Μario Beretta

Άβαταρ μέλους
interad

Re: Μario Beretta

Δημοσίευση από interad »

έεετσι
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

moican4 έγραψε:
Rizla έγραψε:Εγω παλι λεω να μην συμμετεχουμε σε κανενα αγωνα φετος και να ξεκινησουμε του χρονου απο την θεση που ειμαστε τωρα δλδ προκριματικα CL...
Ετσι θα εχουμε απειρο χρονο να αλλαζουμε προπονητες σαν τα πουκαμισα,να κανουμε γκαλοπ για το ποιος ειναι αρεστος,να συζηταμε στα ραδια,να ξεκαθαρισει το θεμα με τον Βιολιδη,να παιξουν ξυλο στην αρενα της Τουμπας ο Ζαγορ με τον Βρυζα για να δουμε ποιοςειναι πιο δυνατος,να διαλεξουμε το συστημα που ταιριαζει στην ομαδα και να εγκληματιστει οπως πρεπει ο Σαλπιγγιδης στην αγαπημενη του ομαδα...
και να προλαβουμε να φερουμε το καφε δερματινο πισω... :?
Παραιτησου απο την Εθνικη χτες... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Rizla έγραψε:Εγω παλι λεω να μην συμμετεχουμε σε κανενα αγωνα φετος και να ξεκινησουμε του χρονου απο την θεση που ειμαστε τωρα δλδ προκριματικα CL...
Ετσι θα εχουμε απειρο χρονο να αλλαζουμε προπονητες σαν τα πουκαμισα,να κανουμε γκαλοπ για το ποιος ειναι αρεστος,να συζηταμε στα ραδια,να ξεκαθαρισει το θεμα με τον Βιολιδη,να παιξουν ξυλο στην αρενα της Τουμπας ο Ζαγορ με τον Βρυζα για να δουμε ποιοςειναι πιο δυνατος,να διαλεξουμε το συστημα που ταιριαζει στην ομαδα και να εγκληματιστει οπως πρεπει ο Σαλπιγγιδης στην αγαπημενη του ομαδα...
χαχαχα. +1000
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Καληνύχτα και καλή τύχη!!!
Αριβεντερτσι!!!
Άβαταρ μέλους
Fantomas

Δημοσίευση από Fantomas »

Αυτή η ομάδα έχει το σύνδρομο της κερκόπορτας...δεν εξηγείται αλλιώς...γελάνε και οι πέτρες...μία τα φαξ , μία το ένα , μία το άλλο...

Είπα θα κάνω υπομονή και θα περιμένω και δεν θα μιλήσω ....αλλά και η υπομονή έχει και τα όρια της....

Αφού ρε Ζαγοράκη ήθελες να φέρεις από την αρχή το φιλαράκι σου τότε γιατί έβαλες τον Βρυζα να ψάχνει στην Ιταλία και στην Ισπανία και στην Πορτογαλία προπονητές?

Γιατί έβαλες ρε Ζαγοράκη την ομάδα σε παραπάνω έξοδα?

Θα μάθουμε ποτέ εμείς το πραγματικό ποσό της αποζημιώσεις ή όσο παίρνει ο καιρός το άνοιγμα θα ανεβαίνει, γιατί πριν τέσσερις μήνες το άνοιγμα ξέραμε ήταν 2 εκατομμύρια, πριν 3 μήνες πήγε στα 2,5 εκ. και τώρα είναι στα 3 εκ. , μήπως του χρόνου πάει στα 4,5 - 5 εκ.?

Όταν φώναζε ο κόσμος και ο olivares εδώ μέσα στο φόρουμ και λέγαμε φέρε προπονητή όνομα για να κάνει κουμάντο τα αποδυτήρια τότε έλεγες ότι δεν έχεις λεφτά και θες τον Δερμιτζάκη, αλλά λεφτά για αποζημιώσεις και μαλακίες είχες?

Από πότε ο ΠΑΟΚ έγινε γαύρος και κουμάντο στα αποδυτήρια κάνει ο Τσιριλο και ο Γκαρσία και τρώνε τους προπονητές?

Γιατί η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, Ζαγοράκη άρχισε τόσο αργά? Γιατί άρχισε αργότερα από τον ρουλη , την κουλα και τον γαύρο? Αυτοί έχουν σημαντικότερα ραντεβού να δώσουν?

Γιατί οι μεταγραφές άργησαν Ζαγοράκη και χάθηκαν οι στόχοι και γίναν μεταγραφές μόνο από τον μάνατζερ Σέλουκ? Γιατί δεν γίναν 3 ποιοτικές μεταγραφές όπως είπε ο Βρύζας στην συνέντευξη τύπου?

Γιατί βγήκες πρώτος στα πλέι οφ αφού ο στόχος σου είναι το ΟΥΕΦΑ? Αφού θες ΟΥΕΦΑ τι κοροϊδεύεις τον κόσμο με σεντόνια και μαλακίες? Αφού δεν έχεις στόχο το σεντόνι, ας έβγαινες δεύτερος στα πλέι οφ να έπαιζες προκριματικά μόνο τον Αύγουστο για να είχες τώρα περισσότερο χρόνο και να μην υπάρχουν γκρίνιες και καζούρες και ΑΡΔ και απαιτήσεις και μαλακίες, τι είχες τον κόσμο και έτρεχε στα αεροδρόμια στα πλέι οφ?

Όταν διασύρθηκες από την Βαλερενκα στην Τούμπα και αποκλείσθηκες από την χειρότερη Χέρεφειν όλων των εποχών και η ομάδα σερνόταν και έχανε βαθμούς τότε γιατί δεν έκανες το μάγκα και την κοπάνησες?

Ο Βρύζας τουλάχιστον δεν παράτησε τον ΠΑΟΚ ποτέ...

Την αποζημίωση Ζαγοράκη να την πληρώσεις από την τσέπη σου....όχι από τα λεφτά του κόσμου...πούλα καμία Πόρσε και κανένα σπίτι και πλήρωσε τον ...τον Μπερέτα.

Από πότε έγινες παράγοντας ρε Ζαγοράκη και παίζεις και επικοινωνιακά παιχνίδια και πας να φορτώσεις μία πιθανή αποτυχία με τον Αγιαξ σε άλλους, όπως Μπερέτα , Βρύζα κτλ...και να καλύψεις τα λάθη σου ότι δεν έκανες μεταγραφές κτλ?

Να εύχεσαι και να προσεύχεσαι τώρα Ζαγοράκη να κοιμηθεί ο θεός όπως κοιμήθηκε όταν πήρες το EURO και ο ΠΑΟΚ να περάσει τον Αγιαξ....

Γιατί άμα φέρεις κανένα Δερμιτζάκη και γίνει καμία στραβή αυτή την φορά θα φύγετε παρέα...
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Ελπίζω να μην μας πάρει όλα τα διαρκείας σε αποζημίωση ο Ιταλός...

Όμως, έτσι ή αλλιώς οι ευθύνες της διοίκησης είναι μεγάλες ακόμα κι αν δεν δώσουμε αποζημίωση. Δυστυχώς "δώσαμε" με μια κίνηση τη σοβαρότητα και την αξιοπιστία που είχαμε κατακτήσει με κόπο κι αυτό είναι μεγάλο πισωγύρισμα. Άσε που τώρα ο Δερμιτζάκης θα γίνει σούπερ και σωτηρία εξ ουρανού... :cry:

Δεν λέω τίποτα άλλο και μάλλον θα το βουλώσω μέχρι το παιχνίδι με τον Άγιαξ. Έχω μείνει κάγκελο λαίμαι!

Μακάρι να πάνε όλα καλά...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Caballo Viejo την Πέμ 22 Ιούλ 2010, 14:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
dimitris1988

Δημοσίευση από dimitris1988 »

ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Fantomas έγραψε:Αυτή η ομάδα έχει το σύνδρομο της κερκόπορτας...δεν εξηγείται αλλιώς...γελάνε και οι πέτρες...μία τα φαξ , μία το ένα , μία το άλλο...

Είπα θα κάνω υπομονή και θα περιμένω και δεν θα μιλήσω ....αλλά και η υπομονή έχει και τα όρια της....

Αφού ρε Ζαγοράκη ήθελες να φέρεις από την αρχή το φιλαράκι σου τότε γιατί έβαλες τον Βρυζα να ψάχνει στην Ιταλία και στην Ισπανία και στην Πορτογαλία προπονητές?
Γιατι αυτη ειναι η δουλεια του αλλα παντα στο τελος το δικο μου περναει

Γιατί έβαλες ρε Ζαγοράκη την ομάδα σε παραπάνω έξοδα?
Γιατι πουλησα πολλα διαρκειας και δεν ειχα τι να κανω τα φραγκα...

Θα μάθουμε ποτέ εμείς το πραγματικό ποσό της αποζημιώσεις ή όσο παίρνει ο καιρός το άνοιγμα θα ανεβαίνει, γιατί πριν τέσσερις μήνες το άνοιγμα ξέραμε ήταν 2 εκατομμύρια, πριν 3 μήνες πήγε στα 2,5 εκ. και τώρα είναι στα 3 εκ. , μήπως του χρόνου πάει στα 4,5 - 5 εκ.?
Εξαρταται τι ειδος γουνα θα μου ζητησει η Λιλη για τα χριστουγεννα

Όταν φώναζε ο κόσμος και ο olivares εδώ μέσα στο φόρουμ και λέγαμε φέρε προπονητή όνομα για να κάνει κουμάντο τα αποδυτήρια τότε έλεγες ότι δεν έχεις λεφτά και θες τον Δερμιτζάκη, αλλά λεφτά για αποζημιώσεις και μαλακίες είχες?
Δεν ειχα,αλλα μου βγηκαν στην πορεια,τι να κανω?να τα βαλω στην τραπεζα?

Από πότε ο ΠΑΟΚ έγινε γαύρος και κουμάντο στα αποδυτήρια κάνει ο Τσιριλο και ο Γκαρσία και τρώνε τους προπονητές?
Παντα εκανε ο Γκαρσια κουμαντο,ο Τσιριλο ειναι χθεσινος...

Γιατί η προετοιμασία του ΠΑΟΚ, Ζαγοράκη άρχισε τόσο αργά? Γιατί άρχισε αργότερα από τον ρουλη , την κουλα και τον γαύρο? Αυτοί έχουν σημαντικότερα ραντεβού να δώσουν?
Βαριοντουσαν τα παιδια και μου ειπαν να τους κανω 1-2 εβδομαδες σκοντο...

Γιατί οι μεταγραφές άργησαν Ζαγοράκη και χάθηκαν οι στόχοι και γίναν μεταγραφές μόνο από τον μάνατζερ Σέλουκ? Γιατί δεν γίναν 3 ποιοτικές μεταγραφές όπως είπε ο Βρύζας στην συνέντευξη τύπου?
Πρεπει και εμεις να βγαλουμε τα προς το ζην,μηπως υπογραψαμε κανενα συμβολαιο απο που θα ψωνιζω και δεν το ξερω?

Γιατί βγήκες πρώτος στα πλέι οφ αφού ο στόχος σου είναι το ΟΥΕΦΑ? Αφού θες ΟΥΕΦΑ τι κοροϊδεύεις τον κόσμο με σεντόνια και μαλακίες? Αφού δεν έχεις στόχο το σεντόνι, ας έβγαινες δεύτερος στα πλέι οφ να έπαιζες προκριματικά μόνο τον Αύγουστο για να είχες τώρα περισσότερο χρόνο και να μην υπάρχουν γκρίνιες και καζούρες και ΑΡΔ και απαιτήσεις και μαλακίες, τι είχες τον κόσμο και έτρεχε στα αεροδρόμια στα πλέι οφ?
Εκανα αυτο που γουσταρε ο κοσμος και μη μου πολυμπαινεις στα ρουθουνια...

