Herenveen - Π.Α.Ο.Κ. 27.8.2009
- indian chief
Re: Herenveen- P.A.O.K. 27.8.2009
στις δυσκολες στιγμες φαινεται η συσπειρωση και η ομοψυχια μας..
πιστη στα 4 γραμματα και ψηλα το κεφαλι...ΠΑΟΚ ειμαστε και συνεχιζουμε παρα την πικρα....
πιστη στα 4 γραμματα και ψηλα το κεφαλι...ΠΑΟΚ ειμαστε και συνεχιζουμε παρα την πικρα....
- ContrerasPablo
Εχω προσεξει οτι σε καθε τοπικ ειμαστε οφ-τοπικ και τσακωνομαστε.
Αυτο δν συμβαινει τοσο απο τις υπερβολες και τις τασεις απολυσεις ολης της παε,αλλα απο τους αλλους που πανε να το παιξουν συνηδητοποιημενη οπαδοι και κανουμε παρατηρησεις,οι ανθρωποι δν αλλαζουν γνωμες ευκολα,μια φορα φτανει,ας μην χαλαμε τις καρδιες μας,ειλικρινα δν μιλαω συγκεκριμενα αλλα για ολους,αφου εξαλου ολοι το κανουμε...
Αυτο δν συμβαινει τοσο απο τις υπερβολες και τις τασεις απολυσεις ολης της παε,αλλα απο τους αλλους που πανε να το παιξουν συνηδητοποιημενη οπαδοι και κανουμε παρατηρησεις,οι ανθρωποι δν αλλαζουν γνωμες ευκολα,μια φορα φτανει,ας μην χαλαμε τις καρδιες μας,ειλικρινα δν μιλαω συγκεκριμενα αλλα για ολους,αφου εξαλου ολοι το κανουμε...
Σε παίρνω 100% στα σοβαρά...και σε ρωτάω...γιατί δεν κρατάς ούτε ΕΝΑ σύνθημα για περισσότερο από 5 λεπτά???Μην μου απαντήσεις τώρα...παρατήρησέ το στο ματς με τον Λεβαδειακό και έλα να με βρεις να μου πειςevans4 έγραψε: μπορεις να μην με παρεις και 100%στα σοβαρα γιατι με τα νεβρα που εχω αυτη την μαυρη ωρα κοντεψα α ριξω ενα ποτηρι πανω στο κεφαλι μου! αλλα ρε φιλε ειλικρινα δε μπορω να καταλαβω πως σκεφτεσαι ετσ! δηλαδη αυτος ο κοσμος τι αλλο πρεπει να κανει για να μπορει να απαιτει απο τους παιχτες οχι να παιξουν και μπαλαρα αλλα τουλαχιστον να ματωσουν την φανελα? να κοψουν και τον πουτσο τους? ενας νορμαλ οπαδος δεν θα πατουσε καν την κυριακη στο
γηπεδο!
Ισως γίνομαι κουραστικός, αλλά πάρτε μια βαθια ανάσα και διαβάστε το με καθαρό μυαλό... όλοι εσείς που ισοπεδώνεται τα πάντα και βάζεται... λουκετο στον ΠΑΟΚ!!!gika έγραψε:Δεν ξέρω τι λέτε... Δεν θέλω να διαβάσω... Απλώς θα γράψω αυτά που πιστεύω...
ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΕ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ...
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΚΡΕΣ ΠΑΛΙ ΠΑΟΚ ΘΑ ΜΑΣΤΕ
ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΛΙ ΠΑΟΚ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ
ΠΑΟΚ Σ ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΙΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΩ..
ΒΑΡΙΑ ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ
και ξανά
Θελετε παραπάνω ανάλυση?
