Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού IV
Κάνε ένα μπαμ με τον Τζιοβινκο τώρα, για να στείλεις ένα μήνυμα σε όλες τις πλευρές ότι εδώ είμαστε και δεν το παρατάμε
Είναι κρίμα ο Λουτσεσκου να μην έχει παίχτες μεσοεπιθετικα και να αναγκάζεται να παίζει με τον Καγκαβα.
Είναι κρίμα ο Λουτσεσκου να μην έχει παίχτες μεσοεπιθετικα και να αναγκάζεται να παίζει με τον Καγκαβα.
-
giliopoulos
Δεν υπαρχει φραγκο ουτε για δειγμα.kosths BXL έγραψε:αν ισχυει οντως η ΠΑΕ δεν πρεπει αν κανει κινηση να ερθει σε εμας ? φενεται οτι χρειαζομαστε παικτη μεσοεπιθετικα
Τετοιο ξεπουλημα ουτε επι γουμειν
- kataramenos5
Οπως ειπε πριν δυο χρονια θελω Σακχωφ και Κανιας αλλιως φευγω.joshua έγραψε:Mπερδεμενο πολυ μπερδεμενο καλοκαιρι...Εγω θεωρω πως η εντολη Σαββιδη ηταν αδειαστε θεσεις στο ροστερ στα πλαισια της αυταρκειας για να γινει μεταγραφη.Αν το ροστερ μετραει 2 παικτες χοντρα χοντρα για καθε θεση με αυτους θα παμε και τελος.Σε αυτη τη λογικη επεσε τωρα πανω στον Λουτσεσκου που θα προτιμησει 1000 φορες να στηριξει καποιον παλιο, παρα να φερει καποιον καινουριο.Δυο προπονητες ειπαν Μπισεσβαρ τελος,αυτος ειπε Μπισεσβαρ παραμενει.Δυο προπονητες ειπαν τερματοφυλακα,αυτος ειπε δεν θελω τερματοφυλακα.Ο Γκαρσια εστειλετον Εσιτι δανεικο,ο Λουτσεσκου τον ειδε ανανεωμενο και αλλαγμενο.Ο ιδιος επελεξε να ανανεωσει Καντουρι για να τον κανει μεσοεπιθετικο.Ε καπως ετσι το ροστερ γεμισε και τα κενα σε χαρακτηριστικα εμειναν τα ιδια...
Τζος μπες στη θεση του και πες μου. Αν ψηλιαζεσαι οτι τελικα θα ρθει ο κανενας τι θα λεγες? Ποιος τυφλος δε θελει το φως του?
Δεν ξέρω ρε κατ…Ειλικρινά κουράστηκα,πόνεσε και ο Γκαρυ σήμερα,αν δεν μιλήσει κάποιος από τη ΠΑΕ να δώσει στίγμα για τη συνέχεια δεν ξέρω για ποσο θα ασχολούμαι ακόμα φέτος…
Αποκλείεται δεν έρχονται τέτοιοι παίκτε στην Ελλάδα.Ιάσονας έγραψε:Στην Αθήνα ο Γκαρυ Ροντρίγκεζ για διαπραγματεύσεις με γαύρο.
Για λευκή πετσέτα από νωρίς πάει το πράγμα. Κι αυτό είναι το χειρότερο...
- Metagrafakias
ο Γκαρι Ροντριζκεζ κλεινει στον γαβρο... οχι δεν εχουμε πεταξει λευκη πετσετα οχι παμε για νταμπλ.....

Δεν υπάρχει διάθεση να ξοδευτεί τίποτα φέτος, ουτε σεντ.
Κι όλα τα άλλα είναι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε.
Το φωνάζουμε όλο το καλοκαίρι.
Πάρτε και τον Γκάρι στον γαυρο τώρα μπας και το καταλάβετε...
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κι όλα τα άλλα είναι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε.
Το φωνάζουμε όλο το καλοκαίρι.
Πάρτε και τον Γκάρι στον γαυρο τώρα μπας και το καταλάβετε...
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κάπου εδώ και πριν κλείσει το topic, ας μας πουν κ τα αδέρφια ο Ginola και ο Rain αναλυτικά τι παίχτηκε..
Οι αντίπαλοι ενισχύονται συνεχώς, ενώ εμείς περιμένουμε να δώσουμε το ελιξήριο της νιότης σε Βαρέλα, Κρέσπο, Μπίσεσβαρ, Καγκάουα κ.ο.κ και να γίνουν αυτό που ήταν πριν κάποια χρόνια. Υπομονή και γερό στομάχι αδέρφια, θα μας χρειαστεί πολύ φέτος.
-
kosths BXL
αυτο με τον γκαρι αν γινει ποναει αρκετα...δλδ μετα απο τετοια κακη αρχη θα επρεπε να γινει μια τετοια κινηση απο εμας για να σταλθει ενα μυνημα και να αλλαξει η ατμοσφαιρα στην ομαδα....και αντι αυτου γινεται απο τν γαυρο
-
ron-swanson
Και ολα αυτα ενω ο γαυρος εχει αστεια εσοδα σε σχεση με μας φετος.
Βασικα ολοι εχουν αστεια εσοδα σε σχεση με μας φετος.
20 μυρια απο πωλησεις, 5-6 μυρια απο Ευρωπη και ενα απο τα μεγαλυτερα τηλεοπτικα συμβολαια της ιστοριας μας.
Βασικα ολοι εχουν αστεια εσοδα σε σχεση με μας φετος.
20 μυρια απο πωλησεις, 5-6 μυρια απο Ευρωπη και ενα απο τα μεγαλυτερα τηλεοπτικα συμβολαια της ιστοριας μας.
-
blackchaos
Εκεί στην ΠΑΕ πραγματικά πετάνε μεγάλο χαρταετό, αυτό που γίνετε φέτος είναι απο τα άγραφα....
Δεν υπαρχει περιπτωση να μην προταθηκε ο Γκαρυ σε εμας...Τι απαντησαμε εμεις? Δεν μας κανεις?