Όταν διασύρθηκες από την Βαλερενκα στην Τούμπα και αποκλείσθηκες από την χειρότερη Χέρεφειν όλων των εποχών και η ομάδα σερνόταν και έχανε βαθμούς τότε γιατί δεν έκανες το μάγκα και την κοπάνησες?
Για να βγω λαδι,μα ντιπ ασχετος εισαι?

Ο Βρύζας τουλάχιστον δεν παράτησε τον ΠΑΟΚ ποτέ...

Την αποζημίωση Ζαγοράκη να την πληρώσεις από την τσέπη σου....όχι από τα λεφτά του κόσμου...πούλα καμία Πόρσε και κανένα σπίτι και πλήρωσε τον ...τον Μπερέτα.
Ναι προσεχε μην πληρωσω και τα χρεη...

Από πότε έγινες παράγοντας ρε Ζαγοράκη και παίζεις και επικοινωνιακά παιχνίδια και πας να φορτώσεις μία πιθανή αποτυχία με τον Αγιαξ σε άλλους, όπως Μπερέτα , Βρύζα κτλ...και να καλύψεις τα λάθη σου ότι δεν έκανες μεταγραφές κτλ?
Προπονουμαι πολυ καιρο τωρα και νομιζω οτι σε 1-2 χρονια ο Γκαγκατσης ουτε στο μικρο μου δαχτυλακι δεν θα φτανει..

Να εύχεσαι και να προσεύχεσαι τώρα Ζαγοράκη να κοιμηθεί ο θεός όπως κοιμήθηκε όταν πήρες το EURO και ο ΠΑΟΚ να περάσει τον Αγιαξ....
Γιατί άμα φέρεις κανένα Δερμιτζάκη και γίνει καμία στραβή αυτή την φορά θα φύγετε παρέα...

Πιο πιθανο ειναι να φυγει ο Παπας απο το Βατικανο παρα εγω...
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

σκληρός αλλα σωστός ο φαντομάς!
Άβαταρ μέλους
Enide

Δημοσίευση από Enide »

Το θέμα δεν είναι η φυγή Μπερετα απλά κάποιοι περιμένατε το κατάλληλο timing για να τη πέσετε στον Ζαγοράκη
Ελάτε παραδεχτείτε το.
ΞΕΡΟΛΕΣ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Εγώ λοιπόν, που δεν του την έχω πέσει ποτέ, δικαιούμαι να πω ότι στο θέμα προπονητή ο Τέο τα έκανε σκ@τ@;
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Μην τα ισοπεδωνουμε ολα...Λαθη γινανε και θα γινονται αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα...
Με το πρωτο καλο αποτελεσμα θα επεφυμουμε παλι που και αυτο δεν ειναι παλι σωστο...
Στις δυσκολες ωρες χρειαζεται συσπειρωση..Οι τυποι γυρισανε απο προετοιμασια και το πρωτο που κοιταξανε απο χθες βραδυ ηταν ο ΠΑΟΚ..
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Καλη συνεχεια Μαριε και καλη τυχη.
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/0p6cRDBk7VQ&hl=en_US&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/0p6cRDBk7VQ&hl=en_US&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]

Κοντεύω να βγω απ' τα ρούχα μου
Κοντεύω πια να σκάσω
Όλα μου παν ανάποδα δεν θέλω να τη χάσω (την πρόκριση)
Γιατί είναι τόσο δρόσερη και με ανακουφίζει
Μόλις πατάω το κουμπί τότε αυτή αρχίζει (η αναμετάδοση του αγώνα με τη Μπάρτσα)
Όλα μου παν ανάποδα όλα μου παν όλα μου παν
Όλα μου παν ανάποδα όλα μου παν ΑΜΑΝ (με την γκαντεμιά μας)

Αν κάποτε θα γίνουν όλα αυτά τα αν, αμάν αμάν, αμάν αμάν
Αν κάποτε θα γίνουν όλα αυτά τα αν, αστα να παν, ΑΜΑΝ
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Ο Φαντομάς τα είπε όλα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”