ΕΙμαι ΠΑΟΚ ρεεε... Και θα στηρίξω την ομάδα μου και στις χαρές και στις λύπες... Ο ΠΑΟΚ σημερα μας έδωσε μια λύπη, αυριο θα μας δώσει άλλη μία... Μεθαύριο όμως εγώ ακόμα ΠΑΟΚ θα είμαι... Και θα στηρίζω αυτά τα 4 ιερά γράμματα και όσους φοράνε το δικέφαλο στο στήθος... Και θα έρθει και η ώρα που θα μας δώσει και χαρά αυτή η ομάδα... Κάποιοι παίκτες δεν μπορούν... ΝΑ φύγουν να έρθουν καλύτεροι, συμφωνώ... Αλλά όταν το κρίνουν οι ειδικοί... Αν ήταν στο χέρι μου θα εκανα μεταγραφές και ας μπαίναμε και λιγο μέσα αρκεί να πηγαιναμε καλά.. Οι διοικουντες διαφωνούν... Στηριζω όμως τα 4 αυτά γράμματα... Εχω το κεφάλι μου ψηλά και με θράσσος λέω ΠΑΟΚ ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ... Τη γλιτώσατε αυτή τη φορα... Δεν μας πήγε η τύχη... Δεν παίξαμε μπαλα... Ουτε οι άλλοι παίξανε... Αποκλειστήκαμε... ΚΑΙ??? Ενταξυ φαγαμε την πίκρα... Αν έμπαινε ένα γκολ σαν αυτό που φάγαμε απο την Βαλερένκα τα παπάρια θα ήταν παλικάρια τώρα... Απολαύστε τον ΠΑΟΚ που αναστένεται... Μπορεί να πέσαμε αλλά επιβάλεται να σηκωθούμε... ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗ ΤΡΩΣ... Γυρνάει ο τροχός μαμάει και ο φτωχός... Θα έρθει και η σειρά μας ρεεεε...
Ευτυχώς που καλο-σκέφτεσαι εσύ και μας τα λες.Lexus έγραψε:τελος παντον τωρα οτι εγινε ,εγινε αποκλιστικαμε απο μια ομαδα κατοτερη μας! Για μενα τα λεφτα μας ειναι σαν να τα δωσαμε στην αεκ αν το καλοσκευτιτε.
thrix κοιταξε για να καταλαβεις 2 πραγματα . οταν πληρονουμε και περνουμε 21.000 διαρκειας απετουμεε , δεν ζηταμεε απετουμε να μπει η ομαδα στους ομιλουςς και να μην αποκλιεζετε απο τετιες γελιες ομαδες ωρεα?τωρα αμα σαρεσει εσενα να βλεπεισ να νικαμε μονο πανιονιο λεβαδειακο και εργοτελη ε οχι δεν το θελο , θελω τον παοκ να μου πεζει στα ισια αεκ και παναθηναικο . το λουκετο δεν το εθεσα για τον παοκ δηλαδη ελεος παραδειγμα το εθεσα σαν στο φιλο παραπανο.
αυτο ειναι θεμα οργανωσης! εκει θα συμφωνησω οτι εχουμε προβλημα. αλλα η διαφορα ειναι οτι ολη αυτοι που ητε φωναζουν ητε δε φωνα ζουν πληρωνουν τα 400χ το κονσεισαοcomealot έγραψε:
Σε παίρνω 100% στα σοβαρά...και σε ρωτάω...γιατί δεν κρατάς ούτε ΕΝΑ σύνθημα για περισσότερο από 5 λεπτά???Μην μου απαντήσεις τώρα...παρατήρησέ το στο ματς με τον Λεβαδειακό και έλα να με βρεις να μου πεις
Ρε παιδιά μου φαίνεται ότι παρεκτράπηκε λίγο η κουβέντα και όλοι μιλάμε εν βρασμώ ψυχής. Μην μπερδεύουμε τώρα τα της διοίκησης με την αποψινή εμφάνιση γιατί κάνουμε ζημιά και μόνο ζημιά.
Όπως ανέφερα και παραπάνω κι εγώ είμαι πικραμένος γιατί δεν μου άρεσε που αποκλείστηκα απο μια ομάδα η οποία δεν ήταν και κάποιο φόβητρο. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα αρχίσω να κράζω και τη διοίκηση, γιατί πολύ απλά αυτοί ξέρουν κάτι παραπάνω απο μένα. Αλλιώς θα είχε γεμίσει η ΠΑΕ με χιλιάδες προέδρους-οπαδούς. Στηρίζω το Ζαγοράκη ασχέτως αποτελέσματος, απλώς επαναλαμβάνω ότι κι εμένα με πόνεσε η αποψινή εμφάνιση.
Αν ήταν έτσι ούτε λεφτά για διαρκείας θα έδινα, ούτε για την ΑΜΚ.... ας καθόμουνα σπίτι μου κι ας γκρίνιαζα όσο ήθελα.....
