Ο κόσμος παίζει μπάλα
- kataramenos5
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα
Ποιος ειναι αυτος ο.. Ντε Μπραουν που λεει ο σπικερ?Μπηκε ο Μανωλης Μαυροματης μεσα του?
Σωστά το προφέρει. Η γυναικα μου ξερει κατι Ολλανδικα και λεει οτι ετσι ειναι.kataramenos5 έγραψε:Ποιος ειναι αυτος ο.. Ντε Μπραουν που λεει ο σπικερ?Μπηκε ο Μανωλης Μαυροματης μεσα του?
- V-olakiotis
Σκόραρε και ο Μανωλάς απόψε![FACE WITH TEARS OF JOY]
Να τα λέμε όλα αδέλφια!;)
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Να τα λέμε όλα αδέλφια!;)
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- ramolimendo
και σαν επίλογος για το ψαλιδι του Ronaldo..
ενα καταπληκτικο γκολ που σε αυτην την κωλοχωρα δεν μετρησε
στο 3:10
https://youtu.be/cdpQIiIXME4?t=188
ενα καταπληκτικο γκολ που σε αυτην την κωλοχωρα δεν μετρησε
στο 3:10
https://youtu.be/cdpQIiIXME4?t=188
Όργια στο Ρεάλ-Γιούβε. 0-3 η Γιούβε, πέναλτι ντροπή υπέρ της Ρεάλ στο 96 και κόκκινη σε Μπουφόν, 1-3 τελικό. Και η λουλού πανηγύριζε σαν τρελλή

- ΑποστόληςΑ
Η Ρεάλ είναι σαν να βλέπεις τον γαύρο επί Μαρινάκη. Κανένα πέναλτυ εις βάρος της όταν και με την PSG (στο 1-1 στη Μαδρίτη) και με τη Yuve στο τορίνο τα χέρια των Μαδριλένων αλλοίωσαν την πορεία της μπάλας, ψευτοπέναλτυ υπέρ της που δίνονται σκανδαλωδώς εύκολα και φυσικά κόκκινες κάρτες στους αντιπάλους (και στους Γάλλους και στους Ιταλούς).
Είμαι περίεργος να δω αν στα ματς Ρεάλ - Bayern θα επαναληφθούν οι περυσινές αισχρότητες.
Είμαι περίεργος να δω αν στα ματς Ρεάλ - Bayern θα επαναληφθούν οι περυσινές αισχρότητες.
- PAOK_Antarctica
- ΑποστόληςΑ
Μια χαρά ήταν, δόθηκε αφορμή. Ειδικά το να ακούμε για σφαγές είναι παράλογο. Και δεν είμαι Ρεάλ, αντιθέτως προτιμώ Μπάρτσα λόγω του κοντού και μου τη δίνει αφάνταστα ο Ρονάλντο. Για τη φάση, ειδικά στη λήψη από πίσω (γιατί οι περισσότεροι βλέπαμε από μπροστά το replay) είναι λες και τον ρίχνει ο υπερτάγαρος ο Μπενάτια που μου ορμάει έτσι τελευταία φάση του αγώνα με το πόδι υψωμένο στη κοιλιακή χώρα του άλλου.
Όσο για τη κόκκινη, δόθηκε γιατί πέραν του ότι πρέπει να έσπρωξε τον διαιτητή του είπε μάλλον και κάτι προσβλητικό οπότε και αυτό δικαιολογείται.
Όσο για τη κόκκινη, δόθηκε γιατί πέραν του ότι πρέπει να έσπρωξε τον διαιτητή του είπε μάλλον και κάτι προσβλητικό οπότε και αυτό δικαιολογείται.
- Kostomanolis
Εγω διαφωνω και με το πεναλτυ και με την κοκκινη αλλα ως φαν του Μπουφον δεν ειμαι αντικειμενικος. Την κοκκινη την πηρε επειδη ο διαιτητης ειναι Αγγλος.Αν ηταν ο Κομινης μπορει να αλλαζε αποφαση ακομα και για το πεναλτυ....
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ...