Ο μιτσοτ@κ. δεν νομίζω να θέλει να ξανακοντραριστεί με τον ΠΑΟΚ, γιατί τώρα είναι στα κάτω του και δεν τον βολεύει.

Εγώ το μόνο που θέλω είναι να αρχίσουν διάφοροι συνοπαδοί μας τα περίεργα που έλεγαν και με την ''υπόθεση'' της Ξάνθης.barlow4 έγραψε:Εν προκειμενω νομιζω δε μιλησε για εγγραφα.Τοτε τα μμε της χοντρελας αφηναν πολλα υπονοουμενα ,μηνες πριν για τα αδιασειστα στοιχεια που εχουν.Rexaris έγραψε:Αρχίσανε πάλι. Είναι σίγουρο οτι θα το τραβήξουνε, έχουνε ΕΕΑ, έχουνε Αυγενάκη, πάλι στο CAS θα τρέχουμε να βρούμε το δίκιο μας αφού πρώτα θα έχουμε γίνει άνω-κάτω.
Εδω τι θα πει ο κονδος?οτι μου ειπε ο Αυδης?
Κ ποιον θα φερει μαρτυρα?τον Αυδη?
Παλια του τεχνη κοσκινο η λασπη κ η κωλοτουμπα.
Ουτε καν τους γαυρους δεν βλεπω πολυ ψημμενους να βγουν μπροστα.Καηκαν μια φορα στον χυλο, φοβουνται μην αρχισουν να φυσανε κ το γιαουρτι.
Χλωμό.Εως κατάχλωμο.Sick Bastard έγραψε:Εγώ το μόνο που θέλω είναι να αρχίσουν διάφοροι συνοπαδοί μας τα περίεργα που έλεγαν και με την ''υπόθεση'' της Ξάνθης.barlow4 έγραψε:Εν προκειμενω νομιζω δε μιλησε για εγγραφα.Τοτε τα μμε της χοντρελας αφηναν πολλα υπονοουμενα ,μηνες πριν για τα αδιασειστα στοιχεια που εχουν.Rexaris έγραψε:Αρχίσανε πάλι. Είναι σίγουρο οτι θα το τραβήξουνε, έχουνε ΕΕΑ, έχουνε Αυγενάκη, πάλι στο CAS θα τρέχουμε να βρούμε το δίκιο μας αφού πρώτα θα έχουμε γίνει άνω-κάτω.
Εδω τι θα πει ο κονδος?οτι μου ειπε ο Αυδης?
Κ ποιον θα φερει μαρτυρα?τον Αυδη?
Παλια του τεχνη κοσκινο η λασπη κ η κωλοτουμπα.
Ουτε καν τους γαυρους δεν βλεπω πολυ ψημμενους να βγουν μπροστα.Καηκαν μια φορα στον χυλο, φοβουνται μην αρχισουν να φυσανε κ το γιαουρτι.
Ευχαριστώ... Μακάρι και στον αγύριστο όσο η ομάδα αυτή χειραγωγείται από παράγοντες σαν τον κοντό. Όμως κι ο Μπεος τετοια κανει κσι πάει βολίδα στις τοπικές δημοσκοπήσειςseaman έγραψε:Το Αγρίνιο. Στου μεταξύ τους αγώνες και στα γκολ είναι στα ίσα, αλλά ο Παναιτωλικός είχε καλύτερη κατάταξη στην κανονική περίοδο.
Χάνω πέφτω είναι για τον κοντό το αποψινό