Όπως ανέφερα και παραπάνω κι εγώ είμαι πικραμένος γιατί δεν μου άρεσε που αποκλείστηκα απο μια ομάδα η οποία δεν ήταν και κάποιο φόβητρο. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα αρχίσω να κράζω και τη διοίκηση, γιατί πολύ απλά αυτοί ξέρουν κάτι παραπάνω απο μένα. Αλλιώς θα είχε γεμίσει η ΠΑΕ με χιλιάδες προέδρους-οπαδούς. Στηρίζω το Ζαγοράκη ασχέτως αποτελέσματος, απλώς επαναλαμβάνω ότι κι εμένα με πόνεσε η αποψινή εμφάνιση.
Αν ήταν έτσι ούτε λεφτά για διαρκείας θα έδινα, ούτε για την ΑΜΚ.... ας καθόμουνα σπίτι μου κι ας γκρίνιαζα όσο ήθελα.....
Εγώ είπα να κρατήσουμε Κονσεϊσάο???Σήμερα ούτε ευλόγησα ούτε κριτίκαρα κανέναν εσωδιοικητικά!Μιλάω για έναν τεράστιο λαό που δεν είναι σε φόρμα!!!Μας προκαλώ να ξυπνήσουμε (και δέχομαι τις πρώτες απειλές)
Φιλε κανείς δεν είναι ευχαριστημένος... Αλλά αν πήρες το διαρκείας για να δεις μια ομαδάρα να παίζει μπάλα και απογοητεύτηκες, μπορώ να σου βρω ισα με 100 αγοραστες που θα ενδιαφέρονται για το διαρκείας σου μέχρι αυριο... Θέλεις??? Πες μου σε ποια θύρα είσαι να ενημερώσω τους φίλους μου... Γιατί όλοι εμείς με τα διαρκείας βοηθάμε και ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο δεν απαιτούμε... Ντροπή σου αν είσαι ΠΑΟΚτσής... Κρίμα... Δεν έχω μιλήσει για κανέναν έτσι εδώ μέσα και μπορουν να στο επιβεβαιώσουν ακι οι πετρες αλλά... ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ... Πούλα το διαρκείας και άλλαξε ομάδα χτες... Κανε και μια μεταβίβαση της μετοχες (αν πήρες που το αποκλείω... )στο όνομα μου και θα σου δώσω εγώ τα φραγκα που έχασες...
- ContrerasPablo
Εγώ όχι... Ξες "φιλε" ποσοι απο εδώ θα έπαιρναν το διαρκείας σου και σε τι τιμή?
κουλάρετε λίγο , η γκρίνια βραδιάτικα δεν παλεύεται.
------------------------------------------
Θα'ρθουν καιροί
Που ακόμη και τα βαλσαμωμένα πουλιά
Θα ανοίξουν
Τις φτερούγες τους
Και θα αποχωρήσουν περήφανα
απο τις βιτρίνες μας.
Και εμείς
Οι δήθεν ζωντανοί και παντοδύναμοι
Πιο ηττημένοι απο ποτέ
Θα τα κυνηγάμε ασθμαίνοντας
Και θα ανεμίζουν στον αέρα
Ανήμπορες
Οι μπαλωμένες μας απόχες
-----------Γιάννης Αγγελάκας------------
Συμφωνώ με την ψυχή από τις Τρύπες.
Α και που 'στε, τα 'χε πει πριν το ματς.
------------------------------------------
Θα'ρθουν καιροί
Που ακόμη και τα βαλσαμωμένα πουλιά
Θα ανοίξουν
Τις φτερούγες τους
Και θα αποχωρήσουν περήφανα
απο τις βιτρίνες μας.
Και εμείς
Οι δήθεν ζωντανοί και παντοδύναμοι
Πιο ηττημένοι απο ποτέ
Θα τα κυνηγάμε ασθμαίνοντας
Και θα ανεμίζουν στον αέρα
Ανήμπορες
Οι μπαλωμένες μας απόχες
-----------Γιάννης Αγγελάκας------------
Συμφωνώ με την ψυχή από τις Τρύπες.
Α και που 'στε, τα 'χε πει πριν το ματς.