτα να περασουμε ομιλους για να παρει τα φραγκα
ετσι ο πολεμος εγινε στο οικονομικο και στην αρπαγη του σαντος απο οτι φαινετε με τεραστια επιτυχια εις βαρος μας
απο κει και περα η πιεση εκανε τον τεο να μην παρει τελευταια στιγμη αυτον που ηθελε και να εμπιστευτει τον αγνωστο μπερετα
απο κει και περα βλεποντας πως η μονη μας ελπιδα ειναι το γιουροπα μετα την κληρωση πηρε ποδι ο μπερετα που δεν μπορεσε και ο νεος προπονητης θα εχει 1 μηνα να ετοιμασει την ομαδα να περασει στους ομιλους
ετσι με φαινονται εμενα τα πραγματα.
το προβλημα ξεκινησε απο την στιγμη που γμησαμε τον γαυρο
ετσι καναμε 2 εχθρους το ιδιο τον γαυρο και το βαζελο που δεν θελει με τιποτα να περασουμε ομιλους για να παρει τα φραγκα
ετσι ο πολεμος εγινε στο οικονομικο και στην αρπαγη του σαντος απο οτι φαινετε με τεραστια επιτυχια εις βαρος μας
απο κει και περα η πιεση εκανε τον τεο να μην παρει τελευταια στιγμη αυτον που ηθελε και να εμπιστευτει τον αγνωστο μπερετα
απο κει και περα βλεποντας πως η μονη μας ελπιδα ειναι το γιουροπα μετα την κληρωση πηρε ποδι ο μπερετα που δεν μπορεσε και ο νεος προπονητης θα εχει 1 μηνα να ετοιμασει την ομαδα να περασει στους ομιλους
ετσι με φαινονται εμενα τα πραγματα.
και να προλαβουμε να φερουμε το καφε δερματινο πισω...Rizla έγραψε:Εγω παλι λεω να μην συμμετεχουμε σε κανενα αγωνα φετος και να ξεκινησουμε του χρονου απο την θεση που ειμαστε τωρα δλδ προκριματικα CL...

Η φτώχεια θέλει καλοπέραση αδερφέinterad έγραψε: υ.γ. απο τις 2 καταστάσεις του ΠΑΟΚ με μίρλα και του ΠΑΟΚ ροκ και ότι να'ναι, σαφώς προτιμώ τη δεύτερη